SOS!! Βρήκα μωράκι

Ax μακάρι να πάνε όλα καλά με το μικρούλι!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποπο το καιμενο φαινετε πολυ χαλια το ματακι του..:(:( ελπιζω να γινει καλα!:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ τι πανέμορφο γατιλάκι είναι αυτό; :inlove::inlove::inlove:
Το καημενούλι, μακάρι να γίνουν καλά τα ματάκια του και να μπορεί να βλέπει κανονικά! Αμάν βρε παιδιά, τι είναι αυτό το πράγμα συνέχεια να βρίσκουμε άρρωστα γατάκια; Πολύ τα λυπάμαι τα καημενούλια, τι τραβάνε και αυτά. Πάλι καλά που το βρήκες, γιατί έτσι όπως είναι τα ματάκια του δεν θα είχε καλή κατάληξη. Μπράβο και στον κ.Πάνο που πάντα βοηθάει!
Και τώρα που θα φύγεις Αλίκη τι θα το κάνεις;

τα νέα είναι καλά!!

Μόλις γυρίσαμε από τον κ. Πάνο! Του έτυχε ένα έκτακτο περιστατικό και, αφού θα άνοιγε το ιατρείο του έτσι κι αλλιώς, μου είπε να του τον πάω τον μικρό.
Τα καλά νέα είναι ότι ευτυχώς υπάρχουν ακόμα και τα δυό ματάκια. :up: Το κακό είναι ότι η μόλυνση είναι πολύ προχωρημένη (πρέπει να ήταν άρρωστο ήδη από την κοιλιά της μαμάς του) και έτσι δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να δει καθαρά. Πάντως, ακόμα και στο χειρότερο σενάριο, θα μπορεί να βλέπει έστω και κάποιες θολές σκιές ώστε να κινείται μέσα στο χώρο.

Το βρήκες τόσο καθαρό η το καθάρισες εσύ?

πάντως όντως είναι πολύ καθαρό, αν το βρήκες έτσι σημαίνει ότι μόλις το παράτησαν και όντως δεν φαίνεται καθόλου αδύνατο, απο την αλλη όμως αν τρεφόταν μόνο με γάλα απο τη μανούλα του λογικό...
Στη φωτογραφία το έχω καθαρίσει λιγάκι με βρεγμένη πετσέτα. Ήταν όμως γεμάτο ψύλλους, ο κ. Πάνος το ψέκασε με frontline. Επειδή το βρήκα στο παρτέρι ενός πεζόδρομου, λίγα μόνο μέτρα από το σημείο που είχα βρει την Αρήθα και επειδή δεν υπήρχε ούτε μαμά ούτε άλλα μωρά τριγύρω, πιστεύω ότι το πέταξαν από σπίτι, επειδή είναι άρρωστο. :mad::mad::mad: Ίσως να είναι και αδελφάκι της Αρήθας, ποιος ξέρει... Πάντως, ο κ. Πάνος λέει ότι θα είναι σίγουρα άρρωστη και η μαμά και τα αδέλφια του, ίσως όμως να χτύπησε αυτό πρώτα ο ιός επειδή είναι αγοράκι και πιο ευαίσθητο :inlove::inlove::baby:
αρα Αλικη θα γνωρισουμε και τον μικρο αυριο:)?
Δε νομίζω να έρθω τελικά :( Το μικρό θέλει φάρμακο κάθε μια ώρα και τάισμα κάθε τέσσερις (το πρωί θα το πάρω μαζί μου στο γραφείο που λόγω εποχής έχει ψιλοαδειάσει, ελπίζω να μην τα ακούσω) :/: Θα το ξαναπάω όμως στον Αίλουρο την Τετάρτη, πριν φύγω για διακοπές.
έτσι όπως είναι τα ματάκια του δεν θα είχε καλή κατάληξη. Μπράβο και στον κ.Πάνο που πάντα βοηθάει!
Έτσι όπως είναι τώρα, δε βλέπει καθόλου. Σίγουρα δε θα επιζούσε. :( Ο κ. Πάνος είναι δώρο εξ ουρανού!! :happy:
Και τώρα που θα φύγεις Αλίκη τι θα το κάνεις;
Απ' την ώρα που το βρήκα, αυτό σκεφτόμουν. Αλλά ευτυχώς, το γατάκι είναι πάρα πολύ τυχερό. Προσφέρθηκε η ruko να το κρατήσει μέχρι τις 19/8 που επιστρέφουμε!! Ρούλα, σε ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ, ο μικρούλης κι εγώ!! :) :kiss:

Α! Ξέχασα να σας πω, ότι εκτός από την εξαιρετική ιατρική φροντίδα που του προσέφερε, ο κ. Πάνος τον βάφτισε κιόλας τον μικρούλη! :)
Ιδού λοιπόν, ο μικρός Λέων!! Δεν φαίνεται ήδη πολύ καλύτερα;; :inlove:

Συνημμένα

• lewn.jpg
    lewn.jpg
    146,5 KB · Εμφανίσεις: 125
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: το γλυκό μου τι καλό που φαίνεται!

Ναι, έχει πολύ καλό χαρακτήρα (καμία σχέση με την Αρήθα) :P
Δε διαμαρτύρεται καθόλου όταν του βάζω τα φάρμακα, και πιο πριν που τον τάισα γουργούρισε κιόλας! :inlove::inlove:
Είναι τοσοδούλης, 400 γραμμάρια τον ζύγισε ο κ. Πάνος και το καημένο έχει και υποθερμία από τον ιό και την ξενηστικωμάρα :/: Από την ώρα που γυρίσαμε στο σπίτι, κοιμάται του καλού καιρού μέσα στην κούτα του. Τώρα όπου να 'ναι θα το ξυπνήσω για να του βάλω σταγόνες και να το ξαναταΐσω λίγο.
Μακάρι να γίνει καλά, να βρεθεί και γι' αυτόν ένα σπιτάκι...

μακάρι!!:up: η Αρήθα το είδε???:hmm::hmm:

Άχου, τι μπεμπέκι!!! Ευτυχώς που το βρήκες το καημενούλι!! Από την πρόσφατη εμπειρία θα σου έλεγα ότι μόλις συνέλθει λίγο θα μπορείς να το ταϊζεις κάθε 6 ώρες. Η Ντάλια όταν ήταν 400γραμμάρια έτρωγε πια μισά γεύματα μπιμπερό και μισά κροκετούλες ή κονσερβούλα για γατάκια, οπότε μόλις σου δώσει το οκ ο γιατρός άρχισε σιγά σιγά να του δίνεις φαγάκι. Το εβαπορέ αδιάλυτο είναι καλό να το αντικαταστήσεις το συντομότερο δυνατόν με το ειδικό γάλα (προσοχή όμως σταδιακά να του τα αλλάζεις, πχ 30ml εβαπορέ 10ml ειδικό γάλα την επόμενη μέρα 20/20, 10/30 και μετά όλα τα γεύματα ειδικό γάλα για να μην σου πάθει διάρροιες). Αν δεν κατουράει μόνο του πρέπει να τρίβεις κοιλίτσα, αν πάλι τα κάνει 15λεπτά μετά από κάθε γεύμα βάζε τον στην άμμο και θα μάθει γρήγορα. Αλήθεια δεν μας είπες πόσων εβδομάδων είναι;
Και κάτι τελευταίο, καλό θα ήταν παρότι η Αρήθα δεν κινδυνεύει ιδιαίτερα να μην τους φέρεις σε επαφή. Τότε που βρήκα την Ντάλια, παρότι δεν είχε κανένα σύμπτωμα, μου είχε πει η αδερφή μου να τις κρατήσω 1-2 βδομάδες χώρια γιατί μπορεί η Λουκρητία να είχε κάνει τα εμβόλια αλλά επειδή και κείνη ήταν αδέσποτη μικρή (όπως και η Αρήθα σου νομίζω) μπορεί να έχει ήδη κάποιους από τους ιους και η επαφή με άρρωστα ζώα ίσως να μην ήταν πολύ επικίνδυνη αλλά σίγουρα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο. Και καλύτερα όταν πιάνεις το μικρό να πλένεις τα χέρια σου και να αλλάζεις και ρούχα πριν να αγγίξεις την Αρήθα. Φύλαγε τα ρούχα σου που λένε..;)

η Αρήθα το είδε???:hmm::hmm:
Όταν το πρωτοέφερα στο σπίτι, το είχα στο μπαλκόνι και η Αρήθα καθόταν και το άκουγε που φώναζε. Πριν λίγο με είδε που το κρατούσα αγκαλιά για να του βάλω τις σταγόνες, έκανε ένα χχχχ, φούντωσε την ουρά της και εξαφανίστηκε. Για να πω την αλήθεια, περίμενα χειρότερη αντίδραση... :hmm:Την είχα παρεξηγήσει την Αρηθούλα μου, μου φαίνεται!! :happy:

Το εβαπορέ αδιάλυτο είναι καλό να το αντικαταστήσεις το συντομότερο δυνατόν
Το σταμάτησα το εβαπορέ! Μου έδωσε ο Αίλουρος κονσέρβα Recovery να του δίνω. Την τρώει λίγη λίγη από το δάχτυλό μου, από το πιατάκι δεν το έχω καταφέρει ακόμα να φάει. Δε βλέπει κιόλας το καημένο και του είναι δύσκολο να καταλάβει... :/:
Αν δεν κατουράει μόνο του πρέπει να τρίβεις κοιλίτσα, αν πάλι τα κάνει 15λεπτά μετά από κάθε γεύμα βάζε τον στην άμμο και θα μάθει γρήγορα.
Το έβαλα πριν λίγο στην άμμο και άρχισε να σκάβει σαν τρελό!! Αλλά επειδή μόνο έσκαβε και δεν έκανε τίποτα, το έκανα λίγο με βρεγμένο βαμβάκι και ανταποκρίθηκε αμέσως. Νομίζω ότι σε μια-δυό φορές θα τα καταφέρνει και μόνο του. :up:
Αλήθεια δεν μας είπες πόσων εβδομάδων είναι;
Ενός μηνός είναι, είπε ο γιατρός. :baby:Είναι το μισό από την Αρήθα το καημένο (εκείνη την είχαμε βρει 6 εβδομάδων και ήταν 800 γρ.).

Aλίκη τι νέα είναι αυτά?!!!!!!:D
Το σκεφτόσουν για 2ο αλλά μου φαίνεται πώς αυτό σε διάλεξε!
Μ' αρέσει που είναι ημιμακρύτριχος!:)
Μην ανησυχείς τώρα που έχει ιατρική φροντίδα και φαγητό θα γίνει καλά! Θα έχεις έναν κούκλο να περιμένεις μετά τις διακοπές!:)

πωπω βρε παιδι μου τι κουκλι ειναι αυτο αργησα να ξυπνησω κ να δω το μηνυμα στο κινητο μου συγνωμη αλλα ειχα ξεραθει σημερα

Αχ, Ισμήνη, προτρέχεις! ;) Μη νομίζεις ότι δεν το σκέφτηκα κι εγώ, αλλά λογαριάζουμε χωρίς τον ξενοδόχο (άντε, τον συν-ξενοδόχο, έστω). Ο οποίος λείπει εκτός Αθήνας και επιστρέφει σήμερα το βράδυ. Έχω μια κρυφή ελπίδα ότι θα το δει και θα το ερωτευτεί... Για να δούμε... :rolleyes:

Αχ είναι πολύ γλυκό! Μπράβο βρε Αλίκη που το βοήθησες. Μακάρι να πειστεί και ο...συνξενοδόχος αλλά και η Αρήθα και να μείνει μαζί σας τελικά!

Φανταστείτε το κακομοιρούλι τί θα τραβηξε μόνο του και τυφλό στους δρόμους...

Φανταστείτε το κακομοιρούλι τί θα τραβηξε μόνο του και τυφλό στους δρόμους...
Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω :/:
Από την πολλή ταλαιπωρία, τη νηστεία, τη μόλυνση και τη γενική εξάντληση, το καημένο είχε θερμοκρασία 35.6 όταν το θερμομέτρησε ο κ. Πάνος :cry:
Τώρα έχει ησυχάσει πάρα πολύ σε σχέση με το πρωί, όλο κοιμάται και πού και πού βγάζει καμιά φωνίτσα. Εύχομαι να είναι καλό σημάδι αυτό...
Στο μεταξύ η Αρήθα έφτασε σιγά σιγά μέχρι την κούτα και τη μύρισε απ' έξω. Ούτε χχχχ έκανε, ούτε τίποτα :blink:

Να και μερικές ακόμα πόζες του μικρού: :inlove::baby:

Συνημμένα

• DSCN0546.jpg
    DSCN0546.jpg
    77,3 KB · Εμφανίσεις: 79
  • DSCN0548.jpg
    DSCN0548.jpg
    63,5 KB · Εμφανίσεις: 78
...Αλίκη, τελικα η Ισμήνη έχει δίκιο,..πρέπει να προσέχουμε τι ευχόμαστε :)... νομίζω ότι ο συν-ξενοδόχος θα συγκινηθεί πρώτος από την ιστορία...και από το μικρούλι...(εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ το βλέμμα του Γιώργου όταν πρωτοαντίκρυσε τη Μαφάλντα:blink:). Είναι τόσο τυχερό που το πήρες σπίτι. Ετσι τυφλό θα ήταν εντελώς απροστάτευτο...και εγώ πιστεύω ότι θα γίνει γρήγορα καλά, αλλωστε θα έχει τα φαρμακάκια του και το φαγάκι του...

επίσης όσο το βλέπω..τόσο θυμώνω γιατί είμαι σίγουρη ότι το πετάξανε...ααααχ σκέφτομαι και αυτό που έχασα...από αυτοκίνητο...και χαίρομαι τόσο πολύ που σώθηκε τουλάχιστον αυτό...
Η αντίδραση της Αρήθας είναι πολύ καλή, ειδικά για θηλυκό. Αν δεν αγριεύει τόσο από την πρώτη μέρα να περιμένεις τρελες αγάπες...

Εύχομαι κι εγώ να το θέλει και ο "συνξενοδόχος"!;)
Φτάνει να φαίνεσαι κι εσύ αποφασισμένη και "δεν τρέχει τίποτα".
Η Αρήθα θα έχει κάποιον για παίζει (φαντάσου ότι και ο Σιβα χαίρεται γι αυτο που είναι γεράκος σχετικά...), και θα παρατήσει ίσως και τα ακροβατικά στις τέντες.
Ταιριάζουν και χρωματικά! Μαυρη και ασπρόμαυρος!
Μετά τις διακοπές θα μας τους εχεις και σε φωτο τους δυο μαζί:cool:.

(Τωρα κι αν προέτρεξα, ε?????!:hmm:)

επίσης όσο το βλέπω..τόσο θυμώνω γιατί είμαι σίγουρη ότι το πετάξανε...
Εγώ να δεις!! :mad: Και κάτι μου λέει ότι ο καλός αυτός άνθρωπος δε θα στειρώνει τη γάτα του από την πολλή αγάπη που έχει στα ζώα :mad: :down:
ααααχ σκέφτομαι και αυτό που έχασα...από αυτοκίνητο...και χαίρομαι τόσο πολύ που σώθηκε τουλάχιστον αυτό...
Τι να το κάνεις, όμως, που όσα και να σωθούν, πάντα άλλα τόσα θα βρίσκονται... :( Νομίζω ότι προσπαθούμε να σταματήσουμε τσουνάμι με κουβαδάκια...
Η αντίδραση της Αρήθας είναι πολύ καλή, ειδικά για θηλυκό. Αν δεν αγριεύει τόσο από την πρώτη μέρα να περιμένεις τρελες αγάπες...
Λες, ε; :) Αχ, μακάρι! Πάντως, για να 'μαστε ρεαλιστές, ίσως είναι τόσο ήπια η αντίδραση γιατί κι αυτό προς το παρόν πιο πολύ με λούτρινο μοιάζει, παρά με αληθινό. Ούτε τριγυρίζει, ούτε την ενοχλεί, ούτε εγώ το πολυπιάνω, μόνο καμιά φωνίτσα βγάζει πού και πού και ξύνει λίγο την κούτα του το μικράκι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back