ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
To σκεφτηκα αλλα θα την καταστρέψει με τα πινεζένια δοντάκια της. Δεν μπορεις να φανταστεις το πόσο μυτερά και αιχμηρά είναι! Αφου μπαίνει σε μια σκηνούλα των γατιών που μου έφερε δώρο η Γιουλη δηλ. έναν κύβο φτιαγμένο απο το ύφασμα το πλαστικό ξέρεις που έχουν οι σκηνούλες και την έχει γεμίσει απο τα δαγκώματα με τρυπούλες. και αναγκάζομαι να την σηκώνω ψηλά. Δαγκωνει συνεχώς γιατι την τρώνε τα δοντάκια της που βγαίνουν τώρα.![]()
Η σκηνή που σας λέω είναι σαν της Ινδιανικες λέγονται τιπι κ είναι από γούνα ή υφασμα δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να το σκίσει αυτό θα σας βάλω φωτογραφία να την δείτεΝομιζω πως αυτο που λεει η Ελενα ειναι πολυ ιδεα...Δεν θα γινει μεγαλη οποτε μπορουμε να της παρουμε ενα τετοιο παιχνιδακι για γατες και θα εχει το δικος της "σπιτακι" οταν θα θελει την ησυχια της...
Οντως παρκο ειναι αυτο που την εχουμε... Αλλα μεσα στη βιασυνη μου το εγραψα κλουβι..![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
ΧιχιχιχιTo επιβεβαιώνω Αναστασία μου. Και η Σάρα έτσι είναι. Άσε το ροχαλητό το τρελό που ρίχνει. Χειρότερη από άντρα

Αλήθεια? Η Ροζουλα μας η θιβετιανή δεν ροχάλιζε καθόλου. Το χρυσό μου.... Τι κάνετε Ράνια μου? Γύρισες? Αν ναι να τα πούμε απο βδομάδα.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Αυτές λέω υπάρχουν κ καλύτερες βέβαια κ πιο μεγάλες
Ελενάκι η σκηνούλα η τελευταία μ΄αρέσει ... Λέω να την πάρω ΜΕ το περιεχόμενο να την δωρίσω στη Νάλα μου για έκπληξη

Θα κάνουν και οι δυο τους καντάδα και θα την αφιερώσουμε σε όποιους αγαπάμε πάρααα πολύ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Αναστασουλα βαλε μας τα βιντεακια που πλενει η Silca το Περση...
Και πες σε παρακαλω και στους Persian Maniacs για το υγρο που κανει πεντακαθαρα τα ματακια τους

elvenstar
Επιφανές μέλος
Δεν νομίζω Αναστασία ότι η Νάλα θα εκτιμήσει το δώρο σου![]()
Ελενάκι η σκηνούλα η τελευταία μ΄αρέσει ... Λέω να την πάρω ΜΕ το περιεχόμενο να την δωρίσω στη Νάλα μου για έκπληξηΘα κάνουν και οι δυο τους καντάδα και θα την αφιερώσουμε σε όποιους αγαπάμε πάρααα πολύ
![]()

staman2
Περιβόητο μέλος

Προς το παρόν σας βάζω αυτο το βιντεάκι με τη Σίλκα να προσφέρει τις πρωινές υπηρεσίες της στον Περσούλη μου.
Απολαύστε το πρωινό πλύσιμο του Πέρση απο τη φιλεναδίτσα του Σίλκα.!
Και το απόγευμα θα σας βάλω το βραδινό πλύσιμο του Περση πάλι που το βιντεοσκόπησα απο κοντά. Μάλιστα φαίνεται και καθαρά οτι και ο Περσουλης της ανταποδίδει το πλυσιμο με χαρά κιόλας.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάντως κ σ αυτό το βιντεάκι μια χαρά φαίνεται ότι της ανταποδίδει το γλείψιμοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
το εχει αναλαβει η silka.

θα του καθαριχει τα ματακια του
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι το αγορακι μου.!Καλημέρα! Είναι τέλεια κ τα δύο Αναστασία η Σίλκα κ ο Πέρσης είναι το τέλειο ζευγαράκι μεγάλα φατσάκια κ μεγάλη καρδιάΠάντως κ σ αυτό το βιντεάκι μια χαρά φαίνεται ότι της ανταποδίδει το γλείψιμο

Ναι οταν θα ΄χει κέφια χωρίς πλάκα θα κάνει σουπερ δουλεια. Τι λοσιον για ματάκια, τι βαμβάκια. Σούπερ σέρβις σου λεω !ωραιο βιντεο. αντε βρε αναστασια ξενοιασες απο την περιποιηση του περση.
το εχει αναλαβει η silka.θα του καθαριχει τα ματακια του
![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
να την μάθεις στο τέλος να του περνάει κ ένα χέρι κερί για την βροχήΝαι το αγορακι μου.!
Ναι οταν θα ΄χει κέφια χωρίς πλάκα θα κάνει σουπερ δουλεια. Τι λοσιον για ματάκια, τι βαμβάκια. Σούπερ σέρβις σου λεω !![]()

tzoutzou
Διάσημο μέλος

Αναστασια μου μηπως πρεπει να αρχισει την παστουλα για τις τριχομπαλες και η Σιλκα???Γιατι με τοσο πλυσιμο ολο και καποια τριχα θα καταπινει..

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΑΑΑΑΑΑ!!!!Καλε τι τελειο βιντεο ειναι αυτο!!!!!!!!!!Απιστευτα ειναι τα ατιμα!!!!!
Αναστασια μου μηπως πρεπει να αρχισει την παστουλα για τις τριχομπαλες και η Σιλκα???Γιατι με τοσο πλυσιμο ολο και καποια τριχα θα καταπινει..![]()
καλο

staman2
Περιβόητο μέλος
Ωραίο!να την μάθεις στο τέλος να του περνάει κ ένα χέρι κερί για την βροχή![]()

Ααα μάλιστα καλη η σκέψη σου Αλίνα μου!!!ΑΑΑΑΑΑ!!!!Καλε τι τελειο βιντεο ειναι αυτο!!!!!!!!!!Απιστευτα ειναι τα ατιμα!!!!!
Αναστασια μου μηπως πρεπει να αρχισει την παστουλα για τις τριχομπαλες και η Σιλκα???Γιατι με τοσο πλυσιμο ολο και καποια τριχα θα καταπινει..![]()

Τι κάνετε εσεις? Καλές διακοπές να έχετε. Απ΄ό,τι διάβασα φεύγετε για Ρουμανία?
tzoutzou
Διάσημο μέλος
staman2
Περιβόητο μέλος
Μπράβο καλο ταξίδι να έχετε και όλα καλά!!!!!!Καλα ειμαστε εμεις Αναστασια μου!!Φευγουμε αυριο για Ρουμανια με την αδερφη μου,για μια εβδομαδα!!!Γνωρισαμε και τον γιο σου,τον Τρουφοθειο,ο οποιος μας βαοηθησε πολυ να διαλεξουμε την προικα του ανηψιου!!!
Το έμαθα το έμαθα απο τον γιο μου οτι πήγατε και χάρηκα πάρα πολυ. !!!
καλορίζικο το νέο σας μέλος!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool