elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η elvenstar: #241 09-09-08 21:55 Βασιλική αν κ δεν έχω φτιάξει ποτέ κάτι γιατί κατεβάζω κ δεν προλαβαίνω Αν δεις πάνω ψηλά έχει μία μπάρα με τα Gadgets σε μία από αυτές γράφει Create βάζεις πάνω το ποντίκι κ έχει διάφορες κατηγορίες η πρώτη είναι Create Home λογικά έτσι θα γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Vasiliki86: #242 09-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βασιλική αν κ δεν έχω φτιάξει ποτέ κάτι γιατί κατεβάζω κ δεν προλαβαίνω Αν δεις πάνω ψηλά έχει μία μπάρα με τα Gadgets σε μία από αυτές γράφει Create βάζεις πάνω το ποντίκι κ έχει διάφορες κατηγορίες η πρώτη είναι Create Home λογικά έτσι θα γίνεται Click για ανάπτυξη... Εκει πηγα αλλα μου εβγαζε μονο πληροφοριες πως μπορω να φτιαξω σπιτι στο παιχνιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η elvenstar: #243 09-09-08 22:34 Ναι σου δίνει οδηγίες πώς να το φτιάξεις κ μάλλον μόλις το τελειώσεις στέλνεις ποστ στους διαχειριστές κ το βάζουν στα downloads Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:37 Η Vasiliki86: #244 09-09-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι σου δίνει οδηγίες πώς να το φτιάξεις κ μάλλον μόλις το τελειώσεις στέλνεις ποστ στους διαχειριστές κ το βάζουν στα downloads Click για ανάπτυξη... Α,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η elvenstar: #245 09-09-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Α,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα... Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Vasiliki86: #246 09-09-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #247 09-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Click για ανάπτυξη... Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:34 Η Vasiliki86: #248 09-09-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:39 Η Vasiliki86: #249 09-09-08 23:39 Γιουχου...!!! Τωρα θα δω αμα δουλευει...! Συγνωμη αγαπητη Sli8erin αλλα θα με χασεις για λιγο... (Ειμαι τελειως παλαβη σαν 5χρονο κανω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:41 Η elvenstar: #250 09-09-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:48 Η Vasiliki86: #251 09-09-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Click για ανάπτυξη... Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #252 09-09-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπόν καλό gaming Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #253 10-09-08 00:09 Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!! Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #254 10-09-08 00:16 Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βασιλική αν κ δεν έχω φτιάξει ποτέ κάτι γιατί κατεβάζω κ δεν προλαβαίνω Αν δεις πάνω ψηλά έχει μία μπάρα με τα Gadgets σε μία από αυτές γράφει Create βάζεις πάνω το ποντίκι κ έχει διάφορες κατηγορίες η πρώτη είναι Create Home λογικά έτσι θα γίνεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:06 Η Vasiliki86: #242 09-09-08 22:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βασιλική αν κ δεν έχω φτιάξει ποτέ κάτι γιατί κατεβάζω κ δεν προλαβαίνω Αν δεις πάνω ψηλά έχει μία μπάρα με τα Gadgets σε μία από αυτές γράφει Create βάζεις πάνω το ποντίκι κ έχει διάφορες κατηγορίες η πρώτη είναι Create Home λογικά έτσι θα γίνεται Click για ανάπτυξη... Εκει πηγα αλλα μου εβγαζε μονο πληροφοριες πως μπορω να φτιαξω σπιτι στο παιχνιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η elvenstar: #243 09-09-08 22:34 Ναι σου δίνει οδηγίες πώς να το φτιάξεις κ μάλλον μόλις το τελειώσεις στέλνεις ποστ στους διαχειριστές κ το βάζουν στα downloads Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:37 Η Vasiliki86: #244 09-09-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι σου δίνει οδηγίες πώς να το φτιάξεις κ μάλλον μόλις το τελειώσεις στέλνεις ποστ στους διαχειριστές κ το βάζουν στα downloads Click για ανάπτυξη... Α,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η elvenstar: #245 09-09-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Α,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα... Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Vasiliki86: #246 09-09-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #247 09-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Click για ανάπτυξη... Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:34 Η Vasiliki86: #248 09-09-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:39 Η Vasiliki86: #249 09-09-08 23:39 Γιουχου...!!! Τωρα θα δω αμα δουλευει...! Συγνωμη αγαπητη Sli8erin αλλα θα με χασεις για λιγο... (Ειμαι τελειως παλαβη σαν 5χρονο κανω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:41 Η elvenstar: #250 09-09-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:48 Η Vasiliki86: #251 09-09-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Click για ανάπτυξη... Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #252 09-09-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπόν καλό gaming Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #253 10-09-08 00:09 Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!! Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #254 10-09-08 00:16 Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Βασιλική αν κ δεν έχω φτιάξει ποτέ κάτι γιατί κατεβάζω κ δεν προλαβαίνω Αν δεις πάνω ψηλά έχει μία μπάρα με τα Gadgets σε μία από αυτές γράφει Create βάζεις πάνω το ποντίκι κ έχει διάφορες κατηγορίες η πρώτη είναι Create Home λογικά έτσι θα γίνεται Click για ανάπτυξη... Εκει πηγα αλλα μου εβγαζε μονο πληροφοριες πως μπορω να φτιαξω σπιτι στο παιχνιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η elvenstar: #243 09-09-08 22:34 Ναι σου δίνει οδηγίες πώς να το φτιάξεις κ μάλλον μόλις το τελειώσεις στέλνεις ποστ στους διαχειριστές κ το βάζουν στα downloads Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:37 Η Vasiliki86: #244 09-09-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι σου δίνει οδηγίες πώς να το φτιάξεις κ μάλλον μόλις το τελειώσεις στέλνεις ποστ στους διαχειριστές κ το βάζουν στα downloads Click για ανάπτυξη... Α,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η elvenstar: #245 09-09-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Α,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα... Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Vasiliki86: #246 09-09-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #247 09-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Click για ανάπτυξη... Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:34 Η Vasiliki86: #248 09-09-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:39 Η Vasiliki86: #249 09-09-08 23:39 Γιουχου...!!! Τωρα θα δω αμα δουλευει...! Συγνωμη αγαπητη Sli8erin αλλα θα με χασεις για λιγο... (Ειμαι τελειως παλαβη σαν 5χρονο κανω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:41 Η elvenstar: #250 09-09-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:48 Η Vasiliki86: #251 09-09-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Click για ανάπτυξη... Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #252 09-09-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπόν καλό gaming Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #253 10-09-08 00:09 Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!! Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #254 10-09-08 00:16 Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι σου δίνει οδηγίες πώς να το φτιάξεις κ μάλλον μόλις το τελειώσεις στέλνεις ποστ στους διαχειριστές κ το βάζουν στα downloads Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:37 Η Vasiliki86: #244 09-09-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι σου δίνει οδηγίες πώς να το φτιάξεις κ μάλλον μόλις το τελειώσεις στέλνεις ποστ στους διαχειριστές κ το βάζουν στα downloads Click για ανάπτυξη... Α,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η elvenstar: #245 09-09-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Α,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα... Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Vasiliki86: #246 09-09-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #247 09-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Click για ανάπτυξη... Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:34 Η Vasiliki86: #248 09-09-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:39 Η Vasiliki86: #249 09-09-08 23:39 Γιουχου...!!! Τωρα θα δω αμα δουλευει...! Συγνωμη αγαπητη Sli8erin αλλα θα με χασεις για λιγο... (Ειμαι τελειως παλαβη σαν 5χρονο κανω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:41 Η elvenstar: #250 09-09-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:48 Η Vasiliki86: #251 09-09-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Click για ανάπτυξη... Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #252 09-09-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπόν καλό gaming Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #253 10-09-08 00:09 Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!! Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #254 10-09-08 00:16 Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι σου δίνει οδηγίες πώς να το φτιάξεις κ μάλλον μόλις το τελειώσεις στέλνεις ποστ στους διαχειριστές κ το βάζουν στα downloads Click για ανάπτυξη... Α,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:52 Η elvenstar: #245 09-09-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Α,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα... Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Vasiliki86: #246 09-09-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #247 09-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Click για ανάπτυξη... Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:34 Η Vasiliki86: #248 09-09-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:39 Η Vasiliki86: #249 09-09-08 23:39 Γιουχου...!!! Τωρα θα δω αμα δουλευει...! Συγνωμη αγαπητη Sli8erin αλλα θα με χασεις για λιγο... (Ειμαι τελειως παλαβη σαν 5χρονο κανω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:41 Η elvenstar: #250 09-09-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:48 Η Vasiliki86: #251 09-09-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Click για ανάπτυξη... Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #252 09-09-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπόν καλό gaming Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #253 10-09-08 00:09 Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!! Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #254 10-09-08 00:16 Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Α,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα... Click για ανάπτυξη... Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:06 Η Vasiliki86: #246 09-09-08 23:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #247 09-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Click για ανάπτυξη... Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:34 Η Vasiliki86: #248 09-09-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:39 Η Vasiliki86: #249 09-09-08 23:39 Γιουχου...!!! Τωρα θα δω αμα δουλευει...! Συγνωμη αγαπητη Sli8erin αλλα θα με χασεις για λιγο... (Ειμαι τελειως παλαβη σαν 5χρονο κανω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:41 Η elvenstar: #250 09-09-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:48 Η Vasiliki86: #251 09-09-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Click για ανάπτυξη... Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #252 09-09-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπόν καλό gaming Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #253 10-09-08 00:09 Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!! Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #254 10-09-08 00:16 Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα Click για ανάπτυξη... Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #247 09-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Click για ανάπτυξη... Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:34 Η Vasiliki86: #248 09-09-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:39 Η Vasiliki86: #249 09-09-08 23:39 Γιουχου...!!! Τωρα θα δω αμα δουλευει...! Συγνωμη αγαπητη Sli8erin αλλα θα με χασεις για λιγο... (Ειμαι τελειως παλαβη σαν 5χρονο κανω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:41 Η elvenstar: #250 09-09-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:48 Η Vasiliki86: #251 09-09-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Click για ανάπτυξη... Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #252 09-09-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπόν καλό gaming Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #253 10-09-08 00:09 Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!! Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #254 10-09-08 00:16 Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι) Click για ανάπτυξη... Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:34 Η Vasiliki86: #248 09-09-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:39 Η Vasiliki86: #249 09-09-08 23:39 Γιουχου...!!! Τωρα θα δω αμα δουλευει...! Συγνωμη αγαπητη Sli8erin αλλα θα με χασεις για λιγο... (Ειμαι τελειως παλαβη σαν 5χρονο κανω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:41 Η elvenstar: #250 09-09-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:48 Η Vasiliki86: #251 09-09-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Click για ανάπτυξη... Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #252 09-09-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπόν καλό gaming Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #253 10-09-08 00:09 Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!! Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #254 10-09-08 00:16 Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται Click για ανάπτυξη... Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:39 Η Vasiliki86: #249 09-09-08 23:39 Γιουχου...!!! Τωρα θα δω αμα δουλευει...! Συγνωμη αγαπητη Sli8erin αλλα θα με χασεις για λιγο... (Ειμαι τελειως παλαβη σαν 5χρονο κανω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:41 Η elvenstar: #250 09-09-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:48 Η Vasiliki86: #251 09-09-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Click για ανάπτυξη... Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #252 09-09-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπόν καλό gaming Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #253 10-09-08 00:09 Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!! Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #254 10-09-08 00:16 Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουχου...!!! Τωρα θα δω αμα δουλευει...! Συγνωμη αγαπητη Sli8erin αλλα θα με χασεις για λιγο... (Ειμαι τελειως παλαβη σαν 5χρονο κανω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:41 Η elvenstar: #250 09-09-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:48 Η Vasiliki86: #251 09-09-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Click για ανάπτυξη... Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #252 09-09-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπόν καλό gaming Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #253 10-09-08 00:09 Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!! Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #254 10-09-08 00:16 Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...??? Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life... Click για ανάπτυξη... δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:48 Η Vasiliki86: #251 09-09-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Click για ανάπτυξη... Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #252 09-09-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπόν καλό gaming Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #253 10-09-08 00:09 Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!! Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #254 10-09-08 00:16 Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ Click για ανάπτυξη... Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 9 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #252 09-09-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπόν καλό gaming Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #253 10-09-08 00:09 Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!! Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #254 10-09-08 00:16 Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα. Click για ανάπτυξη... Αντε λοιπόν καλό gaming Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #253 10-09-08 00:09 Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!! Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #254 10-09-08 00:16 Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!! Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:16 Η elvenstar: #254 10-09-08 00:16 Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:01 Η staman2 έγραψε: #255 10-09-08 01:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα και η μπριζόλα σου επίσης Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα... Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:02 Η Ελένη1 έγραψε: #256 10-09-08 01:02 Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 10 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:38 Η Vasiliki86: #257 10-09-08 16:38 Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα...! Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...! Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η Vasiliki86: #258 11-09-08 11:18 Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα...!! Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:37 Η katerina10: #259 11-09-08 11:37 Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 18 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 18 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:55 Η Vasiliki86: #260 11-09-08 11:55 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα κατερινα μου..! Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.