ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 09:17 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #101 13-04-09 09:17 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σε επιασα.Να ενα λαθος.Δλδ τωρα θα σου παρουμε το κεφαλι Click για ανάπτυξη... Το διόρθωσα.Αυτό ήθελα να πω.Όλοι κάνουμε λάθη! Και ναι,για παρε το κεφάλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:21 Η Ntontini έγραψε: #102 13-04-09 12:21 Τωρα περιμενε στο περνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #103 13-04-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τωρα περιμενε στο περνω Click για ανάπτυξη... Ανατρίχιασα με αυτή τη φάτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η Ntontini έγραψε: #104 13-04-09 12:26 Να σου παρω το κεφαλι δεν μου ειπες;ελα τωρα ας τα αφησουθμε τα κεφαλια στη θεση τους και ας μιλησουμε για κατι αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #105 13-04-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Να σου παρω το κεφαλι δεν μου ειπες;ελα τωρα ας τα αφησουθμε τα κεφαλια στη θεση τους και ας μιλησουμε για κατι αλλο Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν έχουμε σχολείο για να πούμε τα νέα μας πειράζει να πω κάτι άσχετο;Θα ανανεώσω όλα σχεδόν τα θέματα που άνοιξα το απόγευμα γιατί έχω να γράψω από τον καιρό του Νώε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η Ntontini έγραψε: #106 13-04-09 12:30 Ωραια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 22:05 Η SweetyCat: #107 26-04-09 22:05 Μετα απο τοσες μερες θα ξςναπαμε στο σχολειο.Αντε ομως τωρα καληνυχτα γιατι δεν θα ξωπναμε με τιποτα .Πλακα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:20 Η PATSOUKAKI: #108 29-04-09 10:20 Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η Melini έγραψε: #109 29-04-09 10:41 Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:36 Η SweetyCat: #110 29-04-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Βρε Αντιγονη που μενεις ,γιατι νομιζω οτι καταλαβα που μενεις,αν θες στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:34 Η PATSOUKAKI: #111 29-04-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Click για ανάπτυξη... Α, σήμερα είχαν εκλογές οι δάσκαλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:12 Η SweetyCat: #112 06-05-09 22:12 Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 06-05-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Good luck to you!You well feel good and i fell good,too.Why?Because i don' t go at school tommorow!Με επιασε και το Αγγλικό!English-English! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:48 Η PATSOUKAKI: #114 08-05-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Σε επιασα.Να ενα λαθος.Δλδ τωρα θα σου παρουμε το κεφαλι Click για ανάπτυξη... Το διόρθωσα.Αυτό ήθελα να πω.Όλοι κάνουμε λάθη! Και ναι,για παρε το κεφάλι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:21 Η Ntontini έγραψε: #102 13-04-09 12:21 Τωρα περιμενε στο περνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #103 13-04-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τωρα περιμενε στο περνω Click για ανάπτυξη... Ανατρίχιασα με αυτή τη φάτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η Ntontini έγραψε: #104 13-04-09 12:26 Να σου παρω το κεφαλι δεν μου ειπες;ελα τωρα ας τα αφησουθμε τα κεφαλια στη θεση τους και ας μιλησουμε για κατι αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #105 13-04-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Να σου παρω το κεφαλι δεν μου ειπες;ελα τωρα ας τα αφησουθμε τα κεφαλια στη θεση τους και ας μιλησουμε για κατι αλλο Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν έχουμε σχολείο για να πούμε τα νέα μας πειράζει να πω κάτι άσχετο;Θα ανανεώσω όλα σχεδόν τα θέματα που άνοιξα το απόγευμα γιατί έχω να γράψω από τον καιρό του Νώε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η Ntontini έγραψε: #106 13-04-09 12:30 Ωραια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 22:05 Η SweetyCat: #107 26-04-09 22:05 Μετα απο τοσες μερες θα ξςναπαμε στο σχολειο.Αντε ομως τωρα καληνυχτα γιατι δεν θα ξωπναμε με τιποτα .Πλακα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:20 Η PATSOUKAKI: #108 29-04-09 10:20 Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η Melini έγραψε: #109 29-04-09 10:41 Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:36 Η SweetyCat: #110 29-04-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Βρε Αντιγονη που μενεις ,γιατι νομιζω οτι καταλαβα που μενεις,αν θες στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:34 Η PATSOUKAKI: #111 29-04-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Click για ανάπτυξη... Α, σήμερα είχαν εκλογές οι δάσκαλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:12 Η SweetyCat: #112 06-05-09 22:12 Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 06-05-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Good luck to you!You well feel good and i fell good,too.Why?Because i don' t go at school tommorow!Με επιασε και το Αγγλικό!English-English! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:48 Η PATSOUKAKI: #114 08-05-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τωρα περιμενε στο περνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:22 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #103 13-04-09 12:22 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τωρα περιμενε στο περνω Click για ανάπτυξη... Ανατρίχιασα με αυτή τη φάτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η Ntontini έγραψε: #104 13-04-09 12:26 Να σου παρω το κεφαλι δεν μου ειπες;ελα τωρα ας τα αφησουθμε τα κεφαλια στη θεση τους και ας μιλησουμε για κατι αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #105 13-04-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Να σου παρω το κεφαλι δεν μου ειπες;ελα τωρα ας τα αφησουθμε τα κεφαλια στη θεση τους και ας μιλησουμε για κατι αλλο Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν έχουμε σχολείο για να πούμε τα νέα μας πειράζει να πω κάτι άσχετο;Θα ανανεώσω όλα σχεδόν τα θέματα που άνοιξα το απόγευμα γιατί έχω να γράψω από τον καιρό του Νώε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η Ntontini έγραψε: #106 13-04-09 12:30 Ωραια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 22:05 Η SweetyCat: #107 26-04-09 22:05 Μετα απο τοσες μερες θα ξςναπαμε στο σχολειο.Αντε ομως τωρα καληνυχτα γιατι δεν θα ξωπναμε με τιποτα .Πλακα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:20 Η PATSOUKAKI: #108 29-04-09 10:20 Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η Melini έγραψε: #109 29-04-09 10:41 Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:36 Η SweetyCat: #110 29-04-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Βρε Αντιγονη που μενεις ,γιατι νομιζω οτι καταλαβα που μενεις,αν θες στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:34 Η PATSOUKAKI: #111 29-04-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Click για ανάπτυξη... Α, σήμερα είχαν εκλογές οι δάσκαλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:12 Η SweetyCat: #112 06-05-09 22:12 Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 06-05-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Good luck to you!You well feel good and i fell good,too.Why?Because i don' t go at school tommorow!Με επιασε και το Αγγλικό!English-English! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:48 Η PATSOUKAKI: #114 08-05-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Τωρα περιμενε στο περνω Click για ανάπτυξη... Ανατρίχιασα με αυτή τη φάτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η Ntontini έγραψε: #104 13-04-09 12:26 Να σου παρω το κεφαλι δεν μου ειπες;ελα τωρα ας τα αφησουθμε τα κεφαλια στη θεση τους και ας μιλησουμε για κατι αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #105 13-04-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Να σου παρω το κεφαλι δεν μου ειπες;ελα τωρα ας τα αφησουθμε τα κεφαλια στη θεση τους και ας μιλησουμε για κατι αλλο Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν έχουμε σχολείο για να πούμε τα νέα μας πειράζει να πω κάτι άσχετο;Θα ανανεώσω όλα σχεδόν τα θέματα που άνοιξα το απόγευμα γιατί έχω να γράψω από τον καιρό του Νώε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η Ntontini έγραψε: #106 13-04-09 12:30 Ωραια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 22:05 Η SweetyCat: #107 26-04-09 22:05 Μετα απο τοσες μερες θα ξςναπαμε στο σχολειο.Αντε ομως τωρα καληνυχτα γιατι δεν θα ξωπναμε με τιποτα .Πλακα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:20 Η PATSOUKAKI: #108 29-04-09 10:20 Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η Melini έγραψε: #109 29-04-09 10:41 Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:36 Η SweetyCat: #110 29-04-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Βρε Αντιγονη που μενεις ,γιατι νομιζω οτι καταλαβα που μενεις,αν θες στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:34 Η PATSOUKAKI: #111 29-04-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Click για ανάπτυξη... Α, σήμερα είχαν εκλογές οι δάσκαλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:12 Η SweetyCat: #112 06-05-09 22:12 Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 06-05-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Good luck to you!You well feel good and i fell good,too.Why?Because i don' t go at school tommorow!Με επιασε και το Αγγλικό!English-English! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:48 Η PATSOUKAKI: #114 08-05-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να σου παρω το κεφαλι δεν μου ειπες;ελα τωρα ας τα αφησουθμε τα κεφαλια στη θεση τους και ας μιλησουμε για κατι αλλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:29 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #105 13-04-09 12:29 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Να σου παρω το κεφαλι δεν μου ειπες;ελα τωρα ας τα αφησουθμε τα κεφαλια στη θεση τους και ας μιλησουμε για κατι αλλο Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν έχουμε σχολείο για να πούμε τα νέα μας πειράζει να πω κάτι άσχετο;Θα ανανεώσω όλα σχεδόν τα θέματα που άνοιξα το απόγευμα γιατί έχω να γράψω από τον καιρό του Νώε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η Ntontini έγραψε: #106 13-04-09 12:30 Ωραια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 22:05 Η SweetyCat: #107 26-04-09 22:05 Μετα απο τοσες μερες θα ξςναπαμε στο σχολειο.Αντε ομως τωρα καληνυχτα γιατι δεν θα ξωπναμε με τιποτα .Πλακα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:20 Η PATSOUKAKI: #108 29-04-09 10:20 Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η Melini έγραψε: #109 29-04-09 10:41 Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:36 Η SweetyCat: #110 29-04-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Βρε Αντιγονη που μενεις ,γιατι νομιζω οτι καταλαβα που μενεις,αν θες στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:34 Η PATSOUKAKI: #111 29-04-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Click για ανάπτυξη... Α, σήμερα είχαν εκλογές οι δάσκαλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:12 Η SweetyCat: #112 06-05-09 22:12 Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 06-05-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Good luck to you!You well feel good and i fell good,too.Why?Because i don' t go at school tommorow!Με επιασε και το Αγγλικό!English-English! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:48 Η PATSOUKAKI: #114 08-05-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Να σου παρω το κεφαλι δεν μου ειπες;ελα τωρα ας τα αφησουθμε τα κεφαλια στη θεση τους και ας μιλησουμε για κατι αλλο Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν έχουμε σχολείο για να πούμε τα νέα μας πειράζει να πω κάτι άσχετο;Θα ανανεώσω όλα σχεδόν τα θέματα που άνοιξα το απόγευμα γιατί έχω να γράψω από τον καιρό του Νώε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:30 Η Ntontini έγραψε: #106 13-04-09 12:30 Ωραια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 22:05 Η SweetyCat: #107 26-04-09 22:05 Μετα απο τοσες μερες θα ξςναπαμε στο σχολειο.Αντε ομως τωρα καληνυχτα γιατι δεν θα ξωπναμε με τιποτα .Πλακα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:20 Η PATSOUKAKI: #108 29-04-09 10:20 Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η Melini έγραψε: #109 29-04-09 10:41 Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:36 Η SweetyCat: #110 29-04-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Βρε Αντιγονη που μενεις ,γιατι νομιζω οτι καταλαβα που μενεις,αν θες στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:34 Η PATSOUKAKI: #111 29-04-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Click για ανάπτυξη... Α, σήμερα είχαν εκλογές οι δάσκαλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:12 Η SweetyCat: #112 06-05-09 22:12 Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 06-05-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Good luck to you!You well feel good and i fell good,too.Why?Because i don' t go at school tommorow!Με επιασε και το Αγγλικό!English-English! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:48 Η PATSOUKAKI: #114 08-05-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια...!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 26 Απριλίου 2009 στις 22:05 Η SweetyCat: #107 26-04-09 22:05 Μετα απο τοσες μερες θα ξςναπαμε στο σχολειο.Αντε ομως τωρα καληνυχτα γιατι δεν θα ξωπναμε με τιποτα .Πλακα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:20 Η PATSOUKAKI: #108 29-04-09 10:20 Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η Melini έγραψε: #109 29-04-09 10:41 Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:36 Η SweetyCat: #110 29-04-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Βρε Αντιγονη που μενεις ,γιατι νομιζω οτι καταλαβα που μενεις,αν θες στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:34 Η PATSOUKAKI: #111 29-04-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Click για ανάπτυξη... Α, σήμερα είχαν εκλογές οι δάσκαλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:12 Η SweetyCat: #112 06-05-09 22:12 Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 06-05-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Good luck to you!You well feel good and i fell good,too.Why?Because i don' t go at school tommorow!Με επιασε και το Αγγλικό!English-English! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:48 Η PATSOUKAKI: #114 08-05-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μετα απο τοσες μερες θα ξςναπαμε στο σχολειο.Αντε ομως τωρα καληνυχτα γιατι δεν θα ξωπναμε με τιποτα .Πλακα κανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:20 Η PATSOUKAKI: #108 29-04-09 10:20 Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η Melini έγραψε: #109 29-04-09 10:41 Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:36 Η SweetyCat: #110 29-04-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Βρε Αντιγονη που μενεις ,γιατι νομιζω οτι καταλαβα που μενεις,αν θες στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:34 Η PATSOUKAKI: #111 29-04-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Click για ανάπτυξη... Α, σήμερα είχαν εκλογές οι δάσκαλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:12 Η SweetyCat: #112 06-05-09 22:12 Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 06-05-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Good luck to you!You well feel good and i fell good,too.Why?Because i don' t go at school tommorow!Με επιασε και το Αγγλικό!English-English! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:48 Η PATSOUKAKI: #114 08-05-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 10:41 Η Melini έγραψε: #109 29-04-09 10:41 Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:36 Η SweetyCat: #110 29-04-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Βρε Αντιγονη που μενεις ,γιατι νομιζω οτι καταλαβα που μενεις,αν θες στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:34 Η PATSOUKAKI: #111 29-04-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Click για ανάπτυξη... Α, σήμερα είχαν εκλογές οι δάσκαλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:12 Η SweetyCat: #112 06-05-09 22:12 Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 06-05-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Good luck to you!You well feel good and i fell good,too.Why?Because i don' t go at school tommorow!Με επιασε και το Αγγλικό!English-English! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:48 Η PATSOUKAKI: #114 08-05-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 15:36 Η SweetyCat: #110 29-04-09 15:36 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Βρε Αντιγονη που μενεις ,γιατι νομιζω οτι καταλαβα που μενεις,αν θες στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:34 Η PATSOUKAKI: #111 29-04-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Click για ανάπτυξη... Α, σήμερα είχαν εκλογές οι δάσκαλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:12 Η SweetyCat: #112 06-05-09 22:12 Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 06-05-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Good luck to you!You well feel good and i fell good,too.Why?Because i don' t go at school tommorow!Με επιασε και το Αγγλικό!English-English! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:48 Η PATSOUKAKI: #114 08-05-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά σήμερα είναι τέλεια μέρα!!!Δεν έχουμε σχολείο, θα βγω με τη παρέα μου και μόλις έφτασε το βιβλίο που παράγγιλα απ΄το ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Βρε Αντιγονη που μενεις ,γιατι νομιζω οτι καταλαβα που μενεις,αν θες στειλε μου πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 29 Απριλίου 2009 στις 17:34 Η PATSOUKAKI: #111 29-04-09 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Click για ανάπτυξη... Α, σήμερα είχαν εκλογές οι δάσκαλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:12 Η SweetyCat: #112 06-05-09 22:12 Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 06-05-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Good luck to you!You well feel good and i fell good,too.Why?Because i don' t go at school tommorow!Με επιασε και το Αγγλικό!English-English! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:48 Η PATSOUKAKI: #114 08-05-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Βρε παιδιά, μετά την Κυριακή του Θωμά δεν ανοίγουν τα σχολεία; Τι γίνεται; Παίρνετε περισσότερες διακοπες; Αμα είναι έτσι, να ξαναπάω κι εγώ σχολείο... Click για ανάπτυξη... Α, σήμερα είχαν εκλογές οι δάσκαλοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:12 Η SweetyCat: #112 06-05-09 22:12 Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 06-05-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Good luck to you!You well feel good and i fell good,too.Why?Because i don' t go at school tommorow!Με επιασε και το Αγγλικό!English-English! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:48 Η PATSOUKAKI: #114 08-05-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 6 Μαΐου 2009 στις 22:31 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #113 06-05-09 22:31 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Good luck to you!You well feel good and i fell good,too.Why?Because i don' t go at school tommorow!Με επιασε και το Αγγλικό!English-English! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:48 Η PATSOUKAKI: #114 08-05-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Good luck to you!You well feel good and i fell good,too.Why?Because i don' t go at school tommorow!Με επιασε και το Αγγλικό!English-English! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 15:48 Η PATSOUKAKI: #114 08-05-09 15:48 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Ουφ...αυτες της μερες η κυρια μας εβαλε πολλα .Την Παρασκευη τεστ Μαθηματικων,την Δευτερα τεστ γεωγραφιας και την Τριτη τεστ Φυσικων .Καλα δεν ειναι μονο αυτο ειναι οτι το Σαββατο παμε ολοημερη εκδρομη,την Κυριακη εχει παρτι μια φιλη μου και την Παρασκευη εχουμε αγγλικα και 8μ.μ. χορο.Πειτε μας καλη τυχη Click για ανάπτυξη... Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 8 Μαΐου 2009 στις 17:35 Η SweetyCat: #115 08-05-09 17:35 Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμεις θα παμε αυριο μονοημερη και την Τεταρτη σε εναν κινηματογραφο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:38 Η Ntontini έγραψε: #116 10-05-09 16:38 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Καλά, εμείς πείγαμε μονοήμερη την Τρίτη σε ένα ράντσο(κι εγώ το βλαμένο όταν με έψαχναν στο πούλμαν οι φίλοι μου κοιμόμουν σαν μωρό).Καλή τύχη!!!! Click για ανάπτυξη... Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 16:55 Η bunny έγραψε: #117 10-05-09 16:55 Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:05 Η Ntontini έγραψε: #118 10-05-09 17:05 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Για ιππασία στο ράντσο;Τέλειο άθλημα,κάνω 2 χρόνια. Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμενα μου αρεσει πολυ αυτο το αθλη οπως και τα αλογα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:11 Η bunny έγραψε: #119 10-05-09 17:11 Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Θα ήθελα να ασχοληθώ,αλλά ο όμιλος στην αθήνα είναι μακριά και έχει διόδια,και το μάθημα έχει 25 ευρώ,ενώ στον όμιλο του Βόλου το μάθημα έχει 15 και έχουν και πουλάρια. Αλλά εδώ είναι περισσότερο αθλητικός. Ένας φαύλος κύκλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Μαΐου 2009 στις 17:12 Η bunny έγραψε: #120 10-05-09 17:12 Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.