Shah

Εμας δεν ειχε ουτε για δειγμα...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πλακα κανεις...κι εγω πηγα προχτες και μου ειπαν οτι δεν εχει αλλα δε μου ειπαν οτι δε θα ξαναφερουν...:(

Εγώ τους έπρηξα...:mad:
γιατί έκανα 200χιλιόμετρα, και με τα πολλά μου είπαν ότι την σταμάτησαν...
ΜΑΚΑΡΙ να μην είναι αλήθεια, και μακάρι απλά να ήθελε να με ξεφορτωθεί η υπεύθυνη...:wall::angry:

Αν κάποιος ξαναβρεί...νεο στοκ, να μας πεί.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν παρουμε σε καποιο απο τα κεντρικα δε θα μας ενημερωσουν;

Αν παρουμε σε καποιο απο τα κεντρικα δε θα μας ενημερωσουν;

Τί να σου πω.. εγώ υπο διάλυση τους βρήκα...
Έψαχνα υπεύθυνο μια ώρα.. τελικά ήρθε "κάποιος" αν ήταν ή ήταν αποθηκάρια ή ταμείας δεν ξέρω, πολλά ράφια άδεια, πολλές άλλες ελλείψεις κλπ...

Θέλω να πιστεύω ότι απλά πέτυχα την μέρα...γιατί μόλις άνοιξαν...:hmm:
Αν υποψιαστώ.... ότι τα εξαγόρασαν ΚΑΙ αυτά.....θα είμαστε για γέλια σαν χώρα...:mad:

Μπα και σε μας σε παρομοια κατασταση ηταν,προχτες περιμεναμε ποση ωρα για να τσεκαρει καποιος τον κωδικο απο ενα χταποδι...

Καλά τώρα το είδα και τα χω πάρει:mad::wall:
Και σκεφτόμουν αυτές τις μέρες να πάω ως τον Ταύρο για να στοκάρω μερικά σακιά. Τελικά δεν την έχουν ούτε στον Ταύρο; Όλες ξεσηκωθείτε.... άντε αφήστε το pc και πάρτε στην Aldi ζητήστε τον/την υπεύθυνη δημοσίων σχέσων και απαιτήστε να φέρουν την shah τι στο καλό τόσες είμαστε, δε θα εισακουστούμε!!!!!

Λοιπον,σας εχω νεα:P:
Χτες πηγα στα Aldi,οπου δεν υπηρχε αμμος ουτε για δειγμα.Δεν ειχε Shah αλλα δεν ειχαν φερει καποια αλλη προς αντικατασταση της.Ρωτησα την ταμια,η οποια μου ειπε οτι μαλλον δε θα ξαναφερουν.Δεν ηξερε ουτε σιγουρα,ουτε το λογο.Επειτα εβαλα το σατανικο μου σχεδιο σε εφαρμογη,και παιρνοντας το υφος κακιας εκτροφεως "τι κριμα που δεν εχετε,και ηθελα να σας αφησω τα λεφτακια μου..." αναρωτηθηκε ενας υπευθυνος που ηταν παραδιπλα για ποιον κωδικο ενδιαφερομουν.Οταν του ειπαμε,μας ενημερωσε οτι υπαρχουν τεσσερις περιοχες,αναμεσα τους και ο Βολος και η Τριπολη, οπου τα καταστηματα ειναι σε δοκιμαστικη περιοδο,που δεν τους εχουν πει ποσο θα διαρκεσει.Μετα τη ληξη της δοκιμαστικης περιοδου θα ξαναφερουν ολα τα προϊοντα που εχουν σταματησει να φερνουν τωρα.Στη Λαρισα ας πουμε εχει απο οτι μου ειπαν (οποτε θα αγγαρεψω τον κολλητο να μου φερει πεντε-εξι σακια).

Νομίζω από αυτά που ακούω ότι πρέπει να τσακιστώ να βρω κανένα τέτοιο σούπερ μάρκετ στην Αθήνα ξέρω για Λυκόβρυση και Πειραιώς αλλά μάλλον μου πέφτουν λίγο μακριά..........Θα πάω με φορτηγάκι κορίτσια θα πάρω καμιά παλέτα να είμαι σίγουρη για κάνα δυο χρονάκια!!!!!

Λοιπον,σας εχω νεα:P:
Χτες πηγα στα Aldi,οπου δεν υπηρχε αμμος ουτε για δειγμα.Δεν ειχε Shah αλλα δεν ειχαν φερει καποια αλλη προς αντικατασταση της.Ρωτησα την ταμια,η οποια μου ειπε οτι μαλλον δε θα ξαναφερουν.Δεν ηξερε ουτε σιγουρα,ουτε το λογο.Επειτα εβαλα το σατανικο μου σχεδιο σε εφαρμογη,και παιρνοντας το υφος κακιας εκτροφεως "τι κριμα που δεν εχετε,και ηθελα να σας αφησω τα λεφτακια μου..." αναρωτηθηκε ενας υπευθυνος που ηταν παραδιπλα για ποιον κωδικο ενδιαφερομουν.Οταν του ειπαμε,μας ενημερωσε οτι υπαρχουν τεσσερις περιοχες,αναμεσα τους και ο Βολος και η Τριπολη, οπου τα καταστηματα ειναι σε δοκιμαστικη περιοδο,που δεν τους εχουν πει ποσο θα διαρκεσει.Μετα τη ληξη της δοκιμαστικης περιοδου θα ξαναφερουν ολα τα προϊοντα που εχουν σταματησει να φερνουν τωρα.Στη Λαρισα ας πουμε εχει απο οτι μου ειπαν (οποτε θα αγγαρεψω τον κολλητο να μου φερει πεντε-εξι σακια).

Ευχαριστούμε για το ρεπορτάζ κακιά μας εκτροφέα.:/:
Τώρα εξηγείται το μπάχαλο...

Πάντως εγώ που πέρασα από το κοντινό μου Aldi, στην Ιατρού Γωγούση Σταυρούπολη, σήμερα το μεσημέρι είχε 14 σάκους Shah.:)
Ενώ την προηγούμενη βδομάδα είχαν μείνει λίγα απ' ότι είδα ξαναφέραν.:):)

Πάντως εγώ που πέρασα από το κοντινό μου Aldi, στην Ιατρού Γωγούση Σταυρούπολη, σήμερα το μεσημέρι είχε 14 σάκους Shah.:)
Ενώ την προηγούμενη βδομάδα είχαν μείνει λίγα απ' ότι είδα ξαναφέραν.:):)

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον εφοδιασμό με Shah τελικά. ΜΟΝΟ στον Βόλο και στην Τρίπολη, που τα καταστήματα εκεί είναι δοκιμαστικά. ... :/:

Μόνο μια κακιά εκτροφέα, και μια συλλέκτρια με μαστίγιο κατούρησαν στο @@@δι.....:mad::hmm:

Εγω θα αναγκασω Λαρισσαιο να μου κανει εκδουλευση,δε γινεται αλλιως.

τελικα με την αμμο shah τι γινεται παιδια?εχετε καποιο νεο?Εγω την προμηθευομαι απο το aldi των Γιαννιτσων και τελευταια μου ειπαν οτι δεν εχουν κι οτι δεν ξερουν αν θα ξαναφερουν:(

Εγω κατι νεοτερο απο αυτο που εγραψα παραπανω δεν εχω μαθει.Ποτε ανοιξε το καταστημα σας;Μηπως ειναι κι αυτο νεο και ειναι σε δοκιμαστικη περιοδο;

το καλοκαιρι ανοιξε απ οσο θυμαμαι.πριν απο αυτην(shah)επερνα everclean και 1st choice καλη ποιοτητα αλλα η τιμη:(
Δε ξερω... τι να πω?Το ψαχνω το θεμα...

Κι εμας το καλοκαιρι ανοιξε,αρα μαλλον κι εσας στην ιδια κατασταση ειναι.

κριμα....πηρα μια αλλη απο τον Μασουτη και βρωμαει....τωρα θα παρω τηλ στα aldi να δω τι γινεται γιατι αν δεν...πρεπει να παρω 1st choice

Ρωτα τους για αυτο για τη δοκιμαστικη περιοδο και αν ξερουν ποτε θα ληξει.

Στην περιοχή μου στο Aldi στην Ιατρ.Γωγούση έχει κανονικά στοκ όπως παλιά.
Και στο νέο κατάστημα Aldi που άνοιξε την περασμένη πέμπτη(δίπλα στην αερογέφυρα Σταυρούπολης) έχει μεγάλο απόθεμα shah.
Πάντως στο Aldi Αριδαίας που πέρασα πριν 10 μέρες περίπου ,αν θυμάμαι καλά είχε shah.:)
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα Γιαννιτσά να έχουν πρόβλημα, αυτά τα καταστήματα σχεδόν ταυτόχρονα άνοιξαν.:hmm:

Δεν ξερω ποια καταστηματα και με ποια λογικη μπαινουν σε δοκιμαστικη περιοδο...Πιθανοτατα ομως Νικη αν ανοιξε την προηγουμενη εβδομαδα απλα να μην τελειωσαν ακομα τα αποθεματα,κι εγω προλαβα και πηρα δυο φορες πριν τελειωσουν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back