Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:00 Η Sara έγραψε: #321 25-09-09 13:00 Όταν θα πας κι εσύ τρίτη θα κάνετε κι εσείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #322 25-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Εμείς πάλι το γυμνάσιο κάνουμε κατάλυψη!!! Μουάχαχαχαχαχαχαχα!! Πώς τα περνάς εσύ; Click για ανάπτυξη... Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η SweetyCat: #323 25-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Θα μας τα εδειναν σημερα αλλα δεν μας τα εδωσαν γιατι πρεπει να ερθει και γυμναστης για να χωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:05 Η Sara έγραψε: #324 25-09-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Επέτρεψέ μου αν συστηθώ. Ελένη, και όχι δε γράψαμε κανένα τεστ αγγλικών. Γιατί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #325 26-09-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Επέτρεψέ μου αν συστηθώ. Ελένη, και όχι δε γράψαμε κανένα τεστ αγγλικών. Γιατί;; Click για ανάπτυξη... Τι τάξη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:37 Η Sara έγραψε: #326 26-09-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Τι τάξη είσαι; Click για ανάπτυξη... Τρίτη.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η PATSOUKAKI: #327 26-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: και συγνωμη,ποια εισαι εσυ()που θα μας πεις τι να κανουμε και τι να επιλεγουμε...ακους εκει Click για ανάπτυξη... Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #328 26-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Τρίτη.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Sara έγραψε: #329 26-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια των προχωρημενων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Ntontini έγραψε: #330 26-09-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Εγω επειδη οπως ειπα δεν πηγα σχολειο,οταν πηρα τηλ. για τα μαθηματα ρωτησα και μου ειπαν πτι 3-4 γραπτα απο τα δυο τμηματα ηταν αριστα αλλα και τα μετρια προς αριστα θα περασουν στους προχωρημενους. Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Η Ntontini έγραψε: #331 01-10-09 11:23 Καλημερα παιδια!μπαινω απο το σχολειο που εχουμε πληροφορικη!!!τι γινεται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #332 01-10-09 16:50 Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η SweetyCat: #333 01-10-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Click για ανάπτυξη... Δεν μας εχουν πει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η Ntontini έγραψε: #334 01-10-09 20:53 Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν θα πας κι εσύ τρίτη θα κάνετε κι εσείς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #322 25-09-09 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Εμείς πάλι το γυμνάσιο κάνουμε κατάλυψη!!! Μουάχαχαχαχαχαχαχα!! Πώς τα περνάς εσύ; Click για ανάπτυξη... Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η SweetyCat: #323 25-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Θα μας τα εδειναν σημερα αλλα δεν μας τα εδωσαν γιατι πρεπει να ερθει και γυμναστης για να χωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:05 Η Sara έγραψε: #324 25-09-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Επέτρεψέ μου αν συστηθώ. Ελένη, και όχι δε γράψαμε κανένα τεστ αγγλικών. Γιατί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #325 26-09-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Επέτρεψέ μου αν συστηθώ. Ελένη, και όχι δε γράψαμε κανένα τεστ αγγλικών. Γιατί;; Click για ανάπτυξη... Τι τάξη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:37 Η Sara έγραψε: #326 26-09-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Τι τάξη είσαι; Click για ανάπτυξη... Τρίτη.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η PATSOUKAKI: #327 26-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: και συγνωμη,ποια εισαι εσυ()που θα μας πεις τι να κανουμε και τι να επιλεγουμε...ακους εκει Click για ανάπτυξη... Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #328 26-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Τρίτη.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Sara έγραψε: #329 26-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια των προχωρημενων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Ntontini έγραψε: #330 26-09-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Εγω επειδη οπως ειπα δεν πηγα σχολειο,οταν πηρα τηλ. για τα μαθηματα ρωτησα και μου ειπαν πτι 3-4 γραπτα απο τα δυο τμηματα ηταν αριστα αλλα και τα μετρια προς αριστα θα περασουν στους προχωρημενους. Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Η Ntontini έγραψε: #331 01-10-09 11:23 Καλημερα παιδια!μπαινω απο το σχολειο που εχουμε πληροφορικη!!!τι γινεται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #332 01-10-09 16:50 Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η SweetyCat: #333 01-10-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Click για ανάπτυξη... Δεν μας εχουν πει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η Ntontini έγραψε: #334 01-10-09 20:53 Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sara: Εμείς πάλι το γυμνάσιο κάνουμε κατάλυψη!!! Μουάχαχαχαχαχαχαχα!! Πώς τα περνάς εσύ; Click για ανάπτυξη... Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:55 Η SweetyCat: #323 25-09-09 18:55 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Θα μας τα εδειναν σημερα αλλα δεν μας τα εδωσαν γιατι πρεπει να ερθει και γυμναστης για να χωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:05 Η Sara έγραψε: #324 25-09-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Επέτρεψέ μου αν συστηθώ. Ελένη, και όχι δε γράψαμε κανένα τεστ αγγλικών. Γιατί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #325 26-09-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Επέτρεψέ μου αν συστηθώ. Ελένη, και όχι δε γράψαμε κανένα τεστ αγγλικών. Γιατί;; Click για ανάπτυξη... Τι τάξη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:37 Η Sara έγραψε: #326 26-09-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Τι τάξη είσαι; Click για ανάπτυξη... Τρίτη.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η PATSOUKAKI: #327 26-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: και συγνωμη,ποια εισαι εσυ()που θα μας πεις τι να κανουμε και τι να επιλεγουμε...ακους εκει Click για ανάπτυξη... Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #328 26-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Τρίτη.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Sara έγραψε: #329 26-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια των προχωρημενων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Ntontini έγραψε: #330 26-09-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Εγω επειδη οπως ειπα δεν πηγα σχολειο,οταν πηρα τηλ. για τα μαθηματα ρωτησα και μου ειπαν πτι 3-4 γραπτα απο τα δυο τμηματα ηταν αριστα αλλα και τα μετρια προς αριστα θα περασουν στους προχωρημενους. Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Η Ntontini έγραψε: #331 01-10-09 11:23 Καλημερα παιδια!μπαινω απο το σχολειο που εχουμε πληροφορικη!!!τι γινεται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #332 01-10-09 16:50 Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η SweetyCat: #333 01-10-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Click για ανάπτυξη... Δεν μας εχουν πει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η Ntontini έγραψε: #334 01-10-09 20:53 Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Θα μας τα εδειναν σημερα αλλα δεν μας τα εδωσαν γιατι πρεπει να ερθει και γυμναστης για να χωριστουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2009 στις 19:05 Η Sara έγραψε: #324 25-09-09 19:05 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Επέτρεψέ μου αν συστηθώ. Ελένη, και όχι δε γράψαμε κανένα τεστ αγγλικών. Γιατί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #325 26-09-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Επέτρεψέ μου αν συστηθώ. Ελένη, και όχι δε γράψαμε κανένα τεστ αγγλικών. Γιατί;; Click για ανάπτυξη... Τι τάξη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:37 Η Sara έγραψε: #326 26-09-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Τι τάξη είσαι; Click για ανάπτυξη... Τρίτη.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η PATSOUKAKI: #327 26-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: και συγνωμη,ποια εισαι εσυ()που θα μας πεις τι να κανουμε και τι να επιλεγουμε...ακους εκει Click για ανάπτυξη... Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #328 26-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Τρίτη.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Sara έγραψε: #329 26-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια των προχωρημενων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Ntontini έγραψε: #330 26-09-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Εγω επειδη οπως ειπα δεν πηγα σχολειο,οταν πηρα τηλ. για τα μαθηματα ρωτησα και μου ειπαν πτι 3-4 γραπτα απο τα δυο τμηματα ηταν αριστα αλλα και τα μετρια προς αριστα θα περασουν στους προχωρημενους. Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Η Ntontini έγραψε: #331 01-10-09 11:23 Καλημερα παιδια!μπαινω απο το σχολειο που εχουμε πληροφορικη!!!τι γινεται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #332 01-10-09 16:50 Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η SweetyCat: #333 01-10-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Click για ανάπτυξη... Δεν μας εχουν πει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η Ntontini έγραψε: #334 01-10-09 20:53 Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Επέτρεψέ μου αν συστηθώ. Ελένη, και όχι δε γράψαμε κανένα τεστ αγγλικών. Γιατί;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:53 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #325 26-09-09 09:53 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Επέτρεψέ μου αν συστηθώ. Ελένη, και όχι δε γράψαμε κανένα τεστ αγγλικών. Γιατί;; Click για ανάπτυξη... Τι τάξη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:37 Η Sara έγραψε: #326 26-09-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Τι τάξη είσαι; Click για ανάπτυξη... Τρίτη.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η PATSOUKAKI: #327 26-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: και συγνωμη,ποια εισαι εσυ()που θα μας πεις τι να κανουμε και τι να επιλεγουμε...ακους εκει Click για ανάπτυξη... Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #328 26-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Τρίτη.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Sara έγραψε: #329 26-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια των προχωρημενων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Ntontini έγραψε: #330 26-09-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Εγω επειδη οπως ειπα δεν πηγα σχολειο,οταν πηρα τηλ. για τα μαθηματα ρωτησα και μου ειπαν πτι 3-4 γραπτα απο τα δυο τμηματα ηταν αριστα αλλα και τα μετρια προς αριστα θα περασουν στους προχωρημενους. Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Η Ntontini έγραψε: #331 01-10-09 11:23 Καλημερα παιδια!μπαινω απο το σχολειο που εχουμε πληροφορικη!!!τι γινεται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #332 01-10-09 16:50 Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η SweetyCat: #333 01-10-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Click για ανάπτυξη... Δεν μας εχουν πει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η Ntontini έγραψε: #334 01-10-09 20:53 Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sara: Επέτρεψέ μου αν συστηθώ. Ελένη, και όχι δε γράψαμε κανένα τεστ αγγλικών. Γιατί;; Click για ανάπτυξη... Τι τάξη είσαι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:37 Η Sara έγραψε: #326 26-09-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Τι τάξη είσαι; Click για ανάπτυξη... Τρίτη.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η PATSOUKAKI: #327 26-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: και συγνωμη,ποια εισαι εσυ()που θα μας πεις τι να κανουμε και τι να επιλεγουμε...ακους εκει Click για ανάπτυξη... Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #328 26-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Τρίτη.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Sara έγραψε: #329 26-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια των προχωρημενων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Ntontini έγραψε: #330 26-09-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Εγω επειδη οπως ειπα δεν πηγα σχολειο,οταν πηρα τηλ. για τα μαθηματα ρωτησα και μου ειπαν πτι 3-4 γραπτα απο τα δυο τμηματα ηταν αριστα αλλα και τα μετρια προς αριστα θα περασουν στους προχωρημενους. Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Η Ntontini έγραψε: #331 01-10-09 11:23 Καλημερα παιδια!μπαινω απο το σχολειο που εχουμε πληροφορικη!!!τι γινεται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #332 01-10-09 16:50 Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η SweetyCat: #333 01-10-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Click για ανάπτυξη... Δεν μας εχουν πει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η Ntontini έγραψε: #334 01-10-09 20:53 Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Τι τάξη είσαι; Click για ανάπτυξη... Τρίτη.. Εσύ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:03 Η PATSOUKAKI: #327 26-09-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: και συγνωμη,ποια εισαι εσυ()που θα μας πεις τι να κανουμε και τι να επιλεγουμε...ακους εκει Click για ανάπτυξη... Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #328 26-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Τρίτη.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Sara έγραψε: #329 26-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια των προχωρημενων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Ntontini έγραψε: #330 26-09-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Εγω επειδη οπως ειπα δεν πηγα σχολειο,οταν πηρα τηλ. για τα μαθηματα ρωτησα και μου ειπαν πτι 3-4 γραπτα απο τα δυο τμηματα ηταν αριστα αλλα και τα μετρια προς αριστα θα περασουν στους προχωρημενους. Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Η Ntontini έγραψε: #331 01-10-09 11:23 Καλημερα παιδια!μπαινω απο το σχολειο που εχουμε πληροφορικη!!!τι γινεται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #332 01-10-09 16:50 Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η SweetyCat: #333 01-10-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Click για ανάπτυξη... Δεν μας εχουν πει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η Ntontini έγραψε: #334 01-10-09 20:53 Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: και συγνωμη,ποια εισαι εσυ()που θα μας πεις τι να κανουμε και τι να επιλεγουμε...ακους εκει Click για ανάπτυξη... Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:08 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #328 26-09-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από Sara: Τρίτη.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Sara έγραψε: #329 26-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια των προχωρημενων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Ntontini έγραψε: #330 26-09-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Εγω επειδη οπως ειπα δεν πηγα σχολειο,οταν πηρα τηλ. για τα μαθηματα ρωτησα και μου ειπαν πτι 3-4 γραπτα απο τα δυο τμηματα ηταν αριστα αλλα και τα μετρια προς αριστα θα περασουν στους προχωρημενους. Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Η Ntontini έγραψε: #331 01-10-09 11:23 Καλημερα παιδια!μπαινω απο το σχολειο που εχουμε πληροφορικη!!!τι γινεται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #332 01-10-09 16:50 Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η SweetyCat: #333 01-10-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Click για ανάπτυξη... Δεν μας εχουν πει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η Ntontini έγραψε: #334 01-10-09 20:53 Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sara: Τρίτη.. Εσύ; Click για ανάπτυξη... 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sara Εκκολαπτόμενο μέλος Η Sara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Φλώρινα (Φλώρινα). Έχει γράψει 275 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:11 Η Sara έγραψε: #329 26-09-09 12:11 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια των προχωρημενων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Ntontini έγραψε: #330 26-09-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Εγω επειδη οπως ειπα δεν πηγα σχολειο,οταν πηρα τηλ. για τα μαθηματα ρωτησα και μου ειπαν πτι 3-4 γραπτα απο τα δυο τμηματα ηταν αριστα αλλα και τα μετρια προς αριστα θα περασουν στους προχωρημενους. Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Η Ntontini έγραψε: #331 01-10-09 11:23 Καλημερα παιδια!μπαινω απο το σχολειο που εχουμε πληροφορικη!!!τι γινεται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #332 01-10-09 16:50 Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η SweetyCat: #333 01-10-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Click για ανάπτυξη... Δεν μας εχουν πει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η Ntontini έγραψε: #334 01-10-09 20:53 Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: 1 γυμνασιου.Νόμιζα ότι και εσύ ήσουν πρώτη γιατί στην πρώτη γράφουμε τεστ αγγλικων για αρχαριους και προχωρημένους.Εσύ είσαι σε αρχάριους ή προχωρημένους στα αγγλικά Click για ανάπτυξη... Στην κατηγορια των προχωρημενων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2009 στις 14:15 Η Ntontini έγραψε: #330 26-09-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Εγω επειδη οπως ειπα δεν πηγα σχολειο,οταν πηρα τηλ. για τα μαθηματα ρωτησα και μου ειπαν πτι 3-4 γραπτα απο τα δυο τμηματα ηταν αριστα αλλα και τα μετρια προς αριστα θα περασουν στους προχωρημενους. Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Η Ntontini έγραψε: #331 01-10-09 11:23 Καλημερα παιδια!μπαινω απο το σχολειο που εχουμε πληροφορικη!!!τι γινεται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #332 01-10-09 16:50 Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η SweetyCat: #333 01-10-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Click για ανάπτυξη... Δεν μας εχουν πει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η Ntontini έγραψε: #334 01-10-09 20:53 Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Και εμείς καλά τα πάμε. α)Πώς σε λένε; β)Γράψατε εσείς τεστ αγγλικών; _____________________________________________________________ Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο εγώ η ψωνάρα.Κών/να,Μαρία πώς γράψατε στο τεστ;Πήρατε τα αποτελέσματα; Click για ανάπτυξη... Εγω επειδη οπως ειπα δεν πηγα σχολειο,οταν πηρα τηλ. για τα μαθηματα ρωτησα και μου ειπαν πτι 3-4 γραπτα απο τα δυο τμηματα ηταν αριστα αλλα και τα μετρια προς αριστα θα περασουν στους προχωρημενους. Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η σωστή!!Αυτή είμαι!!! Click για ανάπτυξη... Ηρθαν τα αγρια να διωξουν τα ημερα Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 11:23 Η Ntontini έγραψε: #331 01-10-09 11:23 Καλημερα παιδια!μπαινω απο το σχολειο που εχουμε πληροφορικη!!!τι γινεται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #332 01-10-09 16:50 Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η SweetyCat: #333 01-10-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Click για ανάπτυξη... Δεν μας εχουν πει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η Ntontini έγραψε: #334 01-10-09 20:53 Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα παιδια!μπαινω απο το σχολειο που εχουμε πληροφορικη!!!τι γινεται??????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 16:50 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #332 01-10-09 16:50 Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η SweetyCat: #333 01-10-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Click για ανάπτυξη... Δεν μας εχουν πει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η Ntontini έγραψε: #334 01-10-09 20:53 Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 17:22 Η SweetyCat: #333 01-10-09 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Click για ανάπτυξη... Δεν μας εχουν πει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η Ntontini έγραψε: #334 01-10-09 20:53 Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Καλημέρα!Όλα καλά.Εμάς δεν μας αφήνουν να μπαίνουμε σε άλλα σαιτ εκτός από αυτά είναι στα αγαπημένα.Τυχερούλα.Τελικά είσαι στους αρχάριους ή στους προχωρημένους.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ,και για να μην το ξεχάσω καλό Παρασκευοσαββατοκυριακοδεύτερο σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς! Click για ανάπτυξη... Δεν μας εχουν πει ακομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 20:53 Η Ntontini έγραψε: #334 01-10-09 20:53 Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat Πολύ δραστήριο μέλος Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:12 Η SweetyCat: #335 01-10-09 21:12 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Ναι,δεν μας εχουν πεια ακομα.Λενε πρεπει να ερθει γυ,μαστης πρωτα για να χωριστουμες και κατι τετοιες ανοησιες...Σημερα η επιταγες για τα lap top ενεργοποιηθηκαν.Αυριο ή μεθαυριο θα παω να παρω Click για ανάπτυξη... Η Ελενη το πηρε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:23 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #336 01-10-09 21:23 Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 1 Οκτωβρίου 2009 στις 21:25 Η Ntontini έγραψε: #337 01-10-09 21:25 Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η Ελενη το πηρε Click για ανάπτυξη... Το ξερω οτι το πηρε η Ελενη Εγώ παρήγγειλα! Το μάθατε;Τελικά θα τους πέρνουμε και στο σπίτι και το καλοκαίρι και μετά την γ γυμνασιου θα ίνουν δικοί μας! Click για ανάπτυξη... Ναι καλε,δεν το ηξερες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ntontini Πολύ δραστήριο μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 1.474 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 11:40 Η Ntontini έγραψε: #338 02-10-09 11:40 Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria Πολύ δραστήριο μέλος Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 12:51 Η christina.maria: #339 02-10-09 12:51 Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 15 16 17 18 19 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 27 Επόμενη First Προηγούμενη 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 17 από 27 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Γεια σας κοριτσια...Κι εγω πια γυμνασιοπαιδο.Ευτυχως εχω μαμα φιλολογο Μου αρεσουν πολυ τα Αγγλικα, Μαθηματικα, βιολογια, Πληροφορικη, Θρησκευτικα, Εικαστικα, Οδυσσεια, Γεωγραφια Γυμναστικη, Κειμενα, Γλωσσα (και περισσοτερο οι εκθεσεις) Μουσικη (ειμαι στη χορωδια) και καπως την Ιστορια... Μισω την καθηγητρια των αρχαιων,της γλωσσας και της οικιακης οικονομιας αλλα επισης υπεραγαπω την θρησκευτικου και την καθηγητρια της Μουσικης σε συνδυασμο με το Γυμναστη. Εσεις; Κι εγω μπαινω απο την πληροφορικη στο σαιτ...Εχει πλακα στο μαθημα... Επισης θα ηθελα να ρωτησω το Ντοντινι πώς την λενε και να ρωτησω ολα τα γυμνασιοπαιδα που ειναι στην ΟΔΥΣΣΕΙΑ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 2 Οκτωβρίου 2009 στις 16:11 Η PATSOUKAKI: #340 02-10-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Υ.Γ Και αφεραισα μια φατσουλα απο τη απαντηση σου και τη προσθεσα στη δικη μου Click για ανάπτυξη... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από Ntontini: Παω να παρω laptop γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιι Click για ανάπτυξη... :cry::cry:Επρεπε να γεννηθώ ένα χρόνο αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.