elvenstar
Επιφανές μέλος
δεν τα αγοράζεις αυτά από το παιχνίδι τα έχω κατεβάσει από σελίδα όπου έχει διάφορα φίλτρα κ έχει κ αυτά να γίνεσαι λυκάνθρωπος. Όταν τα βρω θα σου τα ανεβάσωΝομιζα οτι τα φιλτρα που αγοραζεις ειναι για να γινεις κανονικος απο λυκανθρωπος...Εχω φτιάξει vampires και φυτα, ρομποτ η μαγισσες αλλα λυνανθρωπο νομιζω πρεπει να με δαγκωσει λυκος και δεν το εχω καταφερει![]()
Υπάρχει επίσης ένα ακόμα τσιτ για να γίνεις λυκάνθρωπος αλλά δεν ξέρω αν πιάνει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. "Κυρίως λίγο πριν ξημερώσει τριγυρίζει ένα τεράστιο σκυλί με κόκκινα μάτια γύρω από το σπίτι, αν ανεβάσεις τα στάτους της φιλίας κ δεθείτε τότε αυτό σε δαγκώνει κ γίνεσαι λυκάνθρωπος"Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KittyG
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μάλλον κάνω παρέα με λάθος σκύλοδεν τα αγοράζεις αυτά από το παιχνίδι τα έχω κατεβάσει από σελίδα όπου έχει διάφορα φίλτρα κ έχει κ αυτά να γίνεσαι λυκάνθρωπος. Όταν τα βρω θα σου τα ανεβάσωΥπάρχει επίσης ένα ακόμα τσιτ για να γίνεις λυκάνθρωπος αλλά δεν ξέρω αν πιάνει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. "Κυρίως λίγο πριν ξημερώσει τριγυρίζει ένα τεράστιο σκυλί με κόκκινα μάτια γύρω από το σπίτι, αν ανεβάσεις τα στάτους της φιλίας κ δεθείτε τότε αυτό σε δαγκώνει κ γίνεσαι λυκάνθρωπος"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Όπως "βλέπω", μάλλονΜάλλον κάνω παρέα με λάθος σκύλο![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
ειμαι ζαβολιαρα τι να κανω.....

elvenstar
Επιφανές μέλος
Θα βρω το φίλτρο κορίτσια κ θα τα ανεβάσω όλα από εδώ για να τα πάρετε επίσης έχω πάααααρα μά πάρα πολλά κ ωραια πράγματα αλλα είναι πολύ δυσκολο να τα ανεβάσω από εδω γιατι είναι πάρα πολλα GB έτσι αν θέλετε μπορείτε να μου δώσετε λογαρισμόυς από μσν για να τα περάσω σε κοινόχροιστο φάκελο κ να τα πάρετε από εκείΤώρα το είδα!!! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ!!!! Ας μου πέι κάποια με ΠΜ.. τι και που το κατεβάζω κλπ κλπ.. μην διαβάζω 30 σελίδες!!!!![]()
Βιβή τα τσιτ τα έχει μέσα το παιχνίδι απλά πατάς για να βγει η κονσόλα βάζεις το help κ σου βγάζει όλα τα τσιτ του παιχνιδιού, έχεις κ κάποια άλλα εκτός από αυτά;επεισης οποιος θελει μπορω να του δωσω κωδικους για το 2 ....ειμαι ζαβολιαρα τι να κανω.....
![]()
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Συνημμένα
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
παρακαλώ κ καλά δαγκώματαευχαριστουμε ...θα παω να παιξω να τα δοκιμασω..

Στα downloads εκεί που μπαίνουν όλα τα πράγματα δλδ
elvenstar
Επιφανές μέλος
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
άντε επιτέλους τόσο καιρό το περιμένω!!Κυκλοφόρησε το SIMS 3![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τρέξε να το πάρειςάντε επιτέλους τόσο καιρό το περιμένω!!![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Ο κακιασμενος ο Δημητρης το εχει απο προχθες και οταν μιλαμε στο τηλεφωνο ανοιγει τερμα τα ηχεια να ακουω.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩΕγω το κατεβαζω αλλα σερνεταιιιιιιιι!
Ο κακιασμενος ο Δημητρης το εχει απο προχθες και οταν μιλαμε στο τηλεφωνο ανοιγει τερμα τα ηχεια να ακουω.![]()

ζήλιαααααα

moukelis
Επιφανές μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
και εγώ το κατεβάζωΕγω το κατεβαζω αλλα σερνεταιιιιιιιι!
Ο κακιασμενος ο Δημητρης το εχει απο προχθες και οταν μιλαμε στο τηλεφωνο ανοιγει τερμα τα ηχεια να ακουω.![]()

σε 8 ώρες θα έχει κατέβει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool