ιβανα
Επιφανές μέλος

η μαμα ενος πρωην μου, μπορουσε να κοιμηθει οπουδηποτε, ανα πασα στιγμη. χωρις υπερβολη. την εχει παρει ο υπνος στην λεκανη, στο γραφειο, στο τηλεφωνο, απιστευτη τυπισσα. μια μερα ειναι στο τρολει, ορθια. κρατιεται απο το χερουλι, και ακριβως μπροστα της στο καθισμα καθεται μια παχουλη κυρια. ε, λιγο το κουνημα, λιγο η κυρια που την περασε για πολυθρονα, την πηρε ο υπνος ορθια και εκατσε πανω στην κυρια. ΤΟ ΓΕΛΙΟ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
και μετα αναρωτιεται για το γατι της????αφου εδωσε παραδειγμαπρωτη φορα τ'ακουω αυτο. μαρη κοιμισω, αμα νυσταζεις μην κανεις σεξ![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
νομιζα οτι θα το καταφερα αλλα το μεν πνευμα προθυμο το δε σωμα...και τσαντιστηκε κ ο αλλος σχεδον με εβρισε.
θυμηθηκα αλλο. καναμε τι καναμε λοιπον κ ξαφνικα αρχισε να συμμετεχει ο σκυλος με τη γλωσσα του.πεταχτηκαμε μεχρι το ταβανι
![]()
ακριβως το ιδιο εχει κανει η πασχαλια σε τσου....νι ! το αρπαξε κανονικα η διεστραμμενη κ ο αλλος πηδηξε στο ταβανι απ την τρομαρα του

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
ευτυχώς όμως δεν μου έχει τύχει να αποκοιμηθώ κατά τη διάρκεια...
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
λοιπον βαλτε με στο κλιμα...
εγω παλι σορρυ αλλα ειμαι λισαρα...μεγαλη..χαχαχαχα

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
καλώς ήρθες και εσύκατι τα φορμαντ στα pc κατι που εχει πεσει δουλεια,χαθηκα η απαραδεκτη....και εχει ανοιξει θεμα και χωρις εμενα....
λοιπον βαλτε με στο κλιμα...
εγω παλι σορρυ αλλα ειμαι λισαρα...μεγαλη..χαχαχαχα![]()
σιγά σιγά όλοι θα μαζευτούμε σε αυτό το θέμα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
και οτι ελεγα στο γιαννη σημερα οτι πρεπει να παω σε κανενα γιατρο ...
εγω θα ηθελα (και σορρυ αν το εχετε πει ηδη )για ολες τις γυναικες που και καλα εχουν πονοκεφαλο...υπαρχουν οντως η ειναι αστυκος μυθος γιατι καμια απο τις φιλες και γνωστες δεν συμφωνει με τα στατιστικα...
sapostol1
Δραστήριο μέλος
ελα μην στεναχωριεσαι,εγω παντως δεν περιμενα να 30ρισω για να το ευχαριστηθω,ειλκιρινα,αφου θα το εκανα που θα το εκανα επρεπε να ειναι και οι δυο παικτες στο παιγνιδι,οχι μονο ο ενας(δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες γιατι μπορει να μας διαβασουν και τα μικρα του φορουμ,αν δεν εχεις καταλαβει στειλε πμ και θα σου απαντησω εκει)αλλα αν ελεγες και ενα δυο πραγματακια στον συντροφο σου δεν θα εκανε κακο.φτανει να βρειτε το σωστο κουμπι![]()

Δάφνη, μετέτρεψες το forum σε hardcore site! Είσαι φοβερή!
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι λέτε ν' αρχίσουμε να λέμε για το φλερτ? Η μήπως έχει πεθάνει και δεν το κατάλαβα?
Σχετικό:Πριν λίγες εβδομάδες ήμουν σ' ένα ροκ μπαράκι και τι έβλεπα? Αρκετοί κουνιόντουσαν στο ρυθμό μόνοι τους μπροστά σε κάτι κολώνες ... λέω μα τι κάνεουν αυτοί, μήπως εγώ δε βλέπω καλά? Κι όμως έβλεπαν μπροστά τους τις μπετονένιες κολώνες (ήταν πάρα πολύς κόσμος όπως συνήθως) και κουνιόνταν ρυθμικά ... έλεος! Ντεν καταλαβαινει ....
roulsydney
Διάσημο μέλος
Πω, πω!!!!!! πως μου διέφυγε αυτό το ποστ! Έχασα επισόδεια φαίνεται με τα ταξίδια! Πολύ "ξεβράκωμα" βλέπω! Μα βρε παιδιά, όλο για σεξ μιλάτε, για τον έρωτα τίποτα????????????? Αχ βρε εποχή μετά το 1968 τι μας έκανες!
Τι λέτε ν' αρχίσουμε να λέμε για το φλερτ? Η μήπως έχει πεθάνει και δεν το κατάλαβα?
Μιλάς για κάποιες άλλες ..εποχές που έχουν πεθάνει καλή μου Ανιμα (άποψη μιας δεύτερης "γιαγιάς" )
vickymoon
Διάσημο μέλος

ποιος δεν εχει ερωτευθει κ ποιος δεν θα ερωτευθει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
οι κινδυνοι του "επαγγελματος"Και ποιος δε θα φλερταρει πριν οδηγηθει στο σεξ;Εμενα μου αρεσει πολυ η ολη διαδικασια βημα-βημα,αρκει να γινεται με κομψοτητα.Εχω βρισει με το γαντι ουκ ολιγους πεφτουλες,αλλα μπορω να πω οτι αυτο το παιχνιδακι του φλερτ πολλες φορες μου αρεσει τοσο πολυ,που οταν σταματησει και οδηγησει σε σχεση ξενερωνω...

το φλερτ ειναι απαραιτητο συστατικο, αλλιως το σεξ ειναι απλα διεκπερεωτικο κ ολιγον ξενερωτο
roulsydney
Διάσημο μέλος
Και ποιος δε θα φλερταρει πριν οδηγηθει στο σεξ;Εμενα μου αρεσει πολυ η ολη διαδικασια βημα-βημα,αρκει να γινεται με κομψοτητα.Εχω βρισει με το γαντι ουκ ολιγους πεφτουλες,αλλα μπορω να πω οτι αυτο το παιχνιδακι του φλερτ πολλες φορες μου αρεσει τοσο πολυ,που οταν σταματησει και οδηγησει σε σχεση ξενερωνω...
Δεν θα ορκιζόμουν ότι πάντα έτσι συμβαίνει.Θάλεγα ότι μάλλον εξαίρεση είναι και όχι κανόνας..τουλάχιστον στις μικρότερες απο μένα ηλικίες(δηλώθηκα ήδη ως "γιαγιά").Επειδή έζησα κάποιες άλλες ..εποχές σίγουρα σήμερα πολλά πράγματα είναι διαφορετικά ....
moukelis
Επιφανές μέλος

Οχι δεν ειναι ξενερωτο,ειναι μια αλλη φαση της σχεσης,απλα μου αρεσει πολυ και το παιχνιδι που προηγειται.Σου δινει και περιθωρια να μαθεις πληροφοριες για τον αλλο,οχι με την κυριολεκτικη εννοια,σου δινει στοιχεια για τις κινησεις του,το σωμα του,την αντίληψή του...
moukelis
Επιφανές μέλος
Ε ενταξει κι εμενα δε με εχει παει κανεις για παστα,αλλα υπαρχει το φλερτ,εστω και σε διαφορετικη μορφη.Δεν ειμαστε πρωτογονοι η νεα γενια,να κοπαναμε με τα ροπαλα οποιον μας αρεσει στο μπαρ και να τον σερνουμε σπιτι για να κανουμε σεξ.Εξαλλου εγω με τα κυβικα μου δε θα μπορουσα να συρω και πολλους!Δεν θα ορκιζόμουν ότι πάντα έτσι συμβαίνει.Θάλεγα ότι μάλλον εξαίρεση είναι και όχι κανόνας..τουλάχιστον στις μικρότερες απο μένα ηλικίες(δηλώθηκα ήδη ως "γιαγιά").Επειδή έζησα κάποιες άλλες ..εποχές σίγουρα σήμερα πολλά πράγματα είναι διαφορετικά ....

roulsydney
Διάσημο μέλος
Δωράκι δεν υπονοώ το φλερτ μετά ή άνευ ..πάστας...Ε ενταξει κι εμενα δε με εχει παει κανεις για παστα,αλλα υπαρχει το φλερτ,εστω και σε διαφορετικη μορφη.Δεν ειμαστε πρωτογονοι η νεα γενια,να κοπαναμε με τα ροπαλα οποιον μας αρεσει στο μπαρ και να τον σερνουμε σπιτι για να κανουμε σεξ.Εξαλλου εγω με τα κυβικα μου δε θα μπορουσα να συρω και πολλους!![]()
αλλά τον σεβασμό του άντρα προς την γυναίκα που εκδηλώνεται κυρίως με την ευγένεια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
μπορεις να παρεις καροτσακι, οπως στη λαικηΕ ενταξει κι εμενα δε με εχει παει κανεις για παστα,αλλα υπαρχει το φλερτ,εστω και σε διαφορετικη μορφη.Δεν ειμαστε πρωτογονοι η νεα γενια,να κοπαναμε με τα ροπαλα οποιον μας αρεσει στο μπαρ και να τον σερνουμε σπιτι για να κανουμε σεξ.Εξαλλου εγω με τα κυβικα μου δε θα μπορουσα να συρω και πολλους!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool