Sex

τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται?παντως αφου μπορεις κ στελνεις μια χαρα εισαι!!:cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται?παντως αφου μπορεις κ στελνεις μια χαρα εισαι!!:cool:

Α ναι, ως προς αυτό μπορώ να πω ότι είμαι ευτυχής:). Σε μια διαφημιστική δουλευω στο λογιστηριο. Σε παλαιότερη δουλειά μου, δεν προλαβαινα ουτε για κατουρημα να πάω. Συγνωμη κιολας:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α ναι, ως προς αυτό μπορώ να πω ότι είμαι ευτυχής:). Σε μια διαφημιστική δουλευω στο λογιστηριο. Σε παλαιότερη δουλειά μου, δεν προλαβαινα ουτε για κατουρημα να πάω. Συγνωμη κιολας:redface:

εμμ βλεπεις?αντε να σ'αφησω να δουλεψεις..αν μου 'ρθει καμια κουλαμαρα θα στειλω..;)
καλη δουλιτσα!!:P:kiss::kiss::kiss:

εμμ βλεπεις?αντε να σ'αφησω να δουλεψεις..αν μου 'ρθει καμια κουλαμαρα θα στειλω..;)
καλη δουλιτσα!!:P:kiss::kiss::kiss:

Α μη σε νοιάζει. Αυτό το καιρό σε γενικές κωλοβαράω. Ουπς μου ξεφυγε...

Α μη σε νοιάζει. Αυτό το καιρό σε γενικές κωλοβαράω. Ουπς μου ξεφυγε...

και εγω!!θες να κανουμε παλεα?:lol::lol:

και εγω!!θες να κανουμε παλεα?:lol::lol:

Κοιτα, υπάρχουν μέρες στο γραφειο που νομίζω ότι θα κοψω τις φλέβες μου με τα δόντια μου από την βαρεμάρα:blink::blink:
Αλλά επειδή μάλλον δεν ανοίγω το στόμα μου για τα σωστά πράγματα (για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα) με το που το είπα, βρέθηκαν μπροστά μου 4project να τιμολογησω και ένα κάρο άλλες μ@&@$ες να κάνω και από το πουθενά πήζω τώρα. ΓΑΜΩΤΟ!!!!

Κοιτα, υπάρχουν μέρες στο γραφειο που νομίζω ότι θα κοψω τις φλέβες μου με τα δόντια μου από την βαρεμάρα:blink::blink:
Αλλά επειδή μάλλον δεν ανοίγω το στόμα μου για τα σωστά πράγματα (για να μην ξεφεύγουμε και από το θέμα) με το που το είπα, βρέθηκαν μπροστά μου 4project να τιμολογησω και ένα κάρο άλλες μ@&@$ες να κάνω και από το πουθενά πήζω τώρα. ΓΑΜΩΤΟ!!!!

και πριν φανταστεις πηγα να στο πω, μην λες μεγαλα λογια...:lol:
καλο κουραγιο:cool:

ρε παιδιά, μια ερώτηση: στο γραφείο το συγκεκριμένο θέμα δεν μου ανοίγει!!! λέτε να μη με αφήνουν να το δώ λόγω τίτλού???
που είστε τώρα που μπήκα εγώωω??

Μόνο αυτό δεν σου ανοίγει;
Περίεργο:hmm::hmm:

ναι!! μόνο αυτό!! μου λέει οτι είναι κλειδωμένο!!!

Παιδιά εγώ είχα ένα άλλο ζήτημα. Παλιά τα είχα με ένα πάρα πολύ ωραίο παιδι αλλά σούπερ κομπλεξικό. Ήταν η σχέση με την μεγαλύτερη τρέλα που είχα. Επειδή εγώ είχα ήδη εμπειρίες με άλλους πριν ενώ αυτός ακόμα έχ...μέσα από το παντελόνι του :|(απ' ό,τι μου είχε πει ήμουν η πρώτη του) όταν τον χώρισα λόγω κομπλεξικότητας και συνακόλουθων προβλημάτων με στόλισε ότι με είχε πάρει όλη η Νέα Σμύρνη και τα περίχωρα. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από κομπλεξικό άντρα και κυρίως σεξουαλικά (και από προίκα δεν μπορώ να πω, μία χαρά...). Πιο παλιά είχα έναν που φαντασιωνόταν τις φίλες μου:mad:Είμαστε καλά?

Παιδιά εγώ είχα ένα άλλο ζήτημα. Παλιά τα είχα με ένα πάρα πολύ ωραίο παιδι αλλά σούπερ κομπλεξικό. Ήταν η σχέση με την μεγαλύτερη τρέλα που είχα. Επειδή εγώ είχα ήδη εμπειρίες με άλλους πριν ενώ αυτός ακόμα έχ...μέσα από το παντελόνι του :|(απ' ό,τι μου είχε πει ήμουν η πρώτη του) όταν τον χώρισα λόγω κομπλεξικότητας και συνακόλουθων προβλημάτων με στόλισε ότι με είχε πάρει όλη η Νέα Σμύρνη και τα περίχωρα. Δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από κομπλεξικό άντρα και κυρίως σεξουαλικά (και από προίκα δεν μπορώ να πω, μία χαρά...). Πιο παλιά είχα έναν που φαντασιωνόταν τις φίλες μου:mad:Είμαστε καλά?
:lol::lol::lol::lol: Οταν μιλω εγω για μη νορμαλ σχεσεις.... ΟΝΤΩΣ δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο....Και εχω να προσθεσω και εναν ακομη τυπο αντρα....Αυτο του ΜΑΜΑΚΙΑ! Φανταζεστε εναν συνδιασμο με ολα αυτα μαζι??? Anyway,μερικες τις εξιταρει ενας αντρας που δεν εχει εμπειριες... Δεν θα με χαλουσε να ημουν η πρωτη καποιου....;) Θα τον εκανα και οτι ηθελα!:lol:

Όπως τα έβλεπα τότε στο κρεββάτι ήταν όλα τέλεια:). Δοκιμάσαμε πολλά πράγματα δόξα τον πανάγιο:lol: Είχα και το πάνω χέρι, και όταν ήμουν πιο μικρή μάρεσε πολύ αυτό:P Γουστάρουν να τους μαθαίνεις πράγματα αλλά μετά αρχίζουν και αναρρωτιούνται ποιος μεγάλος μα@@@@ στα έμαθε αυτά:mad:

:lol::lol::lol::lol: Οταν μιλω εγω για μη νορμαλ σχεσεις.... ΟΝΤΩΣ δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο....Και εχω να προσθεσω και εναν ακομη τυπο αντρα....Αυτο του ΜΑΜΑΚΙΑ! Φανταζεστε εναν συνδιασμο με ολα αυτα μαζι??? Anyway,μερικες τις εξιταρει ενας αντρας που δεν εχει εμπειριες... Δεν θα με χαλουσε να ημουν η πρωτη καποιου....;) Θα τον εκανα και οτι ηθελα!:lol:

Καλά Ελενα δεν φαντάζεσαι τι έχω να πω για αυτο τον τύπο ανδρών.... Είχα ένα τέτοιο 5μιση χρόνια. Μπορώ να λέω ιστορίες από την ..... κουνια, για μερες.

Μαμάκιας;; Η ειδικότις μου :lol: Δυο χρόνια σχέση, με τη μαμά του να παίρνει τηλέφωνο στις 12 το βράδυ να ρωτά αν έχει πέσει για ύπνο :blink: και να μου κάνει υποδείξεις για μαγείρεμα με χαμηλά λιπαρά, γιατί είχε αυαίσθητο στομαχάκι...:mpliaks:

Εμένα ήταν ο συνδιασμός που σκοτώνει. Μαμά που ήθελε τον γιο της να είναι κρεμασμένος από την φούστα της και μπαμπάς ξερόλας που μου έκανε υποδείξεις ακόμα και για το πως πρέπει να μασάω την βραστη πατάτα.:blink:
ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩ!!!
Η δε μαμά, μας είχε γυρίσει μια φορά άρων αρων από το Καρπενήσι γιατί ήταν Καθαρά Δευτέρα και δεν μπορούσε να κάτσει στο τραπέζι με όλο το σόι και να λείπει ο κανακάρης της. Και βέβαια Κ.Δ.πρίν το μεσημερι ήμασταν πίσω!!!:mad:

Μελινάκι το λέει και το όνομά σου! Είσαι γλυκιά και με λιπαρά! Άρα μακριά από τέτοιους άντρες!

Σορρυ για το offtopic αλλά δείτε ένα τέλειο βιντεάκι που μου έστειλε η αδερφή μου!;)
https://www.swarovski.com/Web_GR/en/magazine?contentid=10007.83881

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back