SOS!!!! Ερωτηματολόγια

Δεν με αναλαμβάνει κανείς!!!!! :cool::cool::cool::cool: :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Κάτι ξέρουν αυτοί, δύσκολη περίπτωση:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έφυγαν και απο μένα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

julia το πήρα το μειλ σου!

Δε μου λές, πότε σε είδε τελευταία ψυχίατρος;;;;:P:P:P:P:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Τώρα γελάω,μετά όμως δεν θέλω σχόλια.

Mου τα έστειλε πίσω:(Θα ρωτήσω τα παιδιά που έκανα λάθος και θα ξαναπροσπαθήσω:(

Δεν με αναλαμβάνει κανείς!!!!! :cool::cool::cool::cool: :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γατοψυχολόγος για τον Κίκη υπάρχει??:P Με τέτοια μαμά:cool:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Τώρα γελάω,μετά όμως δεν θέλω σχόλια.

Mου τα έστειλε πίσω:(Θα ρωτήσω τα παιδιά που έκανα λάθος και θα ξαναπροσπαθήσω:(

Πόπι μου μη φοβάσαι, η εχεμύθειά μου είναι δεδομένη:cool:
η julia είναι περίπτωση ειδική:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:Η εχεμύθεια είναι δεδομένη,όπως και η ασχετοσύνη μου επίσης!μα να μου γυρίσουν πίσω;

δεν είσαι η μόνη!!κ μένα μου γύρισαν πίσω αρχικά αλλά μετά τα "έστρωσα" και πήγαν κανονικά!:P

Πως το έκανες;:hmm::hmm::hmm::hmm:

Raisaaaaaaaaaaaaaa εντάξει,τα πήρες τα δικά μου;

Raisaaaaaaaaaaaaaa εντάξει,τα πήρες τα δικά μου;

Τα πήρααααααααααα:up::up::up::up:

Έχουμε μέχρι τώρα 22....μένουν άλλα 78:cool:

Έχουμε μέχρι τώρα 22....μένουν άλλα 78:cool:[/quote]
μια χαρά είσαι!!!το γατοφόρουμ έχει τόσα ενεργά μέλη!!καλή συνέχεια!!:up::up:

Ραΐσα μου, σου έστειλα κι εγώ.
Καλή συνέχεια
Φιλιά :hello:

Προσφέρομαι σαν πειραματόζωο.. μαζί με το παιδί μου.. :cool:
για επόμενη εργασία, μεταπτυχιακό ή διδακτορικό!!!!!

Για την επιστήμη ρε γμτο!!!!!! :lol::lol:

.... και όταν επιτέλους... καταφέρει η επιστήμη να μας αναλύσει... θα κερδίσουμε και το ΝΟMBEL!!!!!!! τστσ...... :redface:

Eχω την καλη διαθεση να το κανω μα με εχει προδωσει το εργαλιο μου(το λαπτοπ)...Μεχρι ποτε το χρειαζεσαι?Πιστευω απο βδομαδα να το εχω φτιαξει..:/:

Eχω την καλη διαθεση να το κανω μα με εχει προδωσει το εργαλιο μου(το λαπτοπ)...Μεχρι ποτε το χρειαζεσαι?Πιστευω απο βδομαδα να το εχω φτιαξει..:/:

Λέω να τα μαζέψω μέχρι το Πάσχα...μετά αρχίζει η ουσιαστική δουλειά,να προλάβω να τα επεξεργαστώ και να γράψω την εργασία....θέλει και αυτό λίγο χρόνο :/:
Σ΄ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου Ζorica!!!!!:)

Οκ, τα έστειλα και εγώ. Βέβαια για να πω την αλήθεια στο 90% των ερωτήσεων στο Rotter δεν με εξέφραζε καμία εκ των δύο απαντήσεων, αλλα σημασία έχει να γίνει η δουλειά σου :P:P.

Βασικά ήταν λίγο ακραίες, δηλαδη " Η τύχη κανονίζει την ζωή σου" ή "Η τύχη δεν παίζει κανένα ρόλο. Έιναι όλα αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς" (χοντρικά). Νομίζω οτι ποτέ δεν είναι έτσι τα πράγματα. "Συν Αθηνά και χείρα κίνει", αλλά όπως προείπα σημασία έχει να τελειώνεις με την εργασία σου.

Εγώ σε κάτι αντίστοιχες έκανα πολύ χειρότερα....:D:D . Μην ανυσηχείς για τον αριθμό των ερωτηματολογίων. Το ελάχιστο στατιστικό δείγμα (30) το καλύπτεις, οπότε απο 'κεί και πάνω μπορείς να χρησιμοποιήσεις και λίγη "φαντασία" χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα ιδιαίτερα :P:rolleyes:. Το ξέρω οτι δεν πρέπει να λεω τέτοια πράγματα :redface: αλλά πολλές φορές εργασίες σε μαθήματα επιλογής κυρίως, ήταν πολύύύύ ανούσιες για να αφιερώσω τον χρόνο μου. Αλλά όπως και να 'χει:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ!!!

Raisa, στα έστειλα κι εγώ.:)
Η αλήθεια είναι ότι σε 1-2 ερωτήσεις είχα το ίδιο πρόβλημα με τον Ulv3r, οπότε επέλεξα την απάντηση με την οποία διαφωνούσα λιγότερο. :P
Πάντως ήταν πολύ ενδιαφέρον τεστ.

Έχω αναλάβει να κάνω μια έρευνα ως απαλλακτική εργασία εξαμήνου στο μάθημα " Εκπαίδευσει ατόμων με Προβλήματα όρασης":)

Να πώ για την έρευνα ,ότι χρειάζομαι 100 ερωτηματολόγια...επομένως σας χρειάζομαι ΟΛΟΥΣ;)

Η έρευνα αφορά την αυτοαντίληψη και αυτοεκτίμηση του ατόμου. Τα αποτελέσματα θα συγκριθούν με αυτά αντίστοιχης έρευνας που έγινε σε τυφλό πληθυσμό. Συγκρίνουμε δηλαδή την αυτοεκτίμηση και αυτοαντίληψη τυφλών και βλεπόντων ατόμων. Αυτά!
Να διευκρινίσω ότι πρέπει να συμπληρώσετε 2 ερωτηματολόγια!!!
Κάντε κλικ στα links, τσεκάρετε την φράση που σας εκφράζει καλύτερα (μόνο μια) και τα στέλνετε στο esp0621@uom.gr

https://www.sendspace.com/file/g6afak
ερωτηματολόγιο 1

https://www.sendspace.com/file/haccjs
ερωτηματολόγιο 2

Η έρευνα εννοείται ότι είναι ανώνυμη!!!
Σας ευχαριστώ όλες/όλους για την βοήθειά σας και την άμεση ανταπόκριση:D
Πως τα βρισκω;Σορρυ ειμαι λιγο αργη....

Αγαπητέ Ulv3r, να σε ευχαριστήσω πρώτα για τον κόπο σου με τα links που μου έκανες!!!:up:
και για τη συμμετοχή σου.
Όσο για αυτά που λες, 1)έχεις δίκιο αλλά τα ερωτηματολόγια δεν τα έφτιαξα εγώ και :/:
2) αυτά δεν τα λέμε δυνατά σσσσσσσ:redface::lol::lol::lol::lol:

Α, ώστε έτσι μαγειρεύετε τις στατιστικές, ε; Ντροπή σας!:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back