Sex

Δεν νιώθω το ιδιο όπως παλιά έτσι κι αλλιώς. Απλα είναι η ανάμνηση και το απωθημενο που έχει μείνει. Πλεον δεν τον σκέφτομαι όπως τον σκεφτόμουν και ειμαι πιο αντικειμενική στην κρίση μου ως πρός εκείνον.
Είμαι εις αναμονή μιας καινούριας γνωριμίας αλλά πραγματικά και δεν το λεω μόνο εγω, οι άντρες είτε κρυφτηκαν γιατί φοβήθηκαν, είτε έχουν καλομάθει πλέον τοσο πολύ που δεν ειναι διατεθημένοι να κανουν εκείνοι όχι μόνο το πρώτο βήμα αλλά ουτε κάν να ρίξουν το πρώτο βλεμα.
Για να'χεις κολλησει εσυ ετσι, πρεπει να ειναι τρομερος στο κρεβατι ε? :lol:
(να μην ξεχνιωμαστε...:lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εχω περασει κ εγω δυσκολα..μην με βλεπεις μικρη.. απλα προχωρα μπροστα κ κοιτα τον εαυτουλη σου!κ στη τελικη γινε κ λιγο αναισθητη!!δεν πειραζει... τωρα μιλαω εγω που κλαιω αν πατησω μυρμηγκι αλλα πιστευω εκει που πρεπει να φανω σκληρη το κανω!!...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ κουνελακι κουνελακι , ξυλο που θα το φας.....

Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;".

Κι όμως να σου πω κάτι, δεν το βλεπω αντικειμενικά γιατί είμαι πολυ συναισθηματική σαν άνθρωπος. Θα σου πω ότι ναι είναι, αλλά ξέρω ότι μπορέι να κάνω και λάθος, και ότι αν τον δοκιμάσω όταν θα μου έχει περάσει τελείως η κάψα, μπορεί να πώ "τι αυτό ηταν όλο κι όλο;".
Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα:lol::lol::lol:) μπας και ξεκολλησεις?

Δοκιμασες να πας με αλλον(αλλους για να εχεις σφαιρικη εικονα:lol::lol::lol:) μπας και ξεκολλησεις?
Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη!:redface::lol::lol::lol::lol::lol:

Ωραιες συμβουλες δινω η ατιμη!:redface::lol::lol::lol::lol::lol:
:up::up::up::up::up::up::up::up::up::up:

Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο.
Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας....:down:

ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο...:/:

Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω.

ρε συ ελενα ξερω οτι το θεμα που βρισκομαστε ειναι το σεξ αλλα δεν ειναι το παν σε μια σχεση, ουτε πιστευω οτι θα πρεπει να ''δοκιμασει'' κ αλλους η raktia για να ξεπερασει τον λεγαμενο...:/:
Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος!:hmm:

Δεν μπορω ρε γμτ ετσι ωμα. Θέλω και το παραμυθι μου εγω για να λειτουργησω.
Και ποια δεν το θελει!:up::up::up:

Εκανα μια προσπάθεια για μια νεα γνωριμια, αλλά βγήκε τοσο βλάκας κι αυτός που με εκανε να αναθεωρησω ακόμα και για τον προηγούμενο.
Μιλάμε για τρελό νάρκισσο κορίτσια. Ειναι και μοντέλο και γυμναστής και εχει ένα τουπέ ψηλότερο και από το 1κ90 του. Τσαμπα μάγκας....:down:
:mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks::mpliaks:

Το ξερω βρε!Αστειευομαι αλλα μερικες φορες με το να δοκιμασεις κατι καλυτερο,πεφτει στα ματια σου ο προηγουμενος και ξυπνας! Αλλωστε η μυθοποιηση εχει να κανει πιο πολυ σε σχεσεις εξαρτησης πιστευω παρα ο ερωτας αυτος καθεαυτος!:hmm:

Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω.
Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο.;)

καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!''
ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!!:lol:

Αν όμως πέσεις σε χειρότερο τότε την πατάς περισσότερο με τον προηγούμενο και έχεις και τυψεις από πάνω.
Γι' αυτό είμαι της άποψης να αποφευγονται οι σπασμοδικές κινησεις και να μην προχωράει κανεις σε καινουριο βήμα αν δεν έχει σταθεροποιήσει το προηγούμενο.;)
:up: Σωστη!:up: Ριχνε και καμια ματια ομως για κανενα καλο κοπελι!

καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!''
ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!!:lol:

:blink::blink::blink::blink:Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα:blink::blink::blink::blink:
Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back