SOS!!! H sushi κάνει εμετό αίμα....τι κάνω;

Ναι μωρε,μπορεί να κάνει έτσι από την ταλαιπωρία η καημένη...Ελπίζω σύντομα να συνέλθει,είναι καλό πάντως που παίρνει την αντιβίωση χωρίς διαμαρτυρίες.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και μερικές φωτογραφίες από το σημείο που έχει κατασκηνώσει εδώ και 2 μέρες...

Δεύτερη δόση αντιβίωσης ΟΚ. :happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ίσως έχει στρεσαριστεί και εμείς από προχθες που κάναμε το εμβόλιο δεν τρώμε πολύ κ κοιμάμαστε συνέχεια. Πάντως είναι πανέμορφη περαστικά σας κ πάλι

Θα συμφωνήσω και γω...ασ΄της λίγο χρόνο και θα συνέλθει....τώρα σίγουρα είναι στρεσαρισμένη και φοβισμένη...σε κανα 2-3 μέρες πιστέυω θα είναι όλα ΟΚ:)

:hmm:και εμένα εκεί χώνεται ο Μπέκερ, είναι το καταφύγειο του και εκεί είχα βρει τον εμετό που είχε κάνει όταν δεν ήταν καλά (τον πρώτο δηλαδή) γιατί μετά όταν γύρησα σπίτι ήρθε σε εμένα μπροστά να το ξανακάνει για να τον δω

νεράκι πήνει η μικρή σου? θα την πονάει το στομαχάκι της που να βρει όρεξη και εμένα δεν έτρωγε εκείνες τις μέρες και γενικά είχε αδυνατήσει πολύ, τον είχαμε με ορό και του δήναμε λίγη τροφή (κονσέρβα αραιωμένη) με σήρηγκα μέχρι να σηνέλθει, αλλά για να μη σου είπε ο γιατρός κάτι τέτοιο ίσως να μη χρειάζεται

πάντος καλού κακού πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα, πες του ότι έχει να φάει από τότε και αν θα πρέπει να της δώσεις κάτι με το ζόρι ή όχι

περαστικά σας:)

:hmm:και εμένα εκεί χώνεται ο Μπέκερ, είναι το καταφύγειο του και εκεί είχα βρει τον εμετό που είχε κάνει όταν δεν ήταν καλά (τον πρώτο δηλαδή) γιατί μετά όταν γύρησα σπίτι ήρθε σε εμένα μπροστά να το ξανακάνει για να τον δω

νεράκι πήνει η μικρή σου? θα την πονάει το στομαχάκι της που να βρει όρεξη και εμένα δεν έτρωγε εκείνες τις μέρες και γενικά είχε αδυνατήσει πολύ, τον είχαμε με ορό και του δήναμε λίγη τροφή (κονσέρβα αραιωμένη) με σήρηγκα μέχρι να σηνέλθει, αλλά για να μη σου είπε ο γιατρός κάτι τέτοιο ίσως να μη χρειάζεται

πάντος καλού κακού πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα, πες του ότι έχει να φάει από τότε και αν θα πρέπει να της δώσεις κάτι με το ζόρι ή όχι

περαστικά σας:)

Ευχαριστώ πολύ mespairos!!!! :)

Ναι, μιλάω κάθε μέρα με τον γιατρό... Είναι καλύτερα νομίζω. Έχει αρχίσει να βγαίνει σιγά σιγά για λίγο από εκεί κάτω, και τρώει σιγά σιγά το καινούριο της φαγάκι... Νερό δεν την έχω δεί να πίνει, αλλά άμα κρίνω από την στάθμη, πρέπει να πίνει λίγο-λίγο...

Συνεχίζουμε την αντιβιωσούλα, και σύντομα μόλις ξεκινήσει να συνέρχεται, θα ξεκινήοσυμε και την αλοιφούλα που θα προστατέψει τα δοντάκια...:D

Μνιάου...:rolleyes:

Ωραίο καταφύγειο!:lol:
Χνουδοτό, Χνουδοτό το χαλάκι.
Πάντως μια χαρά την βλέπω:)
Βρε μήπως σου κάνει ναζάκια και δεν βγαίνει για να της δίνεις σημασία:lol:
Τό έχουμε εμείς οι γυναίκες...αν αρρωστίσουμε λίγο, το κάνουμε θέμα για να ασχολούντε μαζί μας.:D

Τό έχουμε εμείς οι γυναίκες...αν αρρωστίσουμε λίγο, το κάνουμε θέμα για να ασχολούντε μαζί μας.:D
:lol::lol::lol:Σωστηηη...!!!:lol::lol::P

Περαστικά να είναι όλα και σύντομα εύχομαι!!!!!!!!!:)

Περιμένουμε τις νυχτερινές ειδήσεις...

Ωραίο καταφύγειο!:lol:
Χνουδοτό, Χνουδοτό το χαλάκι.
Πάντως μια χαρά την βλέπω:)

Έτσι εεεε? :hmm: :rolleyes: :P

Μπά, δεν νομίζω. Το αίμα, και όλο αυτό δεν ήταν κάτι τέτοιο. Το κάνει όμως και αυτό που λές, αλλά οχι έτσι. Δηλαδή μπορεί να πισμώσει για κάτι και να μην έρχεται στο κρεβάτι για καμιά εβδομάδα, ή να πηγαίνει συνέχεια στο μέσα δωμάτιο και να κοιμάται...

Αλλά μόλις πεινάσει αρχίζει τα νάζια :down:

Λοιπόν, είναι πολύ καλύτερα.
4η δόση αντιβίωσης ΟΚ.

Βγήκε επιτέλους από τις κρυψώνες, έφαγε ένα ολόκληρο φακελάκι τροφή (και κλασσικά ακόμα πεινάει όπως πάντα), έρχεται στο κρεββάτι και κοιμάται πια, κινείται κανονικά μέσα στο σπίτι (και μιλάει)...

Μονο τουαλέτα δεν έχει πάει ακόμα...

Περιμένουμε...

Χαρήκαμε πολύ με τα καλά σας νέα!!!:up:

Τώρα περιμένουμε και τα "κακά" για να ηρεμήσουμε!

Τώρα που άρχισε να τρώει κανονικά θα πάει κ τουαλέτα περιμένουμε το ανακοινωθέν με τα "κακά" μαντάτα -που λέει και η Βobbie- και μετά όλα καλά:up:

Καλησπέρα, τώρα διάβασα το θέμα για πρώτη φορά.
DxL, αυτό το κάτι σαν εμετό που γράφεις στη αρχή και που το περιγράφεις σαν ροζ αφρό, μου το έκανε και εμένα μία φορά πριν από καιρό πάνω στην άμμο του και δεν ήξερα τη ήταν. Βέβαια εμένα μου το έκανε μόνο μία φορά και δεν το είδα να αλλάζει συμπεριφορά. Δεν έδειχνε δηλαδή κάποιο πρόβλημα. Αν έβλεπα ότι συνέχιζε να το κάνει θα ανησυχούσα και εγώ όπως εσύ. Μακάρι να αποδειχθεί και το δικό σου κάτι παροδικό. Εύχομαι περαστικά.

Καλησπέρα, τώρα διάβασα το θέμα για πρώτη φορά.
DxL, αυτό το κάτι σαν εμετό που γράφεις στη αρχή και που το περιγράφεις σαν ροζ αφρό, μου το έκανε και εμένα μία φορά πριν από καιρό πάνω στην άμμο του και δεν ήξερα τη ήταν. Βέβαια εμένα μου το έκανε μόνο μία φορά και δεν το είδα να αλλάζει συμπεριφορά. Δεν έδειχνε δηλαδή κάποιο πρόβλημα. Αν έβλεπα ότι συνέχιζε να το κάνει θα ανησυχούσα και εγώ όπως εσύ. Μακάρι να αποδειχθεί και το δικό σου κάτι παροδικό. Εύχομαι περαστικά.

Λες ε? Άσε γιατί έμαθα οτι αυτά που της δώσανε την ημέρα εκείνη στο κέντρο της γάτας, την επηρέασαν πολύ. Η ατροπίνη πχ. προκαλεί ταχυπαλμία και ευθύνεται για το οτι ήταν ζαβλακωμένη και δεν αντιδρούσαν τα μάτια της στο φως (-μετά αναγκάστηκαν να της δώσουν Ρομεφέν τα χαράματα που την ξαναπήγαμε, για να ηρεμήσει). Το κονάκιο έπρεπε να το πάρει μόνο αν είχε δηλητηρίαση. Το Μπεταμόξ δεν ξέρω τι είναι...:mpliaks: :mpliaks:

Απλά με πείραξε οτι εκείνη την ημέρα που την πήγα 2 φορές, την πρώτη με διαβεβαίωναν οτι αυτά που παίρνει δεν θα την πειράξουν, και την δεύτερη φορά οτι αυτό που έχει δεν είναι από τα φάρμακα που πήρε (ενώ ήταν). Και την δεύτερη φορά ενώ ανέπνεε πολύ γρήγορα και δεν αντιδρούσε στο φώς, δεν ήξεραν τι έχει, και μου έλεγαν οτι είναι σε μεγάλη ηλικία και μπορεί να πεθάνει, και οτι πρέπει να προχωρήσουμε σε θεραπεία για δηλητηρίαση (που δεν είχε). Ευτυχώς που δεν δέχτηκα!!!! Και μου ζητάνε και 90?! :mpliaks: :mpliaks: :down:

Ενώ στον Αίλουρο την εξέτασε χωρίς ραντεβού για περισσότερη ώρα, και πιο λεπτομερώς, και μου είπε ακριβώς τι έχει. Της έδωσε το χάπι για το σκουλήκι (και πήρα και άλλο ένα για το σπίτι), μου έδωσε μια αμπούλα Frontline, μια αλοιφή για τα δόντια Dentisept, και της έδωσε και 150ml ορό. Όλα αυτά, μαζί με 3 ειδικές τροφές, μόνο 35?!

Και μάλιστα της πήρε και λίγο αίμα, και την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο 2 φορές και μου είπε αναλυτικά οτι πρέπει να πάρει αντιβίωση για κάποια παράσιτα που είχε στο αίμα, από το πουλί που είχε πιάσει στο μπαλκόνι, την οποία και μόλις πήρε συνήλθε...:up:

Πλέον Αίλουρος και ξερό ψωμί :rolleyes:

τυχεροι στην Αθηνα που τον εχετε! και λιγοτερο τυχεροι εμεις που ειμαστε μακρια,. αλλα μας βοηθαει και τηλεφωνικα οποτε χρειαστει!
ευχομαι η γατουλα σου καθε μερα να ειναι κ καλυτερη! ειναι κουκλιτσα!!! ειδικα η φωτογραφια που εχεις διπλα στο βαζο με τα λουλουδια!!!
καλη σου μερα

Να σου πώ την αλήθεια, επειδή έχω ταλαιπωρηθεί με τους δικούς μου ανθρώπους σε γιατρούς και νοσοκομεία, όταν διάβασα στα αρχικά μηνύματά σου, ότι τη δεύτερη φορά που την πήγες χάλια στο κέντρο και σου είπαν ότι δεν ξέρουν τι έχει και να κάνεις εσύ την ένεση με δική σου ευθύνη, χτυπήσαν καμπανάκια. Είχα αγωνία για το λόγο αυτό και ,ευτυχώς, βλέπω ότι όλα πήγαν τελικά καλά με τη σωστή ιατρική φροντίδα. Πολλές ευχές για γρήγορη ανάρρωση στη Sushi σου.

Άντε, γρήγορα να γίνει εντελώς καλά, η κούκλα σου. Είστε σε πολύ καλό δρόμο απ' ό,τι κατάλαβα, εφόσον ερχεται και για ύπνο μαζί σας:up::up::up::up:
Και μακριά από άλλες τέτοιες λαχτάρες!:)

Με ενοχλεί η νοοτροπία πολλών κτηνιάτρων -έλα μωρέ ζώο είναι- όπως κι άλλων γιατρών, όταν πρόκειται γιά ηλικιωμένους -έλα μωρέ θα πεθάνει-. Μέ εξοργίζει η έλλειψη επαγγελματισμού, γενικότερα στην Ελλάδα (δικηγόροι, λογιστές κλπ) και η δική μας ανοχή που τους συντηρεί. Με λίγα λόγια σ΄αυτή τη χώρα, γιά να επιβιώσεις, πρέπει να είσαι ο "φωτεινός παντογνώστης".

'Οταν αρρώστησε η Μπομπίτσα, ζήτησα από τον κτηνίατρό της να κάνει όλες τις εξετάσεις. Εκείνος θεώρησε (επειδή γνώριζε τη γάτα) πως έπρεπε να κάνει τις απαραίτητες, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε λάθος συμπεράσματα και άσχετη θεραπεία. Σαρανταπέντε μέρες ταλαιπωρίας γιά την ψυχούλα μου κι εγώ στην αναμονή να αποδώσει η θεραπεία για το τοξόπλασμα. Έπρεπε να πάω στον Αίλουρο γιά να μάθω πως έχανα τη γατούλα μου από λευχαιμία στο τελικό στάδιο. Καταλήγω στο συμπέρασμα πως κάθε επιλογή μας πρέπει να γίνεται με πολύ αυστηρά κριτήρια!

Πήγαμε τουαλέτα;;;;;

Μπράβο στο Σουσάκι που πάει καλύτερα, μπράβο σου κι εσένα, DxL, που τη φροντίζεις! :)
Περιμένουμε τα νέα της κουκλίτσας, ε;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back