SOS! Νεογέννητο γατάκι!!!

Μπαα.. η καλη μας Μολλυ ηθελε την ελευθερια της και δεν ιδρωνε το αυτι της οσο και αν αυτο σπαραζε:( ισως αν μεναμε πιο κοντα και ειχα χρονο να το αφησω λιγες ωρες μπορει και να γινοταν κατι αλλα η μικρη μολις τωρα απογαλακτισε την αλλη και το κοιταζε με απορια (τι μου ζητανε τωρα να ξαναρχισω απο την αρχη:confused:). Αν ακουσεις κατι εχε το στο νου σου γιατι ειναι πολυ μωρο και μονο του και κλαιει συνεχεια. Εχθες με ξυπναγε καθε μια ωρα απο το κλαμα για φαγητο και πιπι, σαν ζομπι ειμαι τωρα :|!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουράγιο...αυτό το γατάκι πρέπει σίγουρα να το κρατήσεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κουράγιο...αυτό το γατάκι πρέπει σίγουρα να το κρατήσεις!
Μωρε εγω θα το κρατησω αυτο φοβαμαι μη δεν κρατηθει:(.. Δεν ειναι η πρωτη φορα που τρεχω και ξενυχταω για γατια και ποσως με απασχολει αυτο, απλα τρεμω καθε λιγο και κοιταω να δω αν αναπνεει.. ειναι πολυ μικρο το καημενο και δεν ξερω αν το ταιζω σωστα? το καθαριζω σωστα? Δεν κατεχω!!

Ευχόμαστε να κρατηθεί στη ζωή και νομίζω θα τα καταφέρει! Πρέπει να του το έγραφε η μοίρα του joy...και με λίγη βοήθεια δικιά σου και πολύ αγάπη θα ζήσει!

Κουράγιο κι εγώ όταν έπαθε μαστίτιδα η γατούλα μου 4 γατάκια τάιζα με το μπιμπερό και τελικά τα κατάφεραν ολα:happy:

Κανενα νεο απο το γατουλακι;

Mεχρι τωρα τα παει πολυ καλα:up:.Το μονο που με ανησυχει ειναι τα κακακια του που βγαινουν πολυ σφιχτα τελευταια αλλα μαλλον φταιει η δοσολογια γαλα και νερο που βαζω (δεν καταλαβαινω ετσι οπως τα λενε στις δοσολογιες στο κουτι σε σχεση με τις δοσολογιες στο μπιμπερο αλλα αυτο τελειωνει και θα του παρω ενα της gimbet που το χρησιμοποιουσα παλια και γνωριζω) αλλα και καπου διαβασα οτι οταν ειναι σκληρα σημαινει οτι δεν πινει αρκετο γαλα:hmm:. Επισης νομιζω οτι πρεπει να ειναι λιγο πιο μεγαλο απο οτι υπολογιζα γιατι εχουν αρχισει και ξεκολανε (ανοιγουν) λιγο τα ματακια του, το οποιο σημαινει οτι σιγουρα εχει παρει λιγο γαλα απο την μαμα του και αυτο με καθησυχαζει λιγο:up:.

Αμα ανοιγουν τα ματακια σε λιγες μερες θα μπορεις να δοκιμασεις κονσερβουλα .:)

Μπραβο,μωρακι!!:up:Κοιτα να δυναμωσεις να σε θαυμασουμε καθως θα μεγαλωνεις!!!:baby::baby::inlove::P

Αμα ανοιγουν τα ματακια σε λιγες μερες θα μπορεις να δοκιμασεις κονσερβουλα .:)
Μπααα.. καμμια επαφη.. ισα ισα που ανοιγουν (μια μαυρη κουκιδουλα βλεπω απο ολο το ματι του) και ουτε καν στηριζετε ,ουτε δοντια εχει βγαλει και εχει ακομα τον ομφαλιο λωρο!! Ειναι μωρο πολυ και η αληθεια ειναι οτι το θεμα με τα ματακια με εχει μπερδεψει πολυ γιατι εχει και το μεγεθος νεογεννητου!!:confused:

Μπααα.. καμμια επαφη.. ισα ισα που ανοιγουν (μια μαυρη κουκιδουλα βλεπω απο ολο το ματι του) και ουτε καν στηριζετε ,ουτε δοντια εχει βγαλει και εχει ακομα τον ομφαλιο λωρο!! Ειναι μωρο πολυ και η αληθεια ειναι οτι το θεμα με τα ματακια με εχει μπερδεψει πολυ γιατι εχει και το μεγεθος νεογεννητου!!:confused:

Αυτό το γατουλίνι ήρθε για να ζήσει:up:

Τα μάτια τα ανοίγουν περίπου στις 10-12 μέρες.:). ο ομφάλιος θα έπρεπε να είχε πέσει τόσες μέρες.... :hmm:

Κονσέρβα αραιωμένη για να μπορούν να την βυζάξουν λογικά απο την 18-20 μέρα και μετά.

Στον κτηνίατρο το πήγες? Αν όχι μήπως πρέπει να το πας για να σου δώσει και κάποιες συμβουλές?

Πηρα τηλ. γιατρο και μου ειπε τι να κανω στο περιπου. Απο τα ματακια του ακομα μια κουκιδουλα βλεπω, δεν ανοιγουν παραπανω μαλλον απλα αρχισαν να ξεκολλανε. Ο ομφαλιος λωρος επεσε εχθες:up:.Ξερετε περιπου αν δεν εχει παρει πρωτογαλα σε ποσο καιρο μπορει να παθει κατι? Γιατι στο internet δεν λεει πουθενα και καθε μερα τρεμω και ανησυχω μη παθει κατι . Τουλαχιστον να ειμαι πιο ηρεμη..:(

Ξερετε περιπου αν δεν εχει παρει πρωτογαλα σε ποσο καιρο μπορει να παθει κατι? Γιατι στο internet δεν λεει πουθενα και καθε μερα τρεμω και ανησυχω μη παθει κατι . Τουλαχιστον να ειμαι πιο ηρεμη..:(

Δυστυχώς δεν υπάρχει απάντηση στην ερώτηση...Ανα πάσα στιγμή μπορεί να πάθουν το οτιδήποτε, όπως όλοι οι νεογέννητοι οργανισμοί... είτε με την μαμα είτε ορφανά (απλά τα μη ορφανά έχουν πιο δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα απο το μητρικό γάλα, χωρίς αυτό να αποκλείει τους ξαφνικούς και πρόωρους θανάτους)

Εσύ απλά να πλένεις τα χέρια σου πρίν και μετά απο κάθε επαφή μαζί τους, και να κοιτάς ότι η φωλίτσα τους είναι καθαρή. ΜΗΝ τα κάνεις μπάνιο είναι πολύ μικρά ακόμα, καλύτερα αν εχουν ακαθαρσίες να χρησιμοποιείς άοσμο μωρομάνδηλο. Επίσης αν δεν το έχεις ήδη διαβάσει ρίξε και μια ματιά ΕΔΩ.
Και φυσικά ότι άλλο θές εδώ είμαστε. :)

Βασικά σε τέτοια μικρή ηλικία όλα να τα περιμένεις. Μπορεί σήμερα να πάνε όλα καλά και αύριο, έτσι ξαφνικά, να συμβεί κάτι άσχημο.

Πλενω τα χερια μου, τα απολυμαινω, αποστειρωνω τα μπιμπερο, του αλλαζω σεντονια παρολο που η γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται. Υποχονδρια εχω γινει!!:blink:
Tο λυπαται η καρδια μου το κακομοιρο ! Θελει τοσο πολυ μια μαμα που καθεται και βυζαινει τα χερια του και τα ποδια του για να κοιμηθει:(!

Πλενω τα χερια μου, τα απολυμαινω, αποστειρωνω τα μπιμπερο, του αλλαζω σεντονια παρολο που η γιατρος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται. Υποχονδρια εχω γινει!!:blink:
Tο λυπαται η καρδια μου το κακομοιρο ! Θελει τοσο πολυ μια μαμα που καθεται και βυζαινει τα χερια του και τα ποδια του για να κοιμηθει:(!
Αυτό που κάνει με τα χεράκια του και τα ποδαράκια του παίζει να μην το σταματήσει μεγαλώνοντας το έκανε και ο δικός μου από μωρό και ακόμα το κάνει 4 χρόνια μετά μόνο που βυζαίνει εμένα όπου βρει:blink:

Είναι απολύτως φυσιολογική συμπεριφορά σχεδόν σε όλα τα γατάκια που αποχωρίστηκαν πριν την ώρα τους την μαμά τους, και τους έχει μείνει το ένστικτο του θηλασμού.:)
Και σε πολλά ΔΕΝ τους φεύγει ποτέ.

Είναι απολύτως φυσιολογική συμπεριφορά σχεδόν σε όλα τα γατάκια που αποχωρίστηκαν πριν την ώρα τους την μαμά τους, και τους έχει μείνει το ένστικτο του θηλασμού.:)
Και σε πολλά ΔΕΝ τους φεύγει ποτέ.
Ααα απο αυτο κατεχω!!! Εχω τον ebo που με εχει γεμισει πιπιλιες παντου!!!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back