bastet_13
Πολύ δραστήριο μέλος
αααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχα και εγω ιδρωνω..αλλα δεν πασχιζω!Χαρισε μου λιγο οργασμο κοπελια!!!!Αχχχ αλλες τους εχουν δυο-δυο κι αλλες πασχιζουν και ιδρωνουν!
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
σιεννα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ονειρα γλυκα σας ευχομαι.....και ειμαι σχεδον σιγουρη για το τι θα ονειρευτει η καθεμια σας σημερα το βραδυ....

Καλη απολαυση λοιπον!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω ειμαι οκ με τους χρονους μου, ειναι κ το αγορι μου μεγαλο ταλεντο και βοηθαει και χρονικα και ποιοτικα και ποσοτικα
Λοιπον, παω και εγω για υπνο, ειναι μια μερα δυσκολη αυριο
καταραμενη πολιτικη δικονομια! Ζητω το σεξ!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

Ειστε ολες τρελες, με αρχηγο το παλιοκουνελι!!και το δικο μου το κοπελι φανταρος μπαινει αλλα δεν θα κανω τετοια...μπορω και να τον περιμενω...δεν ειμαι τοσο λυσσσσσσσσσσσσσσσσσαρα!!
εξαλλου το σεξ με τον δικο σου ανθρωπο ειναι ο,τι καλυτερο!!εκτος να δεν το 'χετε δει ετσι εσεις.... μαλλον πονειρες μου, εσεις την ικανοποιηση σας εχετε μονο στα κουνελομυαλα σας και απλα ο αντρας ειναι το μεσο!!!
αισχος!!!

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
ρε παιδια εχει γινει θεμα με τα παιδακια του φορουμ, δεν αισθανονται ανετα με το θεμα σεξ. μηπως θα επρεπε να τα ακουσουμε ? μηπως να ριχναμε λιγο τους τονους σαν μεγαλυτεροι κ σοφοτεροι ?
προβληματιστηκα και εγω η αληθεια ειναι..μηπως να τα προστατευαμε καπως ?
και βαζω και μενα μεσα που ποσταρω συχνα στο θεμα αυτο, αλλα οταν ενα παιδι μας λεει οτι κατι το ενοχλει, μηπως θα επρεπε να το ακουσουμε κ να ριξουμε τους τονους? τι λετε ?![]()
Tα παιδιά έχουν κι αυτά σεξουαλικότητα αλλά το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερο και πρέπει να αντιμετωπίζεται με μεγάλη ευαισθησία και προσοχή από τους γονείς και τους ειδικούς. Οι ενήλικες του σάιτ έχουν μεγάλη ευθύνη από τη στιγμή που ξέρουν ότι συμμετέχουν και παιδιά. Διαφορετικά μπορεί η -ας πουμε αθυροστομία- να έχει και άλλες συνέπειες.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Κανεις δεν ειπε οτι ειναι το μεσο οι αντρες,αλλα οι αντρες εχουν το χερακι τους και ειναι και μια χαρα,εμεις με το..χερακι δεν κανουμε και πολλα...δυστυχως!Βεβαια μαθε τεχνη κι αστηνε λενε αλλα οση τεχνη και να εχεις δε συγκρινεται με το οργανο του σαταναΕιστε ολες τρελες, με αρχηγο το παλιοκουνελι!!και το δικο μου το κοπελι φανταρος μπαινει αλλα δεν θα κανω τετοια...μπορω και να τον περιμενω...δεν ειμαι τοσο λυσσσσσσσσσσσσσσσσσαρα!!
εξαλλου το σεξ με τον δικο σου ανθρωπο ειναι ο,τι καλυτερο!!εκτος να δεν το 'χετε δει ετσι εσεις.... μαλλον πονειρες μου, εσεις την ικανοποιηση σας εχετε μονο στα κουνελομυαλα σας και απλα ο αντρας ειναι το μεσο!!!αισχος!!!
![]()

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Tα παιδιά έχουν κι αυτά σεξουαλικότητα αλλά το θέμα αυτό είναι ιδιαίτερο και πρέπει να αντιμετωπίζεται με μεγάλη ευαισθησία και προσοχή από τους γονείς και τους ειδικούς. Οι ενήλικες του σάιτ έχουν μεγάλη ευθύνη από τη στιγμή που ξέρουν ότι συμμετέχουν και παιδιά. Διαφορετικά μπορεί η -ας πουμε αθυροστομία- να έχει και άλλες συνέπειες.
Εγω απο τα 8 μου διαβασα 10 τομη σεξουαλικη εγκυκλοπαιδεια, και ηξερα τα παντα. Αν τα παιδακια του φορουμ νιω8ουν αβολα με το σεξ, ας μην μπαινουν σε αυτο το thread, κανεις δεν τα αναγκασε. Υπαρχουν καλυτεροι τροποι να ενημερωθουν, αν αυτο θελουν, οπως εγω επιασα τις εγκυκλοπαιδειες ας πιασουν τις μανουλες τους. Αλλα μου φαινεται τα τρωει οι περιεργεια και τα θελει ο πωπος τους. Και εγω νιωθω αβολα με το θεμα του εξτρεμισμου για παραδειγμα, δεν πηγα να γραφτω σε φιλελευθερο στεκι. Το φορουμ του σεξ ειναι για να μιλαμε για σεξ, και εγω προσωπικα δεν ειπα τιποτα τραβηγμενο, ουτε καν για ενα 12χρονο. Αλλα σε εκεινη την ηλικια σιχαινεσαι και το φιλι. Απο την στιγμη που μπαινουν ανευ επιβλεψης στο ιντερνετ, εχουν προσβαση σε πολυ πολυ ΠΟΛΥ χειροτερα πραγματα απο αυτα που λεμε εμεις εδω. Παιδακια του φορουμ, απλα μην πατατε κλικ στο thread, ειναι ειρωνια να λετε οτι σας ενοχλει κατι που ειναι επιλογη σας να διαβασετε ή οχι.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειστε ολες τρελες, με αρχηγο το παλιοκουνελι!!και το δικο μου το κοπελι φανταρος μπαινει αλλα δεν θα κανω τετοια...μπορω και να τον περιμενω...δεν ειμαι τοσο λυσσσσσσσσσσσσσσσσσαρα!!
εξαλλου το σεξ με τον δικο σου ανθρωπο ειναι ο,τι καλυτερο!!εκτος να δεν το 'χετε δει ετσι εσεις.... μαλλον πονειρες μου, εσεις την ικανοποιηση σας εχετε μονο στα κουνελομυαλα σας και απλα ο αντρας ειναι το μεσο!!!αισχος!!!
![]()
Για μενα το σεξ ειναι μια αμεση αναγκη, οπως το φαι. Δεν δεχομαι οτι οι γυναικες σκεφτομαστε λιγοτερο το σεξ, εχουν γινει ερευνες που αποδεικνυουν το ακριβως αντιθετο! Ειμαι αυστηρα μονογαμικη, αλλα εχω σχεση εξ'αποστασεως και τον ανθρωπο μου μπορει να κανω και 3 μηνες να τον δω.

Μετα που θα μπει το αγορι σου φανταρος, το ξανασυζηταμε, γιατι τωρα μιλας εκ του ασφαλους.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος

Καλα ποσο πισω ειμαι???

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Βρε βρε ......τι ειναι τουτο το θεμα ορε??? τωρα το ανακαλυψα και απο οτι βλεπω εχει και 85 σελιδες υλικο και πολυ γνωστες προσωπικοτητες που συμβαλλουν ενεργα στη συζητηση!!!!
Καλα ποσο πισω ειμαι???![]()
Σιμωσε στην παρεα μας, δεν δαγκωνουμε
Ειδικα αφου εισαι "θηλυκια"! 

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανεις δεν ειπε οτι ειναι το μεσο οι αντρες,αλλα οι αντρες εχουν το χερακι τους και ειναι και μια χαρα,εμεις με το..χερακι δεν κανουμε και πολλα...δυστυχως!Βεβαια μαθε τεχνη κι αστηνε λενε αλλα οση τεχνη και να εχεις δε συγκρινεται με το οργανο του σατανα![]()
μην με τρελαινεις τωρα?!!οπως εχει κι αυτος χερι εχεις και εσυ!!!!!!!!!!δεν καταλαβα..αυτος γιατι να του φτανει το χερι του δηλαδη???
αντε βρε..σοβαρεψου πια!!ρε σοβαρα τωρα τοσο αναγκη το 'χεις??χαλαρωσε λιγο!!δεν ειναι το σεξ ολη σου η ζωη!!!!!!
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399747:Για μενα το σεξ ειναι μια αμεση αναγκη, οπως το φαι. Δεν δεχομαι οτι οι γυναικες σκεφτομαστε λιγοτερο το σεξ, εχουν γινει ερευνες που αποδεικνυουν το ακριβως αντιθετο! Ειμαι αυστηρα μονογαμικη, αλλα εχω σχεση εξ'αποστασεως και τον ανθρωπο μου μπορει να κανω και 3 μηνες να τον δω.Ε, δεν θα μονασω κιολας! Να'ναι καλα το msn με το videocall.
Μετα που θα μπει το αγορι σου φανταρος, το ξανασυζηταμε, γιατι τωρα μιλας εκ του ασφαλους.
![]()
οκ θα το ξανασυζητησουμε!!ο,τι και να 'ναι πειτε ο,τι θελετε εγω μονο με τον τολη μου...δεν με τρωει καθολου!!περναω κι αλλιως το χρονο μου!μονο το σεξ δεν σκεφτομαι....και φυσικα με τον δικο μου δεν το κανουμε καθε ωρα που βρισκομαστε..οποτε τυχει και το θελουμε!!αμα γινει ομως.........χαμος.....αυτα απο μενα!
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
μην με τρελαινεις τωρα?!!οπως εχει κι αυτος χερι εχεις και εσυ!!!!!!!!!!δεν καταλαβα..αυτος γιατι να του φτανει το χερι του δηλαδη???
αντε βρε..σοβαρεψου πια!!ρε σοβαρα τωρα τοσο αναγκη το 'χεις??χαλαρωσε λιγο!!δεν ειναι το σεξ ολη σου η ζωη!!!!!!
Eπειδη δεν ειναι το σεξ ολη η δικη σου ζωη, δεν βλ επω για να μη μπορει να ειναι ολη η δικια μας?
Πες ρε κουνελακι!
Και τι παει να πει σοβαρεψου? Να μην σωσουμε να σοβαρευτουμε ποτε! 
Ζητω το σεξ ρε!
παρεπιπτοντως, σεξ και εγω μονο με τον Σεμπαστιααν μου θελω. Αλλα ξερεις τι λενε, αν πετυχει η... τυφλα να χει το...
Οκ το παρακανα
Μην κανεις και εσυ ομως σαν την παρ8ενοπιπιτσα, αν δεν μαθεις να αγαπας τον εαυτο σου πρωτα, πως θα ξερεις τι σου αρεσει να το ζητησεις και απο το αγορι σου?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399872:Eπειδη δεν ειναι το σεξ ολη η δικη σου ζωη, δεν βλ επω για να μη μπορει να ειναι ολη η δικια μας?Πες ρε κουνελακι!
Και τι παει να πει σοβαρεψου? Να μην σωσουμε να σοβαρευτουμε ποτε!
Ζητω το σεξ ρε!
παρεπιπτοντως, σεξ και εγω μονο με τον Σεμπαστιααν μου θελω. Αλλα ξερεις τι λενε, αν πετυχει η... τυφλα να χει το...Οκ το παρακανα
Μην κανεις και εσυ ομως σαν την παρ8ενοπιπιτσα, αν δεν μαθεις να αγαπας τον εαυτο σου πρωτα, πως θα ξερεις τι σου αρεσει να το ζητησεις και απο το αγορι σου?

δεν ειμαι παρθενοπιπιτσα και με το αγορι μου κανω τα π α ν τ α !!!!! απο κει και περα ομως δεν ειμαι εθισμενη..και μια χαρα αγαπαω τον εαυτο μου!!πιστεψε με!!!!! απο κει και περα ομως δεν με τρωει ετσι ωστε να ψαχνω να ικανοποιηθω με χερια και με εργαλεια!! ευτυχως εχω το καλυτερο εργαλειο οποτε το θελησω!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ειμαι παρθενοπιπιτσα και με το αγορι μου κανω τα π α ν τ α !!!!! απο κει και περα ομως δεν ειμαι εθισμενη..και μια χαρα αγαπαω τον εαυτο μου!!πιστεψε με!!!!! απο κει και περα ομως δεν με τρωει ετσι ωστε να ψαχνω να ικανοποιηθω με χερια και με εργαλεια!! ευτυχως εχω το καλυτερο εργαλειο οποτε το θελησω!!!!!!!!
Αααχ, σε ζηλευω
Αλλα θα ερθει η ωρα που 8α πεις το πουλι πουλακι και εσυ
Κατσε να φυγει φανταρος ο δικος σου, και θα κλαιγομαστε εδω εγω με τον Ολλανδο μου, η κουνελα με τον φανταρο, και θα ανταλλαζουμε συμβουλες του στυλ: καλυτερα με το δεξι ή με το αριστερο? 

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ουφφ 10 μερες εχει που έφυγα και ήδη τον πεθύμισαααα ..ωραία γενέθλια παλι έχω!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;399880:Αααχ, σε ζηλευωΑλλα θα ερθει η ωρα που 8α πεις το πουλι πουλακι και εσυ
Κατσε να φυγει φανταρος ο δικος σου, και θα κλαιγομαστε εδω εγω με τον Ολλανδο μου, η κουνελα με τον φανταρο, και θα ανταλλαζουμε συμβουλες του στυλ: καλυτερα με το δεξι ή με το αριστερο?
![]()
να σου πω..θα 'ναι φορες που θα το θελω αλλα τις περισσοτερες θα μου λειπει το αγορακι μου και θα στεναχωριεμαι, οποτε μονο αυτο δεν θα 'χω στο μυαλο μου..τον αγαπαω πολυ!!οταν βγαινει ομως βεβαια θα του δειχνω ποσο μου ελειψε...
και παλι ομως θα σου πω οτι προτιμω το εργαλειο και ας καθυστερησει κιολας!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμ γι αυτό δεν μου ανοίγει το συγκεκριμένο thread στη δουλεία!!!! Είναι ΧΧΧΧ!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool