Silka & Lucy το μεταξένιο παρεάκι

973.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελενα ελα και σε μας που ειμαστε πιο κοντα να μας ζουληξεις...
Αναστασια του Σεβαχ του αξιζει το ζουληγμα και ο βασανισμος,ειχα απολυτο δικαιο!
Αυτα τα ανασκελα της κατρουλιαρας με πεθαινουν...:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αναστασια του Σεβαχ του αξιζει το ζουληγμα και ο βασανισμος,ειχα απολυτο δικαιο!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ακριβως οπως το ειπες....!!Που να δεις και το βιντεο που τραβηξε η μαμα πιο πριν με την Σιλκα και τον Περση...!!Θα τρελαθεις δε σου λεω τιποτα...!
Μου πε θα το ανεβασει πιο μετα...:)

Αυτο δεν ειναι σκυλος!!!ειναι καρτουν!!!!:lol::lol::lol::lol:

Οχι καλε ειναι κανονικος,τρισδιαστατος σκυλος,αληθεια σου λεω!
Πες της μανας σου οτι δε θα ξαναφαω τοστ αμα δεν το ανεβασει Βασιλω!:P

Τωρα μολις τα ανεβασε στο photobucket και ειναι τρισευτυχισμενη γιατι εμαθε να τα γυριζει τα βιντεο κανονικα ωστε οι εικονες να φαινονται ισιες οταν τις βλεπει καποιος...
Τωρα λογικα θα τα βαλει... :D

Σε πεθαίνουν ε? Ειναι πολύ σουρτούκω η άτιμη. Σήμερα έχει κανονικά μάθει το ποτε θα μπαίνει στο παρκο της και πότε θα βγαίνει. Καλά άλλο πράγμα. Εν τω μεταξύ εγώ τελικά ΔΕΝ μπορω να επιβληθώ σε ζωάκι. ΜΕ κάνουν ΟΤΙ θέλουν γιατι υποχωρώ στα νάζια τους. Η Βασιλική την έχει βάλει μια χαρά σε τάξη κι όταν τσιρίζει το βράδυ καμιά φορά της λέει: Σουτ Σίλκα τώρα νάνι. Αυστηρά κι αυτό είναι. Παύει μέχρι τις 6 το πρωί που σηκώνεται η κυρία Αναστασία γιατι αρχίζει και κλαιει οπως τα μωρά παιδάκια και αρχίζει το ντάντεμα πάλι. Κι έλεγα να ξεκουραστώ γμτ τωρα το καλοκαιρι λίγο μιας και τα παιδιά μου εμένα μεγάλωσαν.:lol::lol::lol:Τωρα με τη Σίλκα φτου κι απ΄την αρχή νταντέματα:lol::lol::lol:

Αυτο δεν ειναι σκυλος!!!ει
ναι καρτουν!!!!:lol::lol::lol::lol:

Ειναι κανονικότατος σκύλος μανδάμ. Δεν κοιτάτε τα δικά σας τα μωρά που μας τα πλασάρετε για γάτες και κατα βάθος είναι κουκουβάγιες?:lol:

Οχι καλε ειναι κανονικος,τρισδιαστατος σκυλος,αληθεια σου λεω!
Πες της μανας σου οτι δε θα ξαναφαω τοστ αμα δεν το ανεβασει Βασιλω!:P
Δεν ντρέπεσαι μαρή και εγώ που πήρα υλικά για τοστ κι εσεις δεν φάγατε ούτε ένα? ΑΝτε άντε!!!! Θα σε φτιάξω εγώ:lol:

Ειναι κανονικότατος σκύλος μανδάμ. Δεν κοιτάτε τα δικά σας τα μωρά που μας τα πλασάρετε για γάτες και κατα βάθος είναι κουκουβάγιες?:lol:

:lol::lol::lol::lol: και πως εξηγεις οτι δεν πετανε τοτε????:P:P:P

Φαγαμε μαρη στο δρομο!
Α την ατιμη...μη σε καταφερνει Αναστασια,παιρνε μαθηματα απο τη φραου συμπεθερα μου!

Αυτο σε προβληματιζει καλο μου;Να τους γνωρισουμε τον Σειριο να δεις πεταγμα!:lol::lol::lol:

Αυτο σε προβληματιζει καλο μου;Να τους γνωρισουμε τον Σειριο να δεις πεταγμα!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:πονήρω εσύ!!! πετάνε αλλα ακόμη δεν το ξέρουν:hmm::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:ναι απο τις αεριωθουμενες σφαλιάρες θα πετάνε κατευθείαν !

Μια γεύση του πώς περνάμε εμεις στο σπίτι αυτες τις μέρες που η Σίλκα ειναι ακομα νινάκι και μαθαίνει να εξοικειώνεται με όλους μας....

και επίσης....

Εξαιρετικά αφιερωμένο στην νονά του Περσούλη Έλενα.
Να καμαρώσει το αγόρι της να παίρνει στωικά το μπανάκι του απο την νεα του φιλεναδίτσα.:lol:

Υπερβολικη δοση γλυκας...:inlove::inlove::inlove:

Καλα πεθανα!!!!ειναι ενα pokemon!!!και ειναι αξιαγαπητο!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
και γελασα πολυ με τον τιμυ που ειναι υπερανω και δειχνει σαν να λεει:αντε μωρε με ολα τα καθηστερημενα εδω μεσα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλα πεθανα!!!!ειναι ενα pokemon!!!και ειναι αξιαγαπητο!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
και γελασα πολυ με τον τιμυ που ειναι υπερανω και δειχνει σαν να λεει:αντε μωρε με ολα τα καθηστερημενα εδω μεσα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
Εχουν πολλή πλάκα τελικά.... Και ναι ο Τίμυ είναι πολύ σνομπαρίας γενικώς αλλα και πολύ εκδηλωτικός.:)

Υπερβολικη δοση γλυκας...:inlove::inlove::inlove:
Πλάκα δεν έχουν τα ζουζουνάκια?

:lol::lol::lol:α ρε Γιαννα! Τελειο το σχολιο:lol:
:hmm:οχι και καθυστερημενα τα ζωακια της φιλεναδας μου ε?:mad::P:lol:
καλα το πλυσιμο του Περση απο τη σιλκα ειναι ολα τα λεφτα!!
δεν υπαρχει αλλος τοσο καλος γατος στο κοσμο...:up::up:

:lol::lol::lol:α ρε Γιαννα! Τελειο το σχολιο:lol:
:hmm:οχι και καθυστερημενα τα ζωακια της φιλεναδας μου ε?:mad::P:lol:
καλα το πλυσιμο του Περση απο τη σιλκα ειναι ολα τα λεφτα!!
δεν υπαρχει αλλος τοσο καλος γατος στο κοσμο...:up::up:
Σλουρπ σλουρπ!!!:redface:Σ΄ευχαριστουμε θεία Γιουλη για τα λογια τα καλά!
Πέρσης!

glitterfy134405342D30.gif

Μικρό μπαλάκι χνουδωτό
αθώο και μεταξωτό,
ματάκια χάντρες πονηρά,
στο βλέμμα τόσο τρυφερά,
ουρίτσα σίφουνα κουνώ
και τα ζωάκια τ΄αγαπώ!

Αυτή είμαι εγω η σουρλουλού
Η Σίλκα η μικρή μπουμπού!:lol:

angels_69-1.gif

Γεια σας φιλαράκια μου γατόνια και σκυλάκια του φόρουμ!!! Βρίσκομαι με το νέο μου παρεάκι στη νέα μου οικογένεια μόλις μιάμισυ μέρα.:) Στην παραπάνω φωτο είμαι μόλις 5 ημερών ζουζουνι κι όταν η μαμα με πήρε στο χέρι της ένοιωσε την καρδουλα μου να
χτυπά απαλά επάνω στην παλάμη της. Αυτό ήταν με ερωτεύτηκε λεει...

Δειτε με πώς έπινα γαλατάκι απο τη μανουλα μου.... :)
Ο μπαμπας όταν με είδε κι αυτός με ερωτεύτηκε λέει....
31052009022.jpg

Ειμαι η 1η απο αριστερά γλυκιά μπαλίτσα!
Σήμερα, ειμαι μόνον 43 ημερών κοπέλα και θα γίνω μια μπαλίτσα ακόμη πιο όμορφη απ΄ό,τι είμαι τώρα!

Με υποδέχτηκαν ολοι οπως δεν φανταζόμουν!

Πρώτος ο Πέρσης με καλοδέχτηκε και κόλλησε το μουτράκι του το πλακουτσό στο δικο μου εξίσου πλακουτσό. Καλα είχε πολλή πλάκα!!
Αλληλοφτυστήκαμε γιατι ρουθουνίζαμε κι οι δύο και μάλιστα επειδή είναι τριχωτούλης τον πέρασα για τη μαμα μου και έψαχνα να βρω κάτω απο την κοιλίτσα του στηθάκια να θηλάσω....Ο Πέρσης με κατανοηση πήδηξε απαλά για να μην με πατήσει... Η μαμα είπε πως δεν υπάρχει καλλίτερο γατάκι απο αυτον στον κόσμο!!!:)Λοιπόν κατάλαβα αμέσως πως του έχει μια μικρή αδυναμία και το έβαλα καλά στο μυαλό μου, για το μέλλον...
Μετά η Λούση με υποδέχτηκε καλά αλλα μόλις έκανα να περάσω δίπλα απο το ψεύτικο κόκαλό της, γαβγισε τοοοοσο δυνατά, που κουφάθηκα κι εκσφενδονίστηκα στα ποδια του μπαμπά μου απ την τρομάρα...:lol:
Τώρα με παρακολουθει κι άμα γαβγίζω, μου φωνάζει η κυρία. Τι θα κάνει όμως θα με πάρει απόφαση και νομίζω πως θα παιζουμε αργότερα:hmm:
Καλά Ο Τιμυ ούτε να με φτύσει....:(Μου έριξε μια τόσο υποτιμητική ματιά που ήταν σαν να σκότωνε. Δεν με πειράζει καθόλου, αλλα απο τη στιγμή που με είδε δεν περνάει καθόλου απο το παρκο μου έξω κ άλλαξε και θέση στο σαλόνι να μη με συναντά κατα λάθος το βλέμμα του...:lol::lol:
Ο Σεβάχ με φοβάται. Δηλ δεν με πλησιάζει. Μονον απο μακριά. Και η Νάλα μου έριξε ένα άγριο βλέμμα κι ένα νιάααρρρρ νιάουυυ απ΄αυτά που κάνει όταν τη χτενίζει η μαμα. :lol::lol:
καλά δεν χαμπαριάζω τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα και θα με πάρουν απόφαση. Με αγαπουν τα δίποδα στο σπίτι κι ο Περσουλης μου και σήμερα το πρωί ξύπνησα τους πάντες με τα κροκοδείλια δάκρυά μου γιατι ήρθε να μου πει καλημέρα το Περσόνι κι εγω ήθελα να βγω να τον συναντήσω έξω απ΄το πάρκο μου. Η μαμα λέει να μάθω πρώτα καλά τη πάνα γιατι τα αμολάω οπου βρω κ μετά θα με βγάζει πιο πολύ απο το πάρκο μου.
Θα τα λέμε απο εδώ
μαζί με τη Λουσίτα την αδερφουλα μου.... και απο το θέμα του αδερφούλη μου Σεβαχ :)
DSC02348-1.jpg

Κι εδώ η Λούση μας η αδερφουλα μου η νέα.!:)

DSC02375.jpg

Καλώς ήρθες Σίλκα.Αναστασία δεν το ήξερα ότι πήρατε και άλλο σκυλάκι!!!Να σας ζήσει!Θα είστε μια πολύ όμορφη οικογένεια με τόσα ζώα.:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back