The Sims2 Pets!

Νομιζα οτι τα φιλτρα που αγοραζεις ειναι για να γινεις κανονικος απο λυκανθρωπος...Εχω φτιάξει vampires και φυτα, ρομποτ η μαγισσες αλλα λυνανθρωπο νομιζω πρεπει να με δαγκωσει λυκος και δεν το εχω καταφερει :(
δεν τα αγοράζεις αυτά από το παιχνίδι τα έχω κατεβάσει από σελίδα όπου έχει διάφορα φίλτρα κ έχει κ αυτά να γίνεσαι λυκάνθρωπος. Όταν τα βρω θα σου τα ανεβάσω;) Υπάρχει επίσης ένα ακόμα τσιτ για να γίνεις λυκάνθρωπος αλλά δεν ξέρω αν πιάνει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. "Κυρίως λίγο πριν ξημερώσει τριγυρίζει ένα τεράστιο σκυλί με κόκκινα μάτια γύρω από το σπίτι, αν ανεβάσεις τα στάτους της φιλίας κ δεθείτε τότε αυτό σε δαγκώνει κ γίνεσαι λυκάνθρωπος"

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν τα αγοράζεις αυτά από το παιχνίδι τα έχω κατεβάσει από σελίδα όπου έχει διάφορα φίλτρα κ έχει κ αυτά να γίνεσαι λυκάνθρωπος. Όταν τα βρω θα σου τα ανεβάσω;) Υπάρχει επίσης ένα ακόμα τσιτ για να γίνεις λυκάνθρωπος αλλά δεν ξέρω αν πιάνει γιατί δεν το έχω δοκιμάσει. "Κυρίως λίγο πριν ξημερώσει τριγυρίζει ένα τεράστιο σκυλί με κόκκινα μάτια γύρω από το σπίτι, αν ανεβάσεις τα στάτους της φιλίας κ δεθείτε τότε αυτό σε δαγκώνει κ γίνεσαι λυκάνθρωπος"
Μάλλον κάνω παρέα με λάθος σκύλο :P:lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τώρα το είδα!!! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ!!!! Ας μου πέι κάποια με ΠΜ.. τι και που το κατεβάζω κλπ κλπ.. μην διαβάζω 30 σελίδες!!!!:up:

hi σε ολους τους sims lovers..9 φεβρουαριου βγαινει το sims 3 (επιτελους!!!)..εχω κατεβασει πολλα πραγματα για τους sims μου απο διαφορα site αλλα αν εχετε δει το καινουργιο δεν νομιζω να χρειαζετε να κατεβασουμε τπτ...οντως το εχπανσιον με τα ζωακια ιταν το καλητερο αλλα αυτο που λετε απο το παλισιο δεν θα το αγοραζα ..μαζευω λεφτα για το 3....που απο οτι εχω δει θα εχει και ζωακια...επεισης οποιος θελει μπορω να του δωσω κωδικους για το 2 ....:D ειμαι ζαβολιαρα τι να κανω.....:D:rolleyes:

Τώρα το είδα!!! ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ!!!! Ας μου πέι κάποια με ΠΜ.. τι και που το κατεβάζω κλπ κλπ.. μην διαβάζω 30 σελίδες!!!!:up:
Θα βρω το φίλτρο κορίτσια κ θα τα ανεβάσω όλα από εδώ για να τα πάρετε επίσης έχω πάααααρα μά πάρα πολλά κ ωραια πράγματα αλλα είναι πολύ δυσκολο να τα ανεβάσω από εδω γιατι είναι πάρα πολλα GB έτσι αν θέλετε μπορείτε να μου δώσετε λογαρισμόυς από μσν για να τα περάσω σε κοινόχροιστο φάκελο κ να τα πάρετε από εκεί
επεισης οποιος θελει μπορω να του δωσω κωδικους για το 2 ....:D ειμαι ζαβολιαρα τι να κανω.....:D:rolleyes:
Βιβή τα τσιτ τα έχει μέσα το παιχνίδι απλά πατάς για να βγει η κονσόλα βάζεις το help κ σου βγάζει όλα τα τσιτ του παιχνιδιού, έχεις κ κάποια άλλα εκτός από αυτά;

εχω για να βγαινει το σενσορ (τα τετραγονακια που βγενουν οταν κανεισ μπανιο αλλαζεισ ρουχα και τα λοιπα..και τα κλασικα ..που εχει μεσα..απο που κατεβαζεις πραγματα γιατι οτι εχει το sims resourse τα εχω κατεβασει ειμαι μελος και πληρονω να κατεβαζω ανετα τα παντα οχι μονο τα free..

Τα φίλτρα για να δημιουργήσετε λκανθρωπο βαμπιρ κλπ

Συνημμένα

και η θεραπεία για τα παραπάνω

Συνημμένα

ευχαριστουμε ...θα παω να παιξω να τα δοκιμασω..

σε ποιο φακελο τα αποθικευουμε?στα object??

ευχαριστουμε ...θα παω να παιξω να τα δοκιμασω..
παρακαλώ κ καλά δαγκώματα :lol:
Στα downloads εκεί που μπαίνουν όλα τα πράγματα δλδ

Αν και είναι λίγο καθυστερημένο το δώρο μου βάζω διάφορες ράτσες γατάκια που έχω βρει

Συνημμένα

Κυκλοφόρησε το SIMS 3 :up::up::up::up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω το κατεβαζω αλλα σερνεταιιιιιιιι!
Ο κακιασμενος ο Δημητρης το εχει απο προχθες και οταν μιλαμε στο τηλεφωνο ανοιγει τερμα τα ηχεια να ακουω.:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο κακιασμενος ο Δημητρης το εχει απο προχθες και οταν μιλαμε στο τηλεφωνο ανοιγει τερμα τα ηχεια να ακουω.:down:
ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:D:D:D:D:D
ζήλιαααααα:D:D:D

Απο που το εχεις μαρη ατιμη;

και εγώ το κατεβάζω:up::up:σε 8 ώρες θα έχει κατέβει:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back