ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:16 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #181 21-05-09 20:16 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ, γιατί σε αγαπώ, φιλικά πάντα, μη σκεφτόμαστε και άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:24 Η Ntontini έγραψε: #182 21-05-09 20:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η SweetyCat: #183 21-05-09 21:28 Που ειναι τα κοριτσια τα καλα? Δεν πιστευω να τις εβαλε η μαμα τους σε καμια δουλεια Πλακα κανω εγω γιατι εχω χουμορ καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 11:44 Η PATSOUKAKI: #184 22-05-09 11:44 Καλημέρα φιλενάδες μου ομορφες κυράδες μου τι μου κανετε; Εχετε σχολείο ή το χάνετε; Εμείς με τις εξετάσεις σιγουρα το σχολείο θα το χάσεις Αρχαία τη Τρίτη γράφουμε γι'αυτό πρέπει να διαβάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Ntontini έγραψε: #185 22-05-09 11:50 Καλημερα,καλημερα κυρια μου καλη ηρθες με χαρα και εφερες γιορτη Δεν πηγα σημερα σχολείο εκανα σκασιαρχειο Το κεφαλι μου με ποναγε πολυ κι εμεινα στο κρεβατι στη κουβερτα τη ζεστη. Εσυ δεν πηγες στο σχολειό τεστ να γραψεις δεν εχεις αυτο το πρωινο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η PATSOUKAKI: #186 22-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλημερα,καλημερα κυρια μου καλη ηρθες με χαρα και εφερες γιορτη Δεν πηγα σημερα σχολείο εκανα σκασιαρχειο Το κεφαλι μου με ποναγε πολυ κι εμεινα στο κρεβατι στη κουβερτα τη ζεστη. Εσυ δεν πηγες στο σχολειό τεστ να γραψεις δεν εχεις αυτο το πρωινο;;; Click για ανάπτυξη... Όχι γράφουμε τη Τρίτη Κι εσύ Κωνσταντίνα μου μήπως σου τρέχει και η μύτη; Τα ίδια είχα πριν βδομάδες Χάλια ήμουνα ένιωθα κομάρες Ίωση είναι θα περάσει σε λιγές μέρες θα είσαι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Ntontini έγραψε: #187 22-05-09 12:16 Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:27 Η PATSOUKAKI: #188 22-05-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Click για ανάπτυξη... ΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η Ntontini έγραψε: #189 22-05-09 13:46 Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η SweetyCat: #190 23-05-09 11:01 Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:32 Η temperans: #191 23-05-09 11:32 το βαριεμαι το σχολειο και τωρα ειναι και οι εξετασεις φουλ βαρεμαρα και την τριτη γραφω φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η SweetyCat: #192 23-05-09 11:50 Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η temperans: #193 23-05-09 12:02 ευχαριστω αν και δεν εχω ιδιαιτερο αγχος αλλα και παλι το διαβασμα διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #194 23-05-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Μα ειναι δυνατον ξεχνιεται η μερα των Αγνων Δεν ειναι καλα τα λογικα σου θα ξεχασω εγω τη μερα τηδικια σου;;;;;; Click για ανάπτυξη... Ούτε και εγώ, γιατί σε αγαπώ, φιλικά πάντα, μη σκεφτόμαστε και άλλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 20:24 Η Ntontini έγραψε: #182 21-05-09 20:24 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η SweetyCat: #183 21-05-09 21:28 Που ειναι τα κοριτσια τα καλα? Δεν πιστευω να τις εβαλε η μαμα τους σε καμια δουλεια Πλακα κανω εγω γιατι εχω χουμορ καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 11:44 Η PATSOUKAKI: #184 22-05-09 11:44 Καλημέρα φιλενάδες μου ομορφες κυράδες μου τι μου κανετε; Εχετε σχολείο ή το χάνετε; Εμείς με τις εξετάσεις σιγουρα το σχολείο θα το χάσεις Αρχαία τη Τρίτη γράφουμε γι'αυτό πρέπει να διαβάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Ntontini έγραψε: #185 22-05-09 11:50 Καλημερα,καλημερα κυρια μου καλη ηρθες με χαρα και εφερες γιορτη Δεν πηγα σημερα σχολείο εκανα σκασιαρχειο Το κεφαλι μου με ποναγε πολυ κι εμεινα στο κρεβατι στη κουβερτα τη ζεστη. Εσυ δεν πηγες στο σχολειό τεστ να γραψεις δεν εχεις αυτο το πρωινο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η PATSOUKAKI: #186 22-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλημερα,καλημερα κυρια μου καλη ηρθες με χαρα και εφερες γιορτη Δεν πηγα σημερα σχολείο εκανα σκασιαρχειο Το κεφαλι μου με ποναγε πολυ κι εμεινα στο κρεβατι στη κουβερτα τη ζεστη. Εσυ δεν πηγες στο σχολειό τεστ να γραψεις δεν εχεις αυτο το πρωινο;;; Click για ανάπτυξη... Όχι γράφουμε τη Τρίτη Κι εσύ Κωνσταντίνα μου μήπως σου τρέχει και η μύτη; Τα ίδια είχα πριν βδομάδες Χάλια ήμουνα ένιωθα κομάρες Ίωση είναι θα περάσει σε λιγές μέρες θα είσαι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Ntontini έγραψε: #187 22-05-09 12:16 Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:27 Η PATSOUKAKI: #188 22-05-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Click για ανάπτυξη... ΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η Ntontini έγραψε: #189 22-05-09 13:46 Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η SweetyCat: #190 23-05-09 11:01 Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:32 Η temperans: #191 23-05-09 11:32 το βαριεμαι το σχολειο και τωρα ειναι και οι εξετασεις φουλ βαρεμαρα και την τριτη γραφω φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η SweetyCat: #192 23-05-09 11:50 Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η temperans: #193 23-05-09 12:02 ευχαριστω αν και δεν εχω ιδιαιτερο αγχος αλλα και παλι το διαβασμα διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #194 23-05-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 21 Μαΐου 2009 στις 21:28 Η SweetyCat: #183 21-05-09 21:28 Που ειναι τα κοριτσια τα καλα? Δεν πιστευω να τις εβαλε η μαμα τους σε καμια δουλεια Πλακα κανω εγω γιατι εχω χουμορ καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 11:44 Η PATSOUKAKI: #184 22-05-09 11:44 Καλημέρα φιλενάδες μου ομορφες κυράδες μου τι μου κανετε; Εχετε σχολείο ή το χάνετε; Εμείς με τις εξετάσεις σιγουρα το σχολείο θα το χάσεις Αρχαία τη Τρίτη γράφουμε γι'αυτό πρέπει να διαβάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Ntontini έγραψε: #185 22-05-09 11:50 Καλημερα,καλημερα κυρια μου καλη ηρθες με χαρα και εφερες γιορτη Δεν πηγα σημερα σχολείο εκανα σκασιαρχειο Το κεφαλι μου με ποναγε πολυ κι εμεινα στο κρεβατι στη κουβερτα τη ζεστη. Εσυ δεν πηγες στο σχολειό τεστ να γραψεις δεν εχεις αυτο το πρωινο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η PATSOUKAKI: #186 22-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλημερα,καλημερα κυρια μου καλη ηρθες με χαρα και εφερες γιορτη Δεν πηγα σημερα σχολείο εκανα σκασιαρχειο Το κεφαλι μου με ποναγε πολυ κι εμεινα στο κρεβατι στη κουβερτα τη ζεστη. Εσυ δεν πηγες στο σχολειό τεστ να γραψεις δεν εχεις αυτο το πρωινο;;; Click για ανάπτυξη... Όχι γράφουμε τη Τρίτη Κι εσύ Κωνσταντίνα μου μήπως σου τρέχει και η μύτη; Τα ίδια είχα πριν βδομάδες Χάλια ήμουνα ένιωθα κομάρες Ίωση είναι θα περάσει σε λιγές μέρες θα είσαι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Ntontini έγραψε: #187 22-05-09 12:16 Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:27 Η PATSOUKAKI: #188 22-05-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Click για ανάπτυξη... ΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η Ntontini έγραψε: #189 22-05-09 13:46 Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η SweetyCat: #190 23-05-09 11:01 Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:32 Η temperans: #191 23-05-09 11:32 το βαριεμαι το σχολειο και τωρα ειναι και οι εξετασεις φουλ βαρεμαρα και την τριτη γραφω φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η SweetyCat: #192 23-05-09 11:50 Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η temperans: #193 23-05-09 12:02 ευχαριστω αν και δεν εχω ιδιαιτερο αγχος αλλα και παλι το διαβασμα διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #194 23-05-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που ειναι τα κοριτσια τα καλα? Δεν πιστευω να τις εβαλε η μαμα τους σε καμια δουλεια Πλακα κανω εγω γιατι εχω χουμορ καλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 11:44 Η PATSOUKAKI: #184 22-05-09 11:44 Καλημέρα φιλενάδες μου ομορφες κυράδες μου τι μου κανετε; Εχετε σχολείο ή το χάνετε; Εμείς με τις εξετάσεις σιγουρα το σχολείο θα το χάσεις Αρχαία τη Τρίτη γράφουμε γι'αυτό πρέπει να διαβάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Ntontini έγραψε: #185 22-05-09 11:50 Καλημερα,καλημερα κυρια μου καλη ηρθες με χαρα και εφερες γιορτη Δεν πηγα σημερα σχολείο εκανα σκασιαρχειο Το κεφαλι μου με ποναγε πολυ κι εμεινα στο κρεβατι στη κουβερτα τη ζεστη. Εσυ δεν πηγες στο σχολειό τεστ να γραψεις δεν εχεις αυτο το πρωινο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η PATSOUKAKI: #186 22-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλημερα,καλημερα κυρια μου καλη ηρθες με χαρα και εφερες γιορτη Δεν πηγα σημερα σχολείο εκανα σκασιαρχειο Το κεφαλι μου με ποναγε πολυ κι εμεινα στο κρεβατι στη κουβερτα τη ζεστη. Εσυ δεν πηγες στο σχολειό τεστ να γραψεις δεν εχεις αυτο το πρωινο;;; Click για ανάπτυξη... Όχι γράφουμε τη Τρίτη Κι εσύ Κωνσταντίνα μου μήπως σου τρέχει και η μύτη; Τα ίδια είχα πριν βδομάδες Χάλια ήμουνα ένιωθα κομάρες Ίωση είναι θα περάσει σε λιγές μέρες θα είσαι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Ntontini έγραψε: #187 22-05-09 12:16 Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:27 Η PATSOUKAKI: #188 22-05-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Click για ανάπτυξη... ΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η Ntontini έγραψε: #189 22-05-09 13:46 Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η SweetyCat: #190 23-05-09 11:01 Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:32 Η temperans: #191 23-05-09 11:32 το βαριεμαι το σχολειο και τωρα ειναι και οι εξετασεις φουλ βαρεμαρα και την τριτη γραφω φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η SweetyCat: #192 23-05-09 11:50 Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η temperans: #193 23-05-09 12:02 ευχαριστω αν και δεν εχω ιδιαιτερο αγχος αλλα και παλι το διαβασμα διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #194 23-05-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα φιλενάδες μου ομορφες κυράδες μου τι μου κανετε; Εχετε σχολείο ή το χάνετε; Εμείς με τις εξετάσεις σιγουρα το σχολείο θα το χάσεις Αρχαία τη Τρίτη γράφουμε γι'αυτό πρέπει να διαβάσουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η Ntontini έγραψε: #185 22-05-09 11:50 Καλημερα,καλημερα κυρια μου καλη ηρθες με χαρα και εφερες γιορτη Δεν πηγα σημερα σχολείο εκανα σκασιαρχειο Το κεφαλι μου με ποναγε πολυ κι εμεινα στο κρεβατι στη κουβερτα τη ζεστη. Εσυ δεν πηγες στο σχολειό τεστ να γραψεις δεν εχεις αυτο το πρωινο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η PATSOUKAKI: #186 22-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλημερα,καλημερα κυρια μου καλη ηρθες με χαρα και εφερες γιορτη Δεν πηγα σημερα σχολείο εκανα σκασιαρχειο Το κεφαλι μου με ποναγε πολυ κι εμεινα στο κρεβατι στη κουβερτα τη ζεστη. Εσυ δεν πηγες στο σχολειό τεστ να γραψεις δεν εχεις αυτο το πρωινο;;; Click για ανάπτυξη... Όχι γράφουμε τη Τρίτη Κι εσύ Κωνσταντίνα μου μήπως σου τρέχει και η μύτη; Τα ίδια είχα πριν βδομάδες Χάλια ήμουνα ένιωθα κομάρες Ίωση είναι θα περάσει σε λιγές μέρες θα είσαι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Ntontini έγραψε: #187 22-05-09 12:16 Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:27 Η PATSOUKAKI: #188 22-05-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Click για ανάπτυξη... ΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η Ntontini έγραψε: #189 22-05-09 13:46 Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η SweetyCat: #190 23-05-09 11:01 Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:32 Η temperans: #191 23-05-09 11:32 το βαριεμαι το σχολειο και τωρα ειναι και οι εξετασεις φουλ βαρεμαρα και την τριτη γραφω φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η SweetyCat: #192 23-05-09 11:50 Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η temperans: #193 23-05-09 12:02 ευχαριστω αν και δεν εχω ιδιαιτερο αγχος αλλα και παλι το διαβασμα διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #194 23-05-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα,καλημερα κυρια μου καλη ηρθες με χαρα και εφερες γιορτη Δεν πηγα σημερα σχολείο εκανα σκασιαρχειο Το κεφαλι μου με ποναγε πολυ κι εμεινα στο κρεβατι στη κουβερτα τη ζεστη. Εσυ δεν πηγες στο σχολειό τεστ να γραψεις δεν εχεις αυτο το πρωινο;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:10 Η PATSOUKAKI: #186 22-05-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλημερα,καλημερα κυρια μου καλη ηρθες με χαρα και εφερες γιορτη Δεν πηγα σημερα σχολείο εκανα σκασιαρχειο Το κεφαλι μου με ποναγε πολυ κι εμεινα στο κρεβατι στη κουβερτα τη ζεστη. Εσυ δεν πηγες στο σχολειό τεστ να γραψεις δεν εχεις αυτο το πρωινο;;; Click για ανάπτυξη... Όχι γράφουμε τη Τρίτη Κι εσύ Κωνσταντίνα μου μήπως σου τρέχει και η μύτη; Τα ίδια είχα πριν βδομάδες Χάλια ήμουνα ένιωθα κομάρες Ίωση είναι θα περάσει σε λιγές μέρες θα είσαι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Ntontini έγραψε: #187 22-05-09 12:16 Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:27 Η PATSOUKAKI: #188 22-05-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Click για ανάπτυξη... ΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η Ntontini έγραψε: #189 22-05-09 13:46 Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η SweetyCat: #190 23-05-09 11:01 Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:32 Η temperans: #191 23-05-09 11:32 το βαριεμαι το σχολειο και τωρα ειναι και οι εξετασεις φουλ βαρεμαρα και την τριτη γραφω φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η SweetyCat: #192 23-05-09 11:50 Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η temperans: #193 23-05-09 12:02 ευχαριστω αν και δεν εχω ιδιαιτερο αγχος αλλα και παλι το διαβασμα διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #194 23-05-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Καλημερα,καλημερα κυρια μου καλη ηρθες με χαρα και εφερες γιορτη Δεν πηγα σημερα σχολείο εκανα σκασιαρχειο Το κεφαλι μου με ποναγε πολυ κι εμεινα στο κρεβατι στη κουβερτα τη ζεστη. Εσυ δεν πηγες στο σχολειό τεστ να γραψεις δεν εχεις αυτο το πρωινο;;; Click για ανάπτυξη... Όχι γράφουμε τη Τρίτη Κι εσύ Κωνσταντίνα μου μήπως σου τρέχει και η μύτη; Τα ίδια είχα πριν βδομάδες Χάλια ήμουνα ένιωθα κομάρες Ίωση είναι θα περάσει σε λιγές μέρες θα είσαι εντάξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:16 Η Ntontini έγραψε: #187 22-05-09 12:16 Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:27 Η PATSOUKAKI: #188 22-05-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Click για ανάπτυξη... ΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η Ntontini έγραψε: #189 22-05-09 13:46 Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η SweetyCat: #190 23-05-09 11:01 Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:32 Η temperans: #191 23-05-09 11:32 το βαριεμαι το σχολειο και τωρα ειναι και οι εξετασεις φουλ βαρεμαρα και την τριτη γραφω φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η SweetyCat: #192 23-05-09 11:50 Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η temperans: #193 23-05-09 12:02 ευχαριστω αν και δεν εχω ιδιαιτερο αγχος αλλα και παλι το διαβασμα διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #194 23-05-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 12:27 Η PATSOUKAKI: #188 22-05-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Click για ανάπτυξη... ΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η Ntontini έγραψε: #189 22-05-09 13:46 Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η SweetyCat: #190 23-05-09 11:01 Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:32 Η temperans: #191 23-05-09 11:32 το βαριεμαι το σχολειο και τωρα ειναι και οι εξετασεις φουλ βαρεμαρα και την τριτη γραφω φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η SweetyCat: #192 23-05-09 11:50 Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η temperans: #193 23-05-09 12:02 ευχαριστω αν και δεν εχω ιδιαιτερο αγχος αλλα και παλι το διαβασμα διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #194 23-05-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Οχι,δεν ειναι ιωση Δεν μου τρεχει η μυτη τωρα ειμαι μια χαρα παλι καλα να λες εχω ομως πονο στη καρδια δεν εχει φυγει ακομα να ξεχασω δεν μπορω το δυσμοιρο γατακι που εφυγε απ'τη ζωη εχθες το απογευματακι Click για ανάπτυξη... ΤΙ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 22 Μαΐου 2009 στις 13:46 Η Ntontini έγραψε: #189 22-05-09 13:46 Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η SweetyCat: #190 23-05-09 11:01 Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:32 Η temperans: #191 23-05-09 11:32 το βαριεμαι το σχολειο και τωρα ειναι και οι εξετασεις φουλ βαρεμαρα και την τριτη γραφω φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η SweetyCat: #192 23-05-09 11:50 Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η temperans: #193 23-05-09 12:02 ευχαριστω αν και δεν εχω ιδιαιτερο αγχος αλλα και παλι το διαβασμα διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #194 23-05-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:01 Η SweetyCat: #190 23-05-09 11:01 Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:32 Η temperans: #191 23-05-09 11:32 το βαριεμαι το σχολειο και τωρα ειναι και οι εξετασεις φουλ βαρεμαρα και την τριτη γραφω φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η SweetyCat: #192 23-05-09 11:50 Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η temperans: #193 23-05-09 12:02 ευχαριστω αν και δεν εχω ιδιαιτερο αγχος αλλα και παλι το διαβασμα διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #194 23-05-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:32 Η temperans: #191 23-05-09 11:32 το βαριεμαι το σχολειο και τωρα ειναι και οι εξετασεις φουλ βαρεμαρα και την τριτη γραφω φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η SweetyCat: #192 23-05-09 11:50 Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η temperans: #193 23-05-09 12:02 ευχαριστω αν και δεν εχω ιδιαιτερο αγχος αλλα και παλι το διαβασμα διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #194 23-05-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το βαριεμαι το σχολειο και τωρα ειναι και οι εξετασεις φουλ βαρεμαρα και την τριτη γραφω φυσικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 11:50 Η SweetyCat: #192 23-05-09 11:50 Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η temperans: #193 23-05-09 12:02 ευχαριστω αν και δεν εχω ιδιαιτερο αγχος αλλα και παλι το διαβασμα διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #194 23-05-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλη επιτυχια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
temperans Νεοφερμένο μέλος Η temperans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 12:02 Η temperans: #193 23-05-09 12:02 ευχαριστω αν και δεν εχω ιδιαιτερο αγχος αλλα και παλι το διαβασμα διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #194 23-05-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ευχαριστω αν και δεν εχω ιδιαιτερο αγχος αλλα και παλι το διαβασμα διαβασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:36 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #194 23-05-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Που ειστε φιλεναδες ωραιες μου κυραδες θελω μια πληροφορια ελπιζω να ειδε το θεμα μου καμια γιατι θελω μια πληροφορια. Πειτε το και σε αλλους σας παρακαλω αν το πειτε θα χαρω Click για ανάπτυξη... Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 13:40 Η SweetyCat: #195 23-05-09 13:40 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Το είδα το θέμα σου Μαριώ, αλλά τη φωτογραφία,θα στην βάλω αργότερα κυρία, μα πες μου σε παρακαλώ γιατί θέλεις τη φωτογραφία και την πληροφορία; Click για ανάπτυξη... Θα δεις σε λιγο καιρο αλλα οσο γινετε πιο δυνατον να το πειτε και στους αλλους γιατι ντρεπομαι πολυ τους μεγαλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:34 Η PATSOUKAKI: #196 23-05-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από BabyCat: Εχθες το απογευματακι απο τη ζωη εφυγε ενα γατακι εγινε αγγελακι στον ουρανο πεταξε ψηλα με ευτιχια και χαρα παιδακι της κριστυ ητανε σε ησυχια τα αλλα δυο δε το αφηνανε ηταν αρρωστουλι το μικρουλι και το αγαπουσα πολυ το καημνεο ηταν ενα αγαπημενο απο τη καρδια μου δεν θα βγει ποτε μεσα σε ενα κουτακι θα ειναι και θα χεραιτε Click για ανάπτυξη... Ax, με εκανες να λυπηθώ θυμήθηκα ακόμη και την μικρή μου την Μυρτώ:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 23 Μαΐου 2009 στις 16:36 Η SweetyCat: #197 23-05-09 16:36 Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ παιδια σας παρακαλω θα με κανετε να λυπηθω θα κλαιω χωρις να σταματω ουτε ενα λεπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Μαΐου 2009 στις 14:26 Η SweetyCat: #198 25-05-09 14:26 Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 20:42 Η PATSOUKAKI: #199 27-05-09 20:42 Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από SweetyCat: Κωνταντινα ,κωνσταντινιο περασες καλα στην εκδρομη μαζι με την Ελενιο? Τα αλλα παιδια ειναι ολα καλα ασε μην μου πεις σας εκανε παλι ο Μιχαλης σαματα. Λυπηθηκα πολυ γι'αυτο που μου ειπες χθες στην κρεπερη Click για ανάπτυξη... Τι έγινε;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 27 Μαΐου 2009 στις 22:07 Η SweetyCat: #200 27-05-09 22:07 Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συγνωμη Κωσταντινα αλλα θα το πω μην το παρεις στραβο. Της Κριστης και αλλο παιδακι εφυγε για αυτο πεταξε ψηλα στιν ουρανο, ενα μονο ειναι το τυχερο το οποιο εχω δει εγω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.