«Σχολείο»

• Thread starter Thread starter Ntontini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τα λατρεύω τα άλογα. Έχω και οδηγό για τα άλογα και την ιππασία.
Κι εγω τα λατρευω.Εγω δεν εχω ξανακανει μαθημα αλλα εχω ψαξει ξαι μαθει πως πχ να σελωνεις το αλογο,σε σχεση με τα χαλιναρια και πολλα αλλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;;
Θα πας με το κατηχιτηκο ή με τους γονεις σου?Να βγαλεις φωτο να τις δω:DΑααααα θελω να πω και κατι αλλο ασχετο με το θεμα σχολειο <<χρονια πολλα στις μαμαδες!!!!!!!>>

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα πας με το κατηχιτηκο ή με τους γονεις σου?Να βγαλεις φωτο να τις δω:DΑααααα θελω να πω και κατι αλλο ασχετο με το θεμα σχολειο <<χρονια πολλα στις μαμαδες!!!!!!!>>

Τα άλογα είναι τελεια

Τα άλογα είναι τελεια
Ναι ,στο νησι της μαμας μου εχει πολλα πονοι τα λεγομενα <<σκυριανα αλογακια>>
horse1.jpg

Τελεια,εγω θα παω σε ραντσο στις 25 του μηνος.Στην Κορινθο.Μηπως πηγαται κι εσεις στο ιδιο ραντσο;;;
Ναι στην Κόρινθο μας πηγαίνουν πάντα.Όπως και στα περισσότερα σχολεία.Ωραιος χώρος αλλά δεν έχεις τι να κάνεις πότε πότε.:(Εκτός και αν έχεις δάθεση για τρέλες.;)Όπως να ακολουθάς το τρενάκι με τα πόδια συζητόντας με τους επιβάτες, να πέζεις φαγητοπόλεμο στη τραπεζαρία μιας και τα φαγητά δεν τρόγωνται και να παρατιρείς αυτά τα ζευγαράκια ποθ φιλιούνται στην άκρη.:mpliaks:Εμείς προτιμούμε να κάνουμε πεζοπορία.:PΑν και ένας φαγητοπόλεμος πότε πότε δε βλαπτει.:redface:

Θα παω με την Δεσποινακαι ενα αλλο κοριστι.Αυτα τα παιδια ειναι απο την Ε' ταξη.Απο τη ΣΤ' θα ειμαι εγω, ο Νικος Γ,Η Μαριλενα,η Ελενη και μπορει η Παρασκευη.

Αααα,ναι με το νηπιαγωγειο που μου ειχες πει:)

Εμένα μου αρέσουν τα καθαρόαιμα,και τα επιβλητικά(ολλανιδικό κλπ).:)
Burgues.jpg

Burgues.jpg

Και εγώ.Τα προτιμώ από τα πόνυ!

Καλημέρα παιδιά! Να σας πω κι εγώ για την ιππασία; Είμαι λίγο διχασμένη :hmm: Εχω κάνει μερικά μαθήματα αλλά δε μου αρέσει που πρέπει να επιβληθείς στο άλογο... κι επίσης που πρέπει να του δίνεις δυο δυνατά χτυπήματα με τα τακούνια για να ξεκινήσει.
Στο πρώτο μου μάθημα, μου έδωσαν ένα πολύ καλό άλογο, που ήταν, υποτίθεται, υπάκουο, αλλά εγώ νομιζα ότι θα του μίλαγα και θα έκανε ό,τι ήθελα... έλα που έπρεπε να τραβάω τα γκέμια και να χρησιμοποιώ μαστίγιο (και αυτό δε μου άρεσε καθόλου). Το άλογο κατάλαβε αμέσως ότι δεν ήμουν αποφασιστική και άρχισε να κάνει τα δικά του :lol: Δεξιά του έλεγα, αριστερά πήγαινε και άρχιζε να μασουλάει χόρτα. Ξεκίνα έλεγα (και χάιδευα την κοιλιά με τα τακούνια) τίποτε αυτό!! Καθόταν και κοίταζε το υπερπέραν και δε μου έδινε καμιά σημασία :lol:
Οι εκπαιδευτές μου είπαν ότι έπρεπε να είμαι πιο δυναμική, για να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό... εκεί προβληματίστηκα, αν και μου είπαν ότι δεν πονάει άμα του δίνεις ένα πιο δυνατό χτύπημα, έτσι καταλαβαίνει :/: Τέλος πάντων, έκανα μερικά ακόμα μαθήματα, τα βρήκαμε με το άλογο (και με πιο δυνατά χτυπήματα) αλλά αποφάσισα ότι πιο πολύ στενοχωριόμουν επειδή το χτυπούσα και δεν απολάμβανα το μάθημα... κι έτσι δε συνέχισα...:(

Δεν ήταν καλή η σχολή κατά τη γνώμη μου...Όντως το άλογο δεν πονάει. Στη σχολή που πάω στο Βόλο τα άλογα είναι εκπαιδευμένα σε ελαφρά χτυπήματα και ήχους. Στην Αθήνα στον αθλητικό θέλει δυνατά. Το άλογο που είχατε λέγεται δάσκαλος και το χρησημοποιούν για τους καινούριους μαθητές.

Ένα καλό άλογο-δάσκαλος πρέπει να είναι καλά εκπαιδευμένο,ανεκτικό και φιλικό. Μπορεί να μην είναι τόσο όμορφο,αλλά οποιοδήποτε άλογο που χρησιμοποιήται ως δάσκαλος σε μια σωστή σχολή είναι το σωστότερο για αυτό που κάνει.

Αν ασχοληθεί κανείς με τον πρωταθλητισμό χρειάζεται σαφώς άλλης σωματικής διάπλασης άλογο.:)

Burgues.jpg

Κι εμενα μου αρεσουν πολυ αυτα τα αλογα.Ακομα εχω και αλμπουμ με αυτοκολητα αλογων.

Αααα,ναι αυτο που σου ειχε φερει ο μπαμπας σου δωρο :)Ποπο θυμαμε πως εκανε,ησουν σαν να πεταγες στα συννεφα:D

Burgues.jpg
Να ρωτησω????Εσυ εισαι η κοπελιά πανω στο αλογο?:)

Να και κατι σχετικα με αλογο
C:\Users\ΜΑΡΙΑ\Desktop\ΕΙΚΟΝΕΣ\Διαφορα\050403_horse.gif

Αχ δεν το εβαλε:|

Να ρωτησω????Εσυ εισαι η κοπελιά πανω στο αλογο?:)

Να και κατι σχετικα με αλογο
C:\Users\ΜΑΡΙΑ\Desktop\ΕΙΚΟΝΕΣ\Διαφορα\050403_horse.gif

Αχ δεν το εβαλε:|

Προσεχε τις απαντησεις σου.Μην κανεις spamming.Γραψε σε μια απαντηση οτι εχεις να πεις παραθετωντας τις αλλες απαντησεις.Αν δεν εβαλε αυτο που ανεβασες μην γραφεις απο κατω ξανα και ξανα.Μπορεις να προσπαθησεις να το ξαναβαλεις.Δες στους κανονες του forum.

:rolleyes:οκ:)

Ειναι καλυτερα???
191924-532047444.jpg

121797176477684100.jpg

Εκανα κατι που δεν ηταν σωστο.Το μετανιωσα:(Κανει ενα κοριστι στο σχολειο τι εχουμε τωρα και κανω εγω be quiet και η δασκαλα ηταν πισω μου:/:Αληθεια το μετανιωσα.Της ζητησα συγνωμη αλλα εκεινη εκανε πως δεν καταλαβε:rolleyes:Δεν θα ξανα πω κατι τετοιο:down:
Aaa...,ναι εγω ημουν που σε ρωτησα:redface:και εγω το μεταωιωσα που σε ρωτησα:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back