Shah

Elunitta

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
Μια άμμος clumping litter που θα τη βρείτε στα super market Aldi.

Για καιρό χρησιμοποιούσα και εγώ την πανάκριβη ever clean. Έκλαιγα πάντα τα λεφτά που έδινα (λεφτά που θα μπορούσα ας πούμε να τα αφιερώνω για την διατροφή τους), αλλά όποια φτηνή άμμο και αν είχα αγοράσει δεν με είχε αφήσει καθόλου ικανοποιημένη. Μετά ανακάλυψα την Julia που για μένα ήταν ιδανική λύση. Τώρα όμως που τα plus εκλεισαν και το stock μου τελείωσε είπα να δοκιμάσω και αυτή.

Είναι κατά τη γνώμη μου περίπου ίδιας ποιότητας με την julia και έχει μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Τα 10 kg κοστίζουν 4 ευρώ και, όπως και η Julia, είναι αρκετά καλή για τα λεφτά που πληρώνει κανείς. Έχει αρκετά χοντρούς κόκκους και είναι άοσμη. Δεν κολλάει ιδιαίτερα στο τρίχωμα και τα πατουσάκια γιατί οι κόκκοι της είναι σχετικά μεγάλοι. Σχηματίζει αρκετά συμπαγείς σβώλους που αφαιρούνται εύκολα. Δεν λασπώνει εύκολα ή τουλάχιστον δεν λασπώνει σε μένα που βάζω μια ολόκληρη σακκούλα στην αμμολεκάνη. Με καθημερινό καθάρισμα και προσθήκη νέας άμμου δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα. Εγώ έβαλα εντελώς καινούρια άμμο σε πλυμένη αμμολεκάνη την Κυριακή το μεσημέρι και την καθάρισα Τρίτη πρωί. Η άμμος ήταν σε άριστη κατάσταση και αφού αφαίρεσα σβώλους και περιττώματα ήταν σαν καινούρια και δεν μύριζε καθόλου. Έχω 2 παραγωγικότατα γατιά :P λίγο χρόνο στη διάθεση μου και άν η άμμος μου δίνει την δυνατότητα να την αφήσω 2 μέρες ακαθάριστη χωρίς να μυρίσει και να λασπώσει την θεωρώ super. Το εξαιρετικό πλεονέκτημα αυτής της άμμου βέβαια είναι η τιμή της, μια τιμή που σου επιτρέπει να γίνεις και σπάταλος και να αδειάζεις συχνότερα την αμμολεκάνη.
Την συνιστώ σε όλους εσάς που έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε με τα χρήματα σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00008.jpg
    DSC00008.jpg
    352,2 KB · Εμφανίσεις: 78
  • DSC00011.jpg
    DSC00011.jpg
    204,9 KB · Εμφανίσεις: 98
Και εγώ ever clean χρησιμοποιώ τον τελευταίο καιρό.Είμαι ευχαριστημένη από την ποιότητα,αλλά η τιμή τσουχρερή.:hmm:
Πολύ ενδιαφέροντα μου φαίνονται αυτά που εγράψες, οπότε σίγουρα θα την δοκιμάσω και θα σας πώ εντυπώσεις.:hmm:
Ευτυχώς ένα Aldi έχω πολύ κοντά στην δουλεία μου.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ, σαν εσένα, θεωρούσα ιδανική λύση την άμμο julia και πολύ με δυσκόλεψαν όταν έκλεισαν τα plus. Βρήκα εδώ και αρκετό καιρό τη Biokat's Fresh ιδιαιτέρως καλή κι όχι πολύ ακριβή... τα 10 κιλά τα αγοράζω 8 Ευρώ.
Ωστόσο, περίμενα την κριτική σου για την άμμο των Aldi, διότι μόλις ανοίξουν και στην Αθήνα θα την δοκιμάσουμε ασυζητιτί;) Ήδη βλέπω ότι κοστίζει τα μισά από την τωρινή μας...

Αναρωτήθηκα κι εγώ που βρίσκονται τα SM Aldi ; από την απάντηση της Στέλλας καταλαβαίνω ότι δεν έχουν ανοίξει ακόμα στην Αθήνα.
Ξέρει κανείς κάτι πιο συγκεκριμένο ? Στελλίτσα, με την άμμο που χρησιμοποιώ έχω ξετιναχτεί οικονομικά........

Κι εγώ, σαν εσένα, θεωρούσα ιδανική λύση την άμμο julia και πολύ με δυσκόλεψαν όταν έκλεισαν τα plus. Βρήκα εδώ και αρκετό καιρό τη Biokat's Fresh ιδιαιτέρως καλή κι όχι πολύ ακριβή... τα 10 κιλά τα αγοράζω 8 Ευρώ.
Ωστόσο, περίμενα την κριτική σου για την άμμο των Aldi, διότι μόλις ανοίξουν και στην Αθήνα θα την δοκιμάσουμε ασυζητιτί;) Ήδη βλέπω ότι κοστίζει τα μισά από την τωρινή μας...

H julia εμένα μου άρεσε πολύ. Τέλεια για τα λεφτά που πλήρωνες. Άσε που στο τέλος όταν ξεπουλούσαν την είχαν βάλει στα 2 euro και είχα κάνει ολόκληρη αποθήκη. Την biocats την δοκίμασα για λίγο και εγώ. Ήταν δώρο με κάτι κροκέτες. Μου άρεσε αρκετά αλλά δεν την βρίσκω. Για να καταλάβεις πως είναι η Shah σου λέω ότι είναι λίγο κατώτερη στο θέμα μυρωδιά αλλά σχεδόν ίδια στο θέμα συνοχή και απορροφητικότητα. Με την μυρωδιά πάντως εγώ είχα πρόβλημα και με την Ever Clean. Το θέμα είναι ότι όταν δεν την πληρώνεις ακριβά την άμμο την άλλαζειςκιόλας πιο ελαφρά τη καρδία.

Κι εγώ την EverClean την έκοψα σχετικά νωρίς, έπειτα από 2 χρόνια χρήσης δηλαδή. Ασύμφορη... Περιμένουμε, Βούλα, να ανοίξουν τα Aldi, νομίζω κάποιο κατάστημα έχει ανοίξει στα Μεσόγεια αλλά... άντε τρέχα:confused: Εγώ σκέφτομαι πάντως να αναμειγνύω Shah και Biokat's για να έχω και το αποτέλεσμα της καλύτερης μυρωδιάς, ή μάλλον της μη μυρωδιάς στο σπίτι:happy:.

Εγώ χρησιμοποιώ τη Catsan. Ξέρει κανείς να μου πει αν οι κόκκοι της Biocat's μοιάζουν με την Catsan ?

Εγώ χρησιμοποιώ τη Catsan. Ξέρει κανείς να μου πει αν οι κόκκοι της Biocat's μοιάζουν με την Catsan ?

Καλά, είσαι μουρλή... με τόσες γάτες; Για έλα στα πμ να σου πω δυο λογάκια!:mad:

Όντως η Shah δεν υστερεί σε τίποτα απο τις ακριβές κρυσταλλικές άμμους των pet shops. Είναι η καλύτερη και οικονομικότερη λύση.

Εμένα παιδιά γιατί δεν με εντυπωσίασε???
Καμία σχέση με την άμμο από τα plus
Μου λασπώνει και κολλάει στον πάτο της λεκάνης:down:....περίεργο:hmm:

θα συμφωνησω με την Ραισα....
αν και ο δικος μου γατος δεν θελει ουτε την Κατσαν :(

Εμένα τα δικά μου δεν έχουν πρόβλημα με οποιαδήποτε άμμο.. Το ότι σας κολλάει μου φαίνεται περίεργο πραγματικά. Εγώ τώρα που έλειπα για 10 μέρες και είχα δώσει την Μπαλού σε ένα φίλο (έχουμε και το θεματάκι με τους σκοτωμούς στη μέση) στο σπίτι δεν είχα κανονική τουαλέτα αλλά ένα χαρτόκουτο. Παρόλο που το άτομο που πήγαινε στο σπίτι για το Μολυβίξ δεν την καθάρισε παρά μονο μια φορά σε 10 μέρες όταν γύρισα βρωμούσε μεν πολύ αλλά το χαρτόκουτο ούτε είχε υγρανθεί.. Μήπως βάζετε λίγο? Μήπως τα ψιψίνια σας έχουν ραδιενεργά τσισάκια :P

ρε παιδια οταν ανοιξει αθηνα τετοιο μαγαζι, σφυριχτε κλεφτικα να παμε να παρουμε. :)

Πάντος μετά από λιγες μέρες χρήσης, δεν μπορώ να πώ ότι απογοητεύτηκα.Κατ'αρχήν δεν μυρίζει, πράγμα σημαντικό για μένα γιατί τα ούρα του Αρη ακόμη μυρίζουν.Δεν κολλάει ιδιαίτερα στα πατουσάκια τους.Λασπώνει λίγο στον πάτο της λεκάνης, αλλά αυτό μου το έκανε και η ever clean.:hmm:Για την τιμή της πάντα, νομίζω οτι είναι πολύ καλή.
Μπορείς και να την ανακατεύεις 50%-50% με μια πιό ακριβή.:)

Καταστήματα aldi στην Ελλάδα:
https://www.aldi-greece.gr/gr/html/stores.htm

Δυστυχώς στην Αθήνα δεν έχει ακόμη..

Καταστήματα aldi στην Ελλάδα:
https://www.aldi-greece.gr/gr/html/stores.htm

Δυστυχώς στην Αθήνα δεν έχει ακόμη..

βασικα εχει στην αττικη, αλλα εχει στη νεα μακρη, στη λεωφ. μαραθωνος. βολευει μονο οσους μενουν προς τα εκει. για τους υπολοιπους ειναι παρα πολυ μακρια....:( ας ελπισουμε οτι θα ανοιξει καπου πιο κεντρικα..;)

Κυρίες και κύριοι, ακριβή - ξε-ακριβή... σαν την Catsan δεν υπάρχει! Και ο Στεφανάκος μου τη λατρεύει.

Aυτην η αμμος απο τα aldi ειναι οντως φοβερη... Δε λασπωνει καθολου μα καθολου απο τα ουρα, δημιουργει μονο σβωλους που τους παρνεις με το φτυαρακι και η υπολοιπη αμμος ειναι σαν καινουργια. Το ενα τσουβαλακι εχει απορροφητικοτητα 10lt, και δεν ειναι 10kg απο οσο θυμαμαι...Παρόλα αυτα ειναι οικονομικοτατη. Σε οσα γατια εχει λασπωσει στον πατο της λεκανης, ειχαν προβλημα υγειας, αληθεια. Το γατι μιας κοπελας που της λασπωνε η αμμος, ειχε >680 γλυκοζη στα ουρα οταν εγιναν οι εξετασεις και τελικα ειχε διαβητη.

Πραγματικά και μένα δεν μου έχει ποτέ λασπώσει τους τελευταίους 2 μήνες που την χρησιμοποιώ ακόμα και αν την είχα παραμελήσει.. Μου είχε φανεί παράξενο ότι κάποια κορίτσια την βρήκαν λασπερή αλλά αυτό με το πρόβλημα υγείας δεν το έχω ξανακούσει :hmm:

Τωρα ειδα την κριτικη κ ομολογω οτι χαρηκα παρα πολυ γιατι στο εμπορικο κεντρο που δουλευω εχει Aldi κ την κοιτουσα σκεπτικη την αμμο.Προς το παρον εχω catsan στο σπιτι,θα την τελειωσω κ μετα θα δοκιμασω αυτην.Αν δεν μυριζει θα συνεχισω μ'αυτην!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back