SOS! Νεογέννητο γατάκι!!!

Ωραια,κατι ειναι κι αυτο,μεχρι να το πας στο γιατρο τουλαχιστον...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξαλαφρωσαμε!!:up::up:
Αλλα ελπιζω να μην του γινει συνηθειο το τριημερο:hmm:
Επιτέλους:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελπιζω αυτη η σκατ...συζητηση να σταματησει και να το παει κανονικα απο εδω και περα :lol:αλλα οπως και να χει θα το παω στον αιλουρο να το δουν γιατι μεχρι τωρα οσες φορες τους εχω παρει τηλ.για διαφορα γατακια ειναι παρα πολυ καλοι και θελω να τους γνωρισω και απο κοντα.

Μια ύστατη αλλά επιτυχημένη λύση είναι να του δώσεις Nyol παραφινέλαιο απο το στόμα.:) Δοσολογία δεν ξέρω.

Το ρωτησα και εγω αλλα μου ειπαν οχι επειδη ειναι πολυ μικρο. Μονο μικροκλυσμα γλυκερινης για μωρα και αυτο ενα καθε 2 μερες το πολυ!

Οκ.. :)
Επίσης θα μπορούσες.. τωρα το σκέφτηκα να του δίνεις και νερό.. ή λίγο πιο αραιωμένο το ειδικό γάλα...

Οκ.. :)
Επίσης θα μπορούσες.. τωρα το σκέφτηκα να του δίνεις και νερό.. ή λίγο πιο αραιωμένο το ειδικό γάλα...
Αυτο με το νερο ακουγεται καλο αλλα νομιζω οτι δεν θα του αρεσει και τοσο.. το κοτοζουμο σκετο, ουτε να το φτυσει μαζι με το "τσιτσι" ορμηξε:P
οσο για το γαλα το ειχα σκεφτει αλλα διαβασα στο κουτι οτι αν κανει ευκοιλια να το δινουν πιο αραιωμενο και σκεφτηκα μηπως πιο αραιωμενο γινονται ακομα πιο σφιχτα?? Ασε ολη μερα απο τοτε που το εχω μπαινω σε οτι site εχει να κανει με νεογεννητα γατακια ,διαβαζω απο εδω, διαβαζω απο εκει, αλλα πουθενα δεν εχω βρει κατι με δυσκοιλιοτητα:(.
Και πριν λιγο εφαγε κονσερβα για γατακια, ηταν η τριτη φορα που του εβαζα και δεν το ηθελε αλλα σημερα ορμηξε! Ελπιζω να του κανει καλο και οχι κακο αλλα παντου διαβασα οτι απο την τριτη με τεταρτη βδομαδα μπορειτε να του αντικαταστησετε καποια γευματα με κονσερβα.
Θα δειξει στο επομενο ταισμα!!:hmm:

Πηγαμε στον Αιλουρο και δυστυχως τα νεα δεν ειναι και τοσο καλα:( .Ο μικρος εχει παθει ουρολιμωξη βαριας μορφης απο το πρωτο τριημερο μαλλον που εκανε να ενεργηθει (γιαυτο και ειχε αρχισε να κατουριεται πανω του και να βγαζει βλεννα ) Το καλο ειναι οτι δεν εχει χτυπησει στα νεφρα αλλα πρεπει να παιρνει αντιβιωση που για την ηλικια του δεν ειναι οτι καλυτερο (μπορει να μην αντεξει το συκωτι του):( και πρεπει να τρωει ξηρα τροφη που ουτε να τη δει δε θελει ή κονσερβα που ουτε και αυτη τη θελει και πολυ νερο που και αυτο με το ζορι το δινω, μονο γαλα θελει τιποτα αλλο!! Και πρεπει να ξαναγυρισω στο δυωρο ταισμα και αποστειρωση:(:(. Αλλα παρολα αυτα εγω πιστευω οτι θα τα καταφερει ή τουλαχιστον ελπιζω..

Αχ, μωρούλι μου, γιατί να μπεις από τόσο νωρίς στα βάσανα και στα φάρμακα:( ΝΑ είσαι καλά, βρε joy, είσαι τόσο περιποιητική μαζί του. Με τη φροντίδα σου θα τα καταφέρει το νινί.

Πηγαμε στον Αιλουρο και δυστυχως τα νεα δεν ειναι και τοσο καλα:( .Ο μικρος εχει παθει ουρολιμωξη βαριας μορφης απο το πρωτο τριημερο μαλλον που εκανε να ενεργηθει (γιαυτο και ειχε αρχισε να κατουριεται πανω του και να βγαζει βλεννα ) Το καλο ειναι οτι δεν εχει χτυπησει στα νεφρα αλλα πρεπει να παιρνει αντιβιωση που για την ηλικια του δεν ειναι οτι καλυτερο (μπορει να μην αντεξει το συκωτι του):( και πρεπει να τρωει ξηρα τροφη που ουτε να τη δει δε θελει ή κονσερβα που ουτε και αυτη τη θελει και πολυ νερο που και αυτο με το ζορι το δινω, μονο γαλα θελει τιποτα αλλο!! Και πρεπει να ξαναγυρισω στο δυωρο ταισμα και αποστειρωση:(:(. Αλλα παρολα αυτα εγω πιστευω οτι θα τα καταφερει ή τουλαχιστον ελπιζω..

Αν του τα άλεθες σε μιξεράκι βρε Joy και του τα έδινες με σύριγγα? Όλα θα πάνε καλά. Θετική ενέργεια και μπράβο σου που το παλεύεις:up:

Αν του τα άλεθες σε μιξεράκι βρε Joy και του τα έδινες με σύριγγα? Όλα θα πάνε καλά. Θετική ενέργεια και μπράβο σου που το παλεύεις:up:
Μολις μιλησα παλι με τον αιλουρο και μου ειπε αυτο ακριβως:redface::lol:

Ελπίζω να πάει καλά το μικρό...

Μπραβο σου που το παλευεις,ελπιζω όλα να πανε καλα!

Ευτυχώς το γατουλίνι σου εχεί εσένα που το φροντίζεις:happy: και όλα θα πάνε καλά.

H θεραπεια τελειωσε σημερα το πρωι, παμε πολυ καλα, ενεργειτε καθε μερα μονο του στην αμμο:up:, το γαλα το εχουμε σχεδον κοψει ( μονο 10ml το πολυ και αυτο με το ζορι) και την παρασκευη θα παμε παλι στον Αιλουρο για εξετασεις. Και οριστε και οι αποδειξεις!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Τσα!! :bleh:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Εδω καλπαζει!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Οοχι, θα κατσεις να σε βγαλω φωτογραφια!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Δεν ειναι κουκλος?? Το μονο μαυρο ειναι αυτες οι βουλιτσες:inlove:

Συνημμένα

• 034.JPG
    034.JPG
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 67
  • 036.JPG
    036.JPG
    18 KB · Εμφανίσεις: 61
  • 025.JPG
    025.JPG
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 65
  • 029.JPG
    029.JPG
    24,9 KB · Εμφανίσεις: 58
Αχ!:inlove::inlove:

H θεραπεια τελειωσε σημερα το πρωι, παμε πολυ καλα, ενεργειτε καθε μερα μονο του στην αμμο:up:, το γαλα το εχουμε σχεδον κοψει ( μονο 10ml το πολυ και αυτο με το ζορι) και την παρασκευη θα παμε παλι στον Αιλουρο για εξετασεις. Και οριστε και οι αποδειξεις!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Τσα!! :bleh:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Εδω καλπαζει!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Οοχι, θα κατσεις να σε βγαλω φωτογραφια!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Δεν ειναι κουκλος?? Το μονο μαυρο ειναι αυτες οι βουλιτσες:inlove:
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την άλλη σκ^τομάνα του φόρουμ! :lol::lol::lol:
Τώρα που διάβασα όοοοολη την ιστορία, κατάλαβα τι εννοούσες στο άλλο θέμα που συναντηθήκαμε... :lol::lol::lol:

Καλέ τι ωραίος μπέμπης είναι αυτός, άσπρος-άσπρος και αφράτος!:inlove: Κι έχω και μια αδυναμία στα άσπρα γατιά... Να τον χαίρεσαι, βρε! Κι άλλο... κακό να μην τον βρει!!! :up::up:

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς από την άλλη σκ^τομάνα του φόρουμ! :lol::lol::lol:
Τώρα που διάβασα όοοοολη την ιστορία, κατάλαβα τι εννοούσες στο άλλο θέμα που συναντηθήκαμε... :lol::lol::lol:

Καλέ τι ωραίος μπέμπης είναι αυτός, άσπρος-άσπρος και αφράτος!:inlove: Κι έχω και μια αδυναμία στα άσπρα γατιά... Να τον χαίρεσαι, βρε! Κι άλλο... κακό να μην τον βρει!!! :up::up:
Ειναι το καρμα που ελεγες..:lol::lol:
Αχ.. και εγω εχω αδυναμια στα ασπρουλια (ψεμα ολα με τρελαινουν:redface::rolleyes:!!) αλλα δυστυχως ειναι αδυνατον να τον κρατησω εχω αλλα δυο για δωσιμο και συνολο με τα δικα μου 6!! Αν ξεχασα να το πω, ο μικρουλης χαριζεται αλλα απο παρασκευη που θα κανει και τις τελικες εξετασεις (να ειμαι σιγουρη oτι ειναι εντελως καλα:)).

Αχ μωρέ η ψυχούλα μου, κουκλίιιιιιι είναι :inlove::inlove::inlove:

Καλέ τι μανάρι είναι αυτόοοοο. Είναι πολύ πιό όμορφο από ότι φανταζόμουνα:up:. Μας λαχτάρησε ο τύπος με το αν θα κάνει κακάκια του ή δεν θα κάνει:sick:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back