Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Και φυσικα να πουμε και ενα μεγαλο ΓΕΙΑ σε ολους τους μεγαλους!
Σας περιμενω ! ! !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
και είμαι πάρα πολύ αγχωμένη.Πριν δώσουμε τους ελέγχους όμως θα παρουσιάσουμε κάποιες εργασίες που κάναμε στους γονείς.Εγώ και μία φίλη μου κάναμε για το τηλέφωνο.Βασικά είμαι αγχωμένη για τη γλώσσα.Τέλος πάντων για να καταλάβετε εγώ βρίσκω κάτι πάντα για να αγχώνομαι.Πριν δύο εβδομάδες αγχωνόμουν για την Ιστορία.Μόλις είπε η κυρία ότι θα πάρω στην Ιστορία 10 μόνο εγώ και ένα άλλο κορίτσι μου έφυγε το άγχος.Τώρα μου ήρθε για τη γλώσσα.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελειως αδικια
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Αντε καλε Αγνη...Μαρια γραψτε τιποτα και απο εδω.Ειμαι παραστατρια στη παρελαση.![]()
Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εγώ μπήκα στην κλήρωση αλλά δεν έτυχα.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Εκανα κατι που δεν ηταν σωστο.Το μετανιωσαΑν δε μου αρεσε θα πηγαινα(πλακα κανω)Φυσικα και μου αρεσει το σχολειο.Εχουμε και μια συμπαθιτηκη δασκαλα.Αλλα τη δασκαλα των αγγλικων τη φωναζουμε Be quiet everybody γιατι μας λεει ετσι συνεχεια επειδη κανουμε φασαρια.Μονο στο μαθημα της ομως.Ειναι ενα παιδι ο Μιχαλης που το παρατραβαει ομως.Εμεις καποια στιγμη θα σταματησουμε.Αυτος ''οχι''
Κανει ενα κοριστι στο σχολειο τι εχουμε τωρα και κανω εγω be quiet και η δασκαλα ηταν πισω μου
Αληθεια το μετανιωσα.Της ζητησα συγνωμη αλλα εκεινη εκανε πως δεν καταλαβε
Δεν θα ξανα πω κατι τετοιοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας εχω πει καποια πραγματα για το Μιχαλη.Μονο αυτα και καταλαβενεται τι παιδι ειναι
Χρειαζομασταν κλαδια και πηγαμε και μαζεψαμε.Ηρθε η μαμα ενος παιδιου με το αγροτικο,φωροσαμε αφου πηραμε τη δασκαλα τηλ. και πηγαμαι σχολειο να τα φτιαξουμε.Ο Μιχάλης
Ηρθε και η κυρια μπηκαμε μεσα και προετοιμαζομασταν.Εγω ο Γιαννης και ο Τασος καθομασταν μπροστα απο το κυλεικιο.Μπαινει μεσα ο κ.Κωστας αυτο που πεταξες ο Μιχ. το κουκουναρι και ερχεται προς εμας.Ο Γιαννης τρεχει απο την αλλη πλευρα εγω και ο Τασος απο την αλλη ανεβαινουμε στη σκηνη.Ερχεται εκεινος μας κυνηγαγε μας εβριζε και εμας και τις οικογενειες μας.Παλι καλα που ηταν η κ.Ευαγγελια(δασκαλα)και ο mister Κωστας της εχει αδυναμια και ευτηχως που γλιτωσαμε.Μετα φοβομασταν να βγουμε εξω
Περνουμε τηλ.τις μαμαδες ερχονται(βασικα η μαμα του Παναγιωτη ηρθε) μας πηρε ολους μισοι μεσα και αλλοι μισοι στη καροτσα και φυγαμε αρον-αρον
ntourountourou
Νεοφερμένο μέλος
Εκανα κατι που δεν ηταν σωστο.Το μετανιωσαΚανει ενα κοριστι στο σχολειο τι εχουμε τωρα και κανω εγω be quiet και η δασκαλα ηταν πισω μου
Αληθεια το μετανιωσα.Της ζητησα συγνωμη αλλα εκεινη εκανε πως δεν καταλαβε
Δεν θα ξανα πω κατι τετοιο
![]()
Έλα βρε γλυκούλι!!!!!Σίγουρα δεν το κατάλαβε!!!!Και να το κατάλαβε δεν ήταν τίποα τρομερό!Στην τελική δεν την έβρισες!
Να ξέρεις πολλές φορές κάτι που σ εμάς φαίνεται αστείο οι άλλοι μπορει να μην το καταλαβαίνουν ή και να μην δώσουν σημασία!!!Χαλάρωσεεεεεε!

ntourountourou
Νεοφερμένο μέλος
Σας εχω πει καποια πραγματα για το Μιχαλη.Μονο αυτα και καταλαβενεται τι παιδι ειναιΑυριο εχουμε γιορτη στο σχολειο
Χρειαζομασταν κλαδια και πηγαμε και μαζεψαμε.Ηρθε η μαμα εωος παιδιου με το αγροτικο,φωροσαμε αφου πηραμε τη δασκαλα τηλ. και πηγαμαι σχολειο να τα φτιαξουμε.Ο Μιχάλης
πεταξε ενα κουκουναρι σε ενα σπιτι.
Ηρθε και η κυρια μπηκαμε μεσα και προετοιμαζομασταν.Εγω ο Γιαννης και ο Τασος καθομασταν μπροστα απο το κυλεικιο.Μπαινει μεσα ο κ.Κωστας αυτο που πεταξες ο Μιχ. το κουκουναρι και ερχεται προς εμας.Ο Γιαννης τρεχει απο την αλλη πλευρα εγω και ο Τασος απο την αλλη ανεβαινουμε στη σκηνη.Ερχεται εκεινος μας κυνηγαγε μας εβριζε και εμας και τις οικογενειες μας.Παλι καλα που ηταν η κ.Ευαγγελια(δασκαλα)και ο mister Κωστας της εχει αδυναμια και ευτηχως που γλιτωσαμε.Μετα φοβομασταν να βγουμε εξω
Περνουμε τηλ.τις μαμαδες ερχονται(βασικα η μαμα του Παναγιωτη ηρθε) μας πηρε ολους μισοι μεσα και αλλοι μισοι στη καροτσα και φυγαμε αρον-αρον
Ολα αυτα εξαιτεις του Μιχ(αλη) που στη συναχεια δεν το παραδεχοταν κιολας.Ελεγε πως πεταξε κουκουναρι αλλα οχι εκει.Μουσια γιατι οι περισσοτεροι κι εγω τον ειδαμε.Και να φανταστειτε εχει ξανασυμβει τετοι περιστατικο με το ιδιο ατομο και τον Μιχαλη καθως ο Μιχαλης πετουσε [ετρες και ειχε ξαναγινει φασαρια.Ολα αυτα για χαρη του.Συνεχεια κατι γινεται οταν ειμαστε μαζι του και μπλεκομαστε και ολοι οι αλλοι.
Κοιτα γενικά στη ζωή την πληρώνουμε πολύ για έναν ανεγκέφαλο!!!!Αυτό κάποτε ίσως το συνηθίσεις απλά πρέπει χωρις να μαρτυράς να πεις ότι δεν φταίτε όλοι και είναι άδικο να την πληρώνεται όλοι για έναν!!!!Δεν είναι ούτε κακό ούτε μπορεί να σε πει κάποιος καρφί!!!!!

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Στο δοημοτικό στην κλήρωση,ήμουν εγώ ένα άλλο κορίτσι και δυο αγόρια.Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Και εγώ μπήκα στην κλήρωση αλλά δεν έτυχα.
Εγώ παρακαλούσα να μην βγω και τελικά δεν βγήκα!
Σημαιοφόροι πήγαν το άλλο κορίτσι και το ένα αγόρι.
Το άλλο αγόρι το πήρε βαριά που δεν βγήκε και έκλαιγε το κορίτσι ψωνιζότανε
...
Ήμουν πρώτη παραστάτρια με το αγόρι-σημαιοφόρο ευτυχώς γιατί η άλλη δεν παλεύεται!
Και τώρα έβγαλα 18 και 9.
Δεν παίζει ρόλο η σημαία!

ntourountourou
Νεοφερμένο μέλος
Καλα .Ομως οταν εχεις μπλεξει με ενα ανοητο παιδι δε ξεμπλεκεις ευκολα.Ο ανθρωπος αυτος κατι ειχε γινει και εχει τρελαθει καπως και ειναι εικανος να σκωτοσει.Αν ησουν στο σχολειο να τον εβλεπες μας κυνηγαγε να μας χτυπησει![]()
Είναι η ηλικία τέτοια!!!!Δυστυχως κάποια παιδιά αντιδρούν έτσι!Σαν αποτέλεσμα έχει ή αργότερα να γίνουν τα καλύτερα παιδιά ή τα χειρότερα!Who's knows?

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγα το 18 και 9 ειναι λιγο.Να δουμε εγω τι θα βγαλω του χρονου.Στο δοημοτικό στην κλήρωση,ήμουν εγώ ένα άλλο κορίτσι και δυο αγόρια.Εγώ παρακαλούσα να μην βγω και τελικά δεν βγήκα!
![]()
Σημαιοφόροι πήγαν το άλλο κορίτσι και το ένα αγόρι.Το άλλο αγόρι το πήρε βαριά που δεν βγήκε και έκλαιγε το κορίτσι ψωνιζότανε
...
Ήμουν πρώτη παραστάτρια με το αγόρι-σημαιοφόρο ευτυχώς γιατί η άλλη δεν παλεύεται!![]()
Και τώρα έβγαλα 18 και 9.Δεν παίζει ρόλο η σημαία!
![]()
bunny
Περιβόητο μέλος
Τί εννοείς λίγο;Σιγα το 18 και 9 ειναι λιγο.Να δουμε εγω τι θα βγαλω του χρονου.
Είναι διαφορετικά στο Γυμνάσιο.
Κι εγώ το δημοτικό με 10 το έβγαλα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Τί εννοείς λίγο;Είναι διαφορετικά στο Γυμνάσιο.
Κι εγώ το δημοτικό με 10 το έβγαλα.
Μάλλον ενοούσε ότι το 18 και 9 δεν είναι και λίγο!

Εμείς πήραμε ελέγχους χθες,η κυρία είπε ότι έκανα
την καλύτερη παρουσίαση και τα πήρα όλα 10!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool