kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αυτο δεν ειναι πιανο αγαπητη μου αλλα τουμπερλεκι!καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!''
ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
άαααχ!! Δύσκολο πράγμα οι σχέσεις!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σκορπιοί στο ζωδιο ή σκόρπιοι οι κοιλιακοι και δεν φαινονται με την πρωτη?καλα απο ψωνια κ φλωρους αλλο τιποτα!!ξερω απο τη ξαδερφη μου μια ψωναρα... ακουσατε ακουσατε τι λεει: ''οι γκομενες παιζουν πιανο στους κοιλιακους μου!!!''
ειναι σκορπιοι απλα κ δεν φαινονται με την πρωτη!!![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιάνο εεεε?? Μπράβο κοιλιακούς το παιδί!! Εγώ αυτός που σας έλεγα με έλεγε χοντρή!!! 1.65 και 48 κιλά χοντρή!!! Και με έκανε να αισθάνομαι τόσο άσχημα... Καλός μαλ.. και εγώ!!!
Πλάκα κάνεις;;;

Και τον άκουγες;;;;
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Α!α! Κι εγω αυτος που σας ειπα ελεγε:''μια χαρα κορμι εχεις απλα...τα μπουτακια σου θελουν λιγο γυμνασμα!Να πας σε γυμναστηριο!'' (50 κιλα εγω...)Πιάνο εεεε?? Μπράβο κοιλιακούς το παιδί!! Εγώ αυτός που σας έλεγα με έλεγε χοντρή!!! 1.65 και 48 κιλά χοντρή!!! Και με έκανε να αισθάνομαι τόσο άσχημα... Καλός μαλ.. και εγώ!!!
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Να πηγαινε κι αυτος να γυμνασει το πουλι του μπας και ειχα κανεναν οργασμο!Α!α! Κι εγω αυτος που σας ειπα ελεγε:''μια χαρα κορμι εχεις απλα...τα μπουτακια σου θελουν λιγο γυμνασμα!Να πας σε γυμναστηριο!'' (50 κιλα εγω...)

Αυτο του ειπα στο τελος!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξέρω σε τι σκορπιούς αναφέρεσαι αλλά ο εν λόγω τρόμπας, είναι σκορπιός στο ζωδιο. Με άφησες κόκκαλο τώρα
Αυτόν τον είχα δει στο γυμναστηριο αλλά δεν είχε τυχει ποτέ να μιλήσουμε, μεχρι που τον συνάντησα στο τρένο κάποια μέρα και ανταλλάξαμε τηλέφωνα και βγήκαμε. Όλο το βράδυ προσπαθούσε να με πείσει ότι τον θέλω τρελά και ότι τον είχα δει από πριν και μου άρεσε κλπ κλπ κλπ...

χα χα σοβαρα μιλας??να ημουν απο καμια μερια να αρχισω το σπαστικο το γελιο..γουσταρω που μπορω κ κανω τον αλλον να νιωθει ασχημα κ τα καταφερνω πολλες φορες αν μου τη δωσει αγρια ο αλλος...δεν εννουσα σκορπιούς,αλλα σκόρπιους..μ'επιασες?

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Πιάνο εεεε?? Μπράβο κοιλιακούς το παιδί!! Εγώ αυτός που σας έλεγα με έλεγε χοντρή!!! 1.65 και 48 κιλά χοντρή!!! Και με έκανε να αισθάνομαι τόσο άσχημα... Καλός μαλ.. και εγώ!!!
εγω λογω των εξετασεων περυσι ειχα παρει 12 κιλα παραμενοντας αδυνατη αλλα εχει κ ιδανικη...εε το αγορι μου υοτε στιγμη δεν μ'εκανε να νιωσω ασχημα για τα παχακια μου αλλα αντιθετως με εκανε να νιωθω κ ωραια που τα ειχα!!κ σε περιπτωση που εχει καποιο παραπονο απο μενα μου το λεει παρα παρα πολυ ευγενικα για να μην με κανει να νιωσω ασχημα..τον λατρευω!!γι'αυτο σας λεω, υπαρχουν αντρες απλα υπαρχουν κ πολλα δυστυχως πουστρ....α....κ....ι...α...!!! δεν φανηκε η λεξη, εε??

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Να πηγαινε κι αυτος να γυμνασει το πουλι του μπας και ειχα κανεναν οργασμο!Αυτο του ειπα στο τελος!
![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσύ κρητικό μου καμάρι ήσουν και τσαμπουκαλού!!!! χεχεχε!!!
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
τσουπρες, καληνυχτώ γιατι είμαι κομμάτια και στις 6 έχω εγερτηριο.
καληνυχτα κοπελαρα μου(ακομα να μας πεις κ συ το ονοματακι σου) ..
ονειρα γλυκα!!!!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καληνύχτα σας!!! και αύριο μέρα είναι!!
καληνυχτα..τα λεμε!!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
τι εγινε τωρα?ειπαμε ολοι καληνυχτα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

:cat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
οκ παω κ εγω για υπνο...κριμα κ μολις καταβροχθησα κατι κερασια γιατι νομιζα οτι θα 'χει συνεχεια το πραγμα..τζαμπα θερμιδες παλι.. τεσπα καλο βραδυ σε ολες!!!:cat:
Συγνώμη τι ώρα ξυπνάς εσύ και έχεις κουράγια και για μεταμεσονύκτιες συζητήσεις;
Καλημέρααααα!!!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Συγνώμη τι ώρα ξυπνάς εσύ και έχεις κουράγια και για μεταμεσονύκτιες συζητήσεις;
Καλημέρααααα!!!![]()
καλημερα και σε σενα!!εγω ξυπναω οποτε μου καπνισει..βλεπεις εδινα πανελληνιες(για 2η φορα) κ τωρα περιμενω απλα τα αποτελεσματα!!
τωρα θα με λες γομαρα......

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
καλημερα και σε σενα!!εγω ξυπναω οποτε μου καπνισει..βλεπεις εδινα πανελληνιες(για 2η φορα) κ τωρα περιμενω απλα τα αποτελεσματα!!
τωρα θα με λες γομαρα......![]()
Ε αϊ χάσου

α! Κάτια με λένε.
Καλη επιτυχία στα αποτελέσματα!
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε αϊ χάσου
α! Κάτια με λένε.
Καλη επιτυχία στα αποτελέσματα!
σ'ευχαριστω πολυ!!εσυ στη δουλεια εισαι?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool