SOS! Νεογέννητο γατάκι!!!

O μικρος το διημερο, να ενεργηθει, το εχει στανταρ,πηγα να το παω στον αιλουρο να το δει αλλα εφευγαν για ταξιδι εξωτερικο και θα κλειναν για μια εβδομαδα αλλα μου ειπαν να το παω οπωσδηποτε σε γιατρο, το πηγα σε μια κοπελα κοντα αλλα δεν μου ειπε και πολλα μονο μου εδωσε ενα μικροκλυσμα να του κανω αν περναει το δυημερο και οτι απο το να κανει ευκοιλια καλυτερα που ειναι δυσκοιλιο:hmm:, αυτο που με ανησυχει ειναι οτι απο τοτε που ειχε να κανει 3 μερες κακακια αρχισε να κατουριεται επανω του με πιο σκουρα ουρα (χωρις να το καθαριζω εγω )και να βγαζει απο τα ουρα του κατι σαν βλενα, επισης τσιμπλιαζουν τα ματακια του και εχει λιγες μυξουλες (η γιατρος μου ειπε να το καθαριζω με λιγο χαμομηλι και να μην του βαλω ακομα tobrex). Τωρα ειναι περιπου 3 εβδομαδων εχει βγαλει λιγα δοντακια και σκεφτομαι να του δωσω λιγο κοτοζουμο η και κοτοπουλο μπας και αλλαξει λιγο η κατασταση του. Κανει να του δωσω κατι τετοιο ή θα το κανω χειροτερα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

O μικρος το διημερο, να ενεργηθει, το εχει στανταρ,πηγα να το παω στον αιλουρο να το δει αλλα εφευγαν για ταξιδι εξωτερικο και θα κλειναν για μια εβδομαδα αλλα μου ειπαν να το παω οπωσδηποτε σε γιατρο, το πηγα σε μια κοπελα κοντα αλλα δεν μου ειπε και πολλα μονο μου εδωσε ενα μικροκλυσμα να του κανω αν περναει το δυημερο και οτι απο το να κανει ευκοιλια καλυτερα που ειναι δυσκοιλιο:hmm:, αυτο που με ανησυχει ειναι οτι απο τοτε που ειχε να κανει 3 μερες κακακια αρχισε να κατουριεται επανω του με πιο σκουρα ουρα (χωρις να το καθαριζω εγω )και να βγαζει απο τα ουρα του κατι σαν βλενα, επισης τσιμπλιαζουν τα ματακια του και εχει λιγες μυξουλες (η γιατρος μου ειπε να το καθαριζω με λιγο χαμομηλι και να μην του βαλω ακομα tobrex). Τωρα ειναι περιπου 3 εβδομαδων εχει βγαλει λιγα δοντακια και σκεφτομαι να του δωσω λιγο κοτοζουμο η και κοτοπουλο μπας και αλλαξει λιγο η κατασταση του. Κανει να του δωσω κατι τετοιο ή θα το κανω χειροτερα?
Εγώ όταν έκοψα το γάλα από τα μωράκια σιγά σιγά πρώτα τους είχα δώσει με το μπιμπερό ρυζάλευρο-βανίλια εχείς δοκιμάσει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατι τετοιο μου ειπε και η γιατρος οταν την ρωτησα αν ειναι καλο το ormilac και μου ειπε οτι αυτηνης δεν της εχει σωθει κανενα με αυτα τα γαλατα του εμποριου και οτι τους εδινε κοτοζουμο με κατι τετοιο (farina.. δεν θυμαμαι ακριβως) αλλα φοβαμαι οτι εχει να κανει με σκονη μην στουμπωσει περισσοτερο γιαυτο ειπα μονο το κοτοζουμο δεν ξερω.. και πρεπει να το ταισω τωρα και δεν θελω να του κανω κλισμα παλι αυριο το κακομοιρο..:(.

Εγώ όταν έκοψα το γάλα από τα μωράκια σιγά σιγά πρώτα τους είχα δώσει με το μπιμπερό ρυζάλευρο-βανίλια εχείς δοκιμάσει;
Ασχετο, αλλα αυτο το πραγμα που εχεις κανει με την υπογραφη σου και τα κοκονακια σου οταν παω να διαβασω τα μυνηματα σου ,μου θυμιζει αγωνα τεννις (δεξια ,αριστερα, δεξια, αριστερα):lol::lol::lol:

Τα δικά μου δεν είχαν πρόβλημα με το εντερό τους όμως δοκίμασε αν θες έτσι κι αλλιώς θα το αραιώσεις αρκετά για να το πίνει με το μπιμπερό.Μπορείς να του αραιώσεις με νερό ή γάλα αν είναι κρέμα βανίλια και με ζωμό αν είναι σκέτο ρυζάλευρο.:hmm:

Ασχετο, αλλα αυτο το πραγμα που εχεις κανει με την υπογραφη σου και τα κοκονακια σου οταν παω να διαβασω τα μυνηματα σου ,μου θυμιζει αγωνα τεννις (δεξια ,αριστερα, δεξια, αριστερα):lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol:φαντάσου τώρα που θα έρθει και η Τιγρουλίνα σπίτι μου θα αλλάξω υπογραφή που να χωρέσουν όλα:D

Σε καταλαβαινω απολυτα :lol:!!ετσι οπως παω και εγω θα τημεγαλωσω με μια τιγραινα που δεν εχω καταφερει να την δωσω και με βλεπω να την κραταω:lol:

Μιας και εφτιαξα το κοτοπουλο (πραγμα που το σιχαινομαι γιατι ειμαι χορτοφαγος πολλα χρονια) λεω να του το δωσω να δοκιμασει,μην παει και χαμενη η αηδια που περασα απο την μυρωδια, και αν το φαει καλως διαφορετικα θα παω αυριο να του παρω το ρυζαλευρο και θα παρω τηλ. και την γιατρο να μου πει δοσολογιες ακριβως αν θυμαται..
ευχαριστω, παω να το ταισω..

καλό γατοτάισμα:D

Θα τρελαθω εγω με αυτον τον γατουλη!! Το κοτοζουμο το εφαγε (το βυζαινει λιγο) αλλα αρνειτε να ενεργηθει ουτε με κλισμα!! Και ειναι η τριτη μερα σημερα:( αλλα κατα τα αλλα, ειναι μια χαρα, χουρχουριζει, δαγκωνει, κανει πατουσακια:blink:!!Τελευταια μου ελπιδα να τον παω και στον Αιλουρο οταν γυρισουν:/:!

Joy του έκανες κλίσμα και πάλι τίποτα;;;:blink:Τι περίεργο....:hmm:

Τον καημενο...πες μας νεα του!

Αυτο που με κανει να τα χανω ειναι οτι δεν ειναι καθολου καημενο!!Ειναι μες τη τρελη χαρα με μια τεραααστια κοιλια, ουτε να περπατησει δεν μπορει:blink:! Αλλα αργουν να γυρισουν απο τον αιλουρο και δεν νομιζω οτι κανει να του κανω αλλο κλισμα για τουλαχιστον δυο μερεςκαι δεν εχω κανεναν αλλο καλο γιατρο που να ξερω στη περιοχη!:/:

Joy του έκανες κλίσμα και πάλι τίποτα;;;:blink:Τι περίεργο....:hmm:
ΝΑΙ!! ειναι τοσο εξω τα κακακια του που το υγρο απο το κλισμα ουτε καν εισχωρησε, πεταχτηκε ολο εξω και με το που παει να τα βγαλει ποναει τοσο που παραιτειτε εντελως!! με δαγκωνει με σπρωχνει, αλλα να τα βγαλει με τιποτα!!

Που μένεις;Μήπως κάποιος ξέρει κάποιο άλλο γιατρό;

Στο Ελληνικο.

Δεν ξέρω κανέναν έκει κοντά:hmm:εγώ όταν ήρθα στη Νέα Σμύρνη μου σύστησαν ένα ιατρείο που έιναι και χειρουργική κλινική και βλέπει με ραντεβού δεν θυμάμαι όμως το τηλ του αυτη την στιγμή αν θες στο στέλνω το βράδυ να ψάξω να το βρω γιατί εδώ γίνεται πανικός λόγω μετακόμισης...

Ο δικος μου ο γιατρος ειναι καλος και ειναι π. φαληρο αλλα ειναι ειδικευμενος στην αλλεργιολογια και ειναι ενας απο τους γιατρους στο αττικο νοσοκομειο ζωων και θα με παραπεμψει εκει και φοβαμαι τη τιμη που θα ακουσω αν παω εκει! αλλα αν δεν ενεργηθει και σημερα με βλεπω να το τρεχω παιανια και ηδη εχω δωσει 160 ευρω αυτο το μηνα για τα ζωακια μου :(!

Καταλαβαίνω...κι αυτός που σου πρότεινα πάντως είναι ακριβός ελπίζω όλα να πάνε καλά με το γατούλι σου και να μην χρειαστει να τον τρέχεις το βράδυ

Ξαλαφρωσαμε!!:up::up:
Αλλα ελπιζω να μην του γινει συνηθειο το τριημερο:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back