bunny
Περιβόητο μέλος
Ουουου!Της μιλησες;
Φυσικά!
Το δημοτικό το έβγαλα με 2 δασκάλες.
Αυτή ήταν η αγαπημένη μου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημερα πηγα αγγλικα.Ειχαμε φερει κινητο εγω ο Παναγιωτης ο Μιχαλης η Ελενη και η Στελα.Δεν το ειχα κλεισει αλλα το ειχα χαμηλωσει.Ακουγεται στη ταξη ενα ντρ.Λεει η κυρια τι ηταν αυτο.Στη συνεχεια το πειρε στη πλακα.Λεει η Ελενη κυρια εγω το εχω κλεισει.Μετα απο λιγο παλι ντρ.Λεει η κυρια πιανου ειναι το κινητο;Ποιος εχει κινητο.Εγω δεν ειπα οτι εχω μαζι μου.Λεει ο Νικος της Κωνσταντινας ειναι.Λεω στη κυρια δεν ειναι το δικο μου.Μετα παλι ντρ.Εκανε παλι πλακα η κυρια.Λεει ξανα ο Νικος την Κωνσταντινας ειναι.Λεω στη κυρια μα εγω το εκλεισα και με ειδατε.Αφου ηρθα σπιτι το κινητο δεν εχει ξαναχτυπησει αρα δεν ηταν δικο μου.Αλλα ο Νικος δεν ειχε κανενα δικαιωμα να το πει.Πες κι εσυ βρε Μαρια.Με αφηνεις να τα λεω μονη μου τοση ωρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Σημερα πηγα αγγλικα.Ειχαμε φερει κινητο εγω ο Παναγιωτης ο Μιχαλης η Ελενη και η Στελα.Δεν το ειχα κλεισει αλλα το ειχα χαμηλωσει.Ακουγεται στη ταξη ενα ντρ.Λεει η κυρια τι ηταν αυτο.Στη συνεχεια το πειρε στη πλακα.Λεει η Ελενη κυρια εγω το εχω κλεισει.Μετα απο λιγο παλι ντρ.Λεει η κυρια πιανου ειναι το κινητο;Ποιος εχει κινητο.Εγω δεν ειπα οτι εχω μαζι μου.Λεει ο Νικος της Κωνσταντινας ειναι.Λεω στη κυρια δεν ειναι το δικο μου.Μετα παλι ντρ.Εκανε παλι πλακα η κυρια.Λεει ξανα ο Νικος την Κωνσταντινας ειναι.Λεω στη κυρια μα εγω το εκλεισα και με ειδατε.Αφου ηρθα σπιτι το κινητο δεν εχει ξαναχτυπησει αρα δεν ηταν δικο μου.Αλλα ο Νικος δεν ειχε κανενα δικαιωμα να το πει.Πες κι εσυ βρε Μαρια.Με αφηνεις να τα λεω μονη μου τοση ωρα![]()
Δεν είναι ωραίο να μαρτηράμε...
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Θα χάρηκες πολύ...

bunny
Περιβόητο μέλος
Πρόκα!Σημερα πηγα αγγλικα.Ειχαμε φερει κινητο εγω ο Παναγιωτης ο Μιχαλης η Ελενη και η Στελα.Δεν το ειχα κλεισει αλλα το ειχα χαμηλωσει.Ακουγεται στη ταξη ενα ντρ.Λεει η κυρια τι ηταν αυτο.Στη συνεχεια το πειρε στη πλακα.Λεει η Ελενη κυρια εγω το εχω κλεισει.Μετα απο λιγο παλι ντρ.Λεει η κυρια πιανου ειναι το κινητο;Ποιος εχει κινητο.Εγω δεν ειπα οτι εχω μαζι μου.Λεει ο Νικος της Κωνσταντινας ειναι.Λεω στη κυρια δεν ειναι το δικο μου.Μετα παλι ντρ.Εκανε παλι πλακα η κυρια.Λεει ξανα ο Νικος την Κωνσταντινας ειναι.Λεω στη κυρια μα εγω το εκλεισα και με ειδατε.Αφου ηρθα σπιτι το κινητο δεν εχει ξαναχτυπησει αρα δεν ηταν δικο μου.Αλλα ο Νικος δεν ειχε κανενα δικαιωμα να το πει.Πες κι εσυ βρε Μαρια.Με αφηνεις να τα λεω μονη μου τοση ωρα![]()

Εμένα μου έχει χτυπήσει 3 φορές στα Αγγλικά και 1 φορά στον Όμηρο!

Ευτυχώ η φιλόλογος μου τη χάρισε και δεν με πήγε στο γραφείο.
bunny
Περιβόητο μέλος
Ναι!Θα χάρηκες πολύ...![]()

ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Πρόκα!![]()
Εμένα μου έχει χτυπήσει 3 φορές στα Αγγλικά και 1 φορά στον Όμηρο!Ευτυχώ η φιλόλογος μου τη χάρισε και δεν με πήγε στο γραφείο.
![]()
Tυχερούλα!
Τι είναι πρόκα;
bunny
Περιβόητο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ αφού δεν έχω τι να κάνωΠρόκα!![]()
Εμένα μου έχει χτυπήσει 3 φορές στα Αγγλικά και 1 φορά στον Όμηρο!Ευτυχώ η φιλόλογος μου τη χάρισε και δεν με πήγε στο γραφείο.
![]()
;Και εγώ που να πάρει
είδα τη διευθύντρια του δημοτικού!Ο πιο ''μπιμπ'' άνθρωπος στον κόσμο
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Εγώ αφού δεν έχω τι να κάνω;
Μαζί σου συντρόφισσα!

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπαγκιρα_
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
εδω : http:\\www.mathitis.gr\
εδω: http:\\www.imeakia.gr\
εδω: http:\\www.netkids.gr
εδω: http:\\family.go.com
εδω: http:\\www.asprilexi.com
εδω: http:\\spaceplace.jpl.nasa.gov
bunny
Περιβόητο μέλος

PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Παιδια σήμερα 4 ώρες τρελάθηκα να γράφω 2 τεράστιες εκθέσεις στον υπολογιστή!Αύριο στο σχολείο θα έρθει μια συγγραφέας και θα της κάνουμε ερωτήσεις και θα αγοράσουμε βιβλία.Επίσης θα έρθουν κάποια παιδιά από την Τσεχία και θα τους πούμε την ιστορία του σχολείου μας!
Υ.Σ. Σίγουρα δεν έχουν ιούς;
PATSOUKAKI
Πολύ δραστήριο μέλος
Aγνή ελπίζω να περάσεις ΘΑΥΜΑ αύριο[/size][/u]
Παιδια σήμερα 4 ώρες τρελάθηκα να γράφω 2 τεράστιες εκθέσεις στον υπολογιστή!Αύριο στο σχολείο θα έρθει μια συγγραφέας και θα της κάνουμε ερωτήσεις και θα αγοράσουμε βιβλία.Επίσης θα έρθουν κάποια παιδιά από την Τσεχία και θα τους πούμε την ιστορία του σχολείου μας!
Υ.Σ. Σίγουρα δεν έχουν ιούς;
!Όχι!Απόσο ξέρω είναι γνωστό πρόγραμμα χωρίς ιούς
.Α!Ξέχασα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool