elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν δεις πάνω ψηλά έχει μία μπάρα με τα Gadgets σε μία από αυτές γράφει Create βάζεις πάνω το ποντίκι κ έχει διάφορες κατηγορίες η πρώτη είναι Create Home λογικά έτσι θα γίνεταιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκει πηγα αλλα μου εβγαζε μονο πληροφοριες πως μπορω να φτιαξω σπιτι στο παιχνιδι...Βασιλική αν κ δεν έχω φτιάξει ποτέ κάτι γιατί κατεβάζω κ δεν προλαβαίνωΑν δεις πάνω ψηλά έχει μία μπάρα με τα Gadgets σε μία από αυτές γράφει Create βάζεις πάνω το ποντίκι κ έχει διάφορες κατηγορίες η πρώτη είναι Create Home λογικά έτσι θα γίνεται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Α,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα...Ναι σου δίνει οδηγίες πώς να το φτιάξεις κ μάλλον μόλις το τελειώσεις στέλνεις ποστ στους διαχειριστές κ το βάζουν στα downloads
elvenstar
Επιφανές μέλος
Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματαΑ,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα...
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι)Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονταιΚαι εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι)
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...???Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται
Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγνωμη αγαπητη Sli8erin αλλα θα με χασεις για λιγο...
(Ειμαι τελειως παλαβη σαν 5χρονο κανω

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπΟχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...???Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life...
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα.δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αντε λοιπόν καλό gamingΠολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα.

staman2
Περιβόητο μέλος
Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας.
elvenstar
Επιφανές μέλος
και η μπριζόλα σου επίσης
Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες
staman2
Περιβόητο μέλος
Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα...Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμακαι η μπριζόλα σου επίσης
Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες
Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια????

Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...!
Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Vasiliki86
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλημερα κατερινα μου..!Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!!
Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool