Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Αναστασια του Σεβαχ του αξιζει το ζουληγμα και ο βασανισμος,ειχα απολυτο δικαιο!
Αυτα τα ανασκελα της κατρουλιαρας με πεθαινουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελενα ελα και σε μας που ειμαστε πιο κοντα να μας ζουληξεις...
Αναστασια του Σεβαχ του αξιζει το ζουληγμα και ο βασανισμος,ειχα απολυτο δικαιο!
Αυτα τα ανασκελα της κατρουλιαρας με πεθαινουν...![]()

Ακριβως οπως το ειπες....!!Που να δεις και το βιντεο που τραβηξε η μαμα πιο πριν με την Σιλκα και τον Περση...!!Θα τρελαθεις δε σου λεω τιποτα...!
Μου πε θα το ανεβασει πιο μετα...

Luna
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Πες της μανας σου οτι δε θα ξαναφαω τοστ αμα δεν το ανεβασει Βασιλω!

Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Τωρα λογικα θα τα βαλει...

staman2
Περιβόητο μέλος
Σε πεθαίνουν ε? Ειναι πολύ σουρτούκω η άτιμη. Σήμερα έχει κανονικά μάθει το ποτε θα μπαίνει στο παρκο της και πότε θα βγαίνει. Καλά άλλο πράγμα. Εν τω μεταξύ εγώ τελικά ΔΕΝ μπορω να επιβληθώ σε ζωάκι. ΜΕ κάνουν ΟΤΙ θέλουν γιατι υποχωρώ στα νάζια τους. Η Βασιλική την έχει βάλει μια χαρά σε τάξη κι όταν τσιρίζει το βράδυ καμιά φορά της λέει: Σουτ Σίλκα τώρα νάνι. Αυστηρά κι αυτό είναι. Παύει μέχρι τις 6 το πρωί που σηκώνεται η κυρία Αναστασία γιατι αρχίζει και κλαιει οπως τα μωρά παιδάκια και αρχίζει το ντάντεμα πάλι. Κι έλεγα να ξεκουραστώ γμτ τωρα το καλοκαιρι λίγο μιας και τα παιδιά μου εμένα μεγάλωσαν.Ελενα ελα και σε μας που ειμαστε πιο κοντα να μας ζουληξεις...
Αυτα τα ανασκελα της κατρουλιαρας με πεθαινουν...![]()

Τωρα με τη Σίλκα φτου κι απ΄την αρχή νταντέματα

Αυτο δεν ειναι σκυλος!!!ει
ναι καρτουν!!!!![]()
Ειναι κανονικότατος σκύλος μανδάμ. Δεν κοιτάτε τα δικά σας τα μωρά που μας τα πλασάρετε για γάτες και κατα βάθος είναι κουκουβάγιες?

Δεν ντρέπεσαι μαρή και εγώ που πήρα υλικά για τοστ κι εσεις δεν φάγατε ούτε ένα? ΑΝτε άντε!!!! Θα σε φτιάξω εγώΟχι καλε ειναι κανονικος,τρισδιαστατος σκυλος,αληθεια σου λεω!
Πες της μανας σου οτι δε θα ξαναφαω τοστ αμα δεν το ανεβασει Βασιλω!![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Ειναι κανονικότατος σκύλος μανδάμ. Δεν κοιτάτε τα δικά σας τα μωρά που μας τα πλασάρετε για γάτες και κατα βάθος είναι κουκουβάγιες?![]()

και πως εξηγεις οτι δεν πετανε τοτε????

moukelis
Επιφανές μέλος
Α την ατιμη...μη σε καταφερνει Αναστασια,παιρνε μαθηματα απο τη φραου συμπεθερα μου!
moukelis
Επιφανές μέλος
Αυτο σε προβληματιζει καλο μου;Να τους γνωρισουμε τον Σειριο να δεις πεταγμα!και πως εξηγεις οτι δεν πετανε τοτε????
![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Αυτο σε προβληματιζει καλο μου;Να τους γνωρισουμε τον Σειριο να δεις πεταγμα!![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
και πως εξηγεις οτι δεν πετανε τοτε????
![]()

πονήρω εσύ!!! πετάνε αλλα ακόμη δεν το ξέρουν

Αυτο σε προβληματιζει καλο μου;Να τους γνωρισουμε τον Σειριο να δεις πεταγμα!![]()

ναι απο τις αεριωθουμενες σφαλιάρες θα πετάνε κατευθείαν !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος

και γελασα πολυ με τον τιμυ που ειναι υπερανω και δειχνει σαν να λεει:αντε μωρε με ολα τα καθηστερημενα εδω μεσα!!!

staman2
Περιβόητο μέλος
Εχουν πολλή πλάκα τελικά.... Και ναι ο Τίμυ είναι πολύ σνομπαρίας γενικώς αλλα και πολύ εκδηλωτικός.Καλα πεθανα!!!!ειναι ενα pokemon!!!και ειναι αξιαγαπητο!!!!
και γελασα πολυ με τον τιμυ που ειναι υπερανω και δειχνει σαν να λεει:αντε μωρε με ολα τα καθηστερημενα εδω μεσα!!!![]()

Πλάκα δεν έχουν τα ζουζουνάκια?Υπερβολικη δοση γλυκας...![]()
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλα πεθανα!!!!ειναι ενα pokemon!!!και ειναι αξιαγαπητο!!!!
και γελασα πολυ με τον τιμυ που ειναι υπερανω και δειχνει σαν να λεει:αντε μωρε με ολα τα καθηστερημενα εδω μεσα!!!![]()

α ρε Γιαννα! Τελειο το σχολιο
οχι και καθυστερημενα τα ζωακια της φιλεναδας μου ε?

καλα το πλυσιμο του Περση απο τη σιλκα ειναι ολα τα λεφτα!!
δεν υπαρχει αλλος τοσο καλος γατος στο κοσμο...

staman2
Περιβόητο μέλος
Σλουρπ σλουρπ!!!α ρε Γιαννα! Τελειο το σχολιο
οχι και καθυστερημενα τα ζωακια της φιλεναδας μου ε?
καλα το πλυσιμο του Περση απο τη σιλκα ειναι ολα τα λεφτα!!
δεν υπαρχει αλλος τοσο καλος γατος στο κοσμο...![]()
Σ΄ευχαριστουμε θεία Γιουλη για τα λογια τα καλά!Πέρσης!
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
![]()
Μικρό μπαλάκι χνουδωτό
αθώο και μεταξωτό,
ματάκια χάντρες πονηρά,
στο βλέμμα τόσο τρυφερά,
ουρίτσα σίφουνα κουνώ
και τα ζωάκια τ΄αγαπώ!
Αυτή είμαι εγω η σουρλουλού
Η Σίλκα η μικρή μπουμπού!
![]()
Γεια σας φιλαράκια μου γατόνια και σκυλάκια του φόρουμ!!! Βρίσκομαι με το νέο μου παρεάκι στη νέα μου οικογένεια μόλις μιάμισυ μέρα.Στην παραπάνω φωτο είμαι μόλις 5 ημερών ζουζουνι κι όταν η μαμα με πήρε στο χέρι της ένοιωσε την καρδουλα μου να χτυπά απαλά επάνω στην παλάμη της. Αυτό ήταν με ερωτεύτηκε λεει...
Δειτε με πώς έπινα γαλατάκι απο τη μανουλα μου....
Ο μπαμπας όταν με είδε κι αυτός με ερωτεύτηκε λέει....
![]()
Ειμαι η 1η απο αριστερά γλυκιά μπαλίτσα!
Σήμερα, ειμαι μόνον 43 ημερών κοπέλα και θα γίνω μια μπαλίτσα ακόμη πιο όμορφη απ΄ό,τι είμαι τώρα!
Με υποδέχτηκαν ολοι οπως δεν φανταζόμουν!
Πρώτος ο Πέρσης με καλοδέχτηκε και κόλλησε το μουτράκι του το πλακουτσό στο δικο μου εξίσου πλακουτσό. Καλα είχε πολλή πλάκα!!
Αλληλοφτυστήκαμε γιατι ρουθουνίζαμε κι οι δύο και μάλιστα επειδή είναι τριχωτούλης τον πέρασα για τη μαμα μου και έψαχνα να βρω κάτω απο την κοιλίτσα του στηθάκια να θηλάσω....Ο Πέρσης με κατανοηση πήδηξε απαλά για να μην με πατήσει... Η μαμα είπε πως δεν υπάρχει καλλίτερο γατάκι απο αυτον στον κόσμο!!!Λοιπόν κατάλαβα αμέσως πως του έχει μια μικρή αδυναμία και το έβαλα καλά στο μυαλό μου, για το μέλλον...
Μετά η Λούση με υποδέχτηκε καλά αλλα μόλις έκανα να περάσω δίπλα απο το ψεύτικο κόκαλό της, γαβγισε τοοοοσο δυνατά, που κουφάθηκα κι εκσφενδονίστηκα στα ποδια του μπαμπά μου απ την τρομάρα...
Τώρα με παρακολουθει κι άμα γαβγίζω, μου φωνάζει η κυρία. Τι θα κάνει όμως θα με πάρει απόφαση και νομίζω πως θα παιζουμε αργότερα
Καλά Ο Τιμυ ούτε να με φτύσει....Μου έριξε μια τόσο υποτιμητική ματιά που ήταν σαν να σκότωνε. Δεν με πειράζει καθόλου, αλλα απο τη στιγμή που με είδε δεν περνάει καθόλου απο το παρκο μου έξω κ άλλαξε και θέση στο σαλόνι να μη με συναντά κατα λάθος το βλέμμα του...
Ο Σεβάχ με φοβάται. Δηλ δεν με πλησιάζει. Μονον απο μακριά. Και η Νάλα μου έριξε ένα άγριο βλέμμα κι ένα νιάααρρρρ νιάουυυ απ΄αυτά που κάνει όταν τη χτενίζει η μαμα.
καλά δεν χαμπαριάζω τίποτα. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα και θα με πάρουν απόφαση. Με αγαπουν τα δίποδα στο σπίτι κι ο Περσουλης μου και σήμερα το πρωί ξύπνησα τους πάντες με τα κροκοδείλια δάκρυά μου γιατι ήρθε να μου πει καλημέρα το Περσόνι κι εγω ήθελα να βγω να τον συναντήσω έξω απ΄το πάρκο μου. Η μαμα λέει να μάθω πρώτα καλά τη πάνα γιατι τα αμολάω οπου βρω κ μετά θα με βγάζει πιο πολύ απο το πάρκο μου.
Θα τα λέμε απο εδώ μαζί με τη Λουσίτα την αδερφουλα μου.... και απο το θέμα του αδερφούλη μου Σεβαχ
![]()
Κι εδώ η Λούση μας η αδερφουλα μου η νέα.!
![]()
Καλώς ήρθες Σίλκα.Αναστασία δεν το ήξερα ότι πήρατε και άλλο σκυλάκι!!!Να σας ζήσει!Θα είστε μια πολύ όμορφη οικογένεια με τόσα ζώα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

Μου έριξε μια τόσο υποτιμητική ματιά που ήταν σαν να σκότωνε. Δεν με πειράζει καθόλου, αλλα απο τη στιγμή που με είδε δεν περνάει καθόλου απο το παρκο μου έξω κ άλλαξε και θέση στο σαλόνι να μη με συναντά κατα λάθος το βλέμμα του...