dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
μιλανε αλλουμονο εμεις ειμαστε δαφνη ολοι οι αλλοι που πηγαν?![]()
και εγω πηγαινωερχομαι συνεχεια κουνελακι καταντησα με τοσα χοπ χοπ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
να ενα ερωτημα! Οταν εισαι μεχρι 25 με μεγαλυτερους..... μετα τα 25 με μικροτερους!!!!σεξ με μικροτερους ? η μεγαλυτερους ?![]()

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
να ενα ερωτημα! Οταν εισαι μεχρι 25 με μεγαλυτερους..... μετα τα 25 με μικροτερους!!!!![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Τώρα έχω αναθεωρήσει. Ποιά λέτε ότι είναι η καλύτερη ηλικία για το άντρα;
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι όμως έτσι είναι! Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα ότι η γριά κότα έχει το ζουμί.

μεταξυ 22 μεχρι 40

(για μενα τουλαχιστον)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι όμως έτσι είναι! Όταν ήμουν μικρότερη έλεγα ότι η γριά κότα έχει το ζουμί.
Δεν μπορώ να απαντήσω, μόνο μέχρι 27 έχω δοκιμάσει

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
μεταξυ 22 μεχρι 40
(για μενα τουλαχιστον)
40;;;; Δεν είναι λίγο παραγινομένο το φρούτο για έναν άντρα; Οι γυναίκες είναι διαφορετικές ρε γμτ. Στα 40 είναι η καλύτερη ηλικία τους. Οι άντρες όμως νομίζω ότι όσο πλησιάζουν τα 30 και μετα, κάπως σαν να βαραίνουν μου φαίνεται.

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ειπα πως εχω δοκιμασει τα 22 και ανω,λεω πως ειναι η καλυτερη τους ηλικια(οχι πως θα με χαλαγε,αλλα ειμαι πιστη γυναικα η ατιμη)Δεν μπορώ να απαντήσω, μόνο μέχρι 27 έχω δοκιμάσει![]()
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω δει κατι σαρανταριαααα ασε καλυτερα απο 25(οχι ολοι ομως,μιλαω για τις εξαιρεσεις)40;;;; Δεν είναι λίγο παραγινομένο το φρούτο για έναν άντρα; Οι γυναίκες είναι διαφορετικές ρε γμτ. Στα 40 είναι η καλύτερη ηλικία τους. Οι άντρες όμως νομίζω ότι όσο πλησιάζουν τα 30 και μετα, κάπως σαν να βαραίνουν μου φαίνεται.![]()
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οι άντρες όμως νομίζω ότι όσο πλησιάζουν τα 30 και μετα, κάπως σαν να βαραίνουν μου φαίνεται.![]()
Ωχ, με άγχωσες...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
drf
Δραστήριο μέλος
40;;;; Δεν είναι λίγο παραγινομένο το φρούτο για έναν άντρα; Οι γυναίκες είναι διαφορετικές ρε γμτ. Στα 40 είναι η καλύτερη ηλικία τους. Οι άντρες όμως νομίζω ότι όσο πλησιάζουν τα 30 και μετα, κάπως σαν να βαραίνουν μου φαίνεται.![]()
μποααα θέμα διάθεσης είναι..

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
συμφωνω!Νομίζω ότι το κουνελάκι εχει δίκιο. Σαν σύντροφοι είναι καλύτεροι οι πιο ώριμοι αλλά σαν εραστές -ενώ θα έπρεπε η εμπειρία να τους εξελίσει- όσο μεγαλώνουν φαίνεται σαν να βαριούνται να κουνήσουν.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Πειτε την αγαπημενη σας σταση(οχι Κολιατσου!
),που σας απογειωνει!!
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

χαχαχαχα... να πω κάτι άλλο; Άτιμη Δώρα, έκατσα κ είδα το Twilight κ μου'ρθε ένα ζντουπ με τον Πάττινσον! Απαπα...άσχημος ο καημένος, χάλια, χάλια! Ακόμα σάλια μαζεύω! Αυτό με το λαμπίρισμα με προσγείωσε κομμάτι μόνο κ άρχισα να σκέφτομαι οτι κάνω σα 12χρονη που ανακάλυψε τον Ρουβά.
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι και εγω το ιδιο επαθα(ενα στουμπ)και παρακαλαγα<<ελε να με δαγκωσεις δεν θα σου κανω την δυσκολη!!!Ξάπλα στον καναπέ...με το τηλεκοντρόλ στο χέρι...
χαχαχαχα... να πω κάτι άλλο; Άτιμη Δώρα, έκατσα κ είδα το Twilight κ μου'ρθε ένα ζντουπ με τον Πάττινσον! Απαπα...άσχημος ο καημένος, χάλια, χάλια! Ακόμα σάλια μαζεύω! Αυτό με το λαμπίρισμα με προσγείωσε κομμάτι μόνο κ άρχισα να σκέφτομαι οτι κάνω σα 12χρονη που ανακάλυψε τον Ρουβά.

dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
και οσο για την σταση(κολιατσου....κανει γαβ και κουναει ουρα,σου λεει κατι??)Να αρχισουμε να μιλαμε λιγο?Πειτε την αγαπημενη σας σταση(οχι Κολιατσου!
),που σας απογειωνει!!
![]()
kounelaki
Περιβόητο μέλος
και οσο για την σταση(κολιατσου....κανει γαβ και κουναει ουρα,σου λεει κατι??)

χαχαχα και βεβαια!!!!Καλοπαιρνανε οι αντρες μαζι σου!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool