To know us (even) better!!

Γεια σας, είμαι η Μαρία από τη τρελή Πάτρα, κόρη μεταναστών από την Αυστραλία (μισή Κεφαλλονίτισσα - μισή Καλαβρυτινιά ), γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ελλάδα (το Ελληνόπουλο τους!!!!) και μικρότερη αδελφή από τον αδελφό μου (10 χρόνια) και αδελφή μου (3,5 χρόνια) που είναι νόμιμοι μετανάστες στην Αμερική.
Απόφοιτος του 2ου γενικού λυκείου και με αρκετά καλή γνώση στα Αγγλικά και λίγο Ισπανικά, επειδή υπάρχει ο συνδυασμός βαριέμαι εύκολα + είμαι τεμπέλα δεν έχω πάρει πτυχίο σε καμία από τις δυο γλώσσες. Το μόνο ʽόπλοʼ που έχω στα χέρια μου για αυτή τη ζωή είναι το επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης και η ειδική κάρτα (για τη Πάτρα) που με καθιστούν μια από τις τριάντα και βάλε γυναίκες οδηγούς ταξί ( του πατέρα μου) στη Πάτρα τα τελευταία πεντέμιση χρόνια, έχω βέβαια και πέντε χρόνια προϋπηρεσίας σε καλά καφέ αυτής! Θα ήθελα κάποια στιγμή να βγάλω δίπλωμα ʽΕ κατηγορίας, γιατί όχι και σε συρόμενη!!!
Έχω τρέλα με τις γάτες γενικά (μικρή με φωνάζανε η Μαρία η γατού) και με τα μηχανάκια/ες , βλέπετε μετά από ένα ατύχημα που είχα πριν από οχτώ χρόνια, πλέων κυκλοφορώ με λάμα στη λεκάνη (διπλό κάταγμα λεκάνης, θρυμματισμένη ουρά και τρία σπασμένα πλευρά απολογισμός μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση με πρώην διοικητή τροχαίας που έστριψε παράνομα ) και με ένα ʽπειραγμένοʼ chaly το οποίο ευελπιστώ με τα χρόνια να γίνει CRF και να ανεβαίνω και εγώ τις Κυριακές στα βουνά για προπόνηση! Για την ώρα σκέπτομαι να πάω σε μια σχολή με πολεμικές τέχνες για να μάθω αυτοάμυνα και για να έχω κάτι να κοπανάω για να μου φεύγει η ένταση από τη δουλεία.
Ο Θανάσης είναι το αγόρι μου εδώ και δέκα χρόνια και του έδωσα τελεσίγραφο: αν πάω τριάντα και δεν με έχεις παντρευτεί, Χ Ω Ρ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε !!!! Εγώ πότε θα γίνω μάνα;;;;;;; Αγαπάει τα ζώα αλλά να είναι έξω από το σπίτι. Δεν τίθεται θέμα ποιανού θα περάσει.! ;)

καλε εγω τοσο καιρο σε ειχα για τον θαναση πωπω καλε κοριτσι εισαι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:blink: Γεια και πάλι.

Είμαι ο Μίλτος (και ο μίλτος είναι εντάξει) και λέγομαι... Μίλτος. Ετών 32 (θεόκλειστα) και εντελώς πρόσφατα παντρεμένος (εντελώς όμως, τελείως, μόλις 2 μήνες) :|

Σπούδασα 3D Animation (σε ιδιωτική σχολή φυσικά!), αλλά λόγο Ελλάδας τα κάνω όλα και συμφέρω (μάλλον) :hmm: . Είμαι Υπεύθυνος Στούντιο σε μια εταιρεία με οπτικοακουστικό εξοπλισμό και το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου τρέχω σαν το τρελό κάνοντας μοντάζ και άλλες αηδίες που δεν έχουνε καμία σχέση με το 3D. Θεωρητικά κάνω μια εντυπωσιακή εργασία (λόγω γνωριμιών, αποκλειστικοτήτων και άλλων συναφών καταστάσεων) αλλά έχω όλη την καλή διάθεση να αλλάξω με κάποιον! :down:

Το πατρικό μου είναι στου Παπάγου αλλά αγόρασα 2ο σπίτι στην Ανθούπολη Περιστερίου (καμία σχέση έτσι?). Δουλεύω πολλές ώρες, δουλεύω πολλές ώρες & …. δουλεύω πολλές ώρες. Ο γάτος μου παραμένει στο πατρικό μου λόγο καταστάσεων (φοβάμαι μη φύγει και χαθεί στο Περιστέρι). Καπνίζω και βήχω (μάλλον βρογχίτιδα έχω):hmm: . Για χαρακτήρα δεν εκφέρω γνώμη (πέρα από τα γνωστά όμορφος, έξυπνος, λεφτάς, μετριόφρων και τέτοια).

Ενδιαφέροντα? Τεράστιο σκάλωμα με ταινίες & ντοκιμαντέρ (ίσως και λόγο χώρου) με αποτέλεσμα να έχω φτάσει τις 1000+ ταινίες DVD :blink: . Πολλά λεφτά ……:/: Από εκεί και πέρα γενικά δρώμενα καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος, εκδρομές (όχι σαν μουρλός όμως), ζώα (κανονικά, όχι τα άλλα), τεχνολογία και μου αρέσει πολύ και η παραψυχολογία και το παράξενο γενικά.:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας!Με λενε Ελενη και μολις τελειωσα το σχολειο!Περασα στη σχολη νηπιαγωγων της Αθηνας και μεχρι να ξεκινησουν τα μαθηματα(σε ενα μηνα περιπου)καθομαι στι σπιτι και ασχολουμε με τα ζωακια μας!

Μενω στο χαλανδρι και τα καλοκαιρια μου τα περναω στη χιο, απο οπου καταγεται η μητερα μου!

Εκτος απο το να ασχολουμε με τις γατες μου(εχω μαζεψει ολα τα αδεσποτα της γειτονιας:D ), βλεπω αρκετες ταινειες και πηγαινω γυμναστηριο!

καλησπέρα παιδιά. Επειδή ακόμη δεν έχω βρει πώς να στείλω αρχικό μήνυμα, να συστηθώ μέσω απάντησης. Είμαι καθηγήτρια αγγλικών και εργάζομαι μαζί με τον σύντομα άντρα μου (παντρευόμαστε το Δεκέμβρη). Έχω 2 γατάκια, ένα αρσενικό και ένα θηλυκό στειρωμένα και τα 2. Είχα 3 αλλά ο ένας μου πέθανε τον Φεβρουάριο, μικρός, λόγω υπετροφυκής μυοκαρδιοπάθειας. Μακρυά απ' όλους!!! Ανέκαθεν είχα γάτες και δεν μπορώ να με φανταστώ χωρίς να υπάρχουν στη ζωή μου. Χαίρομαι που σας βρήκα....

καλε εγω τοσο καιρο σε ειχα για τον θαναση πωπω καλε κοριτσι εισαι?
ΚΟΡΙΤΣΑΡΟΣ του 1,75cm παρακαλώ!!!!! Ναι, μου το είπε σήμερα και ένας άλλος ταξιτζής, ένα νεούδι που ξέρω τη μαμά του (ταξιτζού και αυτή) , ότι φαίνομαι άγρια. Ποιος εγώ;;;;;;! ( φωνή Βασιλιάδου)

ειχα την εντυπωση οτι ησουν αγορι χαχαχαχαχα ασχετο

ειχα την εντυπωση οτι ησουν αγορι χαχαχαχαχα ασχετο
Του πατέρα μου ίσως να του άρεσε, του Θανάση καθόλου…….!

:)Τώρα το πρόσεξα το θέμα - πολύ ενδιαφέρον να γνωρίζω και κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες για τις φατσούλες που έμαθα εδώ μέσα - γατίσιες και ανθρώπινες.

Εμένα με λένε Βίκη, γεννήθηκα στο Βόλο, σπούδασα Δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη και παρέμεινα εκεί ως εργαζόμενη (σερβιτόρα, τραγουδίστρια και επιτέλους μετά από το τέλος της σχολής ως δημοσιογράφος σε τοπική εφημερίδα).

Τη Σβούρα την υιοθέτησα το 2004 όταν έφυγε από το σπίτι η συγκάτοικος και μπορούσα επιτέλους να μείνω με ένα ζωάκι. Κι εκεί που νόμιζα πως θα παρέμενα για πάντα στην 'ωραία του Βορρά' ήρθε ο Μαρκ στη ζωή μου και όλα ήρθαν πάνω κάτω με πολύ ευχάριστο τρόπο.

ΤΟ γατί μου παραμάσχαλα και να 'μαι τον Ιούνιο να μετακομίζω
στις μακρινές Αμερικές να ζήσω με τον άντρα της ζωής μου.
Ετοιμάζομαι για μάστερ στο ντοκιμαντέρ και στις Περιβαλλοντικές ΕΠιστήμες.

Ασχολούμαι πολύ με τον ακτιβισμο (περιβάλλον, ανθρώπινα δικαιώματα και δικαιώματα των ζώων) όσο μπορώ, με τη μαγειρική και το χορό. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μουσική. Λατρεύω τα ταξίδια, τα ισπανικά και όλον τον ισπανόφωνο κόσμο.

Δουλείες στο σπίτι : μιας και θίχτηκε το θέμα
Με τον Μαρκ όλα είναι επί ίσοις όροις. Πάντα πρέπει να υπάρχει συνεννόηση.
:up:

Vicki:πραγματικα σε θαυμαζω,δεν ξερω αν θα μπορουσα ποτε να παρω μια τοσο μεγαλη αποφαση...ειμαι γενικα πολυ αναποφασιστη βεβαια,ακομα και για βλακειες,ποσο μαλλον για τοσο σοβαρα θεματα.εγω θα σκεφτομουν "θα παω εκει αγνωστη μεταξυ αγνωστων,κι αν χτυπα ξυλο δεν πετυχει η σχεση τι θα κανω κτλ κτλ"
βεβαια οταν ημουν μικροτερη ηθελα πολυ να φυγω στο εξωτερικο για σπουδες μιας και παντα με συγκινουσε η ερευνα(σχεδον ανυπαρκτη στην ελλαδα δυστυχως)αλλα μετα μεγαλωνοντας σκεφτεσαι αλλιως.σκεφτεσαι τους δικους σου,ε,καλα,αν εχεις και τη σχεση σου εδω δεν το συζηταω...

Αθανασια:πως ηταν η ζωη στην κορεα?φανταζομαι τελειως διαφορετικη.σκεφτηκατε ποτε να μεινετε εκει μονιμα?

Mariel είναι σίγουρα μεγάλη η απόφαση
αλλά είμαι της άποψης πως καλύτερα να κάνεις πράγματα
και ας σου βγουν σε κακό (τουλάχιστον προσπάθησες)
παρά να αναρωτιέσαι μία ζωή πως θα ήταν αν είχες κάνει το βήμα.
:)

Είναι ωραίο να τολμάς και να αφήνεσαι... Ρίζες έχουν μόνο τα φυτά, όχι ο άνθρωπος!

πραγματικα πολυ ωραια φραση...εχεις απολυτο δικιο.ουτε εγω θα ηθελα πλεον να φυγω για παντα απο την ελλαδα,αλλα θα μου αρεσε παρα πολυ να ζω για 2-3 χρονια σε καποιο μερος και μετα αλλου.μ'αρεσει πολυ να γνωριζω νεα μερη,οχι μονο για τουρισμο,αλλα και για να μαθω νεους τροπους ζωης,νεες αντιληψεις,να δω ανθρωπους που ζουν τοσο διαφορετικα απο εμας εδω,αλλα κατα βαθος εχουμε τοσα κοινα.

Γεια σας, εμενα με λενε Αννα και μενω τα 10 τελευταια χρονια στην Ελλαδα (ξαναπαντρευτηκε η μητερα μου εναν πραγματικο πατερα για μενα) και τα 10 πρωτα χρονια της ζωης μου τα εζησα στην μακρινη και κρυα Μοσχα της Ρωσιας. (ελπιζω να μην νομιζει κανεις οτι ειμαι απο αυτες στα μπαρ :mad: ) Καμια σχεση. Περιμενω να παρω επιτελους την ελληνικη ταυτοτητα.
Ειμαι δευτεροετης στα ΑΤΕΙ Πατρων, στην σχολη Ανακαινισης και Αποκαταστασης Κτιριων (δευτερη επιλογη στο μηχανογραφικο), μου αρεσει και η σχολη μου, και η φοιτικη ζωη αλλα και η Πατρα!!! :D Στη σχολη γνωρισα τον φιλο μου, τον Καλλιμαχο (Κυπριος) και ειμαστε μαζι 8 μηνες. Τα παμε τελεια.
Τα χομπυ μου ειναι διαβασμα λογοτεχνιας, ζωγραφικη, υπολογιστης, μπασκετ και ΦΥΣΙΚΑ τα Γατακια!!!! :P Μιλαω αγγλικα (με Lower) ρωσικα και ελληνικα (τα εμαθα σε 1 χρονο), τωρα παω και για ιταλικα.
Αν και απο τον τροπο που μιλαω κανιες δεν καταλαβαινει οτι δεν ειμαι ελληνιδα, στα χαρακτηριστικα μου φαινεται οτι ειμαι απο καπου βορεια (ετσι λενε ολοι), επισης μου λενε οτι εχω διαφορετικη συμπεριφορα απο τις ελληνιδες (γι'αυτο με προσεξε ο Καλλιμαχος ετσι μου ειπε). Αυτο δεν το εχω καταλαβει ποτε γιατι οσους ρωταω να μου εξηγησουν, δεν μπορουν, απλα λενε οτι ειναι διαγορετικη...(με την καλη εννοια) :hmm: Και τελος μου λενε οτι οταν θελω να σνομπαρω καποιον εχω παγωμενο βλεμα (σαν δολοφονου ενα πραγμα) και τρομαζω πολλους :( (μεχρι και μια καθηγητρια με ρωτησε μια φορα γιατι την κοιταζω ετσι... απλα βαριομουν το μαθημα :redface: ) Λοιπον αυτα για μενα..... Ελπιζω να μην κουρασα...

Κορίτσαρος κι εγώ, 1,73μ. (ψωρόγατο, 1,75cm θα θες μεγεθυντικό φακό για να φανείς, :lol::lol::lol:), 60κ., όλα κανονικά.

Λοιπό τώρα που φόρεσα τα τις ψηλοτάκουνες γόβες μου έφτασα το 1,87μ. τώρα με βλέπετε;;;;;;;;;;;:up: :up: :up: :P

Δηλαδή εμείς που είμαστε στο 1,67 τι πρέπει να κάνουμε;;; να αυτοπυροβοληθούμε;;;;;;;;;;;;;:blink: :blink:

και βγαλε...:redface:

Ωχ!Εγω ειμαι 1.56:blink:

Ελα κορίτσια.... θέλω προσφορές..... είμαστε στο 1,57....
'Οχι να μας την βγούνε οι 1,78.....:D :D

Δηλαδή εμείς που είμαστε στο 1,67 τι πρέπει να κάνουμε;;; να αυτοπυροβοληθούμε;;;;;;;;;;;;;:blink: :blink:

Με 12ποντο κι εσύ πας 1,79!!!:D
Έλα ρε, 1.67μ. και παραπονιέσαι???

Δεν παραπονιέμαι.... αλλά δεν θα με χάλαγε να ήμουν 1,72, 1,73 άντε μέχρι 1,75.....
Να φτάνω και τον Χρήστο στο 1,88.... και όχι να χρειάζομαι σκαλοπατάκι... ή 12ποντα τακούνια...;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back