Καλημέρα παιδιά! Να σας πω κι εγώ για την ιππασία; Είμαι λίγο διχασμένη

Εχω κάνει μερικά μαθήματα αλλά δε μου αρέσει που πρέπει να επιβληθείς στο άλογο... κι επίσης που πρέπει να του δίνεις δυο δυνατά χτυπήματα με τα τακούνια για να ξεκινήσει.
Στο πρώτο μου μάθημα, μου έδωσαν ένα πολύ καλό άλογο, που ήταν, υποτίθεται, υπάκουο, αλλά εγώ νομιζα ότι θα του μίλαγα και θα έκανε ό,τι ήθελα... έλα που έπρεπε να τραβάω τα γκέμια και να χρησιμοποιώ μαστίγιο (και αυτό δε μου άρεσε καθόλου). Το άλογο κατάλαβε αμέσως ότι δεν ήμουν αποφασιστική και άρχισε να κάνει τα δικά του

Δεξιά του έλεγα, αριστερά πήγαινε και άρχιζε να μασουλάει χόρτα. Ξεκίνα έλεγα (και χάιδευα την κοιλιά με τα τακούνια) τίποτε αυτό!! Καθόταν και κοίταζε το υπερπέραν και δε μου έδινε καμιά σημασία

Οι εκπαιδευτές μου είπαν ότι έπρεπε να είμαι πιο δυναμική, για να καταλάβει ποιος είναι το αφεντικό... εκεί προβληματίστηκα, αν και μου είπαν ότι δεν πονάει άμα του δίνεις ένα πιο δυνατό χτύπημα, έτσι καταλαβαίνει

Τέλος πάντων, έκανα μερικά ακόμα μαθήματα, τα βρήκαμε με το άλογο (και με πιο δυνατά χτυπήματα) αλλά αποφάσισα ότι πιο πολύ στενοχωριόμουν επειδή το χτυπούσα και δεν απολάμβανα το μάθημα... κι έτσι δε συνέχισα...