Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για καιρό χρησιμοποιούσα και εγώ την πανάκριβη ever clean. Έκλαιγα πάντα τα λεφτά που έδινα (λεφτά που θα μπορούσα ας πούμε να τα αφιερώνω για την διατροφή τους), αλλά όποια φτηνή άμμο και αν είχα αγοράσει δεν με είχε αφήσει καθόλου ικανοποιημένη. Μετά ανακάλυψα την Julia που για μένα ήταν ιδανική λύση. Τώρα όμως που τα plus εκλεισαν και το stock μου τελείωσε είπα να δοκιμάσω και αυτή.
Είναι κατά τη γνώμη μου περίπου ίδιας ποιότητας με την julia και έχει μια εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Τα 10 kg κοστίζουν 4 ευρώ και, όπως και η Julia, είναι αρκετά καλή για τα λεφτά που πληρώνει κανείς. Έχει αρκετά χοντρούς κόκκους και είναι άοσμη. Δεν κολλάει ιδιαίτερα στο τρίχωμα και τα πατουσάκια γιατί οι κόκκοι της είναι σχετικά μεγάλοι. Σχηματίζει αρκετά συμπαγείς σβώλους που αφαιρούνται εύκολα. Δεν λασπώνει εύκολα ή τουλάχιστον δεν λασπώνει σε μένα που βάζω μια ολόκληρη σακκούλα στην αμμολεκάνη. Με καθημερινό καθάρισμα και προσθήκη νέας άμμου δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρόβλημα. Εγώ έβαλα εντελώς καινούρια άμμο σε πλυμένη αμμολεκάνη την Κυριακή το μεσημέρι και την καθάρισα Τρίτη πρωί. Η άμμος ήταν σε άριστη κατάσταση και αφού αφαίρεσα σβώλους και περιττώματα ήταν σαν καινούρια και δεν μύριζε καθόλου. Έχω 2 παραγωγικότατα γατιά
λίγο χρόνο στη διάθεση μου και άν η άμμος μου δίνει την δυνατότητα να την αφήσω 2 μέρες ακαθάριστη χωρίς να μυρίσει και να λασπώσει την θεωρώ super. Το εξαιρετικό πλεονέκτημα αυτής της άμμου βέβαια είναι η τιμή της, μια τιμή που σου επιτρέπει να γίνεις και σπάταλος και να αδειάζεις συχνότερα την αμμολεκάνη.Την συνιστώ σε όλους εσάς που έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε με τα χρήματα σας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Πολύ ενδιαφέροντα μου φαίνονται αυτά που εγράψες, οπότε σίγουρα θα την δοκιμάσω και θα σας πώ εντυπώσεις.

Ευτυχώς ένα Aldi έχω πολύ κοντά στην δουλεία μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Ωστόσο, περίμενα την κριτική σου για την άμμο των Aldi, διότι μόλις ανοίξουν και στην Αθήνα θα την δοκιμάσουμε ασυζητιτί
Ήδη βλέπω ότι κοστίζει τα μισά από την τωρινή μας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Ξέρει κανείς κάτι πιο συγκεκριμένο ? Στελλίτσα, με την άμμο που χρησιμοποιώ έχω ξετιναχτεί οικονομικά........
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι εγώ, σαν εσένα, θεωρούσα ιδανική λύση την άμμο julia και πολύ με δυσκόλεψαν όταν έκλεισαν τα plus. Βρήκα εδώ και αρκετό καιρό τη Biokat's Fresh ιδιαιτέρως καλή κι όχι πολύ ακριβή... τα 10 κιλά τα αγοράζω 8 Ευρώ.
Ωστόσο, περίμενα την κριτική σου για την άμμο των Aldi, διότι μόλις ανοίξουν και στην Αθήνα θα την δοκιμάσουμε ασυζητιτίΉδη βλέπω ότι κοστίζει τα μισά από την τωρινή μας...
H julia εμένα μου άρεσε πολύ. Τέλεια για τα λεφτά που πλήρωνες. Άσε που στο τέλος όταν ξεπουλούσαν την είχαν βάλει στα 2 euro και είχα κάνει ολόκληρη αποθήκη. Την biocats την δοκίμασα για λίγο και εγώ. Ήταν δώρο με κάτι κροκέτες. Μου άρεσε αρκετά αλλά δεν την βρίσκω. Για να καταλάβεις πως είναι η Shah σου λέω ότι είναι λίγο κατώτερη στο θέμα μυρωδιά αλλά σχεδόν ίδια στο θέμα συνοχή και απορροφητικότητα. Με την μυρωδιά πάντως εγώ είχα πρόβλημα και με την Ever Clean. Το θέμα είναι ότι όταν δεν την πληρώνεις ακριβά την άμμο την άλλαζειςκιόλας πιο ελαφρά τη καρδία.
stellak
Διάσημο μέλος
Εγώ σκέφτομαι πάντως να αναμειγνύω Shah και Biokat's για να έχω και το αποτέλεσμα της καλύτερης μυρωδιάς, ή μάλλον της μη μυρωδιάς στο σπίτι
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Εγώ χρησιμοποιώ τη Catsan. Ξέρει κανείς να μου πει αν οι κόκκοι της Biocat's μοιάζουν με την Catsan ?
Καλά, είσαι μουρλή... με τόσες γάτες; Για έλα στα πμ να σου πω δυο λογάκια!

Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καμία σχέση με την άμμο από τα plus
Μου λασπώνει και κολλάει στον πάτο της λεκάνης

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
αν και ο δικος μου γατος δεν θελει ουτε την Κατσαν

Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Για την τιμή της πάντα, νομίζω οτι είναι πολύ καλή. Μπορείς και να την ανακατεύεις 50%-50% με μια πιό ακριβή.

Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.aldi-greece.gr/gr/html/stores.htm
Δυστυχώς στην Αθήνα δεν έχει ακόμη..
ιβανα
Επιφανές μέλος
Καταστήματα aldi στην Ελλάδα:
https://www.aldi-greece.gr/gr/html/stores.htm
Δυστυχώς στην Αθήνα δεν έχει ακόμη..
βασικα εχει στην αττικη, αλλα εχει στη νεα μακρη, στη λεωφ. μαραθωνος. βολευει μονο οσους μενουν προς τα εκει. για τους υπολοιπους ειναι παρα πολυ μακρια....
ας ελπισουμε οτι θα ανοιξει καπου πιο κεντρικα..
sapostol1
Δραστήριο μέλος
azil
Νεοφερμένο μέλος
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool