SOS!!! H sushi κάνει εμετό αίμα....τι κάνω;

Περαστικά στο γατουλάκι και καλή ξεκούραση σε σένα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφήστε παιδιά, δεν είναι πολύ καλά. Δεν ξέρω τι να κάνω. Ήταν ζαβλακωμένη από την ώρα που γυρίσαμε, και καθόταν πίσω από την πόρτα του δωματίου μου, και μετά στο κρεββάτι.

Όταν ξάπλωσα, αν και είχε έρθει στην αγκαλιά μου και γουργούριζε, δεν ήταν όπως πάντα. Πολύ ανήσυχη, και μετά άρχισε να νιαουρίζει σαν να πονάει, και να μην αντιδρά (σχεδόν ούτε να περπατήσει σαν να μην ήθελε).

Επίσης πήγε να κάνει εμετό 2-3 φορές, αλλά δεν είχε τπτ να βγάζει, και έβγαλε μόνο λίγο αφρό (χωρίς αίμα)!.

Μετά επειδή χώθηκε κάτω από το κρεββάτι και δεν μιλούσε, φοβηθήκαμε και την πήγαμε πάλι στην Τζίνα, αλλά δεν ξέρει τι άλλο μπορεί να έχει. Ίσως λέει να έχει δηλητηριαστεί από κάτι.

Της έκανε μια παυσίπονη, και μου έδωσε και μια ένεση για την δηλητηρίαση, να την κάνω με δική μου ευθύνη. Όμως δεν νομίζω να δηλητηριάστηκε από κάτι μέσα στο σπίτι....

Αυτή τη φορά, ανέπνεε πολύ γρήγορα και δεν αντιδρούσε η κόρη του ματιού της στον φακό....

Δεν ξέρω τι να κάνω. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.... Την έχουμε πάρει πίσω, και αποφάσισα να την πάω το πρωί στον Αίλουρο αν τα καταφέρει....

Περιμένω προτάσεις.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DxL ευχομαι να πανε ολα καλα για την κουκλα σου...περιμενουμε νεα

πως παει η μικρη σου?

Καλημερα DxL,πως ειναι η μικρη,την πηγες στον Αιλουρο;;;:(Ελπιζω ολα να πανε καλα και να ειναι περαστικα..:happy:

μόλις μιλήσαμε με τον DxL η γατουλα δείχνει πιο ήρεμη αλλα ανόρεχτη ακόμη (κατα τη γνώμη μου λογικό) και θα την πανε στον Αιλουρο να την δει..σημερα το πρωι αυτά μεχρι στιγμής

μόλις μιλήσαμε με τον DxL η γατουλα δείχνει πιο ήρεμη αλλα ανόρεχτη ακόμη (κατα τη γνώμη μου λογικό) και θα την πανε στον Αιλουρο να την δει..σημερα το πρωι αυτά μεχρι στιγμής
Το καλο μου..μακαρι να μην εχει κατι αλλο..:/:Thx Nota!!:happy:

Ax το γλυκό μου..πολύ παιδεμα!!
Μακάρι να ειναι περαστικά..
Περιμένουμε νέα!

Υπομονή...

Περιμένουμε νεότερα, κουράγιο...:(

Πω πω,τι περιπέτεια...Ας επλίσουμε για το καλύτερο!

Τι έγινε τελικά...έχουμε νέα???
Ελπίζω να μην είναι τίποτε σοβαρό.:(...περιμένουμε!!!

Περαστικά με όλη μου την καρδιά:(

περαστικα και απο εμενα οσο για το ψαρι κανει και παρακανει αρκει να εχεις βγαλει τα κοκαλα που ειναι επιφοβα

περαστικα και απο εμενα οσο για το ψαρι κανει και παρακανει αρκει να εχεις βγαλει τα κοκαλα που ειναι επιφοβα

σορυ για το off topic:
Δεν κάνουν καλό, τα ΩΜΆ ψάρια και αν δίνονται τακτικά.. και ο τόννος φυσικά που είναι στις κονσέρβες για μας....:):):)

πιο αναλυτικά ΕΔΩ

DxL
Περιμένουμε με αγωνία νέα της μικρούλας!
Εύχομαι όλα να είναι καλά!

μόλις μίλησα με τον DxL, η γατουλα ειναι καλύτερα, πηγαν στον Αιλουρο και εξεταστηκε ενδελεχως, θα ειναι βεβαια υπο παρακολουθηση για καποιες μέρες ακομη αλλα νομιζω οτι δεν υπαρχει κινδυνος...Φανταζομαι θα μπει και ο ιδιος να γραψει λεπτομερειες (ε??):)

εχεις δωσει ποτε στην γατα σου ωμο ψαρι λιθρινι ας πουμε??μια φορα εδωσα σε ενα γατι και και παραλιγο να πνιγει απο τα κοκαλα και ασε που επιβαρυνουν τον οργανισμο με διαφαρες μολυνσεις που μπορουν να μεταδωθουν και στον ανθρωπο η γατα μπορει να φαει σχεδον οτι και ο ανθρωπος αλλα φυσικα ψημενο!!!!

Nota, ευχαριστούμε
και περιμένουμε τις λεπτομέρειες.

Ο ένας μου γάτος τρελένεται γιά ψάρι, ψημένο φυσικά, αλλά του το καθαρίζω όπως το καθαρίζουν στά μωρά. Ποτέ δεν έχω δώσει κόκαλα στις γάτες μου και τα τελευταία χρόνια ούτε στα αδέσποτα. Δε ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλά φοβάμαι

Εμένα πάλι, όσες γάτες είχα στη ζωή μου, το ψάρι ούτε να το μυρίσουν δεν ήθελαν.:blink::blink::blink:..ούτε ψάρι ούτε τόνο....και μου φαινόταν περίεργο:hmm:

Με κάλυψε η Νότα κι εμένα.... ;)

Όντως την πήγαμε στον Αίλουρο σήμερα, -όπου πήγα κ εγώ καπάκι μετά την δουλειά για να την προλάβω- και την εξέτασαν ενδελεχώς.

Ο γιατρός διαπίστωσε οτι πονάει κάπου στην κοιλίτσα της. Αυτό προκαλείται επειδή έχει ουλίτιδα και πέτρα, και από εκεί επιβαρύνεται και το στομάχι της...

Επίσης η κοιλίτσα της χειροτερεύει ακόμα περισσότερο εξ'αιτίας των τριχών και επειδή δεν είχε πάρει το χαπάκι για το σκουλίκι(milbemax) για αρκετό καιρό... Το πουλί που είχε πιάσει στο μπαλκόνι την περασμένη εβδομάδα, μπορεί να της προκαλέσει τοξόπλασμα, γιατί έφαγε μέρος του ωμό.

Η ταχυπαλμία τα χαράματα ήταν τελικά από την ατροπίνη που της είχαμε δώσει, η οποία ανεβάζει τους σφιγμούς, και όχι τίποτα άλλο για το οποίο ανησυχήσαμε εχθές.

Πήραμε το χάπάκι για το σκουλήκι, και μας έδωσε μια πολύ καλή αλοιφή(dentisept) που θα βάζω στα δοντάκια της κάθε 2 μέρες, και η οποία θα σταματήσει το πρόβλημα στα δόντια. Επίσης της κάναμε ορό 150ml, και πήραμε οδηγίες για ειδική διατροφή...

Ελπίζουμε οτι σύντομα θα είναι καλύτερα, και θα μπορεί να φάει κανονικά. Όσο για το αίμα στον εμετό, ήταν ίσως και από τα δόντάκια της, τα οποία ενδεχωμένως να ματώνουν από την ουλίτιδα, και το αίμα που κατάπιε να το έκανε εμετό. Δεν ήταν γαστροραγία σίγουρα.

Θα μιλήσουμε ξανά με τον γιατρό αύριο, και θα δούμε πως πάει. Πάντως οι περισσότερες εξετάσεις που της έκανε ο γιατρός ήταν καλές, και είμαστε πλέον αρκετά αισιόδοξοι οτι όλα θα πάνε καλά, και οτι ξέρουμε τι έχει... (ελπίζω).

Με λίγο από την θετική σας ενέργεια και σκέψη που απλώχερα δίνετε, όλα θα πάνε καλά και ίσως σύντομα η sushi έχει την ευκαιρία να σας ευχαριστήσει και από κοντά...

Τώρα έχει κατασκηνώσει από την ώρα που μπήκαμε κάτω από το τραπέζι του σαλονιού, αλλά μόλις πηγαίνω κ εγώ εκεί, γουργουρίζει και μου γλύφει τα μαλλιά και μου δίνει φιλάκια στη μυτούλα. Ακόμα δεν έχει φάει, αλλά περιμένουμε.... Της έχω βάλει από την νέα τροφή, και βραστό κοτόπουλο!

Υ.Γ: Φοβερός ο Αίλουρος παιδιά, δίκιο είχατε....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back