kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σοβαρα εχεις καβαντζα αντρα ή μονη σου?σιγα μην πω τετοια πραγματα στο φορουμ, συνελθε μικροοοοο![]()
Γιατι το σκεφτομουν αυτο οταν χωρισα....Εχω μεινει μονη μου πολυ λιγο γενικα και δεν εχω τεσταρει να δω πως ειναι..
Οταν εχεις συνιθισει να εχεις σχεση και να το κανεις σχεδον καθε μερα,πως την παλευεις μετα μια στο τοσο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν το εχα δει αυτο το θεμα!!
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!Σοβαρα εχεις καβαντζα αντρα ή μονη σου?Γιατι το σκεφτομουν αυτο οταν χωρισα....Εχω μεινει μονη μου πολυ λιγο γενικα και δεν εχω τεσταρει να δω πως ειναι..
Οταν εχεις συνιθισει να εχεις σχεση και να το κανεις σχεδον καθε μερα,πως την παλευεις μετα μια στο τοσο?
![]()
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
19 εισαι????και δεν εχεις μεινει μονη ...?ποσο καιρο δλδ εισαι σεξουαλικα ενργη(σαν ηφαιστιο
) που το κανεις και καθε μερα..και δεν εχεις μεινει χωρις σχεση ???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Σοβαρα εχεις καβαντζα αντρα ή μονη σου?Γιατι το σκεφτομουν αυτο οταν χωρισα....Εχω μεινει μονη μου πολυ λιγο γενικα και δεν εχω τεσταρει να δω πως ειναι..
![]()
εχεις φλιπαρει βραδιατικα ετσι ?

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Απο τα 15χαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα!!!
19 εισαι????και δεν εχεις μεινει μονη ...?ποσο καιρο δλδ εισαι σεξουαλικα ενργη(σαν ηφαιστιο) που το κανεις και καθε μερα..και δεν εχεις μεινει χωρις σχεση ???

Αλλα δεν πιανονται τα πρωτα χρονια που ημουν μονη,δεν ηταν το ιδιο το τοτε σεξ με το τωρα,ουτε οι ορμες μου!
Ουσιατσικα εχω σχεση απο τα 17...2 απανωτες εκανα δηλαδη
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μωρε ειναι θηλυκα και τα 2 της...εχει τις γατες της ειναι καλυτερες απο καθε αντρα![]()

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
καλα ναι το καταλαβαινω οτι το σεξ δεν ειναι το ιδιο με πιο παλια και νομιζω οτι θα καλυτερεψει και αλλο!!χεχεχεχεχεΑπο τα 15Αλλα δεν πιανονται τα πρωτα χρονια που ημουν μονη,δεν ηταν το ιδιο το τοτε σεξ με το τωρα,ουτε οι ορμες μου!
Ουσιατσικα εχω σχεση απο τα 17...2 απανωτες εκανα δηλαδη
![]()
βεβαια ειναι και τι ταλεντο ειναι η καθεμια μας στον τομεα αυτο..και τι παρτενερ εχει!!

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
εχεις και περισσοτερες ορμες?Σε μενα παντως ναι,παθαινω κατι σαν οιστρο εκεινες τις μερες(απο τη 2η και μετα γιατι την πρωτη ποναω πολυυυυυυυυυ λεμε
)Και θελω να μου πειτε και ποια η....γνωμη σας για τους ενστολους!
Εγω ποτε δεν ειχα ιδιαιτερο κολλημα,αλλα αφοτου ειδα τον καλο μου με την παραλλαγη εχω φαει κολληματαραααααααααααααα
Τοσο,που θα του πω να το κανουμε με την παραλλαγη!

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Αααα να ρωτησω και κατι αλλο? Ισχυει αυτο που λενε πως οταν εχεις περιοδοεχεις και περισσοτερες ορμες?Σε μενα παντως ναι,παθαινω κατι σαν οιστρο εκεινες τις μερες(απο τη 2η και μετα γιατι την πρωτη ποναω πολυυυυυυυυυ λεμε
)
Και θελω να μου πειτε και ποια η....γνωμη σας για τους ενστολους!
Εγω ποτε δεν ειχα ιδιαιτερο κολλημα,αλλα αφοτου ειδα τον καλο μου με την παραλλαγη εχω φαει κολληματαραααααααααααααα
Τοσο,που θα του πω να το κανουμε με την παραλλαγη!![]()
Ειναι ενα απο τα επιχειρηματα μου αυτο, που συνηγορουν στο οτι ο θεος ειναι αντρας και σεξιστης
Η τρελη ορεξη κατα τη διαρκεια της περιοδου (που ικανοποιειται εαν εχεις μπλεξει με τον κομη δρακουλα,η κανα βιτσιοζο), ο παρθενικος υμενας, η ζημια του κολπου μετα την γεννα. Δεν συμβαινει μονο σε σενα παντως, να εισαι σιγουρη
οι ενστολοι εμενα δεν μου κανουν κατι, τα ειχα κ με αστυνομικο εναμιση χρονο, δεν μου εκανε καποια αισ8ηση. Αμα δω ομως κουστουμι και γυαλι μυωπιας, σε στυλ nerd δικηγορακος γινομαι θεριο ανημερο

bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ισχυει..και ισχυει οτι μπορεις να κανεις και σεξ εκεινες τις μερεσ...Αααα να ρωτησω και κατι αλλο? Ισχυει αυτο που λενε πως οταν εχεις περιοδοεχεις και περισσοτερες ορμες?Σε μενα παντως ναι,παθαινω κατι σαν οιστρο εκεινες τις μερες(απο τη 2η και μετα γιατι την πρωτη ποναω πολυυυυυυυυυ λεμε
)
Και θελω να μου πειτε και ποια η....γνωμη σας για τους ενστολους!
Τοσο,που θα του πω να το κανουμε με την παραλλαγη!![]()
οσο για στολη δεν ξερω αλλα εγω εχω τρελο κολλημα με τους...ΜΕΤΡ!!!!
λιωνωωωωωωωωωωωωωωω

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εμεις κανουμε σεξ και με περιοδο!Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399573:Ειναι ενα απο τα επιχειρηματα μου αυτο, που συνηγορουν στο οτι ο θεος ειναι αντρας και σεξιστηςΗ τρελη ορεξη κατα τη διαρκεια της περιοδου (που ικανοποιειται εαν εχεις μπλεξει με τον κομη δρακουλα,η κανα βιτσιοζο), ο παρθενικος υμενας, η ζημια του κολπου μετα την γεννα. Δεν συμβαινει μονο σε σενα παντως, να εισαι σιγουρη
![]()
οι ενστολοι εμενα δεν μου κανουν κατι, τα ειχα κ με αστυνομικο εναμιση χρονο, δεν μου εκανε καποια αισ8ηση. Αμα δω ομως κουστουμι και γυαλι μυωπιας, σε στυλ nerd δικηγορακος γινομαι θεριο ανημερο![]()

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι ισχυει..και ισχυει οτι μπορεις να κανεις και σεξ εκεινες τις μερεσ...
οσο για στολη δεν ξερω αλλα εγω εχω τρελο κολλημα με τους...ΜΕΤΡ!!!!
λιωνωωωωωωωωωωωωωωω![]()
Μπορεις να πιασεις και παιδι εκεινες τις μερες
Καααπως ετσι εκανε η μαμα μου τον αδερφουλη μου τον μικρο
Δεν υπαρχει αλλη προστασια πλην του προφυλακτικου και του αντισυλληπτικου. Μην το ξεχνατε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμεις κανουμε σεξ και με περιοδο!![]()
Εεεε, εσεις και εμεις και λιγο πολυ ολος ο κοσμος αν ρωτησεις
Πως να κρατηθεις, οσο σιχαμενα και αν ειναι, με τετοιος ορμες, ειδικα αν δεν τον νοιαζει τον αλλο το ματωμενο τοπιο. Ειδικα αφου υπαρχει ο μυθος οτι δεν μπορεις να συλλαβεις εκεινες τις μερες, οι περισσοτεροι το εχουν δοκιμασει το splatter sex 

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν ειπαμε το αντιθετο!Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399586:Μπορεις να πιασεις και παιδι εκεινες τις μερεςΚαααπως ετσι εκανε η μαμα μου τον αδερφουλη μου τον μικρο
Δεν υπαρχει αλλη προστασια πλην του προφυλακτικου και του αντισυλληπτικου. Μην το ξεχνατε!

Θα ανοιξουμε συζητηση και για τα αντισυλληπτικα καποια στιγμη,εγω παντως ειμαι υπερ και παιρνω εδω και 1 χρονο.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399587:Εεεε, εσεις και εμεις και λιγο πολυ ολος ο κοσμος αν ρωτησειςΠως να κρατηθεις, οσο σιχαμενα και αν ειναι, με τετοιος ορμες, ειδικα αν δεν τον νοιαζει τον αλλο το ματωμενο τοπιο. Ειδικα αφου υπαρχει ο μυθος οτι δεν μπορεις να συλλαβεις εκεινες τις μερες, οι περισσοτεροι το εχουν δοκιμασει το splatter sex
![]()

Αυτα ειναι!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι σωστο....εγω βεβαια δεν κανω αυτες τις μερες γιατι μονο που θα γεμισουν ολα αιμα...θα μου πεσει...αν και ξερω οτι σταματαει εκεινη την ωρα!!!Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399586:Μπορεις να πιασεις και παιδι εκεινες τις μερεςΚαααπως ετσι εκανε η μαμα μου τον αδερφουλη μου τον μικρο
Δεν υπαρχει αλλη προστασια πλην του προφυλακτικου και του αντισυλληπτικου. Μην το ξεχνατε!
παντως να μην σχολιασει κανεις το κολλημα μου με τους μετρ????φτου σας!

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ειπαμε το αντιθετο!
Θα ανοιξουμε συζητηση και για τα αντισυλληπτικα καποια στιγμη,εγω παντως ειμαι υπερ και παιρνω εδω και 1 χρονο.
Eιπε κατι η κοπελα οτι μπορεις να κανεις σεξ, και φοβηθηκα μηπως εννοουσε απροστατευτο.
Και εγω ειμαι υπερ, εχω συνδρομο πολυκυστικων ωοθηκων που το επιβαλλουν (καθως δεν υπαρχει αλλη θεραπεια για τισ κυστες απο τα αντισυλληπτικα και την εγχειρηση

Δεν ξερω, σχετικο με το σεξ δεν ειναι το θεμα? να μας πει μια καλη κυρια foroumκρατορισσα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool