The Sims2 Pets!

Βασιλική αν κ δεν έχω φτιάξει ποτέ κάτι γιατί κατεβάζω κ δεν προλαβαίνω:lol: Αν δεις πάνω ψηλά έχει μία μπάρα με τα Gadgets σε μία από αυτές γράφει Create βάζεις πάνω το ποντίκι κ έχει διάφορες κατηγορίες η πρώτη είναι Create Home λογικά έτσι θα γίνεται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βασιλική αν κ δεν έχω φτιάξει ποτέ κάτι γιατί κατεβάζω κ δεν προλαβαίνω:lol: Αν δεις πάνω ψηλά έχει μία μπάρα με τα Gadgets σε μία από αυτές γράφει Create βάζεις πάνω το ποντίκι κ έχει διάφορες κατηγορίες η πρώτη είναι Create Home λογικά έτσι θα γίνεται
Εκει πηγα αλλα μου εβγαζε μονο πληροφοριες πως μπορω να φτιαξω σπιτι στο παιχνιδι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι σου δίνει οδηγίες πώς να το φτιάξεις κ μάλλον μόλις το τελειώσεις στέλνεις ποστ στους διαχειριστές κ το βάζουν στα downloads

Ναι σου δίνει οδηγίες πώς να το φτιάξεις κ μάλλον μόλις το τελειώσεις στέλνεις ποστ στους διαχειριστές κ το βάζουν στα downloads
Α,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα...

Α,δηλαδη μονο μεσω του παιχνιδιου μπορεις να φτιαξεις πραγματα προσωπα και τα λοιπα...
Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα

Κάποια στιγμή είχα βρει κάτι προγράμματα που έλεγαν ότι κατασκεύαζες πράγματα, δεν τα δοκίμασα ποτέ, πάντως μέσα από το παιχνίδι αυτά που μπορείς να φτιάξεις είναι περιορισμένα, άρα πρέπει να υπάρχουν κ βοηθητικά προγράμματα
Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι)

Και εγω αυτο πιστευω... Γιατι απο τη δικια τους τη σελιδα που ειχα κατεβασει σπιτια ειχα δει και σπιτια που ειχαν πραγματα και πλαγια τοποθετημενα (οχι μονο οριζοντια ή καθετα οπως μπορουμε μονο στο παιχνιδι)
Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται

Το Cheat move objects on το ξέρεις πιστεύω, μ αυτό μπορεις να κάνεις αρκετά πραγματα τα οποιά κανονικά δεν γινονται
Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...???:hmm: Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life...

Γιουχου...!!! Τωρα θα δω αμα δουλευει...!:D:D:D Συγνωμη αγαπητη Sli8erin αλλα θα με χασεις για λιγο...:happy: (Ειμαι τελειως παλαβη σαν 5χρονο κανω:lol::lol::lol:)

Οχι δεν το ξερω...?! Ειναι μεσα στο παιχνιδι αυτο...???:hmm: Τωρα μολις εκανα εγκατασταση του appartement life...
δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ

δεν ξέρεις πως βγαίνει η κονσόλα για τα cheat; πατάς ctrl+shift+C και τα 3 ταυτόχρονα οποτε βγαίνει ένα λευκο παράθυρο πάνω πάνω όπου μπορεις να γράψεις εκει θα δόσεις HELP κ θα σου βγάλει τη λίστα με τα cheat 1α από αυτά κ ειναι κ το πιο πάνω που σου είπα που όταν το βάζεις μπορείς να βάλεις μέρχι κ ένα πράγμα πάνω στο άλλο, πχ δυο φυτά μαζί ή δυο κουρτίνες κλπ, είναι πολύ χρήσιμο θα το δεις κ εσύ έχει κ άλλα cheat όπως να βάζεις πολλά χρήματα ή να μη γερνάει το Σιμ σου ή να μην πέφτουν τα στατους κλπ
Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα.

Πολυ ενδιαφερον δεν το γνωριζα... Εγω ηξερα μονο τον κωδικο για τα χρηματα.
Αντε λοιπόν καλό gaming :up::up::up::up::up:

Ειστε μουρλές κι οι δύο. Ξέρετε ποιες.!!!:) Αλλά να μην λέω τίποτα γιατί κορόιδευα κι εγώ τους κολλημένους "καμένους" όπως λένε οι γυιοί μου από τον υπολογιστή. Και κατάντησα χειρότερη απ΄όλους με το mycat. Συγκεκριμένα χθες ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ έκαψα την μπριζόλα που έψηνα να φάω η κακομοίρα γιατί δεν σηκωνόμουν όταν γύρισα απ' τη δουλειά για να μην μου πάρει τη θέση ο γυιος μου στο κομπιούτερ. Και την έφαγα μισή μισή για να μην πω ελάχιστη εγώ με τη σκυλίτσα μας.:hmm:

Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα:lol: και η μπριζόλα σου επίσης:D
Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες

Δηλαδή εσύ κ αν είσαι καμένη, όνομα κ πράγμα:lol: και η μπριζόλα σου επίσης:D
Ελπίζω σήμερα να έφαγες κάτι λιγότερο μαύρο απ΄ότι χθες
Ναι ναι. Σήμερα έφαγα μια αξιοπρεπή μπριζόλα με σαλάτα. Δεν τα έκαψα...:lol: Τι κάνετε αγαπητή μου? Τα ζουζούνια????:up::up:

Σλίθεριν, εσύ που ξέρεις τα πολλά...ξέρω πως στο σιμ2 υπάρχουν κρυμένα ρούχα π.χ. στυλ Ζίνα. Αυτά τα έβγαζα μόνο στη δημιουργία νέου χαρακτήρα. Ξέρεις κάποιο τρόπο να τα έχω και στα μαγαζιά;

Καλησπερα...!:) Τελικα ειναι πολυ ωραιο το appartement life...!:) Ειδα οτι εχει βγει και ενα αλλο το appartement pets. Ειναι διαφορετικο? Δεν το εχω ψαξει ακομα...

Καλημερα...!!:) Το εψαξα για το appartement pets αλλα ειναι μονο για Nintendo DS...

Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!!

Εγώ που είμαι επίτιμο μέλος της ΕΑ λόγω sims δεν έχω καταλάβει τη διαφορά ΄΄εχει το appartment life από το κανονικό!!!!Διαφωτίστε με λίγ!ο!!!
Καλημερα κατερινα μου..!:) Κοιτα στο appartement life εχεις τη δυνατοτητα να μεινεις σε διαμερισμα το οποιο νοικιαζεις. Γνωριζεις αλλους ενοικους κανεις φιλιες,παει ο ενας στο σπιτι του αλλου. Μπορεις κιολας αμα θες να μεινεις και με συγκατοικο.Και οπως σε καθε καινουριο The Sims εχει καποια παραπανω πραγματα.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back