moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalo9
Δραστήριο μέλος
Εμένα πάλι, όσες γάτες είχα στη ζωή μου, το ψάρι ούτε να το μυρίσουν δεν ήθελαν...ούτε ψάρι ούτε τόνο....και μου φαινόταν περίεργο
![]()
Ax raisa.. και μενα μου φαινεται περιεργο αν σκεφτω τον Λαζαράκο και την Ψιψί..
Να φανταστείς τους αρεσει τόσο το ψαράκι (γαυρακο και κουτσομουρακια ψημενα και καθαρισμενα..
) που κατεβαινει ο μπαμπας στην παραλία στους ψαράδες για να παιρνει φρεσκο ψαρακι για τα μπαρμπαδέλια μας..Και για να γυρισω στο θεμα..περαστικά για το ταλαιπωρημενο το γατακι και να γινει γρηγορα καλα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bobbie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Περαστικά και να μας ενημερώνετε.
Είδα τις φωτογραφίες της. Είναι κούκλα, να τη χαίρεσαι!
DxL
Νεοφερμένο μέλος
Πολύ ευχάριστα τα νέα σας.
Περαστικά και να μας ενημερώνετε.
Είδα τις φωτογραφίες της. Είναι κούκλα, να τη χαίρεσαι!
Να σαι καλά. Και η δικιά σου είναι πολύ όμορφη!
Όσο για το ψάρι, δεν ξέρω ρε παιδιά, έτσι μου είχανε πει στο κέντρο της γάτας εχθές. Πάντως και η Sushi την πέστροφα και τον σολωμό, από χιλιόμετρο τα μύριζε και χάλαγε τον κόσμο. Της τα δίναμε σαν...δωράκι

elvenstar
Επιφανές μέλος

DxL
Νεοφερμένο μέλος
Τουλάχιστον μέχρι να φάει και να πάει για πιπί, μάλλον δεν είναι....
Καθόταν μέχρι σήμερα συνέχεια κάτω από το τραπέζι (και κάτω από το κρεββάτι), χωρίς καθόλου όρεξη να έρθει σε επαφή μαζί μας, και χωρίς καν να θέλει να κουνηθεί...
Φαγάκι που είδα το πρωί είχε φάει πολύ λίγο από την νέα τροφή (ίσα που την άγγιξε) - και καθόλου κοτόπουλο. Επίσης δεν πήγε καθόλου στο χώμα της... Τουλάχιστον εχθές όταν χώθηκα κάτω από το τραπέζι γουργούριζε, και μου έγλυφε τα μαλλιά, ενώ σήμερα ήταν πιο απόμακρη...

Θα μιλήσω πάλι με τον γιατρό, να δούμε τι πρέπει να κάνουμε...
julia
Διακεκριμένο μέλος

Πάντως μπορείς να χαλαρώσεις.... είναι λογικό αφού κατάπινε αμάσητα την τροφή, εξαιτίας της ουλίτιδας... (συν τις τρίχες) από αυτό να ερεθιστεί το στομαχάκι, και να κάνει εμετό....
Τώρα είναι απλά αδιάθετη, και ταλαιπωρημένη...(σαν και εμάς..όταν κάνουμε μέρες εμετό) ....σιγά σιγά θα ηρεμήσει και το στομάχι... θα φάει... και αφού φάει θα πάει και τουαλέτα

Μην την πιέζετε όταν θα είναι έτοιμη θα φάει και θα επανέλθει στον παλιό της χαρακτήρα!

georgia alex
Δραστήριο μέλος
Ολα θα πανε καλα κ παλι περαστικα!!!
natalo9
Δραστήριο μέλος

Πως είναι η μικρούλα σήμερα?

DxL
Νεοφερμένο μέλος
Περαστικά και από μένα.....
Πάντως μπορείς να χαλαρώσεις.... είναι λογικό αφού κατάπινε αμάσητα την τροφή, εξαιτίας της ουλίτιδας... (συν τις τρίχες) από αυτό να ερεθιστεί το στομαχάκι, και να κάνει εμετό....
Τώρα είναι απλά αδιάθετη, και ταλαιπωρημένη...(σαν και εμάς..όταν κάνουμε μέρες εμετό) ....σιγά σιγά θα ηρεμήσει και το στομάχι... θα φάει... και αφού φάει θα πάει και τουαλέτα
Μην την πιέζετε όταν θα είναι έτοιμη θα φάει και θα επανέλθει στον παλιό της χαρακτήρα!![]()
Έχεις δίκιο julia. Ας την αφήσουμε λοιπόν να ηρεμήσει λιγάκι...

Ναι DxL,πιστευω πως εχει δικιο η Julia,εξαλλου κ ο Αιλουρος ειπε πως ειναι καλυτερα,οποτε μην απογοητευεσαι..Ολα θα πανε καλα κ παλι περαστικα!!!
![]()
Μακάρι...

Ολη η θετική μας ενέργεια και πολλά αγαποκύματα απο τον Λαζαράκο και την Ψιψί..
Πως είναι η μικρούλα σήμερα?![]()
Δεν ξέρω γιατί είμαι στη δουλειά. Θα πάρω σε λίγο να μάθω νέα από το σπίτι...
Με πήρε ο γιατρός πρίν από λίγο, και μου είπε οτι από την σταγονούλα αιματάκι που της είχε πάρει, είδε οτι έχει κάποια παράσιτα στο αίμα, τα οποία προέρχονται μάλλον από το πουλί που είχε φάει την περασμένη εβδομάδα. Μου έδωσε ενα σιροπάκι να της δίνω κάθε 12 ώρες....
Επίσης μου είπε να της βάζω το φάρμακο στα δόντια (λίγο) κάθε μέρα για μερικές ημέρες, για να δράσει και να προστατέψει τα δόνια (και το στομάχι) από τη φθορά...
Μετά (και) από αυτό, πιστεύουμε (κ ελπίζουμε) οτι σύντομα θα νιώσει πολύ καλύτερα...

Περιμένουμε λοιπόν....

:cat:
nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είναι και τα σιαμ λίγο πεισματάρικα. Δύο εμβόλια κάναμε στο σιαμέζο της μαμάς μου και όλη μέρα δεν έφαγε, δεν πήγε τουαλέτα, δεν ήθελε να βλέπει κανένα.

Μακάρι να της περάσουν όλα και να επανέλθει το suskάκι στα φυσιολογικά του, να ξανακούσεις και το γλυκό νιαούρισμα του σιάμ (κάτι μεταξύ χαλασμένου πικ-απ και κόρνας δηλαδή
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
nmc
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

natalo9
Δραστήριο μέλος
Κυρίως για το νιαούρισμα...Αλλά λένε ότι γενικά είναι περίεργοι χαρακτήρες.Θα ου πεις,και ποια γάτα δεν είναι;Θα κάνει ένα φονικό ντουέτο με τον Σείριο νομίζω...![]()
Φονικό ... αλλά γοητευτικό !

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,μετά τους Μπόνι και Κλάιντ,ο Σείριος και η Μόιρα!Φονικό ... αλλά γοητευτικό !![]()

ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

DxL
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ νομίζω οτι θα πάνε όλα καλά.
Είναι και τα σιαμ λίγο πεισματάρικα. Δύο εμβόλια κάναμε στο σιαμέζο της μαμάς μου και όλη μέρα δεν έφαγε, δεν πήγε τουαλέτα, δεν ήθελε να βλέπει κανένα.
Μακάρι να της περάσουν όλα και να επανέλθει το suskάκι στα φυσιολογικά του, να ξανακούσεις και το γλυκό νιαούρισμα του σιάμ (κάτι μεταξύ χαλασμένου πικ-απ και κόρνας δηλαδή).
rofl!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα....

Περαστικά σίγουρα θα είναι!!!!!!!!!
![]()
Γειά σου γειτόνισσα γάτα... Κι εγώ αυτό ελπίζω.... Μακάρι!
#Sushi#
DxL
Νεοφερμένο μέλος
Πρέπει να ήταν νόστιμη, γιατί μετά επειχήρησε να φάει, αν και δεν έφαγε σχεδόν καθόλου... Ακόμα δεν έχει πάει τουαλέτα... Κάθεται κάτω από το τραπέζι στο σαλόνι και δεν θέλει να μετακινείται ούτε να την σηκώνει κανείς από τη θέση της...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ελπίζω όλα να πάνε καλά και σιγα σιγά να μπειτε πάλι στους κανονικούς ρυθμούς. Ίσως είναι ευαίσθητη σαν την δική μου κ γι αυτό αντιδρά έτσι, έχει ταλαιπωρηθεί κ τόσες μέρες κ δεν θέλει να την ενοχλούνΜόλις της έδωσα την πρώτη δόση της αντιβίωσης...
Πρέπει να ήταν νόστιμη, γιατί μετά επειχήρησε να φάει, αν και δεν έφαγε σχεδόν καθόλου... Ακόμα δεν έχει πάει τουαλέτα... Κάθεται κάτω από το τραπέζι στο σαλόνι και δεν θέλει να μετακινείται ούτε να την σηκώνει κανείς από τη θέση της...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool