Raisa
Περιβόητο μέλος
Δεν με αναλαμβάνει κανείς!!!!!![]()
![]()
Κάτι ξέρουν αυτοί, δύσκολη περίπτωση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δεν με αναλαμβάνει κανείς!!!!!![]()
![]()
Γατοψυχολόγος για τον Κίκη υπάρχει??
Με τέτοια μαμά
Raisa
Περιβόητο μέλος

Η εχεμύθεια είναι δεδομένη,όπως και η ασχετοσύνη μου επίσης!μα να μου γυρίσουν πίσω;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Raisaaaaaaaaaaaaaa εντάξει,τα πήρες τα δικά μου;
Τα πήρααααααααααα

Έχουμε μέχρι τώρα 22....μένουν άλλα 78

niaourini2_2
Εκκολαπτόμενο μέλος
[/quote]μια χαρά είσαι!!!το γατοφόρουμ έχει τόσα ενεργά μέλη!!καλή συνέχεια!!

Marcos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλή συνέχεια
Φιλιά

julia
Διακεκριμένο μέλος

για επόμενη εργασία, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό!!!!!
Για την επιστήμη ρε γμτο!!!!!!

.... και όταν επιτέλους... καταφέρει η επιστήμη να μας αναλύσει... θα κερδίσουμε και το ΝΟMBEL!!!!!!! τστσ......

zorica
Διάσημο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Eχω την καλη διαθεση να το κανω μα με εχει προδωσει το εργαλιο μου(το λαπτοπ)...Μεχρι ποτε το χρειαζεσαι?Πιστευω απο βδομαδα να το εχω φτιαξει..![]()
Λέω να τα μαζέψω μέχρι το Πάσχα...μετά αρχίζει η ουσιαστική δουλειά,να προλάβω να τα επεξεργαστώ και να γράψω την εργασία....θέλει και αυτό λίγο χρόνο

Σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου Ζorica!!!!!

Ulv3r
Νεοφερμένο μέλος

. Βασικά ήταν λίγο ακραίες, δηλαδη " Η τύχη κανονίζει την ζωή σου" ή "Η τύχη δεν παίζει κανένα ρόλο. Έιναι όλα αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς" (χοντρικά). Νομίζω οτι ποτέ δεν είναι έτσι τα πράγματα. "Συν Αθηνά και χείρα κίνει", αλλά όπως προείπα σημασία έχει να τελειώνεις με την εργασία σου.
Εγώ σε κάτι αντίστοιχες έκανα πολύ χειρότερα....

. Μην ανυσηχείς για τον αριθμό των ερωτηματολογίων. Το ελάχιστο στατιστικό δείγμα (30) το καλύπτεις, οπότε απο 'κεί και πάνω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγη "φαντασία" χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα ιδιαίτερα 
. Το ξέρω οτι δεν πρέπει να λεω τέτοια πράγματα
αλλά πολλές φορές εργασίες σε μαθήματα επιλογής κυρίως, ήταν πολύύύύ ανούσιες για να αφιερώσω τον χρόνο μου. Αλλά όπως και να 'χει:ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ!!!
ruko
Διάσημο μέλος

Η αλήθεια είναι ότι σε 1-2 ερωτήσεις είχα το ίδιο πρόβλημα με τον Ulv3r, οπότε επέλεξα την απάντηση με την οποία διαφωνούσα λιγότερο.

Πάντως ήταν πολύ ενδιαφέρον τεστ.
marylooo
Νεοφερμένο μέλος
Πως τα βρισκω;Σορρυ ειμαι λιγο αργη....Έχω αναλάβει να κάνω μια έρευνα ως απαλλακτική εργασία εξαμήνου στο μάθημα " Εκπαίδευσει ατόμων με Προβλήματα όρασης"
Να πώ για την έρευνα ,ότι χρειάζομαι 100 ερωτηματολόγια...επομένως σας χρειάζομαι ΟΛΟΥΣ
Η έρευνα αφορά την αυτοαντίληψη και αυτοεκτίμηση του ατόμου. Τα αποτελέσματα θα συγκριθούν με αυτά αντίστοιχης έρευνας που έγινε σε τυφλό πληθυσμό. Συγκρίνουμε δηλαδή την αυτοεκτίμηση και αυτοαντίληψη τυφλών και βλεπόντων ατόμων. Αυτά!
Να διευκρινίσω ότι πρέπει να συμπληρώσετε 2 ερωτηματολόγια!!!
Κάντε κλικ στα links, τσεκάρετε την φράση που σας εκφράζει καλύτερα (μόνο μια) και τα στέλνετε στο esp0621@uom.gr
https://www.sendspace.com/file/g6afak
ερωτηματολόγιο 1
https://www.sendspace.com/file/haccjs
ερωτηματολόγιο 2
Η έρευνα εννοείται ότι είναι ανώνυμη!!!
Σας ευχαριστώ όλες/όλους για την βοήθειά σας και την άμεση ανταπόκριση![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος

και για τη συμμετοχή σου.
Όσο για αυτά που λες, 1)έχεις δίκιο αλλά τα ερωτηματολόγια δεν τα έφτιαξα εγώ και

2) αυτά δεν τα λέμε δυνατά σσσσσσσ

ruko
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
Θα ρωτήσω τα παιδιά που έκανα λάθος και θα ξαναπροσπαθήσω