kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:50 Η kounelaki: #621 03-06-09 22:50 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν νιώθω το ιδιο όπως παλιά έτσι κι αλλιώς. Απλα είναι η ανάμνηση και το απωθημενο που έχει μείνει. Πλεον δεν τον σκέφτομαι όπως τον σκεφτόμουν και ειμαι πιο αντικειμενική στην κρίση μου ως πρός εκείνον. Είμαι εις αναμονή μιας καινούριας γνωριμίας αλλά πραγματικά και δεν το λεω μόνο εγω, οι άντρες είτε κρυφτηκαν γιατί φοβήθηκαν, είτε έχουν καλομάθει πλέον τοσο πολύ που δεν ειναι διατεθημένοι να κανουν εκείνοι όχι μόνο το πρώτο βήμα αλλά ουτε κάν να ρίξουν το πρώτο βλεμα. Click για ανάπτυξη... Για να'χεις κολλησει εσυ ετσι, πρεπει να ειναι τρομερος στο κρεβατι ε? (να μην ξεχνιωμαστε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:51 Η ιωάννα-μπιάνκα: #622 03-06-09 22:51 εχω περασει κ εγω δυσκολα..μην με βλεπεις μικρη.. απλα προχωρα μπροστα κ κοιτα τον εαυτουλη σου!κ στη τελικη γινε κ λιγο αναισθητη!!δεν πειραζει... τωρα μιλαω εγω που κλαιω αν πατησω μυρμηγκι αλλα πιστευω εκει που πρεπει να φανω σκληρη το κανω!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:52 Η ιωάννα-μπιάνκα: #623 03-06-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Για να'χεις κολλησει εσυ ετσι, πρεπει να ειναι τρομερος στο κρεβατι ε? (να μην ξεχνιωμαστε...) Click για ανάπτυξη... αχ κουνελακι κουνελακι , ξυλο που θα το φας..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Η Raktia έγραψε: #624 03-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Για να'χεις κολλησει εσυ ετσι, πρεπει να ειναι τρομερος στο κρεβατι ε? (να μην ξεχνιωμαστε...) Click για ανάπτυξη... Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Η kounelaki: #625 03-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: αχ κουνελακι κουνελακι , ξυλο που θα το φας..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ιωάννα-μπιάνκα: #626 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Click για ανάπτυξη... παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:57 Η kounelaki: #627 03-06-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:58 Η kounelaki: #628 03-06-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;". Click για ανάπτυξη... Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η kounelaki: #629 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:01 Η marzep έγραψε: #630 03-06-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Η Raktia έγραψε: #631 03-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η ιωάννα-μπιάνκα: #632 03-06-09 23:07 ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:09 Η Raktia έγραψε: #633 03-06-09 23:09 Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #634 03-06-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν νιώθω το ιδιο όπως παλιά έτσι κι αλλιώς. Απλα είναι η ανάμνηση και το απωθημενο που έχει μείνει. Πλεον δεν τον σκέφτομαι όπως τον σκεφτόμουν και ειμαι πιο αντικειμενική στην κρίση μου ως πρός εκείνον. Είμαι εις αναμονή μιας καινούριας γνωριμίας αλλά πραγματικά και δεν το λεω μόνο εγω, οι άντρες είτε κρυφτηκαν γιατί φοβήθηκαν, είτε έχουν καλομάθει πλέον τοσο πολύ που δεν ειναι διατεθημένοι να κανουν εκείνοι όχι μόνο το πρώτο βήμα αλλά ουτε κάν να ρίξουν το πρώτο βλεμα. Click για ανάπτυξη... Για να'χεις κολλησει εσυ ετσι, πρεπει να ειναι τρομερος στο κρεβατι ε? (να μην ξεχνιωμαστε...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:51 Η ιωάννα-μπιάνκα: #622 03-06-09 22:51 εχω περασει κ εγω δυσκολα..μην με βλεπεις μικρη.. απλα προχωρα μπροστα κ κοιτα τον εαυτουλη σου!κ στη τελικη γινε κ λιγο αναισθητη!!δεν πειραζει... τωρα μιλαω εγω που κλαιω αν πατησω μυρμηγκι αλλα πιστευω εκει που πρεπει να φανω σκληρη το κανω!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:52 Η ιωάννα-μπιάνκα: #623 03-06-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Για να'χεις κολλησει εσυ ετσι, πρεπει να ειναι τρομερος στο κρεβατι ε? (να μην ξεχνιωμαστε...) Click για ανάπτυξη... αχ κουνελακι κουνελακι , ξυλο που θα το φας..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Η Raktia έγραψε: #624 03-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Για να'χεις κολλησει εσυ ετσι, πρεπει να ειναι τρομερος στο κρεβατι ε? (να μην ξεχνιωμαστε...) Click για ανάπτυξη... Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Η kounelaki: #625 03-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: αχ κουνελακι κουνελακι , ξυλο που θα το φας..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ιωάννα-μπιάνκα: #626 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Click για ανάπτυξη... παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:57 Η kounelaki: #627 03-06-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:58 Η kounelaki: #628 03-06-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;". Click για ανάπτυξη... Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η kounelaki: #629 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:01 Η marzep έγραψε: #630 03-06-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Η Raktia έγραψε: #631 03-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η ιωάννα-μπιάνκα: #632 03-06-09 23:07 ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:09 Η Raktia έγραψε: #633 03-06-09 23:09 Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #634 03-06-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εχω περασει κ εγω δυσκολα..μην με βλεπεις μικρη.. απλα προχωρα μπροστα κ κοιτα τον εαυτουλη σου!κ στη τελικη γινε κ λιγο αναισθητη!!δεν πειραζει... τωρα μιλαω εγω που κλαιω αν πατησω μυρμηγκι αλλα πιστευω εκει που πρεπει να φανω σκληρη το κανω!!... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:52 Η ιωάννα-μπιάνκα: #623 03-06-09 22:52 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Για να'χεις κολλησει εσυ ετσι, πρεπει να ειναι τρομερος στο κρεβατι ε? (να μην ξεχνιωμαστε...) Click για ανάπτυξη... αχ κουνελακι κουνελακι , ξυλο που θα το φας..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Η Raktia έγραψε: #624 03-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Για να'χεις κολλησει εσυ ετσι, πρεπει να ειναι τρομερος στο κρεβατι ε? (να μην ξεχνιωμαστε...) Click για ανάπτυξη... Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Η kounelaki: #625 03-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: αχ κουνελακι κουνελακι , ξυλο που θα το φας..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ιωάννα-μπιάνκα: #626 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Click για ανάπτυξη... παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:57 Η kounelaki: #627 03-06-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:58 Η kounelaki: #628 03-06-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;". Click για ανάπτυξη... Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η kounelaki: #629 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:01 Η marzep έγραψε: #630 03-06-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Η Raktia έγραψε: #631 03-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η ιωάννα-μπιάνκα: #632 03-06-09 23:07 ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:09 Η Raktia έγραψε: #633 03-06-09 23:09 Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #634 03-06-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Για να'χεις κολλησει εσυ ετσι, πρεπει να ειναι τρομερος στο κρεβατι ε? (να μην ξεχνιωμαστε...) Click για ανάπτυξη... αχ κουνελακι κουνελακι , ξυλο που θα το φας..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Η Raktia έγραψε: #624 03-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Για να'χεις κολλησει εσυ ετσι, πρεπει να ειναι τρομερος στο κρεβατι ε? (να μην ξεχνιωμαστε...) Click για ανάπτυξη... Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Η kounelaki: #625 03-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: αχ κουνελακι κουνελακι , ξυλο που θα το φας..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ιωάννα-μπιάνκα: #626 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Click για ανάπτυξη... παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:57 Η kounelaki: #627 03-06-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:58 Η kounelaki: #628 03-06-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;". Click για ανάπτυξη... Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η kounelaki: #629 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:01 Η marzep έγραψε: #630 03-06-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Η Raktia έγραψε: #631 03-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η ιωάννα-μπιάνκα: #632 03-06-09 23:07 ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:09 Η Raktia έγραψε: #633 03-06-09 23:09 Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #634 03-06-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Για να'χεις κολλησει εσυ ετσι, πρεπει να ειναι τρομερος στο κρεβατι ε? (να μην ξεχνιωμαστε...) Click για ανάπτυξη... Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:54 Η kounelaki: #625 03-06-09 22:54 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: αχ κουνελακι κουνελακι , ξυλο που θα το φας..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ιωάννα-μπιάνκα: #626 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Click για ανάπτυξη... παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:57 Η kounelaki: #627 03-06-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:58 Η kounelaki: #628 03-06-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;". Click για ανάπτυξη... Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η kounelaki: #629 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:01 Η marzep έγραψε: #630 03-06-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Η Raktia έγραψε: #631 03-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η ιωάννα-μπιάνκα: #632 03-06-09 23:07 ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:09 Η Raktia έγραψε: #633 03-06-09 23:09 Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #634 03-06-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: αχ κουνελακι κουνελακι , ξυλο που θα το φας..... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:56 Η ιωάννα-μπιάνκα: #626 03-06-09 22:56 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Click για ανάπτυξη... παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:57 Η kounelaki: #627 03-06-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:58 Η kounelaki: #628 03-06-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;". Click για ανάπτυξη... Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η kounelaki: #629 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:01 Η marzep έγραψε: #630 03-06-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Η Raktia έγραψε: #631 03-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η ιωάννα-μπιάνκα: #632 03-06-09 23:07 ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:09 Η Raktia έγραψε: #633 03-06-09 23:09 Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #634 03-06-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Click για ανάπτυξη... παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:57 Η kounelaki: #627 03-06-09 22:57 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:58 Η kounelaki: #628 03-06-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;". Click για ανάπτυξη... Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η kounelaki: #629 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:01 Η marzep έγραψε: #630 03-06-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Η Raktia έγραψε: #631 03-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η ιωάννα-μπιάνκα: #632 03-06-09 23:07 ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:09 Η Raktia έγραψε: #633 03-06-09 23:09 Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #634 03-06-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: παντως μας επαναφερεις στο αρχικο θεμα!ευγε παιδι μου!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:58 Η kounelaki: #628 03-06-09 22:58 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;". Click για ανάπτυξη... Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η kounelaki: #629 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:01 Η marzep έγραψε: #630 03-06-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Η Raktia έγραψε: #631 03-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η ιωάννα-μπιάνκα: #632 03-06-09 23:07 ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:09 Η Raktia έγραψε: #633 03-06-09 23:09 Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #634 03-06-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;". Click για ανάπτυξη... Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 22:59 Η kounelaki: #629 03-06-09 22:59 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:01 Η marzep έγραψε: #630 03-06-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Η Raktia έγραψε: #631 03-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η ιωάννα-μπιάνκα: #632 03-06-09 23:07 ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:09 Η Raktia έγραψε: #633 03-06-09 23:09 Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #634 03-06-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marzep Δραστήριο μέλος Η marzep αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 792 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:01 Η marzep έγραψε: #630 03-06-09 23:01 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Η Raktia έγραψε: #631 03-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η ιωάννα-μπιάνκα: #632 03-06-09 23:07 ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:09 Η Raktia έγραψε: #633 03-06-09 23:09 Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #634 03-06-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Η Raktia έγραψε: #631 03-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η ιωάννα-μπιάνκα: #632 03-06-09 23:07 ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:09 Η Raktia έγραψε: #633 03-06-09 23:09 Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #634 03-06-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα) μπας και ξεκολλησεις? Click για ανάπτυξη... Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:07 Η ιωάννα-μπιάνκα: #632 03-06-09 23:07 ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:09 Η Raktia έγραψε: #633 03-06-09 23:09 Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #634 03-06-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:09 Η Raktia έγραψε: #633 03-06-09 23:09 Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #634 03-06-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:11 Η kounelaki: #634 03-06-09 23:11 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο... Click για ανάπτυξη... Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:13 Η kounelaki: #635 03-06-09 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω. Click για ανάπτυξη... Και ποια δεν το θελει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:16 Η kounelaki: #636 03-06-09 23:16 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο. Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Η Raktia έγραψε: #637 03-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος! Click για ανάπτυξη... Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η ιωάννα-μπιάνκα: #638 03-06-09 23:19 καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:19 Η kounelaki: #639 03-06-09 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 30 31 32 33 34 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 45 Επόμενη First Προηγούμενη 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 32 από 45 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raktia: Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω. Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο. Click για ανάπτυξη... Σωστη! Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia Πολύ δραστήριο μέλος Η Κάτια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.814 μηνύματα. 3 Ιουνίου 2009 στις 23:20 Η Raktia έγραψε: #640 03-06-09 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ιωάννα-μπιάνκα: καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!'' ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!! Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.