SOS!! Βρήκα μωράκι

θα παρατήσει ίσως και τα ακροβατικά στις τέντες.
Ή, εναλλακτικά, θα του τα μάθει κι εκείνου!! :P
Ταιριάζουν και χρωματικά! Μαυρη και ασπρόμαυρος!
:up: :redface:
Μετά τις διακοπές θα μας τους εχεις και σε φωτο τους δυο μαζί:cool:.
(Τωρα κι αν προέτρεξα, ε?????!:hmm:)
Στέλνετε θετικά vibes, μπας και έχουμε κεραυνοβόλους έρωτες, σήμερα το βράδυ!! :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συμφωνώ ότι το μικρό δεν ενοχλεί προς το παρόν αλλα ο Τσε και με το που κοιμόταν η μικρή πήγαινε από πάνω της και την ενοχλούσε...νομίζω ότι είναι σχετικά ήπια αντίδραση...καλά βλεποντας και κάνοντας αλλωστε...μετά την εμπειρία με τον Τσε, καθώς και με τον Ντομένικο που έδωσα στην Κυριακή, (και που σχεδόν αμέσως ήρθε σε επαφή και με τα 2 της γατιά) νομίζω ότι αργά η γρήγορα όλες οι γάτες τα βρίσκουν...την υπομονή εσύ θα την χρειαστείς...πάντως αν θέλεις καμμια βοήθεια στο θέμα αργότερα (αν τελικα αποφασίσετε να το κρατήσετε) μου λες...γιατι και εγω στην αρχή είχα πελαγώσει...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ!
Και σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ για τη βοήθεια και τη συμπαράσταση σήμερα :up: :happy:
Και κυρίως τη Ρούλα, που προσφέρθηκε να το κρατήσει όσο θα λείπουμε!! :)

Κι εγώ νομίζω ότι η αντίδραση είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική!!! Οι δικοί μου οι τύραννοι κοίταγαν πότε θα αποκοιμηθεί η έρμη η Μπεζ για να την αιφνιδιάσουν με σφαλιάρες... :(((

Στέλνουμε ΠΟΛΛΑ θετικά vibes!

και εγώ αυτό σκέφτηκα όταν είδα το πρωί το μήνυμα σου Αλίκη...Ότι να, άλλη μια που έκανε "ντουέτο" τα γατούνια!!:D:D:up:
Εύχομαι να το ερωτευθει και το έταιρο....:redface:

Ελα και οι υπόλοιπες με ένα γατί να το ξανασκέφτεστε.....:P

Χαίρομαι πολύ που είναι καλά τα νέα για τον μικρούλη. Ο οποίος παρειπιπτόντως είναι και κούκλος (κατάφερα και άνοιξα μια φωτογραφία). Μακάρι να πάνε όλα καλά και να τον κρατήσετε, αφού υπάρχει χημεία και με την Αρήθα! Πάντως έχει πέσει επιδημία με τα δεύτερα... ωραία επιδημία όμως. Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια!!!

Τώρα το είδα το θέμα! Άντε Αλίκη! Δεύτερο δεν ήθελες?:rolleyes: Δεν χρειάστηκε καν να βρεις μια συγκινητική ιστορία για τον καλό σου για να τον ψήσεις, έχεις μια έτοιμη!!!:up:
Περαστικά στον μικρούλη και εύχομαι να έχεις καλά νέα να μας πεις για την "υιοθεσία" αύριο, ή έστω μετά τις διακοπές.;)

P.S. Βικτώρια τώρα είδα την "προαγωγή"! Super Moderator!!! Να πω και σ'ανώτερα ή δεν έχει?:hmm::lol::lol:

P.S. Βικτώρια τώρα είδα την "προαγωγή"! Super Moderator!!! Να πω και σ'ανώτερα ή δεν έχει?:hmm::lol::lol:

:lol::lol::lol:

πολυ χαρηκα που δεν εχει χασει τα ματακια του ο μικρουλης:up:!!!μακαρι να το κρατησετε Αλικη!!!ειναι πανεμορφο!!!

Το σταμάτησα το εβαπορέ! Μου έδωσε ο Αίλουρος κονσέρβα Recovery να του δίνω. Την τρώει λίγη λίγη από το δάχτυλό μου, από το πιατάκι δεν το έχω καταφέρει ακόμα να φάει. Δε βλέπει κιόλας το καημένο και του είναι δύσκολο να καταλάβει... :/:
Έτσι είναι λίγο δύσκολο στην αρχή και πρέπει να τον μπουκώνεις. Θέλει ακόμη καμιά βδομάδα ίσως μέχρι να μάθει να τρώει μόνο του

Το έβαλα πριν λίγο στην άμμο και άρχισε να σκάβει σαν τρελό!! Αλλά επειδή μόνο έσκαβε και δεν έκανε τίποτα, το έκανα λίγο με βρεγμένο βαμβάκι και ανταποκρίθηκε αμέσως. Νομίζω ότι σε μια-δυό φορές θα τα καταφέρνει και μόνο του. :up:
Μπράβο! Αστέρι το μωρό, μέχρι αύριο θα τα κάνει μόνο του!

Ενός μηνός είναι, είπε ο γιατρός. :baby:Είναι το μισό από την Αρήθα το καημένο (εκείνη την είχαμε βρει 6 εβδομάδων και ήταν 800 γρ.).
Μια χαρά είναι. Η Ντάλια επειδή ήταν ορφανή από την μέρα που γεννήθηκε, και το υποκατάστατο καμιά σχέση με το μητρικό εννοείται, στις 4 βδομάδες ήταν με το ζόρι 300 γραμμάρια, τώρα όμως έχουμε περάσει το κιλό!!!:D:rolleyes:
Περαστικούλια εύχομαι και καλές διακοπές!!

Τωρα ειδα το θεμα!!!! Μπραβο σου, εσωσες ενα γατακι!!!
:up::up::up::up::up:
Πολυ τυχερο ηταν που το βρηκες το καημενουλι!!!! Και χαιρομαι που πανε ολα καλα και μπραβο και στον Κ Πανο και στη Κα Μιλλυ!!!!
:up::up::up::up::up:
Καημενο μικρουλι, πανεμορφο ειναι.....

Αλίκη που είσαι????:confused: Περιμένουμε νέα από την συνάντηση του μπέμπη με τον καλό σου!;) Πως πήγε? Τον πήρες τελικά τον μικρό στο γραφείο? Σε κράξανε ή όχι?:rolleyes: Άντε γρήγορα, έχω πολλές ερωτησεις!!!!:P

Καλημέρα!!
Τα νέα μας είναι καλά: του μικρούλη του ανοίξανε τα σκόρδα του (που λέει κι η γιαγιά μου) και τρώει με περισσότερη όρεξη, και μάλιστα απ' το κουτάλι! Τα ματάκια του πάνε αρκετά καλύτερα νομίζω, τώρα καλύπτονται από το τρίτο βλέφαρο κατά τα 3/4 περίπου, αλλά τουλάχιστον έχουν ξεπρηστεί, δε βγάζουν σχεδόν καθόλου τσίμπλες και το εσωτερικό βλέφαρο δεν είναι πια κόκκινο. Νομίζω ότι είμαστε σε καλό δρόμο :)
Το βράδυ πάτησε τις φωνές κατά τις 3.30 και σηκώθηκα να τον ταΐσω, και πάλι σήμερα το πρωί στις 6. Όπως καταλαβαίνετε, ξεπρήστηκαν τα μάτια του γατιού, και πρήστηκαν τα δικά μου :P Χαλάλι του όμως!
Η συνάντηση με τον Αποστόλη ήταν πολύ θετική, πήγαινε και τον χάζευε, του μιλούσε, και σήμερα το πρωί πριν φύγει για το γραφείο τον χαιρέτησε. Βέβαια, ακόμα δεν έχει γίνει Η Συζήτηση, αλλά είμαι αισιόδοξη.
Η Αρήθα άρχισε να δείχνει τα πρώτα σημάδια αντίδρασης, ευτυχώς όχι απέναντι στο μικρό, αλλά σ' εμένα. Μου έκανε κάνα δυό χχχχ χτες, και όταν τη χάιδευα μου κουνούσε απότομα πέρα-δώθε την ουρά, μετάφραση: "Έχω νεύρα, πολλά νεύρα γκρρρρρρρ". Σήμερα το πρωί πάντως ήταν φυσιολογική.
Τώρα έχω το μωρούλι στη γατοφόρο, κάτω από το γραφείο μου. Μόλις φτάσαμε του έβαλα τις σταγόνες του και το μπούκωσα κονσέρβα για να ησυχάσει και να κοιμηθεί, μήπως τη γλιτώσουμε και δεν μας πάρουνε χαμπάρι :rolleyes:

καλημέρααααααα! τώρα το είδα το θέμα. Μπράβο βρε Αλίκη που το έσωσες, είναι και κουκλι το μικρουλάκι.
τι θα πέρασε τ κοημένο μέχρι να το βρείς, δεν θέλω να το σκέφτομαι, πάντως αν το κρατήσετε τελικά , πιστεύω οτι θα τα βρουνε με την κουκλίτσα σου, έμενα πάντως ενω στην αρχή είχαμε λιγα χχχχχχχ, τωρα μετα από μια εβδομάδα, κοιμουνται μαζί τα γλυκούλια μου! καί όχι μόνο, κάνουν τρελλά παιχνίδια δεν μπορεις να φανταστεις!

μακάρι να γίνει κάλα σύντομα!

Η συνάντηση με τον Αποστόλη ήταν πολύ θετική, πήγαινε και τον χάζευε, του μιλούσε, και σήμερα το πρωί πριν φύγει για το γραφείο τον χαιρέτησε. Βέβαια, ακόμα δεν έχει γίνει Η Συζήτηση, αλλά είμαι αισιόδοξη.
Κι εγώ!:):rolleyes:

Μπράβο Αλίκη τέλεια τα νεότερα!!!:up::up:
Να σου πώ, ο "μικρούλης" δεν πρέπει να αποκτήσει ένα όνομα??:hmm:

Να σου πώ, ο "μικρούλης" δεν πρέπει να αποκτήσει ένα όνομα??:hmm:
Έχει όνομα!! Λέων! Τον βάφτισε ο Αίλουρος χτες, έγραψε εδώ τη σχετική ιστορία. ;)

Έχει όνομα!! Λέων! Τον βάφτισε ο Αίλουρος χτες, έγραψε εδώ τη σχετική ιστορία. ;)

α ναι !! τέλεια!!!:up::up:

Γεια σας και απο εμένα.Αλίκη η περιπτωσή σου μου θυμίζει την δικιά μου 3 μέρες πρίν όταν βρήκα και εγώ ένα μαύρο γατάκι στην μέση του δρόμου ανάμεσα σε αυτοκίνητα. Τον πήγα στον Κ.Πάνο και το ψέκασε για να το καθαρίσει, μας έδωσε και σταγόνες γιατί είχε ρινοτραχείτιδα και τώρα είναι μια χαρά, όλο ζωή,παίζει, τρώει και η Berla άρχισε να το συμπαθεί και να μην του κάνει χχχχ!Στην αρχή ήμουνα πολύ απογοητευμένη αλλά τώρα το κοιτάω και χαίρομαι που το έσωσα και που ήρθε στην ζωή μου!Και εμένα 400 γρ. είναι και αγοράκι.Μπράβο σου που το έσωσες...:up:
Να ο κύριος...

Συνημμένα

• DSCF2251.jpg
    DSCF2251.jpg
    920 KB · Εμφανίσεις: 60
  • DSCF2252.jpg
    DSCF2252.jpg
    507,4 KB · Εμφανίσεις: 55

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back