τα νέα είναι καλά!!
Μόλις γυρίσαμε από τον κ. Πάνο! Του έτυχε ένα έκτακτο περιστατικό και, αφού θα άνοιγε το ιατρείο του έτσι κι αλλιώς, μου είπε να του τον πάω τον μικρό.
Τα καλά νέα είναι ότι ευτυχώς υπάρχουν ακόμα και τα δυό ματάκια.

Το κακό είναι ότι η μόλυνση είναι πολύ προχωρημένη (πρέπει να ήταν άρρωστο ήδη από την κοιλιά της μαμάς του) και έτσι δεν ξέρουμε αν θα μπορέσει να δει καθαρά. Πάντως, ακόμα και στο χειρότερο σενάριο, θα μπορεί να βλέπει έστω και κάποιες θολές σκιές ώστε να κινείται μέσα στο χώρο.
Το βρήκες τόσο καθαρό η το καθάρισες εσύ?
πάντως όντως είναι πολύ καθαρό, αν το βρήκες έτσι σημαίνει ότι μόλις το παράτησαν και όντως δεν φαίνεται καθόλου αδύνατο, απο την αλλη όμως αν τρεφόταν μόνο με γάλα απο τη μανούλα του λογικό...
Στη φωτογραφία το έχω καθαρίσει λιγάκι με βρεγμένη πετσέτα. Ήταν όμως γεμάτο ψύλλους, ο κ. Πάνος το ψέκασε με frontline. Επειδή το βρήκα στο παρτέρι ενός πεζόδρομου, λίγα μόνο μέτρα από το σημείο που είχα βρει την Αρήθα και επειδή δεν υπήρχε ούτε μαμά ούτε άλλα μωρά τριγύρω, πιστεύω ότι το πέταξαν από σπίτι, επειδή είναι άρρωστο.

Ίσως να είναι και αδελφάκι της Αρήθας, ποιος ξέρει... Πάντως, ο κ. Πάνος λέει ότι θα είναι σίγουρα άρρωστη και η μαμά και τα αδέλφια του, ίσως όμως να χτύπησε αυτό πρώτα ο ιός επειδή είναι αγοράκι και πιο ευαίσθητο

αρα Αλικη θα γνωρισουμε και τον μικρο αυριο

?
Δε νομίζω να έρθω τελικά

Το μικρό θέλει φάρμακο κάθε μια ώρα και τάισμα κάθε τέσσερις (το πρωί θα το πάρω μαζί μου στο γραφείο που λόγω εποχής έχει ψιλοαδειάσει, ελπίζω να μην τα ακούσω)

Θα το ξαναπάω όμως στον Αίλουρο την Τετάρτη, πριν φύγω για διακοπές.
έτσι όπως είναι τα ματάκια του δεν θα είχε καλή κατάληξη. Μπράβο και στον κ.Πάνο που πάντα βοηθάει!
Έτσι όπως είναι τώρα, δε βλέπει καθόλου. Σίγουρα δε θα επιζούσε.

Ο κ. Πάνος είναι δώρο εξ ουρανού!!
Και τώρα που θα φύγεις Αλίκη τι θα το κάνεις;
Απ' την ώρα που το βρήκα, αυτό σκεφτόμουν. Αλλά ευτυχώς, το γατάκι είναι πάρα πολύ τυχερό. Προσφέρθηκε η ruko να το κρατήσει μέχρι τις 19/8 που επιστρέφουμε!! Ρούλα, σε ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ, ο μικρούλης κι εγώ!!

:kiss: