Sex

συμφωνω απολυτως, σκεφτομουν ακριβως το ιδιο πραγμα. αλλωστε στο θεμα του σεξ και του ερωτα οτι εχει αλλαξει δεν ειναι μονο για κακο. καποια πραγματα εχουν αλλαξει προς οφελος μας.
ευτυχως δλδ που εχουν αλλαξει τα πραγματα.
Ακριβώς. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η εκάστοτε κοινωνία, ως ζωντανός οργανισμός, έχει το αίσθημα της αυτοσυντήρησης. Οι ακρότητες και οι μη "συμφέρουσες" συμπεριφορές συνήθως εξισορροπούνται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδη το θεμα ειναι απλα να μην το μαθει ο συντροφος;Δεν ξερω βρε παιδια,εγω δε θα ενιωθα καλα να ειμαι με καποιον,να παω με καποιον αλλο και μετα να συνεχισω κανονικα τη σχεση...:/:
Συμφωνώ και εγώ μαζί σου,γιατί να απατήσεις τον σύντροφό σου που αγαπάς και έχετε περάσει τόσα μαζί;Για να φτάσεις σε αυτό το σημείο κάτι δεν πάει καλά και το σωστό είναι να χωρίσεις γιατί αν το κάνεις μια φορά είναι σίγουρο οτι θα το ξανακάνεις και εγώ δεν θα ρίσκαρα να πληγώσω κάποιον που αγαπάω.Έχω σχέση 4 χρόνια και δεν σκέφτηκα να τον απατήσω.Σίγουρα μπορεί να φλερτάρεις κάποια στιγμή αλλά είναι κάτι αυθόρμητο και το σταματάς πριν προχωρήσει σε άλλο επίπεδο;)Για μένα το θέμα δεν είναι να απατήσεις αλλά να μην σε καταλάβει το θέμα είναι να μην θες να απατήσεις.Μετά πως θα τον ξανακοιτάξεις στα μάτια;Εγώ δεν θα μπορούσα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουμπαρούλα μου γλυκιά, ίσως να είσαι η εξαίρεση στον κανόνα. Πάντως ΟΛΟΙ οι φίλοι μου (και γνωστοί) το έχουν ρίξει το κέρατό τους (μια, δυο, τρεις φορές, ειδικά όταν είναι σίγουροι ότι το έτερον ήμισυ δε θα το μάθει σε καμία περίπτωση), άσχετα αν λατρεύουν τη γυναίκα/φίλη τους.Επίσης και αρκετές κοπέλες που γνωρίζω... Η δικαιολογία των αντρών είναι "άλλο αγάπη κι άλλο σεξ". Εγώ θεωρώ ότι πρόκειται απλώς για την ανθρώπινη φύση. Τώρα που το σκέφτομαι όμως, αυτά είναι (αντρικά) μυστικά, που δε θα έπρεπε να σας λέω, αλλά ΟΚ. :blink:
ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ???!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ? ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ! ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΕΡΑΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.... ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ!ΘΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟΣ,ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΕΡΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΙ!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ....
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΣ ΤΩΡΑ???!! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ? ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΓΩΣΕΙΣ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ! ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΕΡΑΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.... ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ,ΕΓΩ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΦΤΑΙΓΕ Ο ΑΛΛΟΣ!ΘΑ ΝΟΙΩΘΩ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ! ΚΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟΣ,ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ! ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΡΩΤΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΕΞ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΕΡΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΤΟΙ!ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΙΟΥΝΤΑΙ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΝΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ....
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
εχεις δικιο.
φωναζεις η μου φαινεται????(ξερεις τα κεφαλαια αυτο σημαινουν,αντε κουνελακι,μας ξεκουφανες:lol::lol::lol:

εχεις δικιο.
φωναζεις η μου φαινεται????(ξερεις τα κεφαλαια αυτο σημαινουν,αντε κουνελακι,μας ξεκουφανες:lol::lol::lol:
Φυσικα και φωναζω!!!!:mad:

Φυσικα και φωναζω!!!!:mad:
πλακα κανω,και εγω θα φωναζα παντως για το θεμα της απιστιας.ειναι κατι που οσα χρονια και αν περασουν δεν θα συμφωνησω ποτε,ΜΑΖΙ ΣΟΥ

αν πας με αλληηηηη θα σου σπασω το κεφαλιιιιιιι
αν πας με δυοοοο θα σου σπασω το κρανιοοοοοο :lol:

πλακα κανω,και εγω θα φωναζα παντως για το θεμα της απιστιας.ειναι κατι που οσα χρονια και αν περασουν δεν θα συμφωνησω ποτε,ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Οταν εισαι μονος,εισαι ελευθερος να κανεις οτι θελεις!Ας αλλαζεις καθε βραδυ κι αλλο συντροφο,δικαιωμα σου! Οταν ομως εχεις καποια σχεση (η σχεση προυποθετει αισθηματα) προσεχεις τι κανεις.... Αλλιως τι την κανεις τη σχεση αμα εισαι οπως πριν?Για να λες απλα οτι εχεις σχεση?:hmm:

αν πας με αλληηηηη θα σου σπασω το κεφαλιιιιιιι
αν πας με δυοοοο θα σου σπασω το κρανιοοοοοο :lol:
Οχι ποτε! Απλα χωριζεις ηρεμα και πολιτισμενα! Bye bye αγορακι,εκανες την επιλογη σου!:hello::hello::hello:

Οχι ποτε! Απλα χωριζεις ηρεμα και πολιτισμενα! Bye bye αγορακι,εκανες την επιλογη σου!:hello::hello::hello:
Συμβιβασμοι μετα το γαμο!!!:lol: (αν και ουτε εκει πρεπει...!)

ρε τι ηρεμα ? :lol:δωστου μια στο γονατο που τολμησε να κερατωσει κιολας ! :lol:

(πλακα κανω ε?)

ρε τι ηρεμα ? :lol:δωστου μια στο γονατο που τολμησε να κερατωσει κιολας ! :lol:

(πλακα κανω ε?)
Μπααα....Αυτος θα εκτιμησει αυτο που θα χασει μετα.... Γιατι να κατσεις να τρως κερατο αφου μπορεις να εχεις αυτο που θες,ετσι οπως το θες? (αν συγχωρησεις μια φορα το κερατο,θα ξανασυμβει...)

τι εγινε ρε παιδια??? πειτε κατι να ζωντανεψει το θεμαααααα!!!:lol:

Φυλοξήρα!!!!! μας τάπαν όλα! Ενώ με το φλερτ! πάντα κάτι έχεις να πεις!

Εγω παλι εχω να ρωτησω κατι με το θεμα του φλερτ(και μην πειτε οι παντρεμενες πως δεν σας αρεσει ακομα και τωρα να σας φλερταρουν)γιατι οταν καποιος μας φλερταρει,ακομα κι αν κανουμε την παπια ,και κολακευομαστε,οταν μας βαζει παγο θυμωνουμε???Αφου εξαρχης δεν εχουμε σκοπο να προχωρησουμε,γιατι μας θυμωνει οταν δεν το εχουμε κοψει εμεις πρωτοι??
Για να βλεπω απαντησεις....:lol::lol:

Εγω παλι εχω να ρωτησω κατι με το θεμα του φλερτ(και μην πειτε οι παντρεμενες πως δεν σας αρεσει ακομα και τωρα να σας φλερταρουν)γιατι οταν καποιος μας φλερταρει,ακομα κι αν κανουμε την παπια ,και κολακευομαστε,οταν μας βαζει παγο θυμωνουμε???Αφου εξαρχης δεν εχουμε σκοπο να προχωρησουμε,γιατι μας θυμωνει οταν δεν το εχουμε κοψει εμεις πρωτοι??
Για να βλεπω απαντησεις....:lol::lol:

Νομίζω ότι ειναι θεμα εγωισμού.:hmm:Ισως και γιατί ενδόμυχα να θεωρούμε δεδομένο το ενδιαφέρον του άλλου όταν αυτό εκφράζεται και γι'αυτό οταν αποσύρεται η πρόταση απο το τραπέζι, να νιώθουμε ότι χάνουμε τα κεκτημένα.
Βέβαια -και νόμίζω ότι λίγο ή πολύ όλοι την έχουμε πατήσει έτσι- είναι μια πολύ καλή τακτική για να ρίξεις κάποιον και να τον κάνεις να μην ξέρει απο που του ήρθε. Ομιλώ ως παθούσα.:(

Νομίζω ότι ειναι θεμα εγωισμού.:hmm:Ισως και γιατί ενδόμυχα να θεωρούμε δεδομένο το ενδιαφέρον του άλλου όταν αυτό εκφράζεται και γι'αυτό οταν αποσύρεται η πρόταση απο το τραπέζι, να νιώθουμε ότι χάνουμε τα κεκτημένα.
Βέβαια -και νόμίζω ότι λίγο ή πολύ όλοι την έχουμε πατήσει έτσι- είναι μια πολύ καλή τακτική για να ρίξεις κάποιον και να τον κάνεις να μην ξέρει απο που του ήρθε. Ομιλώ ως παθούσα.:(

συμφωνω...ειναι καλυτερα να ριχνεις παγο, απο το να δεχεσαι, ε ?? :P

συμφωνω...ειναι καλυτερα να ριχνεις παγο, απο το να δεχεσαι, ε ?? :P

Εχω φάει τόσο πάγο που κοντευω να γίνω εσκιμώα. Οπότε θα πω ότι ήταν καλύτερα όταν τον εριχνα εγώ.:mad:

Εχω φάει τόσο πάγο που κοντευω να γίνω εσκιμώα. Οπότε θα πω ότι ήταν καλύτερα όταν τον εριχνα εγώ.:mad:

αλλη μια εσκιμωα εδω :lol: να σκεφτεσαι οτι δεν εισαι μονη σου τουλαχιστον, αν σε παρηγορει αυτο καθολου...υπαρχουν κι αλλοι παγωμενοι :lol: τουλαχιστον γελα το !!

αλλη μια εσκιμωα εδω :lol: να σκεφτεσαι οτι δεν εισαι μονη σου τουλαχιστον, αν σε παρηγορει αυτο καθολου...υπαρχουν κι αλλοι παγωμενοι :lol: τουλαχιστον γελα το !!

Πολύ θα ήθελα να πω ότι είναι παρήγορο αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμα "κρυώνω":lol:
Τι κακό και αυτό να μην υπάρχει συγχρονισμός. Όταν έριχνα πάγο σε αυτόν τον άνθρωπο δεν περίμενα ότι θα έφτανε η στιγμή που θα τον έτρωγα με το φτυάρι.:blink::blink::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back