«Σχολείο»

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    2,2 KB · Εμφανίσεις: 13
  • imagesΙ8ΟΞΗ.jpg
    imagesΙ8ΟΞΗ.jpg
    2,1 KB · Εμφανίσεις: 13
αν βλέπω καλά πήραμε το ίδιο:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε νομίζω,για παράδειγμα η Μαριλένα και ο Παναγιώτης,πήραν άλλη μάρκα....ίσως είναι διαφορετική μάρκα αλλά ίδια εμφανισιακά:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε νομίζω,για παράδειγμα η Μαριλένα και ο Παναγιώτης,πήραν άλλη μάρκα....ίσως είναι διαφορετική μάρκα αλλά ίδια εμφανισιακά:hmm:
σχεδν ολα τα παιδια :happy:

ε καλά τότε:P

γεια σας!!!! εγω ακομα δεν πηγα να το παρω :( αλλα ξερω τι μαρκα θα παρω....:)

γεια σας!!!! εγω ακομα δεν πηγα να το παρω :( αλλα ξερω τι μαρκα θα παρω....:)
για πες...

acer...η αδερφη μου εχει παρει ενα τετοιο και μου αρεσει πολυ...:)...ακριβως το ιδιο εχει με τις εικονες που εχω βαλει....εγω θα παρω αλλο χρωμα..:P:happy:

Συνημμένα

• Acer_Aspire_ONE_A150_1126_Laptop_White_Color_New_Accept_CC.jpg
    Acer_Aspire_ONE_A150_1126_Laptop_White_Color_New_Accept_CC.jpg
    15,7 KB · Εμφανίσεις: 3
  • Acer_OneA110L.jpg
    Acer_OneA110L.jpg
    34,5 KB · Εμφανίσεις: 3
τι χρώμα;μαύρο ή χρωματιστό;

χρωματιστο..:D

Τυχεροι που ειστε!Μαθημα με λαπτοπ:DΤι ωραια!Ωχ,ζηλευω.......:redface:

Α πολυ ωραια αυτα!!! που τα βρισκεις; Επισης δε γραφω πολυ επειδη λειπαμε το ΣΚ και τωρα γραφαμε πολλα τεστ και που χρονος για PS. να σας ρωτησω κατι; Το προγραμμα με τα μαθηματα στο λαπτοπακι που ειναι; Το βρηκατε;:hmm:
www.filaki.gr

A ρε κορίτσια,μάθημα με λάπτοπ,τυχερές είστε!:D:up:

Λοιπόν παιδιά,αυτό
DSC01005.jpg

μέχρι την 3η ώρα στο σχολείο ήταν ρολόι τοίχου.:rolleyes:

Και να πως κατέληξε σε πολλά τέτοια κομματάκια:

Είχαμε Αγγλικά.Αλλά οι καθηγητές είχαν συνέλευση.Το ''ατύχημα:P'' έγινε το διάστημα που έλειπε η αγγλικού(χάσαμε το μισό μάθημα:D).

Το Β1,από δίπλα είχε το ρολόι στην τάξη προφανώς.Μέχρι που τα αγόρια αποφάσισαν να παίξουν ποδόσφαιρο με...το ρολόι!:P:lol::up:

Το ματς ξεκίνησε στο διάδρομο.Εγώ παρακολουθούσα.Κάποια στιγμή,το ρολόι ήρθε μπροστά στα πόδια μου...:rolleyes:και το κλότσησα!:D:P
Χτύπησε με δύναμη στον απέναντι τοίχο του διαδρόμου.Πρέπει να ράγισε.
Δέκα δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ το παιχνίδι συνεχιζόταν,έγινε το αναπόφευκτο:lol:Κραςςςςςς!:rolleyes: Έτσι ο Θανάσης σήκωσε την πιατέλα με τα θρύψαλα,μπήκε στην τάξη,και...του έπεσε!:lol:

Τότε πήγα και πήρα το παραπάνω σουβενίρ της φωτό.

Και για το κερασάκι στην τούρτα,ήρθε ο Γιάρης από τη Γ,έβγαλε την ασφάλεια του πυροσβεστήρα με τη σκόνη,και...τη συνέχεια μπορείτε να τη μαντέψετε!:blink:

Κλειστήκαμε στη τάξη βήχοντας:lol:

Το δικό μου σχόλιο;Τις καθαρίστριες λυπάμαι!:rolleyes:

Δεν είμαστε πολύ καλά παιδάκια;:D:P

:blink::blink:
ποτε δεν θα ξεχασετε παντως αυτο το περιστατικο! :P

:blink::blink:
ποτε δεν θα ξεχασετε παντως αυτο το περιστατικο! :P
Α,έχουμε κάνει και χειρότερα:cool::lol:

Στο δημοτικό είχαμε βάλει κόλλα στη μουσικό,έγινε χαμός και μας έκοψαν 3 εκδρομές:lol: Και είχαμε βάλει και καρφίτσα μια φορά:/:,αλλά το είδε:P

Βέβαια υπάρχουν και τα καταλάθος,όπως τοότε που ένα πυροσβεστήρας δεν είχε ασφάλεια και όταν η Γεωργία κοιτούσε μέσα από το χωνί,πήγε η Μαρία και το πάτησε,αλλά νόμιζε πως είχε ασφάλεια.:lol::lol:Ο πυροσβεστηρας ήταν από αυτούς με το διοξείδιο του άνθρακα:)

Και τα μικροπαραπτώματα:κιμωλία στην καρέκλα,κόλλα στις κιμωλίες κλπ...:rolleyes:

Γελασα πολυ με το ρολιο....:lol:

Κι εμεις στην Στ' δηλαδη εγω και ο γιωργος ειχαμε βαλει αζαξ στην καρεκλα της Αριαδνης,ναι ναι αυτη που την ειχε πιασει κοψιμο:lol:

Ειστε κακοι ανθρωποι:lol:Μου αρεσει!!!!!!!!!!!!!!

Γελασα πολυ με το ρολιο....:lol:

Κι εμεις στην Στ' δηλαδη εγω και ο γιωργος ειχαμε βαλει αζαξ στην καρεκλα της Αριαδνης,ναι ναι αυτη που την ειχε πιασει κοψιμο:lol:
Πε συ ποτε εγινε αυτο και δεν το θυμαμαι?????????Το κοψιμο παντως το θυμαμαι:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back