Sex

Σόδομα και γόμορα. Μπουρλότοοοοοοο:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω δίκιο εχω ΡΙΑ μου εσυ ομως εισαι μικρη ακομα και κοίτα να το ευχαριστηθείς οσο περισσότερο μπορείς:hmm::up::up::up::up::up:

προσπαθω..τι να κανουμε ...ειναι και η κουραση της δουλειας..λιγο και η καθημερινοτητα..ειμαστε και 3 χρονια μαζι..λιγο απ'ολα:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδα SEX στον τίτλο και χάρηκα! :P Τελικά το θέμα ήταν για τον π......!

Καλό τσίκνισμα!

Είδα SEX στον τίτλο και χάρηκα! :P Τελικά το θέμα ήταν για τον π......!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Καλόοοοο! Πρώτοοοοο! :up:

γκουχ γκουχ... σεξ. Εκει που παει η καθημερινοτητα μου, θα ξεχασω το αθλημα, ατιμη κενωνια :lol:

Ε ναι γιατί ως γνωστόν εμείς οι γυναίκες δε κάνουμε σεξ..μόνο έρωτα:rolleyes::lol::lol:

Νομίζω ότι τα γέλια στο τέλος καταδεικνύουν την πραγματικότητα,
αγαπητή μου :hmm:.
Στο sex δεν υπάρχουν όρια, ούτε λογική. Επιπλέον, υπάρχει (υπερβολικά καλό) sex χωρίς αγάπη όπως επίσης και αγάπη χωρίς sex και το ξέρουμε πολύ καλά όλοι και όλες. Όταν αυτά τα δύο έρχονται παρέα (σπανιότατα, δυστυχώς) τότε μιλάμε για έρωτα, ο οποίος όμως κρατάει λίγο, γαμώτο.

Ας μην υποκρινόμαστε λοιπόν...

Στο sex δεν υπάρχουν όρια, ούτε λογική. Επιπλέον, υπάρχει (υπερβολικά καλό) sex χωρίς αγάπη όπως επίσης και αγάπη χωρίς sex και το ξέρουμε πολύ καλά όλοι και όλες. Όταν αυτά τα δύο έρχονται παρέα (σπανιότατα, δυστυχώς) τότε μιλάμε για έρωτα, ο οποίος όμως κρατάει λίγο, γαμώτο.

Συμφωνόντας θα προσθέσω...περσυνά ξυνά ...σταφύλια...:cool::cool::cool:

Kαλημερα! :)
Πηρα καφε και κουλαρακι:Pανοιξα το pc...ανοιγω και το my cat και πεφτω στο θεμα SEX και διαβαζω και την απορια του Κουνελακιου....και πεφτω ξερη απο τα γελια στο πληκτρολογιο...
το να μη θελει καποιος αντρας να δειξει το μοριο του μετα τη πραξη ειναι θεμα ανασφαλειας προσωπικης...
εμενα παντως δεν μου εχει τυχει:hmm:...τσιτσιδοι ξαπλωνουμε, τσιτσιδοι τιριπιτιριμ τσιτσιδοι κοιμομαστε:P:lol:(και πολλες φορες τσιτσιδοι κυκλοφορουμε):redface: (οι γειτονες ειναι μακρια εκτος αν εχουν καλα κυαλια):lol:

Kαλημερα! :)
Πηρα καφε και κουλαρακι:Pανοιξα το pc...ανοιγω και το my cat και πεφτω στο θεμα SEX και διαβαζω και την απορια του Κουνελακιου....και πεφτω ξερη απο τα γελια στο πληκτρολογιο...
το να μη θελει καποιος αντρας να δειξει το μοριο του μετα τη πραξη ειναι θεμα ανασφαλειας προσωπικης...
εμενα παντως δεν μου εχει τυχει:hmm:...τσιτσιδοι ξαπλωνουμε, τσιτσιδοι τιριπιτιριμ τσιτσιδοι κοιμομαστε:P:lol:(και πολλες φορες τσιτσιδοι κυκλοφορουμε):redface: (οι γειτονες ειναι μακρια εκτος αν εχουν καλα κυαλια):lol:
Βρε καλώς την πέρδικα..αργοπορημένη μέν αλλά στο σωστό ..θέμα...:lol:

ασχετο, οι γατες ειναι πιο διακριτικες στις προσωπικες στιγμες μας απο τα σκυλια :P

Βρε καλώς την πέρδικα..αργοπορημένη μέν αλλά στο σωστό ..θέμα...:lol:
παντως στεναχωρηθηκα...νεα κοπελα ειναι το κουνελακι...να μας κανει παραπονα οτι η νεολαια των αντρων βρακωνεται μετα το σεξ?:/:
νεα παιδια, με ωραια σφιχτα κορμακια:Pκαι να κρυβονται? :/:
Μονο ενα θα καταλαβαινα...το πολυ μικρο μοριο...εκει παω πασο...εχει καποιο λογο που το κρυβει ο δολιος...:/:

ασχετο, οι γατες ειναι πιο διακριτικες στις προσωπικες στιγμες μας απο τα σκυλια :P
α εμεις τα εχουμε παντα εξω εκεινες τις στιγμες...ειναι και 3...σα τσοντα σε γατοκινηματογραφο θα ειμαστε:lol:

παντως στεναχωρηθηκα...νεα κοπελα ειναι το κουνελακι...να μας κανει παραπονα οτι η νεολαια των αντρων βρακωνεται μετα το σεξ?:/:
Μονο ενα θα καταλαβαινα...το πολυ μικρο μοριο...εκει παω πασο...εχει καποιο λογο που το κρυβει ο δολιος...:/:
...έτοιμη με την μεζούρα.:lol::lol::lol:

Καλημέρα κι απο μένα!:)
Βρε Γιούλη,εγώ αν δεν κλείσω πόρτα την ώρα του sex τα μικρά είναι ικανά να ανέβουν κι αυτά στο κρεββάτι και να πάρουν μέρος στο show!Ενα βράδυ που ξέχασα να την κλείσω νιώθω κάτι να μου γλύφει τα πόδια!!Και φυσικά δεν ήταν ο Γιώργος!!Ποιός άλλος;Η Cammy!!O Duran καθόταν στην άκρη και έβλεπε!!:P
Οσο για το άλλο θέμα,για το αν βλέπουμε συχνά το ανδρικό μόριο σε χαλάρωση εγώ πιο πολύ έτσι το βλέπω παρά σε στύση!!:lol:Εχουμε κι εμείς το συνήθειο να κυκλοφορούμε με αδαμιαία περιβολή στο σπίτι,όταν λείπουν οι μικρές φυσικά!Εννοείται ότι δεν είναι "κάγκελο" όλη την ώρα!Εγώ επίσης έχω και το προνόμιο να βλέπω ανδρικά ματζαφλέρια και στη δουλειά!Για όσους δεν γνωρίζουν το επάγγελμα μου είμαι αισθητικός.Στη φάση της αποτρίχωσης αυτό είναι μια πάνω μια κάτω!Ενας κιόλας κόντεψε να τελειώσει απο το πολύ πασπάτεμα!!:mad::mad::redface::redface:Τι τραβάω η έρμη..

Καλημέρα κι απο μένα!:)
Βρε Γιούλη,εγώ αν δεν κλείσω πόρτα την ώρα του sex τα μικρά είναι ικανά να ανέβουν κι αυτά στο κρεββάτι και να πάρουν μέρος στο show!Ενα βράδυ που ξέχασα να την κλείσω νιώθω κάτι να μου γλύφει τα πόδια!!Και φυσικά δεν ήταν ο Γιώργος!!Ποιός άλλος;Η Cammy!!O Duran καθόταν στην άκρη και έβλεπε!!:P
Οσο για το άλλο θέμα,για το αν βλέπουμε συχνά το ανδρικό μόριο σε χαλάρωση εγώ πιο πολύ έτσι το βλέπω παρά σε στύση!!:lol:Εχουμε κι εμείς το συνήθειο να κυκλοφορούμε με αδαμιαία περιβολή στο σπίτι,όταν λείπουν οι μικρές φυσικά!Εννοείται ότι δεν είναι "κάγκελο" όλη την ώρα!Εγώ επίσης έχω και το προνόμιο να βλέπω ανδρικά ματζαφλέρια και στη δουλειά!Για όσους δεν γνωρίζουν το επάγγελμα μου είμαι αισθητικός.Στη φάση της αποτρίχωσης αυτό είναι μια πάνω μια κάτω!Ενας κιόλας κόντεψε να τελειώσει απο το πολύ πασπάτεμα!!:mad::mad::redface::redface:Τι τραβάω η έρμη..
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ τί μου θύμισες τώρα!Πριν πολλά πολλά χρόνια γνώρισα έναν τύπο πολύ εμφανίσιμο και μετά απο αρκετά ποτά καταλήξαμε σπίτι του.;)Πάνω στο χαμούρεμα βάζω το χέρι μου εκεί κάτω και προσπαθώ να "ανεβάσω" την κατάσταση.Επιασα κάτι που θύμιζε μπαλάκι οπότε λέω θα είναι κανά αρ#$%δι!Εμ που δεν ήταν.Πασπατεύω απο δω πασπατεύω απο εκεί και όταν ολοκληρώθηκε η στύση αυτο που έπιανα ήταν κάτι που θύμιζε κύβο!!:blink:Χοντρό και πολύ μα πάρα πολύ μικρό!!Φρίκαρα!!Προσποιήθηκα ότι με έπιασε το στομάχι μου απο το πολύ ποτό και την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια!Φυσικά δεν τον ξαναειδα τον τύπο!Λένε ότι το μέγεθος δε μετράει αλλά η δικιά του η περίπτωση ήταν για το ρεκορ γκίνες!Ο πρώτος άνθρωπος με 3 αρ#$δια!!:lol::lol:

Αχ κουνελάκι-κουνελάκι..λύσε μου μια απορία:νομίζεις ότι ένα γατοφόρουμ είναι το κατάλληλο μέρος για τέτοιες συζητήσεις?:hmm:Σίγουρα και λόγω ηλικίας..δεν είμαι πουριτανή και επιπλέον θεωρώ ότι έχω χιούμορ ως άνθρωπος.Ομως δεν βλέπω την σκοπιμότητα του συγκεκριμένου θέματος σε ένα γατοφόρουμ.Θα με ενδιέφερε λοιπόν να έχω την άποψή σου οκ?

Λένε ότι το μέγεθος δε μετράει αλλά η δικιά του η περίπτωση ήταν για το ρεκορ γκίνες!Ο πρώτος άνθρωπος με 3 αρ#$δια!!:lol::lol:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHHAAHHAAHHAAHAHHAAHAHHAAH
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH
HAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAH
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελιωσα στο γελιο!!!! Ευχομαι να μη μου τυχει κατι τετοιο γιατι απο την ευγενεια μου με εχω ικανη να μην την κανω με ελαφρα :/:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
AHHAAHHAAHHAAHAHHAAHAHHAAH
AHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH
HAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAHAHAH
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ελιωσα στο γελιο!!!! Ευχομαι να μη μου τυχει κατι τετοιο γιατι απο την ευγενεια μου με εχω ικανη να μην την κανω με ελαφρα :/:
Ναι όντως είναι για πολλά γέλια αυτή η ιστορία!!:D
Βρε κι εγώ ευγενικό κορίτσι είμαι αλλά ξενέρωσα τόσο πολύ που με τίποτα δεν θα καθόμουν.Οταν κιόλας ήταν φρέσκια και η ανάμνηση του προηγούμενου που στο μέγεθος δεν παιζόταν!Υποτίθεται πάμε για καλύτερα,όχι για χειροτέρα!;)

Το κακό με τον γραπτό λόγο είναι ότι δε μπορείς να αποδώσεις το ύφος των λεγόμενων σου.Φυσικά και το είπα ειρωνικα γι'αυτό και τα γέλια.Απλά πιστεύω ότι εξαρτάται και από τον παρτενερ σου για το αν θα καταλήξεις να κάνεις μόνο σεξ(που φυσικά δεν είναι κακό) ή αν θα κάνεις έρωτα.Τρώγοντας έρχεται η όρεξη.;)Για το αν μπορείς να τα έχεις και τα δυο για μεγάλο χρονικό διάστημα πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας.Οσο για το μετά το σεξ εξαρτάται πόσο εξοικιωμένος είσαι με το σώμα σου και το σώμα του άλλου.Προσωπικά με πιάνουν τα γέλια οταν βλέπω ένα μόριο σε συνεχή στύση να περιφέρεται στο σπίτι.Στην τελική αν έχεις αυτό που θέλεις τη στιγμή που το θέλεις τι σημασία έχει αν μετά 'πέσει" η διάθεση:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back