Σας εχω πει καποια πραγματα για το Μιχαλη.Μονο αυτα και καταλαβενεται τι παιδι ειναι

Αυριο εχουμε γιορτη στο σχολειο

Χρειαζομασταν κλαδια και πηγαμε και μαζεψαμε.Ηρθε η μαμα εωος παιδιου με το αγροτικο,φωροσαμε αφου πηραμε τη δασκαλα τηλ. και πηγαμαι σχολειο να τα φτιαξουμε.Ο Μιχάλης

πεταξε ενα κουκουναρι σε ενα σπιτι.

Ηρθε και η κυρια μπηκαμε μεσα και προετοιμαζομασταν.Εγω ο Γιαννης και ο Τασος καθομασταν μπροστα απο το κυλεικιο.Μπαινει μεσα ο κ.Κωστας αυτο που πεταξες ο Μιχ. το κουκουναρι και ερχεται προς εμας.Ο Γιαννης τρεχει απο την αλλη πλευρα εγω και ο Τασος απο την αλλη ανεβαινουμε στη σκηνη.Ερχεται εκεινος μας κυνηγαγε μας εβριζε και εμας και τις οικογενειες μας.Παλι καλα που ηταν η κ.Ευαγγελια(δασκαλα)και ο mister Κωστας της εχει αδυναμια και ευτηχως που γλιτωσαμε.Μετα φοβομασταν να βγουμε εξω

Περνουμε τηλ.τις μαμαδες ερχονται(βασικα η μαμα του Παναγιωτη ηρθε) μας πηρε ολους μισοι μεσα και αλλοι μισοι στη καροτσα και φυγαμε αρον-αρον

Ολα αυτα εξαιτεις του Μιχ(αλη) που στη συναχεια δεν το παραδεχοταν κιολας.Ελεγε πως πεταξε κουκουναρι αλλα οχι εκει.Μουσια γιατι οι περισσοτεροι κι εγω τον ειδαμε.Και να φανταστειτε εχει ξανασυμβει τετοι περιστατικο με το ιδιο ατομο και τον Μιχαλη καθως ο Μιχαλης πετουσε [ετρες και ειχε ξαναγινει φασαρια.Ολα αυτα για χαρη του.Συνεχεια κατι γινεται οταν ειμαστε μαζι του και μπλεκομαστε και ολοι οι αλλοι.