Sex

Εννοείται...δε το συζητώ καν...Ακόμα, βέβαια, δεν έχω γνωρίσει καμια, αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν υπάρχει:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φανταζεσαι να κανεις σεξ και να ακους
"τα χειλη σου με καινε
γιατι εισαι μανεκενε"

μπλιαχ:down::down::down::down:
Αυτό θα ήταν τέλειο για κωμωδία!

Κι όμως, πολλοί τα γουστάρουν αυτά (και άλλα παρόμοια, όχι μόνο μουσικά) και δυστυχώς κάποιες γυναίκες (περί "πυρσού και σκιών" που λέγαμε πριν...) ταυτίζονται πολύ σύντομα και άκρως αδικαιολόγητα με τα γούστα του καλού τους. Ένα πράγμα που με ενοχλεί ίσως περισσότερο κι από την ηλιθιότητα (η οποία όταν είσαι ερωτευμένος φαντάζει απλά ως αφέλεια) είναι η έλλειψη προσωπικότητας και άποψης. Είμαι υπερβολικός πάλι;!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι όμως, πολλοί τα γουστάρουν αυτά (και άλλα παρόμοια, όχι μόνο μουσικά) και δυστυχώς κάποιες γυναίκες (περί "πυρσού και σκιών" που λέγαμε πριν...) ταυτίζονται πολύ σύντομα και άκρως αδικαιολόγητα με τα γούστα του καλού τους. Ένα πράγμα που με ενοχλεί ίσως περισσότερο κι από την ηλιθιότητα (η οποία όταν είσαι ερωτευμένος φαντάζει απλά ως αφέλεια) είναι η έλλειψη προσωπικότητας και άποψης. Είμαι υπερβολικός πάλι;!
δεν εισαι καθολου υπερβολικος. παντως δυστυχως ντρεπομαι που το λεω το εχω κανει κι εγω αυτο το χαλι. ειχα παρει τα γουστα του "καλου" μου.
και σκυλαδικα ακουγα κ σε σκυλαδικα πηγα. αστα να πανε. η μονη μου δικαιολογια ειναι οτι ειμουν σχετικα μικρη και αρκετα μπερδεμενη
γι αυτο ειπα οτι η εσωτερικη αναζητηση θελει ολιγον μοναξια.

Καθόλου υπερβολικός! Προσωπικά, πάντως θα με ζόριζε πολύ να την "πατήσω" με κάποιον που ακούει σκυλάδικα...όχι, γιατί το παίζω ανώτερη κ τέτοιες βλακείες, αλλά γιατί το είδος της προτιμώμενης μουσικής εκφράζει πολλά πράγματα για τον άνθρωπο κ του τι είδους επικοινωνία μπορεί να αναπτυχθεί μεταξύ μας. Δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς μουσική κ δε μπορώ να συμβιβαστώ στο να ακούω πότε τα δικά μου πότε τα δικά του... Λοβοτομή:P:P:P;

Εχω ζησει τον εφιάλτη της διαφοράς γούστου και ηταν τόσο δύσκολο για εμενα που δεν αντεχα στο ακουσμα των τραγουδιών που προτιμούσε όσο και για εκείνον που από πεισμα περισσότερο αρνούταν να δεχτει οτιδήποτε είχα να του προτέινω. Είμασταν σε μια διαρκή σιγη για να αποφευγουμε τους καβγαδες.

Εμένα μου αρέσουν οι πιο άγριες καταστάσεις, αλλά δυστυχώς στο πλαίσιο μιας μόνιμης και "σοβαρής" ("με σκοπό το γάμο") σχέσης, αργά ή γρήγορα, το σεξ φθίνει... Χάνεται το πάθος, γαμώτο και αρχίζουν οι πονοκέφαλοι, οι γκρίνιες και... φαντασιώσεις (οι οποίες σπανιότατα γίνονται πράξη)! Και δυστυχώς θεωρώ ότι σ'αυτό φταίνε κατά ένα μεγάλο ποσοστό και οι γυναίκες, οι οποίες "δεν μπορούν να τα κάνουν όλα πια! στο κάτω-κάτω, θα τον παντρευτούν αυτόν τον τύπο! Μην τις περάσει και για π*******!"
Δε θέλω να κατηγορηθώ για μισογυνισμό! Ξέρω σίγουρα ότι δεν είμαι μισογύνης, αντιθέτως μάλιστα! Ίσως πάλι να φταίει το ζώδιό μου. :cool: Ωστόσο, τα παραπάνω τα έχω ακούσει από φίλες και τα έχω ζήσει κι εγώ, ως ένα βαθμό. Περιμένω γνώμες και (αναπόφευκτο) κράξιμο. :lol:
Αααχχ ποσο δικιο εχεις....ετσι ειναι τα πραγματα αλλα πιστευω και στα 2 φυλλα!Ισχυει και το αντιθετο σε αυτο που λες.... Για να σου δωσω ενα παραδειγμα τα αγορια που ειχα για "σχεση" και ποσο μαλλον με εναν που ειχα "σοβαρη σχεση" εγω ηθελα να κανω πολλα πραγματα αλλα αυτοι τα 'σταματουσαν' γιατι βλεπεις ημουν η 'κοπελα τους'!!!Και ποσες φορες εχω ακουσει απο αντρες το κλασσικο: "Δεν μπορω να κανω με τη γυναικα μου αυτα που κανω με τις αλλες"!!! Παντρευονται τις νοικοκοιρες και τις παρθενες,δεν τους κανουν τιποτα στο κρεβατι και στο τελος λενε οτι τους ξενερωνουν και πανε με αλλες!!! Οποτε ισχυει και το αντιστροφο,και πολλοι αντρες δεν θελουν να κανουν αγριο,πικαντικο κρεβατι με το δεσμο τους,επειδη ειναι ο σοβαρος δεσμος τους!

εχω αντιμετωπισει κι εγω το προβλημα του πονοκεφαλου. μου το εχουν πει. δεν μπορω εχω πονοκεφαλο. τα πηρα ασχημα
εμενα δεν με απασχολει αν θε με θεωρησει π******να γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο, να με θεωρησει.
απο τοτε που ξεκομπλεξαριστηκα, απολαμβανω τα πραγματα καλυτερα, "δεν ποναει πια το κεφαλι μου" και θεωρω την π*******να τιτλο τιμης.
ΘΕΑ!!! ΑΠΛΑ Θ Ε Α ! ! !

Σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο, Βίκυ. Το κάτω κεφάλι είναι πιο δυνατό από το πάνω, τις περισσότερες φορές. Ωστόσο, έχουν και οι άντρες συναισθήματα, ναι. Απλώς επειδή προσπαθούν πολύ συχνά να τα καταπνίξουν, τα κάνουν σκατά...
Απολυτως σωστος!!!:up:

A! Το χοντραίνεις, κουμπαρούλα! Πρώτον γιατί "πρώην κολλητός"; Και δεύτερον γιατί Led Zeppelin? Συνήθως προτιμώ χωρίς μουσική, γιατί μου αρέσει το "μιλητό" κατά τη διάρκεια (για να επιστρέψουμε στο θέμα μας)!
οκ το ομιλητο,αρκει να μην πεφτουν ερωτησεις...εκει ξενερωνω!!

Τι ενδιαφέρον θέμα! μόλις τώρα το διάβασα αυτό με τις στάσεις - στάσεις ζωής... Κανένας σχεδόν δεν είπε για σεξουαλικές στάσεις ενώ όλοι είπαν για στάσεις ζωής!
Όλοι/ες λέτε ένα σωρό πράγματα αλλά κανένας δεν είπε για το τι γίνεται αν και κατά πόσο το σεξ σχετίζεται με την αγάπη-έρωτα. Σαν να το βλέπετε ξεκομένο μου φάνηκε. Λίγο δυσνόητο μου φαίνεται.
Δεν έχει άλλη ποιότητα η σεξουαλική επαφή χωρίς έρωτα από εκείνην με έρωτα?
Και τι λέτε για όταν αγαπάς κάποιον και δεν είσαι πια ερωτευμένη/ος? Έχεις μαζί του σπίτι, παιδί, ζωή τον αγαπάς και τον πονάς αλλά δεν έχει έρωτα η σχέση. Έτσι απλά τον πετάς στην άκρη? του τραβάς το χαλί? Και καλά όταν είσαι/είναι 26, όταν όμως είσαι/είναι 46, 56 .... τι γίνεται?
Απο τις στάσεις του σεξ σίγουρα δε σώζεται μια στάση ζωής᾿ Ίσως μόνο την αποτυπώνει και την αντανακλά.

Τι ενδιαφέρον θέμα! μόλις τώρα το διάβασα αυτό με τις στάσεις - στάσεις ζωής... Κανένας σχεδόν δεν είπε για σεξουαλικές στάσεις ενώ όλοι είπαν για στάσεις ζωής!
Όλοι/ες λέτε ένα σωρό πράγματα αλλά κανένας δεν είπε για το τι γίνεται αν και κατά πόσο το σεξ σχετίζεται με την αγάπη-έρωτα. Σαν να το βλέπετε ξεκομένο μου φάνηκε. Λίγο δυσνόητο μου φαίνεται.
Και τι λέτε για όταν αγαπάς κάποιον και δεν είσαι πια ερωτευμένη/ος? Έχεις μαζί του σπίτι, παιδί, ζωή τον αγαπάς και τον πονάς αλλά δεν έχει έρωτα η σχέση. Έτσι απλά τον πετάς στην άκρη? του τραβάς το χαλί? Και καλά όταν είσαι/είναι 26, όταν όμως είσαι/είναι 46, 56 .... τι γίνεται?
Απο τις στάσεις του σεξ σίγουρα δε σώζεται μια στάση ζωής᾿ Ίσως μόνο την αποτυπώνει και την αντανακλά.

Ε, βέβαια κ έχει άλλη ποιότητα, αλλά δεν είναι απαραίτητα καλύτερο, απλά έχει άλλες αρετές...αλλά το σεξ θέλει χημεία κ το σεξ μετά από χρόνια κ τριβή θέλει πειραματισμό κ θράσος. Κ ερωτευμένος να είσαι, δεν είναι απαραίτητο οτι έχεις σεξουαλική χημεία με τον άλλο κ να τον αγαπάς ακόμα, πάλι τα ίδια. Αν, όμως, τον ποθείς ακόμα (ερωτευμένος ή μη μετά από χρόνια) θα το παλέψεις, θα πειραματιστείς, θα αποθρασυνθείς κλπ

Μεγάλη συζήτηση ανοίγεις... Σαφώς και έχει άλλη ποιότητα το σεξ με έρωτα, ωστόσο είναι τόσο σπάνιο, διότι για κάποιον περίεργο και ανεξήγητο λόγο ο έρωτας δεν έρχεται (σχεδόν) ποτέ την ίδια στιγμή και για τους δύο. Ωστόσο, το σεξ μπορεί να είναι υπέροχο και χωρίς συναίσθημα.
Όσο για την αγάπη... Δεν ξέρω τι να πω. Με έβαλε σε σκέψεις αυτό που είπες. Πόσο σωστά το έθεσες, αλλά δεν έχω ιδέα. Υποθέτω όμως πως όταν αγαπάς, μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα. Και το κακό σεξ και την έλλειψή του. Εγώ προσωπικά ίσως έφευγα, όμως δεν έχω ούτε οικογένεια, ούτε παιδιά. Εσύ όμως έχεις και παιδιά και αγάπη. Συνεχίζεις λοιπόν να δίνεις και έτσι παίρνεις περισσότερα από όσα εγώ μπορώ να ονειρευτώ.

Μαζι σου 1000%!Συμφωνω απολυτα!:up:

Σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο, Βίκυ. Το κάτω κεφάλι είναι πιο δυνατό από το πάνω, τις περισσότερες φορές. Ωστόσο, έχουν και οι άντρες συναισθήματα, ναι. Απλώς επειδή προσπαθούν πολύ συχνά να τα καταπνίξουν, τα κάνουν σκατά...
Γιατι αραγε προσπαθουμε να τα καταπνιξουμε και οταν το κανουμε τα κανουμε σκατα!Θα μειωθει ο αντρισμος μας αν δε τα καταπνιγουμε?Σε πολλες περιπτωσεις το θεωρω κομπλεξ και δειγμα ανασφαλειας!(ο καθενας για το ποσο αρσενικο νιωθει και το λαθος τροπο που προσπαθει να το αποδειξει...ακομα και στον εαυτο του)

Λοιπόν, το να νοιώθει η γυναίκα γυναίκα και ο άντρας άντρας είναι σίγουρα μεγάλο πράγμα γιατί σχετίζεται με την ταυτότητα του ανθρώπου και του δίνει τόπο να σταθεί. Γι αυτό πάνω απ'όλα, νομίζω ότι το σεξ έστω και χωρίς αγάπη είναι πάντα τόσο επίκαιρο... Πότε, κορίτσια, νοιώθετε γυναίκες? γιατί είπαν κάποιες ότι η πουτ*** είναι τίτλος τιμής? μήπως τελικά ανακαλύπτουμε πράγματα ταμπού που όμως είναι τα πιο σημαντικά και γι αυτό είναι ντυμένα με κοινωνική απόρριψη? κάτι μάγισες στην πυρά μου θυμίζει αυτό... και κάτι άλλο ...:
πριν χρόνια, ερωτευμένη εγώ με πλήθος ηθικες να με δρομολογούν και πλήθος προσπάθειες να αυτοανακαλυφτώ, και με χιλιάδες ψυχικά "καρούμπαλα"από το να χτυπάω το κεφάλι στον τοίχο, πήγα με δάκρυα και ρώτησα τη μάνα μου: μ'έμαθες νάμαι κόρη, μ' έμαθες νάμαι μάνα, μά πες μου, μάθε με πως είναι η γυναίκα.... Δε θυμάμαι την απάντηση, αλλά κάπως έτσι ήταν, ότι έπρεπε να το μάθω μόνη μου γιατί ότι ήξερε εκείνη ήταν ο μανιερισμός της ταυτότητας, το εποικοδόμημα που μοιάζει όμοιο ενώ στο βάθος είναι άλλο για την κάθε μια. Ένα μόνο δίδαγμα κατάλαβα: ότι το νάσαι γυναίκα και νάσαι άντρας είναι να ξέρεις το "δούναι και λαβείν", να το αποδέχεσαι σαν πραγματικότητα και να μη το φοβάσαι ούτε να το ντρέπεσαι ....
Κι ακόμα όταν έχεις κατακτήσει αυτή τη γνώση, αντί να ησυχάσεις πια ότι κάτι έμαθες και να αναπαυτείς στις δάφνες σου, βλέπεις ότι αναδύεται πάντα το ερώτημα για το ποιο είναι το διακύβευμα .....

Τι γινεται ρε παιδια θα πουμε τιποτα?

τι να πουμε βρε κουνελακι δεν τα αναλυσαμε ολα περι σεξ ? αν εχεις καμια απορια πεστη :D

τι να πουμε βρε κουνελακι δεν τα αναλυσαμε ολα περι σεξ ? αν εχεις καμια απορια πεστη :D
Παλι θεικη φωτο εβαλες!Πως καθεται ετσι το μοντελο σου με το μαντιλι?Εγω λουρακι τολμησα μια φορα να του βαλω και παλαβωσε για να το βγαλει!

Παλι θεικη φωτο εβαλες!Πως καθεται ετσι το μοντελο σου με το μαντιλι?Εγω λουρακι τολμησα μια φορα να του βαλω και παλαβωσε για να το βγαλει!

ευχαριστω :P
καθεται, ειναι καλη δεν ειναι αγρια...:up:

Εχω ερωτηση που με εχει προβληματισει εδω και καποιο καιρο.....Μπορουν 2 ατομα που εχουν κανει σεξ στο παρελθον να μεινουν φιλοι???:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back