«Σχολείο»

καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!!:D:D:D:D

ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!!:D:D:D

ειστε δασκαλα καθηγητρια??τι μαθημα κανετε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειστε δασκαλα καθηγητρια??τι μαθημα κανετε?
Ευχαριστουμε:)Αχχχ...για ναπω την αληθεια για να παω τα βιβλια σπιτι δεν μπορουσα ....ηταν βαρια:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω δεν μπορουσα SweetCat και μεσα στη βροχη(εβρεχε)δεν πηγαινα πουθενα με 25 βιβλια και πηρα τη μαμα μου και ηρθε και με πηρε....τι ταξη πας?:)

και εγω δεν μπορουσα SweetCat και μεσα στη βροχη(εβρεχε)δεν πηγαινα πουθενα με 25 βιβλια και πηρα τη μαμα μου και ηρθε και με πηρε....τι ταξη πας?:)
Πρωτη Γυμνασιου:up:Εσυ?:hmm:

και εγω :D

πηγαινεις γερμανικα ή γαλλικα?

γερμανικα:)

sweetycat Μαρια δεν σε λενε???εσενα cutekitty πως σε λενε?? τι ταξη πας??:)

sweetycat Μαρια δεν σε λενε???εσενα cutekitty πως σε λενε?? τι ταξη πας??:)
Ναι Μαρια!
Μαρια-Μαρακι-Μαριω:lol::lol::lol::lol::lol:

:happy:και την αδερφη μου την μεγαλη Μαρια την λενε:)
Μπορείς να με λες Δήμητρα, είναι το ένα μου όνομα το χαϊδευτικό! ;)

οκ,Δημητρα:)ποσο χρονων εισαι?

γεια σας,πως περασατε σημερα πρωτη μερα στο σχολειο???:)
Ηταν πολυ ωραια.Αλλα τα βιβλια ασηκωτα...!
Να ευχηθώ από εδώ στα μικρά μας μέλη, ΚΑΛΗ (ΣΧΟΛΙΚΗ) ΧΡΟΝΙΑ
και φυσικά καλή πρόοδο!:D:D:D
Και όσους(από τα μέλη μας) εργάζονται στον τομέα της εκπαίδευσης
Δύναμη και υπομονή στο δύσκολο αλλά σημαντικό έργο τους!:DΕυχαριστουμε..
Καλή χρονιά από μένα!:D
Ευχαριστουμε επισης

καλη σχολικη χρονια και απο μενα στα ζουζουνακια του φορουμ!!!:D:D:D:D

ευχαριστουμε πολυ κουμπαρουλα!!!!!!!!!:D:D:D

ευχαριστουμε και εσας.αληθεια εισατε δασκαλα ή καθηγιτρια?
Καλη χρονια κι απο μενα!
thank you
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Kαλησπερα!Περσι περασαμε την πολυποθητη 1η Γυμνασιου με 18[μια χαρ0ολα!] ετσι για να ξέρετε!:cool::lol:

Η 2α δεν με πολυενθουσιάζει γιατί η εκτη[που για κακή της τύχη ονομαστηκε πρώτη!:bleh::bleh::bleh::bleh:] είναι μια σχετικά ενοχλητική τάξη!Τα κορίτσια φοράνε τακούνια, βρίζουν σαν νταληκέρήδες, και νομίζουν πως είναι 16:cool::P και τα αγόρια 5 χρονών!:PΤουλάχιστον εμείς είμαστε πιο εξυπνοι!:bleh::bleh::bleh::bleh:

Κατα τα 'λλα μια χαρα περάσαμε στον αγιασμό.Μικροτερη ΣΤΟΙΒΑ βιβλια από περσι και λιγότεροι μαθητες.[Τα τούβλα μαζί με την έκτη!:bleh::bleh::bleh::bleh:]!!

Και φέτος Ορκίζομαι 19!:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back