ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:20 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #281 20-09-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από Ορφεακος: Α,ξεχασα να ευχηθω σε ολα τα παιδια και σε ολους τους εκπαιδευτικους του φορουμ,Καλη Σχολικη Χρονια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ τι τάξη πάς; Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: H πρώτη Γυμνασίου παίρνει βιβλία που θα χρησιμοποιήσουν και τις 3 χρονιές.[π.χ. Πληροφορική]Γι' αυτό έχουν πολλά βιβλία. Click για ανάπτυξη... Α,όλα τα ξέρεις εσυ...(Τα 'χω βάλει με την Αντιγόνη) Να η ιστοσελίδα του σχολείου μου.Αν έχει και κάποιου άλλου το σχολείο ιστοσελίδα να τη βάλει αν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #282 20-09-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλημερα Αγνη.Και βεβαια σε επυθιμισαμε(εγω τουλαχιστον)Εμας το σχολειο ειναι 10 λεπτα απο το σπιτι μου και ειναι οοοολο ανηφορα.Κουραζομαστε ειδικα τωρα που εχει καλο καιρο και παμε με τα ποδια.Αν και ενας πρωινος περιπατος προς το σχολειο δεν βλαπτει.Το ιδιο ακριβως επαθα κι εγω με το γυμνασιο.Γατ'αρχην να πω οτι ειμαι στο Α1.Στο Δημοτικο ειχα βαρεθει τα ιδια και τα ιδια μαθηματα,τον ιδιο δασκαλο/δασκαλα.Τωρα ειναι διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε Α1 αλλά είναι αθλητικό,δηλαδή τις πρώτες 2 'ωρες πάνε τα παιδιά του τμήματος κάπου με λεοφορείο,κάνουν ένα άθλημα και μετά γυρνάνε και κάνουν μάθημα.Εμάς το τμήμα μας έχει επίθετα από Α μέχρι ΚΑΝ. Χαίρομαι-χαίρομαι! Ενοείται όλοι:εγώ,η ψωνάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:24 Η Ntontini έγραψε: #283 20-09-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εμείς έχουμε Α1 αλλά είναι αθλητικό,δηλαδή τις πρώτες 2 'ωρες πάνε τα παιδιά του τμήματος κάπου με λεοφορείο,κάνουν ένα άθλημα και μετά γυρνάνε και κάνουν μάθημα.Εμάς το τμήμα μας έχει επίθετα από Α μέχρι ΚΑΝ. Χαίρομαι-χαίρομαι! Ενοείται όλοι:εγώ,η ψωνάρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η Ntontini έγραψε: #284 20-09-09 12:45 Δεν βρηκα ιστοσελιδα το σχολειου μου.Βρηκα μια σελιδα με τα σχολεια Δυτικης Αττικης αλλα ειχε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια(φανταστειτε δουλεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #285 20-09-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Δεν βρηκα ιστοσελιδα το σχολειου μου.Βρηκα μια σελιδα με τα σχολεια Δυτικης Αττικης αλλα ειχε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια(φανταστειτε δουλεια) Click για ανάπτυξη... Πως λεν το σχολεό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Ntontini έγραψε: #286 20-09-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πως λεν το σχολεό σου; Click για ανάπτυξη... Γυμνασιο Ερυθων Αττικης.Αν θες βαλε στην αρχη 1ο αν και εχουμε μονο ενα γυμνασιο,νομιζω οτι δεν χρειαζεται να το προσδιοριζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:42 Η PATSOUKAKI: #287 20-09-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Να η ιστοσελίδα του σχολείου μου.Αν έχει και κάποιου άλλου το σχολείο ιστοσελίδα να τη βάλει αν θέλει! Click για ανάπτυξη... Tα χεις βάλει μαζί μου ,εεε? Εχουμε κι εμείς ιστοσελίδα αλλά είναι το μόνο που ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Ntontini έγραψε: #288 20-09-09 16:45 Σημερα παμε γερα.εεε...ολη η καλη παρεα (κυριολεκτικα)ειναι online εκτος βεβαια απο τη Μαρια.Θα της στειλω μνμ να μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Η PATSOUKAKI: #289 20-09-09 16:47 Όλοι οι καλοί χωράνε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #290 20-09-09 16:50 Της εστειλα μνμ μου απαντησε της ξαναεστειλα και περιμενω απαντηση ή να συνδεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #291 20-09-09 16:50 Τωρα μολις μου ειπε οτι θα μπει...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Η PATSOUKAKI: #292 20-09-09 16:51 Πάντως πλάκα πλάκα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά....χάνω τα καλήτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Ntontini έγραψε: #293 20-09-09 16:55 Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η PATSOUKAKI: #294 20-09-09 16:59 Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ορφεακος: Α,ξεχασα να ευχηθω σε ολα τα παιδια και σε ολους τους εκπαιδευτικους του φορουμ,Καλη Σχολικη Χρονια!!!!!! Click για ανάπτυξη... Εσύ τι τάξη πάς; Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: H πρώτη Γυμνασίου παίρνει βιβλία που θα χρησιμοποιήσουν και τις 3 χρονιές.[π.χ. Πληροφορική]Γι' αυτό έχουν πολλά βιβλία. Click για ανάπτυξη... Α,όλα τα ξέρεις εσυ...(Τα 'χω βάλει με την Αντιγόνη) Να η ιστοσελίδα του σχολείου μου.Αν έχει και κάποιου άλλου το σχολείο ιστοσελίδα να τη βάλει αν θέλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #282 20-09-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλημερα Αγνη.Και βεβαια σε επυθιμισαμε(εγω τουλαχιστον)Εμας το σχολειο ειναι 10 λεπτα απο το σπιτι μου και ειναι οοοολο ανηφορα.Κουραζομαστε ειδικα τωρα που εχει καλο καιρο και παμε με τα ποδια.Αν και ενας πρωινος περιπατος προς το σχολειο δεν βλαπτει.Το ιδιο ακριβως επαθα κι εγω με το γυμνασιο.Γατ'αρχην να πω οτι ειμαι στο Α1.Στο Δημοτικο ειχα βαρεθει τα ιδια και τα ιδια μαθηματα,τον ιδιο δασκαλο/δασκαλα.Τωρα ειναι διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε Α1 αλλά είναι αθλητικό,δηλαδή τις πρώτες 2 'ωρες πάνε τα παιδιά του τμήματος κάπου με λεοφορείο,κάνουν ένα άθλημα και μετά γυρνάνε και κάνουν μάθημα.Εμάς το τμήμα μας έχει επίθετα από Α μέχρι ΚΑΝ. Χαίρομαι-χαίρομαι! Ενοείται όλοι:εγώ,η ψωνάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:24 Η Ntontini έγραψε: #283 20-09-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εμείς έχουμε Α1 αλλά είναι αθλητικό,δηλαδή τις πρώτες 2 'ωρες πάνε τα παιδιά του τμήματος κάπου με λεοφορείο,κάνουν ένα άθλημα και μετά γυρνάνε και κάνουν μάθημα.Εμάς το τμήμα μας έχει επίθετα από Α μέχρι ΚΑΝ. Χαίρομαι-χαίρομαι! Ενοείται όλοι:εγώ,η ψωνάρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η Ntontini έγραψε: #284 20-09-09 12:45 Δεν βρηκα ιστοσελιδα το σχολειου μου.Βρηκα μια σελιδα με τα σχολεια Δυτικης Αττικης αλλα ειχε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια(φανταστειτε δουλεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #285 20-09-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Δεν βρηκα ιστοσελιδα το σχολειου μου.Βρηκα μια σελιδα με τα σχολεια Δυτικης Αττικης αλλα ειχε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια(φανταστειτε δουλεια) Click για ανάπτυξη... Πως λεν το σχολεό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Ntontini έγραψε: #286 20-09-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πως λεν το σχολεό σου; Click για ανάπτυξη... Γυμνασιο Ερυθων Αττικης.Αν θες βαλε στην αρχη 1ο αν και εχουμε μονο ενα γυμνασιο,νομιζω οτι δεν χρειαζεται να το προσδιοριζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:42 Η PATSOUKAKI: #287 20-09-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Να η ιστοσελίδα του σχολείου μου.Αν έχει και κάποιου άλλου το σχολείο ιστοσελίδα να τη βάλει αν θέλει! Click για ανάπτυξη... Tα χεις βάλει μαζί μου ,εεε? Εχουμε κι εμείς ιστοσελίδα αλλά είναι το μόνο που ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Ntontini έγραψε: #288 20-09-09 16:45 Σημερα παμε γερα.εεε...ολη η καλη παρεα (κυριολεκτικα)ειναι online εκτος βεβαια απο τη Μαρια.Θα της στειλω μνμ να μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Η PATSOUKAKI: #289 20-09-09 16:47 Όλοι οι καλοί χωράνε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #290 20-09-09 16:50 Της εστειλα μνμ μου απαντησε της ξαναεστειλα και περιμενω απαντηση ή να συνδεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #291 20-09-09 16:50 Τωρα μολις μου ειπε οτι θα μπει...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Η PATSOUKAKI: #292 20-09-09 16:51 Πάντως πλάκα πλάκα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά....χάνω τα καλήτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Ntontini έγραψε: #293 20-09-09 16:55 Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η PATSOUKAKI: #294 20-09-09 16:59 Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλημερα Αγνη.Και βεβαια σε επυθιμισαμε(εγω τουλαχιστον)Εμας το σχολειο ειναι 10 λεπτα απο το σπιτι μου και ειναι οοοολο ανηφορα.Κουραζομαστε ειδικα τωρα που εχει καλο καιρο και παμε με τα ποδια.Αν και ενας πρωινος περιπατος προς το σχολειο δεν βλαπτει.Το ιδιο ακριβως επαθα κι εγω με το γυμνασιο.Γατ'αρχην να πω οτι ειμαι στο Α1.Στο Δημοτικο ειχα βαρεθει τα ιδια και τα ιδια μαθηματα,τον ιδιο δασκαλο/δασκαλα.Τωρα ειναι διαφορετικα. Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε Α1 αλλά είναι αθλητικό,δηλαδή τις πρώτες 2 'ωρες πάνε τα παιδιά του τμήματος κάπου με λεοφορείο,κάνουν ένα άθλημα και μετά γυρνάνε και κάνουν μάθημα.Εμάς το τμήμα μας έχει επίθετα από Α μέχρι ΚΑΝ. Χαίρομαι-χαίρομαι! Ενοείται όλοι:εγώ,η ψωνάρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:24 Η Ntontini έγραψε: #283 20-09-09 12:24 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εμείς έχουμε Α1 αλλά είναι αθλητικό,δηλαδή τις πρώτες 2 'ωρες πάνε τα παιδιά του τμήματος κάπου με λεοφορείο,κάνουν ένα άθλημα και μετά γυρνάνε και κάνουν μάθημα.Εμάς το τμήμα μας έχει επίθετα από Α μέχρι ΚΑΝ. Χαίρομαι-χαίρομαι! Ενοείται όλοι:εγώ,η ψωνάρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η Ntontini έγραψε: #284 20-09-09 12:45 Δεν βρηκα ιστοσελιδα το σχολειου μου.Βρηκα μια σελιδα με τα σχολεια Δυτικης Αττικης αλλα ειχε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια(φανταστειτε δουλεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #285 20-09-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Δεν βρηκα ιστοσελιδα το σχολειου μου.Βρηκα μια σελιδα με τα σχολεια Δυτικης Αττικης αλλα ειχε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια(φανταστειτε δουλεια) Click για ανάπτυξη... Πως λεν το σχολεό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Ntontini έγραψε: #286 20-09-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πως λεν το σχολεό σου; Click για ανάπτυξη... Γυμνασιο Ερυθων Αττικης.Αν θες βαλε στην αρχη 1ο αν και εχουμε μονο ενα γυμνασιο,νομιζω οτι δεν χρειαζεται να το προσδιοριζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:42 Η PATSOUKAKI: #287 20-09-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Να η ιστοσελίδα του σχολείου μου.Αν έχει και κάποιου άλλου το σχολείο ιστοσελίδα να τη βάλει αν θέλει! Click για ανάπτυξη... Tα χεις βάλει μαζί μου ,εεε? Εχουμε κι εμείς ιστοσελίδα αλλά είναι το μόνο που ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Ntontini έγραψε: #288 20-09-09 16:45 Σημερα παμε γερα.εεε...ολη η καλη παρεα (κυριολεκτικα)ειναι online εκτος βεβαια απο τη Μαρια.Θα της στειλω μνμ να μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Η PATSOUKAKI: #289 20-09-09 16:47 Όλοι οι καλοί χωράνε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #290 20-09-09 16:50 Της εστειλα μνμ μου απαντησε της ξαναεστειλα και περιμενω απαντηση ή να συνδεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #291 20-09-09 16:50 Τωρα μολις μου ειπε οτι θα μπει...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Η PATSOUKAKI: #292 20-09-09 16:51 Πάντως πλάκα πλάκα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά....χάνω τα καλήτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Ntontini έγραψε: #293 20-09-09 16:55 Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η PATSOUKAKI: #294 20-09-09 16:59 Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εμείς έχουμε Α1 αλλά είναι αθλητικό,δηλαδή τις πρώτες 2 'ωρες πάνε τα παιδιά του τμήματος κάπου με λεοφορείο,κάνουν ένα άθλημα και μετά γυρνάνε και κάνουν μάθημα.Εμάς το τμήμα μας έχει επίθετα από Α μέχρι ΚΑΝ. Χαίρομαι-χαίρομαι! Ενοείται όλοι:εγώ,η ψωνάρα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:45 Η Ntontini έγραψε: #284 20-09-09 12:45 Δεν βρηκα ιστοσελιδα το σχολειου μου.Βρηκα μια σελιδα με τα σχολεια Δυτικης Αττικης αλλα ειχε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια(φανταστειτε δουλεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #285 20-09-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Δεν βρηκα ιστοσελιδα το σχολειου μου.Βρηκα μια σελιδα με τα σχολεια Δυτικης Αττικης αλλα ειχε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια(φανταστειτε δουλεια) Click για ανάπτυξη... Πως λεν το σχολεό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Ntontini έγραψε: #286 20-09-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πως λεν το σχολεό σου; Click για ανάπτυξη... Γυμνασιο Ερυθων Αττικης.Αν θες βαλε στην αρχη 1ο αν και εχουμε μονο ενα γυμνασιο,νομιζω οτι δεν χρειαζεται να το προσδιοριζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:42 Η PATSOUKAKI: #287 20-09-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Να η ιστοσελίδα του σχολείου μου.Αν έχει και κάποιου άλλου το σχολείο ιστοσελίδα να τη βάλει αν θέλει! Click για ανάπτυξη... Tα χεις βάλει μαζί μου ,εεε? Εχουμε κι εμείς ιστοσελίδα αλλά είναι το μόνο που ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Ntontini έγραψε: #288 20-09-09 16:45 Σημερα παμε γερα.εεε...ολη η καλη παρεα (κυριολεκτικα)ειναι online εκτος βεβαια απο τη Μαρια.Θα της στειλω μνμ να μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Η PATSOUKAKI: #289 20-09-09 16:47 Όλοι οι καλοί χωράνε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #290 20-09-09 16:50 Της εστειλα μνμ μου απαντησε της ξαναεστειλα και περιμενω απαντηση ή να συνδεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #291 20-09-09 16:50 Τωρα μολις μου ειπε οτι θα μπει...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Η PATSOUKAKI: #292 20-09-09 16:51 Πάντως πλάκα πλάκα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά....χάνω τα καλήτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Ntontini έγραψε: #293 20-09-09 16:55 Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η PATSOUKAKI: #294 20-09-09 16:59 Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν βρηκα ιστοσελιδα το σχολειου μου.Βρηκα μια σελιδα με τα σχολεια Δυτικης Αττικης αλλα ειχε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια(φανταστειτε δουλεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:54 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #285 20-09-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Δεν βρηκα ιστοσελιδα το σχολειου μου.Βρηκα μια σελιδα με τα σχολεια Δυτικης Αττικης αλλα ειχε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια(φανταστειτε δουλεια) Click για ανάπτυξη... Πως λεν το σχολεό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Ntontini έγραψε: #286 20-09-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πως λεν το σχολεό σου; Click για ανάπτυξη... Γυμνασιο Ερυθων Αττικης.Αν θες βαλε στην αρχη 1ο αν και εχουμε μονο ενα γυμνασιο,νομιζω οτι δεν χρειαζεται να το προσδιοριζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:42 Η PATSOUKAKI: #287 20-09-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Να η ιστοσελίδα του σχολείου μου.Αν έχει και κάποιου άλλου το σχολείο ιστοσελίδα να τη βάλει αν θέλει! Click για ανάπτυξη... Tα χεις βάλει μαζί μου ,εεε? Εχουμε κι εμείς ιστοσελίδα αλλά είναι το μόνο που ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Ntontini έγραψε: #288 20-09-09 16:45 Σημερα παμε γερα.εεε...ολη η καλη παρεα (κυριολεκτικα)ειναι online εκτος βεβαια απο τη Μαρια.Θα της στειλω μνμ να μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Η PATSOUKAKI: #289 20-09-09 16:47 Όλοι οι καλοί χωράνε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #290 20-09-09 16:50 Της εστειλα μνμ μου απαντησε της ξαναεστειλα και περιμενω απαντηση ή να συνδεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #291 20-09-09 16:50 Τωρα μολις μου ειπε οτι θα μπει...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Η PATSOUKAKI: #292 20-09-09 16:51 Πάντως πλάκα πλάκα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά....χάνω τα καλήτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Ntontini έγραψε: #293 20-09-09 16:55 Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η PATSOUKAKI: #294 20-09-09 16:59 Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Δεν βρηκα ιστοσελιδα το σχολειου μου.Βρηκα μια σελιδα με τα σχολεια Δυτικης Αττικης αλλα ειχε συνεχεια τα ιδια και τα ιδια(φανταστειτε δουλεια) Click για ανάπτυξη... Πως λεν το σχολεό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Ntontini έγραψε: #286 20-09-09 13:00 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πως λεν το σχολεό σου; Click για ανάπτυξη... Γυμνασιο Ερυθων Αττικης.Αν θες βαλε στην αρχη 1ο αν και εχουμε μονο ενα γυμνασιο,νομιζω οτι δεν χρειαζεται να το προσδιοριζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:42 Η PATSOUKAKI: #287 20-09-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Να η ιστοσελίδα του σχολείου μου.Αν έχει και κάποιου άλλου το σχολείο ιστοσελίδα να τη βάλει αν θέλει! Click για ανάπτυξη... Tα χεις βάλει μαζί μου ,εεε? Εχουμε κι εμείς ιστοσελίδα αλλά είναι το μόνο που ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Ntontini έγραψε: #288 20-09-09 16:45 Σημερα παμε γερα.εεε...ολη η καλη παρεα (κυριολεκτικα)ειναι online εκτος βεβαια απο τη Μαρια.Θα της στειλω μνμ να μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Η PATSOUKAKI: #289 20-09-09 16:47 Όλοι οι καλοί χωράνε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #290 20-09-09 16:50 Της εστειλα μνμ μου απαντησε της ξαναεστειλα και περιμενω απαντηση ή να συνδεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #291 20-09-09 16:50 Τωρα μολις μου ειπε οτι θα μπει...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Η PATSOUKAKI: #292 20-09-09 16:51 Πάντως πλάκα πλάκα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά....χάνω τα καλήτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Ntontini έγραψε: #293 20-09-09 16:55 Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η PATSOUKAKI: #294 20-09-09 16:59 Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Πως λεν το σχολεό σου; Click για ανάπτυξη... Γυμνασιο Ερυθων Αττικης.Αν θες βαλε στην αρχη 1ο αν και εχουμε μονο ενα γυμνασιο,νομιζω οτι δεν χρειαζεται να το προσδιοριζουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:42 Η PATSOUKAKI: #287 20-09-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Να η ιστοσελίδα του σχολείου μου.Αν έχει και κάποιου άλλου το σχολείο ιστοσελίδα να τη βάλει αν θέλει! Click για ανάπτυξη... Tα χεις βάλει μαζί μου ,εεε? Εχουμε κι εμείς ιστοσελίδα αλλά είναι το μόνο που ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Ntontini έγραψε: #288 20-09-09 16:45 Σημερα παμε γερα.εεε...ολη η καλη παρεα (κυριολεκτικα)ειναι online εκτος βεβαια απο τη Μαρια.Θα της στειλω μνμ να μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Η PATSOUKAKI: #289 20-09-09 16:47 Όλοι οι καλοί χωράνε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #290 20-09-09 16:50 Της εστειλα μνμ μου απαντησε της ξαναεστειλα και περιμενω απαντηση ή να συνδεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #291 20-09-09 16:50 Τωρα μολις μου ειπε οτι θα μπει...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Η PATSOUKAKI: #292 20-09-09 16:51 Πάντως πλάκα πλάκα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά....χάνω τα καλήτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Ntontini έγραψε: #293 20-09-09 16:55 Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η PATSOUKAKI: #294 20-09-09 16:59 Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Να η ιστοσελίδα του σχολείου μου.Αν έχει και κάποιου άλλου το σχολείο ιστοσελίδα να τη βάλει αν θέλει! Click για ανάπτυξη... Tα χεις βάλει μαζί μου ,εεε? Εχουμε κι εμείς ιστοσελίδα αλλά είναι το μόνο που ξέρω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:45 Η Ntontini έγραψε: #288 20-09-09 16:45 Σημερα παμε γερα.εεε...ολη η καλη παρεα (κυριολεκτικα)ειναι online εκτος βεβαια απο τη Μαρια.Θα της στειλω μνμ να μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Η PATSOUKAKI: #289 20-09-09 16:47 Όλοι οι καλοί χωράνε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #290 20-09-09 16:50 Της εστειλα μνμ μου απαντησε της ξαναεστειλα και περιμενω απαντηση ή να συνδεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #291 20-09-09 16:50 Τωρα μολις μου ειπε οτι θα μπει...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Η PATSOUKAKI: #292 20-09-09 16:51 Πάντως πλάκα πλάκα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά....χάνω τα καλήτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Ntontini έγραψε: #293 20-09-09 16:55 Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η PATSOUKAKI: #294 20-09-09 16:59 Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημερα παμε γερα.εεε...ολη η καλη παρεα (κυριολεκτικα)ειναι online εκτος βεβαια απο τη Μαρια.Θα της στειλω μνμ να μπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:47 Η PATSOUKAKI: #289 20-09-09 16:47 Όλοι οι καλοί χωράνε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #290 20-09-09 16:50 Της εστειλα μνμ μου απαντησε της ξαναεστειλα και περιμενω απαντηση ή να συνδεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #291 20-09-09 16:50 Τωρα μολις μου ειπε οτι θα μπει...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Η PATSOUKAKI: #292 20-09-09 16:51 Πάντως πλάκα πλάκα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά....χάνω τα καλήτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Ntontini έγραψε: #293 20-09-09 16:55 Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η PATSOUKAKI: #294 20-09-09 16:59 Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλοι οι καλοί χωράνε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #290 20-09-09 16:50 Της εστειλα μνμ μου απαντησε της ξαναεστειλα και περιμενω απαντηση ή να συνδεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #291 20-09-09 16:50 Τωρα μολις μου ειπε οτι θα μπει...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Η PATSOUKAKI: #292 20-09-09 16:51 Πάντως πλάκα πλάκα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά....χάνω τα καλήτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Ntontini έγραψε: #293 20-09-09 16:55 Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η PATSOUKAKI: #294 20-09-09 16:59 Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Της εστειλα μνμ μου απαντησε της ξαναεστειλα και περιμενω απαντηση ή να συνδεθει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:50 Η Ntontini έγραψε: #291 20-09-09 16:50 Τωρα μολις μου ειπε οτι θα μπει...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Η PATSOUKAKI: #292 20-09-09 16:51 Πάντως πλάκα πλάκα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά....χάνω τα καλήτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Ntontini έγραψε: #293 20-09-09 16:55 Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η PATSOUKAKI: #294 20-09-09 16:59 Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα μολις μου ειπε οτι θα μπει...!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:51 Η PATSOUKAKI: #292 20-09-09 16:51 Πάντως πλάκα πλάκα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά....χάνω τα καλήτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Ntontini έγραψε: #293 20-09-09 16:55 Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η PATSOUKAKI: #294 20-09-09 16:59 Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως πλάκα πλάκα πρέπει να μπαίνω πιο συχνά....χάνω τα καλήτερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:55 Η Ntontini έγραψε: #293 20-09-09 16:55 Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η PATSOUKAKI: #294 20-09-09 16:59 Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο ειναι αληθεια.Προσεξα κατι.Τωρα που ημασταν ον ολη η παρεα ηταν πιο ωραια.Γινοταν συζητηση ρε παιδι μου and that was cool Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:59 Η PATSOUKAKI: #294 20-09-09 16:59 Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #295 20-09-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Δεν μπαίνω γιατί βλέπω οnline anime-manga και δυστηχώς εχω κολήηησει!!!! Click για ανάπτυξη... τι ειναι αυτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:26 Η PATSOUKAKI: #296 20-09-09 17:26 Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:29 Η Ntontini έγραψε: #297 20-09-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Λοιπόν ΏΡΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΤΑΞΗ!!!ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΘΗΤΟΥΔΙΑ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!!! Manga ειναι κάτι σαν τα ιαπωνικά κόμιξ.Anime είναι το ίδιο μόνο παι είναι στην τηλεόραση. Υπάρχουν παιδικά,κοριτσίστικα εφηβικά και ενηλικων manga.Εγώ παράδειγμα διαβάζω naruto.Ένα manga απο 13+ ετών.Σας παρουσιάζω τα πιο γνωστά manga: DRAGONBALL. 2.NARUTO!!!! 3.BLEACH. Click για ανάπτυξη... Ααααα...ναι τωρα το θυμηθηκα.Το Dragonball το ξερω κι εγω.Παλια ειχα ενα cd για το ps και επαιζα,τι θυμαμαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:35 Η PATSOUKAKI: #298 20-09-09 17:35 Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nαι είναι πολύ γνωστό!(και πολύ παλιό) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:44 Η Ntontini έγραψε: #299 20-09-09 17:44 Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οντως..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
michaela Εκκολαπτόμενο μέλος Η michaela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 181 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2009 στις 20:01 Η michaela έγραψε: #300 20-09-09 20:01 και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
και εγω το εβλεπα μικρη οταν το ειχε...πριν λιγες μερες ειδα την ταινια(Dragonballs)και ηταν απλα τελεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.