myrtos
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nα σου πω.. το σκεφτομαι.. αν παθει κατι θα κλαιμε ολοι μαζι και εγω ακομα πιο πολυ γιατι θα το εχω και σε φωτογραφια και θα γινομαι κουρελι καθε φορα που θα το βλεπω.αγαπες μουυυυυ Θελουμε φωτο απο το μικρουλακι![]()
Ασε να μεγαλωσει λιγο ακομα , να ξεφυγει τον κινδυνο και θα το καμαρωσετε ολοι το χιονατο !
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ααα απο αυτο κατεχω!!! Εχω τον ebo που με εχει γεμισει πιπιλιες παντου!!!![]()

avtwvia
Διάσημο μέλος
Nα σου πω.. το σκεφτομαι.. αν παθει κατι θα κλαιμε ολοι μαζι και εγω ακομα πιο πολυ γιατι θα το εχω και σε φωτογραφια και θα γινομαι κουρελι καθε φορα που θα το βλεπω.Ασε να μεγαλωσει λιγο ακομα , να ξεφυγει τον κινδυνο και θα το καμαρωσετε ολοι το χιονατο !
![]()
Και να μην το βγαλεις φωτογραφια αν γινει κατι θα μεινει για παντα η εικονα του στο μυαλο και θα γινεσαι χαλια οποτε το σκεφτεσαι.. Αν και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα!

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αχ ναι..ολα καλα θα πανε. Στελνουμε ολες την θετικη μας ενεργεια.![]()

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξερει κανεις κατι που θα μπορουσα να κανω ή αν ειναι πολυ επικυνδυνο?
Συγνωμμη που γραφω σε λαθος μερος για προβλημα υγειας, αν θελει καποιος μπορει να το μεταφερει (ετσι και αλλιως μεχρι να παει στα χαριζεται εχει καιρο ακομα).Γραφω εδω για να δουν ολη την πορεια του μικρου.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
. αλλά καλύτερα γράψε και ΕΔΩΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πηρα τηλ. γιατρο και μου ειπαν οτι μαλλον φταιει οτι του αλλαξα το γαλα αποτομα και να του δωσω παλι το ormilac και αν δεν ενεργηθει σε 12 ωρες να το παω για κλισμα. Βεβαια ανυσηχω γιατι ειναι ηδη 2 μερες που δεν εχει ενεργηθει και ερχεται σαββατοκυριακο (γιατι παντα τα ασχημα συμβαινουν εν οψη σαββατοκυριακου
??)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αλλά δεν είμαι καθόλου σίγουρη αν κάνει να δώσεις κάτι τέτοιο σε τόσο μικρό μωράκι...

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Οντως γμτ...(γιατι παντα τα ασχημα συμβαινουν εν οψη σαββατοκυριακου??)
Πιστευω και ευχομαι ολα να πανε καλα κ να μην εχει τιποτα το μωρακι...
Πατουσακια,ε;;

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι.. και χουρχουριζει οταν το χαιδευεις παρα το νεαρο της ηλικιας του!!Οντως γμτ...Πιστευω και ευχομαι ολα να πανε καλα κ να μην εχει τιποτα το μωρακι...
Πατουσακια,ε;;
![]()
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Αχουουουου...Λιωνω μ'αυτα.....!ναι.. και χουρχουριζει οταν το χαιδευεις παρα το νεαρο της ηλικιας του!!

julia
Διακεκριμένο μέλος

joy1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτο μου ειπανε απο το γιατρο και του εκανε τωρα η φιλη μου που το φροντιζει οσο λειπω και εκανε κακακια αλλα πρασινα ακομαΑν του έκανες μασάζ... και το βοήθαγες όπως κάνουμε στα μικρά??![]()
!! βεβαια τωρα πρεπει να περιμενω για τα επομενα επειδη του αλλαξε το γαλα αλλα απο οτι μου ειπε ηπιε παρα πολυ γαλα απο το ormilac απο οτι επινε μεχρι τωρα
. Αν δεν κανει μεχρι αυριο το πρωι κανονικα θα το παω στο γιατρο να το δει για καλο και κακο γιατι ειναι και αυτη η κυριακη που παντα με τρομαζει και ποιος τρεχει παιανια και κορωπι κυριακατικα..!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα δεν με ανησυχεί το χρώμα όσο η απόσταση.. οι 2 μέρες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool