Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DxL
Νεοφερμένο μέλος
Όταν ξάπλωσα, αν και είχε έρθει στην αγκαλιά μου και γουργούριζε, δεν ήταν όπως πάντα. Πολύ ανήσυχη, και μετά άρχισε να νιαουρίζει σαν να πονάει, και να μην αντιδρά (σχεδόν ούτε να περπατήσει σαν να μην ήθελε).
Επίσης πήγε να κάνει εμετό 2-3 φορές, αλλά δεν είχε τπτ να βγάζει, και έβγαλε μόνο λίγο αφρό (χωρίς αίμα)!.
Μετά επειδή χώθηκε κάτω από το κρεββάτι και δεν μιλούσε, φοβηθήκαμε και την πήγαμε πάλι στην Τζίνα, αλλά δεν ξέρει τι άλλο μπορεί να έχει. Ίσως λέει να έχει δηλητηριαστεί από κάτι.
Της έκανε μια παυσίπονη, και μου έδωσε και μια ένεση για την δηλητηρίαση, να την κάνω με δική μου ευθύνη. Όμως δεν νομίζω να δηλητηριάστηκε από κάτι μέσα στο σπίτι....
Αυτή τη φορά, ανέπνεε πολύ γρήγορα και δεν αντιδρούσε η κόρη του ματιού της στον φακό....
Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.... Την έχουμε πάρει πίσω, και αποφάσισα να την πάω το πρωί στον Αίλουρο αν τα καταφέρει....
Περιμένω προτάσεις.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
myrtos
Δραστήριο μέλος
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Ελπιζω ολα να πανε καλα και να ειναι περαστικα..
RedCat
Διάσημο μέλος
georgia alex
Δραστήριο μέλος
Το καλο μου..μακαρι να μην εχει κατι αλλο..μόλις μιλήσαμε με τον DxL η γατουλα δείχνει πιο ήρεμη αλλα ανόρεχτη ακόμη (κατα τη γνώμη μου λογικό) και θα την πανε στον Αιλουρο να την δει..σημερα το πρωι αυτά μεχρι στιγμής
Thx Nota!!
natalo9
Δραστήριο μέλος
Μακάρι να ειναι περαστικά..
Περιμένουμε νέα!
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Περιμένουμε νεότερα, κουράγιο...

moukelis
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ελπίζω να μην είναι τίποτε σοβαρό.
...περιμένουμε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
περαστικα και απο εμενα οσο για το ψαρι κανει και παρακανει αρκει να εχεις βγαλει τα κοκαλα που ειναι επιφοβα
σορυ για το off topic:
Δεν κάνουν καλό, τα ΩΜΆ ψάρια και αν δίνονται τακτικά.. και ο τόννος φυσικά που είναι στις κονσέρβες για μας....

πιο αναλυτικά ΕΔΩ
Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περιμένουμε με αγωνία νέα της μικρούλας!
Εύχομαι όλα να είναι καλά!
RedCat
Διάσημο μέλος

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
και περιμένουμε τις λεπτομέρειες.
Ο ένας μου γάτος τρελένεται γιά ψάρι, ψημένο φυσικά, αλλά του το καθαρίζω όπως το καθαρίζουν στά μωρά. Ποτέ δεν έχω δώσει κόκαλα στις γάτες μου και τα τελευταία χρόνια ούτε στα αδέσποτα. Δε ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλά φοβάμαι
Raisa
Περιβόητο μέλος

..ούτε ψάρι ούτε τόνο....και μου φαινόταν περίεργο
DxL
Νεοφερμένο μέλος

Όντως την πήγαμε στον Αίλουρο σήμερα, -όπου πήγα κ εγώ καπάκι μετά την δουλειά για να την προλάβω- και την εξέτασαν ενδελεχώς.
Ο γιατρός διαπίστωσε οτι πονάει κάπου στην κοιλίτσα της. Αυτό προκαλείται επειδή έχει ουλίτιδα και πέτρα, και από εκεί επιβαρύνεται και το στομάχι της...
Επίσης η κοιλίτσα της χειροτερεύει ακόμα περισσότερο εξ'αιτίας των τριχών και επειδή δεν είχε πάρει το χαπάκι για το σκουλίκι(milbemax) για αρκετό καιρό... Το πουλί που είχε πιάσει στο μπαλκόνι την περασμένη εβδομάδα, μπορεί να της προκαλέσει τοξόπλασμα, γιατί έφαγε μέρος του ωμό.
Η ταχυπαλμία τα χαράματα ήταν τελικά από την ατροπίνη που της είχαμε δώσει, η οποία ανεβάζει τους σφιγμούς, και όχι τίποτα άλλο για το οποίο ανησυχήσαμε εχθές.
Πήραμε το χάπάκι για το σκουλήκι, και μας έδωσε μια πολύ καλή αλοιφή(dentisept) που θα βάζω στα δοντάκια της κάθε 2 μέρες, και η οποία θα σταματήσει το πρόβλημα στα δόντια. Επίσης της κάναμε ορό 150ml, και πήραμε οδηγίες για ειδική διατροφή...
Ελπίζουμε οτι σύντομα θα είναι καλύτερα, και θα μπορεί να φάει κανονικά. Όσο για το αίμα στον εμετό, ήταν ίσως και από τα δόντάκια της, τα οποία ενδεχωμένως να ματώνουν από την ουλίτιδα, και το αίμα που κατάπιε να το έκανε εμετό. Δεν ήταν γαστροραγία σίγουρα.
Θα μιλήσουμε ξανά με τον γιατρό αύριο, και θα δούμε πως πάει. Πάντως οι περισσότερες εξετάσεις που της έκανε ο γιατρός ήταν καλές, και είμαστε πλέον αρκετά αισιόδοξοι οτι όλα θα πάνε καλά, και οτι ξέρουμε τι έχει... (ελπίζω).
Με λίγο από την θετική σας ενέργεια και σκέψη που απλώχερα δίνετε, όλα θα πάνε καλά και ίσως σύντομα η sushi έχει την ευκαιρία να σας ευχαριστήσει και από κοντά...
Τώρα έχει κατασκηνώσει από την ώρα που μπήκαμε κάτω από το τραπέζι του σαλονιού, αλλά μόλις πηγαίνω κ εγώ εκεί, γουργουρίζει και μου γλύφει τα μαλλιά και μου δίνει φιλάκια στη μυτούλα. Ακόμα δεν έχει φάει, αλλά περιμένουμε.... Της έχω βάλει από την νέα τροφή, και βραστό κοτόπουλο!
Υ.Γ: Φοβερός ο Αίλουρος παιδιά, δίκιο είχατε....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool