Silka & Lucy το μεταξένιο παρεάκι

To επιβεβαιώνω Αναστασία μου. Και η Σάρα έτσι είναι. Άσε το ροχαλητό το τρελό που ρίχνει. Χειρότερη από άντρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To σκεφτηκα αλλα θα την καταστρέψει με τα πινεζένια δοντάκια της. Δεν μπορεις να φανταστεις το πόσο μυτερά και αιχμηρά είναι! Αφου μπαίνει σε μια σκηνούλα των γατιών που μου έφερε δώρο η Γιουλη δηλ. έναν κύβο φτιαγμένο απο το ύφασμα το πλαστικό ξέρεις που έχουν οι σκηνούλες και την έχει γεμίσει απο τα δαγκώματα με τρυπούλες. και αναγκάζομαι να την σηκώνω ψηλά. Δαγκωνει συνεχώς γιατι την τρώνε τα δοντάκια της που βγαίνουν τώρα.:)

Νομιζω πως αυτο που λεει η Ελενα ειναι πολυ ιδεα...:up: Δεν θα γινει μεγαλη οποτε μπορουμε να της παρουμε ενα τετοιο παιχνιδακι για γατες και θα εχει το δικος της "σπιτακι" οταν θα θελει την ησυχια της...
Οντως παρκο ειναι αυτο που την εχουμε... Αλλα μεσα στη βιασυνη μου το εγραψα κλουβι..:P:lol:
Η σκηνή που σας λέω είναι σαν της Ινδιανικες λέγονται τιπι κ είναι από γούνα ή υφασμα δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να το σκίσει αυτό θα σας βάλω φωτογραφία να την δείτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

To επιβεβαιώνω Αναστασία μου. Και η Σάρα έτσι είναι. Άσε το ροχαλητό το τρελό που ρίχνει. Χειρότερη από άντρα
Χιχιχιχι:lol::lol::lol:Αλήθεια? Η Ροζουλα μας η θιβετιανή δεν ροχάλιζε καθόλου. Το χρυσό μου....
Τι κάνετε Ράνια μου? Γύρισες? Αν ναι να τα πούμε απο βδομάδα.:)

tipiL.jpg

Αυτές λέω υπάρχουν κ καλύτερες βέβαια κ πιο μεγάλες

Συνημμένα

• IMG997.jpg
    IMG997.jpg
    200,3 KB · Εμφανίσεις: 49
Οτι πρεπει ειναι αυτη η σκηνουλα θα χωραει η Σιλκα μεσα νομιζω...:hmm:

Εχει δύο μεγέθη όπως βλέπω το medium k large το large νομίζω θα την χωράει σίγουρα

Αυτές λέω υπάρχουν κ καλύτερες βέβαια κ πιο μεγάλες
attachment.php

Ελενάκι η σκηνούλα η τελευταία μ΄αρέσει ... Λέω να την πάρω ΜΕ το περιεχόμενο να την δωρίσω στη Νάλα μου για έκπληξη:lol::lol::lol::lol:Θα κάνουν και οι δυο τους καντάδα και θα την αφιερώσουμε σε όποιους αγαπάμε πάρααα πολύ:lol::lol::lol::P

Καλημερα σκυλοπαρεακι της φιλεναδιτσας μου:)
Αναστασουλα βαλε μας τα βιντεακια που πλενει η Silca το Περση...
Και πες σε παρακαλω και στους Persian Maniacs για το υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια τους;):D

attachment.php

Ελενάκι η σκηνούλα η τελευταία μ΄αρέσει ... Λέω να την πάρω ΜΕ το περιεχόμενο να την δωρίσω στη Νάλα μου για έκπληξη:lol::lol::lol::lol:Θα κάνουν και οι δυο τους καντάδα και θα την αφιερώσουμε σε όποιους αγαπάμε πάρααα πολύ:lol::lol::lol::P
Δεν νομίζω Αναστασία ότι η Νάλα θα εκτιμήσει το δώρο σου:lol::lol::lol:

Kαλημερουδια. :D
Προς το παρόν σας βάζω αυτο το βιντεάκι με τη Σίλκα να προσφέρει τις πρωινές υπηρεσίες της στον Περσούλη μου.
Απολαύστε το πρωινό πλύσιμο του Πέρση απο τη φιλεναδίτσα του Σίλκα.!
Και το απόγευμα θα σας βάλω το βραδινό πλύσιμο του Περση πάλι που το βιντεοσκόπησα απο κοντά. Μάλιστα φαίνεται και καθαρά οτι και ο Περσουλης της ανταποδίδει το πλυσιμο με χαρά κιόλας.
:lol:

Καλημέρα! Είναι τέλεια κ τα δύο Αναστασία η Σίλκα κ ο Πέρσης είναι το τέλειο ζευγαράκι μεγάλα φατσάκια κ μεγάλη καρδιά:up: Πάντως κ σ αυτό το βιντεάκι μια χαρά φαίνεται ότι της ανταποδίδει το γλείψιμο

καλα το video ειναι απιστευτο!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

ωραιο βιντεο. αντε βρε αναστασια ξενοιασες απο την περιποιηση του περση.
το εχει αναλαβει η silka.:lol::lol::lol: θα του καθαριχει τα ματακια του:up:

Καλημέρα! Είναι τέλεια κ τα δύο Αναστασία η Σίλκα κ ο Πέρσης είναι το τέλειο ζευγαράκι μεγάλα φατσάκια κ μεγάλη καρδιά:up: Πάντως κ σ αυτό το βιντεάκι μια χαρά φαίνεται ότι της ανταποδίδει το γλείψιμο
Ναι το αγορακι μου.!:)

ωραιο βιντεο. αντε βρε αναστασια ξενοιασες απο την περιποιηση του περση.
το εχει αναλαβει η silka.:lol::lol::lol: θα του καθαριχει τα ματακια του:up:
Ναι οταν θα ΄χει κέφια χωρίς πλάκα θα κάνει σουπερ δουλεια. Τι λοσιον για ματάκια, τι βαμβάκια. Σούπερ σέρβις σου λεω !:lol::lol::lol:

Ναι το αγορακι μου.!:)

Ναι οταν θα ΄χει κέφια χωρίς πλάκα θα κάνει σουπερ δουλεια. Τι λοσιον για ματάκια, τι βαμβάκια. Σούπερ σέρβις σου λεω !:lol::lol::lol:
να την μάθεις στο τέλος να του περνάει κ ένα χέρι κερί για την βροχή:lol::lol:

ΑΑΑΑΑΑ!!!!Καλε τι τελειο βιντεο ειναι αυτο!!!!!!!!!!Απιστευτα ειναι τα ατιμα!!!!!:up:
Αναστασια μου μηπως πρεπει να αρχισει την παστουλα για τις τριχομπαλες και η Σιλκα???Γιατι με τοσο πλυσιμο ολο και καποια τριχα θα καταπινει..:P:P

ΑΑΑΑΑΑ!!!!Καλε τι τελειο βιντεο ειναι αυτο!!!!!!!!!!Απιστευτα ειναι τα ατιμα!!!!!:up:
Αναστασια μου μηπως πρεπει να αρχισει την παστουλα για τις τριχομπαλες και η Σιλκα???Γιατι με τοσο πλυσιμο ολο και καποια τριχα θα καταπινει..:P:P
:lol:καλο:up::lol::lol:

να την μάθεις στο τέλος να του περνάει κ ένα χέρι κερί για την βροχή:lol::lol:
Ωραίο!:lol::lol::lol:

Ααα μάλιστα καλη η σκέψη σου Αλίνα μου!!!:lol::lol:Τι κάνετε εσεις? Καλές διακοπές να έχετε. Απ΄ό,τι διάβασα φεύγετε για Ρουμανία?:)

Καλα ειμαστε εμεις Αναστασια μου!!Φευγουμε αυριο για Ρουμανια με την αδερφη μου,για μια εβδομαδα!!!Γνωρισαμε και τον γιο σου,τον Τρουφοθειο,ο οποιος μας βαοηθησε πολυ να διαλεξουμε την προικα του ανηψιου!!!

Καλα ειμαστε εμεις Αναστασια μου!!Φευγουμε αυριο για Ρουμανια με την αδερφη μου,για μια εβδομαδα!!!Γνωρισαμε και τον γιο σου,τον Τρουφοθειο,ο οποιος μας βαοηθησε πολυ να διαλεξουμε την προικα του ανηψιου!!!
Μπράβο καλο ταξίδι να έχετε και όλα καλά!!!!!!
Το έμαθα το έμαθα απο τον γιο μου οτι πήγατε και χάρηκα πάρα πολυ. !!!
καλορίζικο το νέο σας μέλος!:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back