moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Πλακα κανεις...κι εγω πηγα προχτες και μου ειπαν οτι δεν εχει αλλα δε μου ειπαν οτι δε θα ξαναφερουν...![]()
Εγώ τους έπρηξα...

γιατί έκανα 200χιλιόμετρα, και με τα πολλά μου είπαν ότι την σταμάτησαν...
ΜΑΚΑΡΙ να μην είναι αλήθεια, και μακάρι απλά να ήθελε να με ξεφορτωθεί η υπεύθυνη...

Αν κάποιος ξαναβρεί...νεο στοκ, να μας πεί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Αν παρουμε σε καποιο απο τα κεντρικα δε θα μας ενημερωσουν;
Τί να σου πω.. εγώ υπο διάλυση τους βρήκα...
Έψαχνα υπεύθυνο μια ώρα.. τελικά ήρθε "κάποιος" αν ήταν ή ήταν αποθηκάρια ή ταμείας δεν ξέρω, πολλά ράφια άδεια, πολλές άλλες ελλείψεις κλπ...
Θέλω να πιστεύω ότι απλά πέτυχα την μέρα...γιατί μόλις άνοιξαν...

Αν υποψιαστώ.... ότι τα εξαγόρασαν ΚΑΙ αυτά.....θα είμαστε για γέλια σαν χώρα...

moukelis
Επιφανές μέλος
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

Και σκεφτόμουν αυτές τις μέρες να πάω ως τον Ταύρο για να στοκάρω μερικά σακιά. Τελικά δεν την έχουν ούτε στον Ταύρο; Όλες ξεσηκωθείτε.... άντε αφήστε το pc και πάρτε στην Aldi ζητήστε τον/την υπεύθυνη δημοσίων σχέσων και απαιτήστε να φέρουν την shah τι στο καλό τόσες είμαστε, δε θα εισακουστούμε!!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος
:Χτες πηγα στα Aldi,οπου δεν υπηρχε αμμος ουτε για δειγμα.Δεν ειχε Shah αλλα δεν ειχαν φερει καποια αλλη προς αντικατασταση της.Ρωτησα την ταμια,η οποια μου ειπε οτι μαλλον δε θα ξαναφερουν.Δεν ηξερε ουτε σιγουρα,ουτε το λογο.Επειτα εβαλα το σατανικο μου σχεδιο σε εφαρμογη,και παιρνοντας το υφος κακιας εκτροφεως "τι κριμα που δεν εχετε,και ηθελα να σας αφησω τα λεφτακια μου..." αναρωτηθηκε ενας υπευθυνος που ηταν παραδιπλα για ποιον κωδικο ενδιαφερομουν.Οταν του ειπαμε,μας ενημερωσε οτι υπαρχουν τεσσερις περιοχες,αναμεσα τους και ο Βολος και η Τριπολη, οπου τα καταστηματα ειναι σε δοκιμαστικη περιοδο,που δεν τους εχουν πει ποσο θα διαρκεσει.Μετα τη ληξη της δοκιμαστικης περιοδου θα ξαναφερουν ολα τα προϊοντα που εχουν σταματησει να φερνουν τωρα.Στη Λαρισα ας πουμε εχει απο οτι μου ειπαν (οποτε θα αγγαρεψω τον κολλητο να μου φερει πεντε-εξι σακια).
Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπον,σας εχω νεα:
Χτες πηγα στα Aldi,οπου δεν υπηρχε αμμος ουτε για δειγμα.Δεν ειχε Shah αλλα δεν ειχαν φερει καποια αλλη προς αντικατασταση της.Ρωτησα την ταμια,η οποια μου ειπε οτι μαλλον δε θα ξαναφερουν.Δεν ηξερε ουτε σιγουρα,ουτε το λογο.Επειτα εβαλα το σατανικο μου σχεδιο σε εφαρμογη,και παιρνοντας το υφος κακιας εκτροφεως "τι κριμα που δεν εχετε,και ηθελα να σας αφησω τα λεφτακια μου..." αναρωτηθηκε ενας υπευθυνος που ηταν παραδιπλα για ποιον κωδικο ενδιαφερομουν.Οταν του ειπαμε,μας ενημερωσε οτι υπαρχουν τεσσερις περιοχες,αναμεσα τους και ο Βολος και η Τριπολη, οπου τα καταστηματα ειναι σε δοκιμαστικη περιοδο,που δεν τους εχουν πει ποσο θα διαρκεσει.Μετα τη ληξη της δοκιμαστικης περιοδου θα ξαναφερουν ολα τα προϊοντα που εχουν σταματησει να φερνουν τωρα.Στη Λαρισα ας πουμε εχει απο οτι μου ειπαν (οποτε θα αγγαρεψω τον κολλητο να μου φερει πεντε-εξι σακια).
Ευχαριστούμε για το ρεπορτάζ κακιά μας εκτροφέα.

Τώρα εξηγείται το μπάχαλο...
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ενώ την προηγούμενη βδομάδα είχαν μείνει λίγα απ' ότι είδα ξαναφέραν.

julia
Διακεκριμένο μέλος
Πάντως εγώ που πέρασα από το κοντινό μου Aldi, στην Ιατρού Γωγούση Σταυρούπολη, σήμερα το μεσημέρι είχε 14 σάκους Shah.
Ενώ την προηγούμενη βδομάδα είχαν μείνει λίγα απ' ότι είδα ξαναφέραν.![]()
Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον εφοδιασμό με Shah τελικά. ΜΟΝΟ στον Βόλο και στην Τρίπολη, που τα καταστήματα εκεί είναι δοκιμαστικά. ...

Μόνο μια κακιά εκτροφέα, και μια συλλέκτρια με μαστίγιο κατούρησαν στο @@@δι.....

moukelis
Επιφανές μέλος
lionessking
Νεοφερμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
lionessking
Νεοφερμένο μέλος

Δε ξερω... τι να πω?Το ψαχνω το θεμα...
moukelis
Επιφανές μέλος
lionessking
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και στο νέο κατάστημα Aldi που άνοιξε την περασμένη πέμπτη(δίπλα στην αερογέφυρα Σταυρούπολης) έχει μεγάλο απόθεμα shah.
Πάντως στο Aldi Αριδαίας που πέρασα πριν 10 μέρες περίπου ,αν θυμάμαι καλά είχε shah.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα Γιαννιτσά να έχουν πρόβλημα, αυτά τα καταστήματα σχεδόν ταυτόχρονα άνοιξαν.

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool