Sex

Αν και εξω κανει κρυο εδω εχει αναψει η συζητηση για τα καλα :lol::redface:. Λοιπον σε αυτοκινητο παρκαρισμενο 2 στενα απο πολυσυχναστο dvd-αδικο, σε πυλωτη πολυκατοιων (διαφορων) , στο φαρο με θεα τη θαλασσα:redface::D:blink::up::up::up::up:. ειπα και εγω τις εμεπιριες μου:redface:
α...προχωρημενο σε βλεπω Γιαννη μου:up:
το σκηνικο στο φαρο μου αρεσε πααααρα πολυ...:up:
Ενα φαρο ρε παιδιαααα!!! :P:lol::lol:

Ο φαρος του Ψυχικου κανει? :hmm::lol::lol:με θεα το τροχονομο?:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναφερομουν στο φαρο (κανονικο) που ειναι κοντα στην λιμνη Ηραιου στο λουτρακι:up::up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατι ολοι εχουμε προσποιηθεί ..τουλαχιστον μια φορα..:P:P

συγκεκριμένα .. όλες γιατί εμείς και να θέλαμε δε μπορούμε :lol:

όσο για τα μέρη βλέπω η σημερινή νεολαία δεν έχει φαντασία τστστσ.. αλήθεια έχει δοκιμάσει κανείς μέσα στη θάλασσα.. με κόσμο τριγύρω; :rolleyes:

Αναφερομουν στο φαρο (κανονικο) που ειναι κοντα στην λιμνη Ηραιου στο λουτρακι:up::up::up::up::up::up:
αληθεια?:blink: Δεν το καταλαβα βρε παιδι μου:hmm::P:P:lol:
συγκεκριμένα .. όλες γιατί εμείς και να θέλαμε δε μπορούμε :lol:

όσο για τα μέρη βλέπω η σημερινή νεολαία δεν έχει φαντασία τστστσ.. αλήθεια έχει δοκιμάσει κανείς μέσα στη θάλασσα.. με κόσμο τριγύρω; :rolleyes:
οχι...ποτε...ειναι και επικινδυνο...καποτε ομως εβλεπα ενα ζευγαρι να το κανει κι ηταν γελοιοι γιατι κουνιοταν το κεφαλι του αντρα ρυθμικα κι ηταν πολυ χαζο το θεαμα:P:P:lol:

:hmm::hmm:Καλε Γιαννη!!! Γι'αυτο ηθελες να μας ξεμοναχιασεις 50 γυναικες στη λιμνη του Ηραιου? Να μας κανεις αναπαρασταση ηθελες?:lol:

Μεσα στη θαλασσα ειναι πολυ επικινδυνο...Αλλα εχω κατι σε παραλια,βολευει;:lol:

Στη θάλασσα όχι... αλλά σε πισίνα πολυκατοικίας; Νερό το ένα, νερό και τ'άλλο. Ε, δεν είχε κόσμο τριγύρω (να μας βλέπει) αλλά μας άκουσε όοοοολη η πολυκατοικία :lol:

Αυτο που εχω κανει εγω, δε νομιζω οτι το εχει κανει κανενας.
Μετα απο αρκετα ποτα Σαββατο βραδυ, πηγαμε με το αμαξι σε ενα απομερο μερος εξω απο μια εκκλησια.
Αλλα μεσα στη σουρα δε συνειδητοποιησαμε οτι η ωρα ειχα φτασει αισιως 7.30 το πρωι της Κυριακης....
Και ειχε λειτουργια.... :redface::redface::redface:

Μετα απο αρκετα ποτα Σαββατο βραδυ, πηγαμε με το αμαξι σε ενα απομερο μερος εξω απο μια εκκλησια.
Αλλα μεσα στη σουρα δε συνειδητοποιησαμε οτι η ωρα ειχα φτασει αισιως 7.30 το πρωι της Κυριακης....

τωρα θα δεις θα φωναξω τη λουκα :lol:

:blink::blink:τι να πω...πηρες το βραβειο:up::up::up:

ε αυτη ολοι λιγο πολυ την εχουμε:lol:τιναγμα αμμου μετα απο περιεργα σημεια κλπ:lol:
(το πρωι κοντευε να μας πατησει και μια γουρουνα):lol:

:lol::lol:
Α, είσαι ρομαντικός εσύ! Ωραίο σημείο, όντως:up:

ρε παιδια εχει γινει θεμα με τα παιδακια του φορουμ, δεν αισθανονται ανετα με το θεμα σεξ. μηπως θα επρεπε να τα ακουσουμε ? μηπως να ριχναμε λιγο τους τονους σαν μεγαλυτεροι κ σοφοτεροι ?
προβληματιστηκα και εγω η αληθεια ειναι..μηπως να τα προστατευαμε καπως ?
και βαζω και μενα μεσα που ποσταρω συχνα στο θεμα αυτο, αλλα οταν ενα παιδι μας λεει οτι κατι το ενοχλει, μηπως θα επρεπε να το ακουσουμε κ να ριξουμε τους τονους? τι λετε ?:hmm:

ρε παιδια εχει γινει θεμα με τα παιδακια του φορουμ, δεν αισθανονται ανετα με το θεμα σεξ. μηπως θα επρεπε να τα ακουσουμε ? μηπως να ριχναμε λιγο τους τονους σαν μεγαλυτεροι κ σοφοτεροι ?
προβληματιστηκα και εγω η αληθεια ειναι..μηπως να τα προστατευαμε καπως ?
και βαζω και μενα μεσα που ποσταρω συχνα στο θεμα αυτο, αλλα οταν ενα παιδι μας λεει οτι κατι το ενοχλει, μηπως θα επρεπε να το ακουσουμε κ να ριξουμε τους τονους? τι λετε ?:hmm:
OΚ. συμφωνω....εγω βεβαια δεν θα ανοιγα αν ημουν παιδι καν το θεμα....αλλα το δεχομαι και οπως ειπα συμφωνω:)

απλως πριν καταδικασουμε τα πιτσιρικια, να σκεφτουμε μηπως εχουν δικιο. απλα να το σκεφτουμε ?:hmm:

απλως πριν καταδικασουμε τα πιτσιρικια, να σκεφτουμε μηπως εχουν δικιο. απλα να το σκεφτουμε ?:hmm:
δεν τα καταδικασα Ιωαννα μου...το θεμα "sex" αφορα ομως μονο τους ενηλικες...αυτο ειπα...βεβαια ειναι λιγο περιεργο αυτο το θεμα σε ενα γατοforum ομολογουμενως:hmm:

δεν τα καταδικασα Ιωαννα μου...το θεμα "sex" αφορα ομως μονο τους ενηλικες...αυτο ειπα...βεβαια ειναι λιγο περιεργο αυτο το θεμα σε ενα γατοforum ομολογουμενως:hmm:

μα δεν μιλουσα για σενα τζουλς οταν ειπα να μην τα καταδικασουμε, καμια σχεση, γενικα για ολους μας μιλουσα..αληθεια..;)

δεν ξερω, μπορει να υπερβαλλω κιολας ας πεσουν γνωμες κ βλεπουμε. ;)

ωχ τι μου θυμισες..;)

μας εχει πιασει στα πρασα μπαμπας αγοριου μου. και στη χειροτερη σταση που μπορει να ειναι γυναικα. δεν λεω ποια, προς θεου.. αλλα ενιωσα πολυυυυυυυ αβολα, τα δε ολα ο μπαμπας. ΟΛΑ :blink:

Με πρώην σύντροφό μου έχει τύχει να είμαστε στο εξοχικό του με γονείς στο διπλα δωμάτιο. Αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα βέβαια. Το βράδυ αφού καναμε ότι κάναμε, για να μην σηκωθούμε και κάνουμε φασαρία, έπαιξε μαντηλακι και χαρτοπετσετούλα και ολα κάτω από το κρεβάτι. Ανοίξαμε και την πόρτα μετα για να μην δώσουμε στόχο και το πρωί του είπε η μάνα του ότι το κοκερ που είχαν, την ξύπνησε το βράδυ με ένα προφυλακτικό στο στόμα, με όλο το περιεχόμενο....
Αν αυτό δεν ειναι ρόμπα τότε τι είναι;;;;;

Ε δεν πειράζει... παίρνεις μια φαρμακευτική αγωγή από το γυναικολόγο και καθάρισες:lol: :lol:.
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

....το πρωι κοντευε να μας πατησει και μια γουρουνα):lol:
Να δες και τα καλά της παραλίας και εκεί επικίνδυνα είναι άμα το πάμε έτσι.
Οπότε απόλαυσε και μην το σκέφτεσαι:cool:.

για μενα το πιο παραξενο ηταν στην τουαλετα δωματιου νοσοκομειου που νοσηλευομουνα με το ποδι μπαταρισμενο.:lol::lol::lol:
υπ οψην η μαμα μου ηταν νοσοκομα και ειχε βαρδια:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back