moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΕπιτέλουςΞαλαφρωσαμε!!
Αλλα ελπιζω να μην του γινει συνηθειο το τριημερο![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα οπως και να χει θα το παω στον αιλουρο να το δουν γιατι μεχρι τωρα οσες φορες τους εχω παρει τηλ.για διαφορα γατακια ειναι παρα πολυ καλοι και θελω να τους γνωρισω και απο κοντα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δοσολογία δεν ξέρω.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Επίσης θα μπορούσες.. τωρα το σκέφτηκα να του δίνεις και νερό.. ή λίγο πιο αραιωμένο το ειδικό γάλα...
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο με το νερο ακουγεται καλο αλλα νομιζω οτι δεν θα του αρεσει και τοσο.. το κοτοζουμο σκετο, ουτε να το φτυσει μαζι με το "τσιτσι" ορμηξεΟκ..![]()
Επίσης θα μπορούσες.. τωρα το σκέφτηκα να του δίνεις και νερό.. ή λίγο πιο αραιωμένο το ειδικό γάλα...

οσο για το γαλα το ειχα σκεφτει αλλα διαβασα στο κουτι οτι αν κανει ευκοιλια να το δινουν πιο αραιωμενο και σκεφτηκα μηπως πιο αραιωμενο γινονται ακομα πιο σφιχτα?? Ασε ολη μερα απο τοτε που το εχω μπαινω σε οτι site εχει να κανει με νεογεννητα γατακια ,διαβαζω απο εδω, διαβαζω απο εκει, αλλα πουθενα δεν εχω βρει κατι με δυσκοιλιοτητα
.Και πριν λιγο εφαγε κονσερβα για γατακια, ηταν η τριτη φορα που του εβαζα και δεν το ηθελε αλλα σημερα ορμηξε! Ελπιζω να του κανει καλο και οχι κακο αλλα παντου διαβασα οτι απο την τριτη με τεταρτη βδομαδα μπορειτε να του αντικαταστησετε καποια γευματα με κονσερβα.
Θα δειξει στο επομενο ταισμα!!

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Ο μικρος εχει παθει ουρολιμωξη βαριας μορφης απο το πρωτο τριημερο μαλλον που εκανε να ενεργηθει (γιαυτο και ειχε αρχισε να κατουριεται πανω του και να βγαζει βλεννα ) Το καλο ειναι οτι δεν εχει χτυπησει στα νεφρα αλλα πρεπει να παιρνει αντιβιωση που για την ηλικια του δεν ειναι οτι καλυτερο (μπορει να μην αντεξει το συκωτι του)
και πρεπει να τρωει ξηρα τροφη που ουτε να τη δει δε θελει ή κονσερβα που ουτε και αυτη τη θελει και πολυ νερο που και αυτο με το ζορι το δινω, μονο γαλα θελει τιποτα αλλο!! Και πρεπει να ξαναγυρισω στο δυωρο ταισμα και αποστειρωση
. Αλλα παρολα αυτα εγω πιστευω οτι θα τα καταφερει ή τουλαχιστον ελπιζω..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
ΝΑ είσαι καλά, βρε joy, είσαι τόσο περιποιητική μαζί του. Με τη φροντίδα σου θα τα καταφέρει το νινί.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πηγαμε στον Αιλουρο και δυστυχως τα νεα δεν ειναι και τοσο καλα.Ο μικρος εχει παθει ουρολιμωξη βαριας μορφης απο το πρωτο τριημερο μαλλον που εκανε να ενεργηθει (γιαυτο και ειχε αρχισε να κατουριεται πανω του και να βγαζει βλεννα ) Το καλο ειναι οτι δεν εχει χτυπησει στα νεφρα αλλα πρεπει να παιρνει αντιβιωση που για την ηλικια του δεν ειναι οτι καλυτερο (μπορει να μην αντεξει το συκωτι του)
και πρεπει να τρωει ξηρα τροφη που ουτε να τη δει δε θελει ή κονσερβα που ουτε και αυτη τη θελει και πολυ νερο που και αυτο με το ζορι το δινω, μονο γαλα θελει τιποτα αλλο!! Και πρεπει να ξαναγυρισω στο δυωρο ταισμα και αποστειρωση
. Αλλα παρολα αυτα εγω πιστευω οτι θα τα καταφερει ή τουλαχιστον ελπιζω..
Αν του τα άλεθες σε μιξεράκι βρε Joy και του τα έδινες με σύριγγα? Όλα θα πάνε καλά. Θετική ενέργεια και μπράβο σου που το παλεύεις

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μολις μιλησα παλι με τον αιλουρο και μου ειπε αυτο ακριβωςΑν του τα άλεθες σε μιξεράκι βρε Joy και του τα έδινες με σύριγγα? Όλα θα πάνε καλά. Θετική ενέργεια και μπράβο σου που το παλεύεις![]()

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
και όλα θα πάνε καλά.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
, το γαλα το εχουμε σχεδον κοψει ( μονο 10ml το πολυ και αυτο με το ζορι) και την παρασκευη θα παμε παλι στον Αιλουρο για εξετασεις. Και οριστε και οι αποδειξεις!!(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Τσα!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Εδω καλπαζει!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Οοχι, θα κατσεις να σε βγαλω φωτογραφια!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Δεν ειναι κουκλος?? Το μονο μαυρο ειναι αυτες οι βουλιτσες

Συνημμένα
stellak
Διάσημο μέλος

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την άλλη σκ^τομάνα του φόρουμ!H θεραπεια τελειωσε σημερα το πρωι, παμε πολυ καλα, ενεργειτε καθε μερα μονο του στην αμμο, το γαλα το εχουμε σχεδον κοψει ( μονο 10ml το πολυ και αυτο με το ζορι) και την παρασκευη θα παμε παλι στον Αιλουρο για εξετασεις. Και οριστε και οι αποδειξεις!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Τσα!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Εδω καλπαζει!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Οοχι, θα κατσεις να σε βγαλω φωτογραφια!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Δεν ειναι κουκλος?? Το μονο μαυρο ειναι αυτες οι βουλιτσες![]()

Τώρα που διάβασα όοοοολη την ιστορία, κατάλαβα τι εννοούσες στο άλλο θέμα που συναντηθήκαμε...

Καλέ τι ωραίος μπέμπης είναι αυτός, άσπρος-άσπρος και αφράτος!
Κι έχω και μια αδυναμία στα άσπρα γατιά... Να τον χαίρεσαι, βρε! Κι άλλο... κακό να μην τον βρει!!! 

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ειναι το καρμα που ελεγες..Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την άλλη σκ^τομάνα του φόρουμ!![]()
Τώρα που διάβασα όοοοολη την ιστορία, κατάλαβα τι εννοούσες στο άλλο θέμα που συναντηθήκαμε...
Καλέ τι ωραίος μπέμπης είναι αυτός, άσπρος-άσπρος και αφράτος!Κι έχω και μια αδυναμία στα άσπρα γατιά... Να τον χαίρεσαι, βρε! Κι άλλο... κακό να μην τον βρει!!!
![]()

Αχ.. και εγω εχω αδυναμια στα ασπρουλια (ψεμα ολα με τρελαινουν

!!) αλλα δυστυχως ειναι αδυνατον να τον κρατησω εχω αλλα δυο για δωσιμο και συνολο με τα δικα μου 6!! Αν ξεχασα να το πω, ο μικρουλης χαριζεται αλλα απο παρασκευη που θα κανει και τις τελικες εξετασεις (να ειμαι σιγουρη oτι ειναι εντελως καλα
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Μας λαχτάρησε ο τύπος με το αν θα κάνει κακάκια του ή δεν θα κάνει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool