Sex

Οχι ρε,αλλα ξερω τον εαυτο μου!!!
6 χρονια μου πηρε να βγαλω απο πανω μου τη σχεση εξαρτησης με τον πρωην μου:redface::(:mad:...
Τελικα να σου πω?Δεν αξιζαν τα χρονακια που εχασα,εγω ημουν ζωον και δεν ακουγα κανενα.Οταν συνειδητοποιησα την κατασταση κοντεψα να ριξω με κεφαλιες τα ντουβαρια (μπας και το σπασω το ξερο μου και ησηχασω).
Βεβαια δεν μπορεις να φανταστεις τι τεστ ντραιβ περασε ο επομενος,ο οποιος τυχαινει πλεον να ειναι και αντρας μου.Τον σταυρωσα τον κακομοιρη...
Κοριτσακι μου,μη φθειρεις τον εαυτο σου,γιατι διατρεχεις τον κινδυνο να γινεις τελικα κυνικη.Βλεπεις ξερω απο πρωτο χερι,οτι οσο πιο ευαισθητος ειναι καποιος,τοσο πιο πολυ πληγωνεται και τοσο πιο πολυ σκληραινει.

Εγώ είμαι στα 2μιση ακόμα, έχω χρόνο....
Και εμας δεν ηταν και ποτέ σχέση, ήταν παντα κάτι παραπάνω από .... ξεπέτα αλλά κάτι λιγότερο από σχέση.:mad:
Κυνική και κακιά. Αυτούς τους χαρακτηρισμούς μου αποδίδουν. Και ευερέθιστη και ανικανοποίητη και η μανα μου με είπε και γεροντοκόρη.
Τώρα, προσπαθώντας πάλι, είμαι στις 3μιση εβδομάδες αποχής. Εχω πολύ δρόμο μπροστά μου.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ είμαι στα 2μιση ακόμα, έχω χρόνο....
Και εμας δεν ηταν και ποτέ σχέση, ήταν παντα κάτι παραπάνω από .... ξεπέτα αλλά κάτι λιγότερο από σχέση.:mad:
Τώρα, προσπαθώντας πάλι, είμαι στις 3μιση εβδομάδες αποχής. Εχω πολύ δρόμο μπροστά μου.....
Χωρις παραξηγηση θα σε μπουφλισω!!!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Ακου τη γιαγια Μαρια,δεν αξιζει τον κοπο!!!!!Παθαινω εγκεφαλικο στην ιδεα,οτι καποια μπορει να φτασει στο χαλι που ημουνα για χ χρονικο διαστημα.
Διασκεδασε,φλερταρε,ανεβασε την αυτοπεποιθηση/αυτοσεβασμο/αυτοεκτιμηση σου,περνα καλα και θα δεις ποσο καλυτερα θα νιωσεις.
Αντε,γιατι θα κατεβω Πειραια και θα σε πιασω απο το τσουλουφι.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χωρις παραξηγηση θα σε μπουφλισω!!!
ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Ακου τη γιαγια Μαρια,δεν αξιζει τον κοπο!!!!!Παθαινω εγκεφαλικο στην ιδεα,οτι καποια μπορει να φτασει στο χαλι που ημουνα για χ χρονικο διαστημα.
Διασκεδασε,φλερταρε,ανεβασε την αυτοπεποιθηση/αυτοσεβασμο/αυτοεκτιμηση σου,περνα καλα και θα δεις ποσο καλυτερα θα νιωσεις.
Αντε,γιατι θα κατεβω Πειραια και θα σε πιασω απο το τσουλουφι.....

Γιαγιά Μαρία, έχω κάνει τα πάντα, δεν γίνεται τίποτα! Πάντα απλά προσπαθώ να μην κάνω εγώ την κίνηση. Ξέρω όμως ότι μόλις αυτός κουνήσει το δαχτυλάκι του εγώ λιώμα. Οπως είχα πει κάποτε, αυτός χτυπάει και εγώ χορεύω.:(
Ουτε το βρίσιμο έχει αποδώσει ούτε τίποτα.
Τωρα, για το ξύλο δεν ξέρω....

Γιαγιά Μαρία, έχω κάνει τα πάντα, δεν γίνεται τίποτα! Πάντα απλά προσπαθώ να μην κάνω εγώ την κίνηση. Ξέρω όμως ότι μόλις αυτός κουνήσει το δαχτυλάκι του εγώ λιώμα. Οπως είχα πει κάποτε, αυτός χτυπάει και εγώ χορεύω.:(

Βγες, πιες και διασκέδασε με την ψυχή σου. Και ετοιμάσου για τον επόμενο!! Μόνο όταν βρεις τον επόμενο και είναι και σωστός απέναντί σου, θα καταλάβεις ότι έχανες το χρόνο σου με αυτόν!!
Αντε βρε Κάτια, καλοκαίρι έρχεται!! Είσαι και μια κούκλα, δεν έχεις ανάγκη εσύ:up:

Στην ανάγκη, άσε κάτω το μπεγλεράκι και δώσε του και δυο μπούφλες!!

ε και πώς το λέγαμε αυτό στο γυμνάσιο στα λευκώματα.. χμμμ

- ποτέ με τρέχεις πίσω από ένα κορίτσι ή λεωφορείο - ακολουθεί άλλο σε λίγο :lol:

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
Μπαα η βια δεν μου αρεσει...
Ξερεις ομως τι θα βοηθουσε ισως???3 μολις γραμματακια.Στην επομενη κινηση του δοκιμαστικα πες Ο Χ Ι ,εξαλλου οι πιο πολλοι αντρες με το φτυσιμο κολλανε,σαν τα γραμματοσημα...Δεν διαφοροποιουνται τοσο απο εμας σε αυτο.
Και βαλε ανθρωπο εμπιστοσυνης,που σε αγαπαει πολυ να σου θυμιζει τους λογους για να μην υποκυψεις!

Θεουλη μου εχε παντα καλα το Σοφακι(κολλητη μου) που για χρονια μου πιπιλιζε τον εγκεφαλο και με δυσαρεστουσε με τη γνωμη της,μεχρι που ξυπνησα.............

Βγες, πιες και διασκέδασε με την ψυχή σου. Και ετοιμάσου για τον επόμενο!! Μόνο όταν βρεις τον επόμενο και είναι και σωστός απέναντί σου, θα καταλάβεις ότι έχανες το χρόνο σου με αυτόν!!
Αντε βρε Κάτια, καλοκαίρι έρχεται!! Είσαι και μια κούκλα, δεν έχεις ανάγκη εσύ:up:

Στην ανάγκη, άσε κάτω το μπεγλεράκι και δώσε του και δυο μπούφλες!!
Εχεις τοοοοοοοοσο δικιο σε ολα:up::up::up::up::up:
Ορμα Κατια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:
Μπαα η βια δεν μου αρεσει...

Ισως να αρεσει σε μένα. Με την βλακεια που κουβαλάω ποτέ δεν ξέρεις.
@Μελίνα. Εκοψα το κάπνισμα, αν αφήσω και το κομπολόι μου, θα πιάσω κανέναν απο το λαιμό.:mad:

Ξέρω όμως ότι μόλις αυτός κουνήσει το δαχτυλάκι του εγώ λιώμα. Οπως είχα πει κάποτε, αυτός χτυπάει και εγώ χορεύω.:(

Και να σου πω και κάτι άλλο; Όταν σε γνώρισα, το πρώτο πράγμα που είπα μέσα μου ήταν "Ωραία κοπέλα, δυναμική και ανεξάρτητη, όπως τα ποστς της στο φόρουμ... μαγκάκι" και σε συμπαθησα άμεσα γιατί είσαι ντόμπρα. Είναι δυνατόν να χορεύεις ΕΣΥ όταν χτυπάει κάποιος;;; Στη δική μου εικόνα για την Κάτια, δεν παίζει τέτοιο πράγμα:down::down:

Και να σου πω και κάτι άλλο; Όταν σε γνώρισα, το πρώτο πράγμα που είπα μέσα μου ήταν "Ωραία κοπέλα, δυναμική και ανεξάρτητη, όπως τα ποστς της στο φόρουμ... μαγκάκι" και σε συμπαθησα άμεσα γιατί είσαι ντόμπρα. Είναι δυνατόν να χορεύεις ΕΣΥ όταν χτυπάει κάποιος;;; Στη δική μου εικόνα για την Κάτια, δεν παίζει τέτοιο πράγμα:down::down:

Πωπω! πόσο σε ευχαριστώ Μελίνα μου. Βρήκε τα κουμπιά μου ο μα@&*%ς και με κάνει και τρέχω. Αχ! και να ξέρατε πόσες βραδιες με έχει πάρει τηλέφωνο 2 και 3 τα χαράματα και έχω ξυπνησει πανικόβλητη. Μέσα σε 15' μπάνιο ντύσημο βάψιμο! Μιλάμε για χρόνο ρεκόρ έτσι, και για άνθρωπο που θέλει 2 ώρες να ετοιμαστεί. Μωρε όχι μόνο χορεύω, ακροβατικά κάνώ....

:(:(:(:(
Αλλο το μεσα μας,αλλο τι δειχνουμε εξω!Εγω την Κατια δεν την ξερω,αλλα διαβαζοντας τα ποστακια της (εκτος απο τα σημερινα) τετοια αποψη,εχω σχηματισει!ΔΥΝΑΤΗ ΚΟΠΕΛΑ.
Θα εκμεταλλευτει τη δυναμη της για να πραξει αναλογα???Αυτη θα το αποφασισει.
ΑΚΟΥΣ ΚΑΤΙΑ????????

:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Πωπω! πόσο σε ευχαριστώ Μελίνα μου. Βρήκε τα κουμπιά μου ο μα@&*%ς και με κάνει και τρέχω. Αχ! και να ξέρατε πόσες βραδιες με έχει πάρει τηλέφωνο 2 και 3 τα χαράματα και έχω ξυπνησει πανικόβλητη. Μέσα σε 15' μπάνιο ντύσημο βάψιμο! Μιλάμε για χρόνο ρεκόρ έτσι, και για άνθρωπο που θέλει 2 ώρες να ετοιμαστεί. Μωρε όχι μόνο χορεύω, ακροβατικά κάνώ....
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
ΟΧΙ
Εκτος κι αν σε εξιταρει τοσο πολυ η ανασφαλεια.........

:hmm:Αν εμένα με έπαιρνε κάποιος τηλ. στις 2 τα χαράματα, θα άκουγε ένα περιποιημένο $%&*σίδι... άκου να χάσω τον ύπνο μου!!! :rolleyes: Βέβαια, η κατάστασή σου είναι προχωρημένη, οπότε χρειάζονται και ακραία μέσα... άσε κάτω το κομπολόι μαρή και πιάσε κανα λαιμό!!! (εσύ το'πες :D)
Και κάτι καλύτερο... την επόμενη φορά που θα πάρει στις 3 τπ πρωί, φρόντισε να είσαι έξω σε μπαράκι στην Καστέλα με μια κανάτα σφηνάκια μπροστά σου και να του πεις: Σόρυ μωρό, είμαι με παρέα τώρα... θα πιώ κι ένα στην υγειά σου:D, όνειρα γλυκά"

:hmm:Αν εμένα με έπαιρνε κάποιος τηλ. στις 2 τα χαράματα, θα άκουγε ένα περιποιημένο $%&*σίδι... άκου να χάσω τον ύπνο μου!!! :rolleyes: Βέβαια, η κατάστασή σου είναι προχωρημένη, οπότε χρειάζονται και ακραία μέσα... άσε κάτω το κομπολόι μαρή και πιάσε κανα λαιμό!!! (εσύ το'πες :D)
Και κάτι καλύτερο... την επόμενη φορά που θα πάρει στις 3 τπ πρωί, φρόντισε να είσαι έξω σε μπαράκι στην Καστέλα με μια κανάτα σφηνάκια μπροστά σου και να του πεις: Σόρυ μωρό, είμαι με παρέα τώρα... θα πιώ κι ένα στην υγειά σου:D, όνειρα γλυκά"
:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

αχχ,ετσι ειναι καποιοι μας χορευουν και καποιους τους χορευουμε......
δεν επιλεγουμε.

Δεν κάνω την πάπια επειδή δεν σας απαντάω.:P Δεν την βρίσκω με την απορριψη και ούτε την επιδιώκω. Πρόσφατα μάλιστα έγινε αυτο που λέτε, επικοινωνησε 1κ30 το βράδυ και έλαβε απάντηση 5κ30 το πρωι, εξηγώντας του ότι ήμουν "απασχολημένη" εκείνη την ώρα. Και είμαι και πολύ περίφανη για τον εαυτό μου.:D

:D:lol: :lol::lol::lol:
καλο!!!!!!

Δεν κάνω την πάπια επειδή δεν σας απαντάω.:P Δεν την βρίσκω με την απορριψη και ούτε την επιδιώκω. Πρόσφατα μάλιστα έγινε αυτο που λέτε, επικοινωνησε 1κ30 το βράδυ και έλαβε απάντηση 5κ30 το πρωι, εξηγώντας του ότι ήμουν "απασχολημένη" εκείνη την ώρα. Και είμαι και πολύ περίφανη για τον εαυτό μου.:D

Είναι μια καλή αρχή, κι εγώ είμαι περήφανη για σένα :up: Την επόμενη φορά, δε χρειάζεται να λάβει εξήγηση... άσε να ξαναπάρει εκείνος τηλέφωνο την επόμενη μέρα και πες τότε ότι ήσουν "απασχολημένη". Μη δίνεις λογαριασμό Κατιούσκα.
Και μη νομίζεις ότι δεν έχουμε βρεθεί στη θέση σου... κι εγώ την έχω πατήσει έτσι, όχι μόνο μια, αλλά περισσότερες φορές... και μιλάμε για πολύ αρρωστημένες καταστάσεις :(:down: Τώρα κοιτάζω πίσω και δεν πιστεύω ότι τις αποδεχόμουν.
Η εσωτερική μας ηρεμία και ανεξαρτησία είναι ανεκτίμητες!!! Πιο σημαντικές από οποιονδήποτε άντρα!!! Εσύ που είσαι και Ζυγάκι, είσαι συντροφική, θες παρέα, αλλά βρες μια παρέα με τους δικούς σου όρους.

:up::up::up::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back